Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vom avea ce meritam !

iulia_boris
post 30 Nov 2011, 11:12
Post #91

Membru autentic

Group: Members

pesimistu' zice ca mai rau de atat nu se poate..optimistu' zice ca,da,se poate..evident ca-n est e saracie lucie..nu ma mira..da' parca-i mai misto sa te compari cu ai mai buni nu mai slabi,nu crezi?

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Axe
post 30 Nov 2011, 12:52
Post #92

Membru autentic

Hai ca a fatat maica staretza gemeni drunksinging.gif respekt.gif
Mai e si prosta, probabil a mers la spital imbracata in negru in loc sa-si traga niste blugi pe ea radmasa.gif

This post has been edited by Axe: 30 Nov 2011, 12:53

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
A l e x
post 30 Nov 2011, 13:18
Post #93

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Laurentziu, de acord cu tot ce ai spus, dar nu sunt din cauza lui Oprescu. Bulevardele principale aratau bine si inainte de a veni domnu' doctor.

Eu n-am nimic cu el, nu-l votez dar nici nu-l urasc. Doar ca mi se pare ca i se atribuie niste realizari pe care nu le merita. Ce inseamna 'marketing' bun biggrin.gif

Si apropo de Vanghelie, tin minte cum aratau unele strazi din Rahova inainte de campania electorala, pana cand a bagat nea' Vanghelie asfaltari de le-a facut bune pe toate. Si a iesit din nou primar tongue.gif

pishky: Si Sofia pare cu multi ani in urma Bucuresti-ului. Arata ca un oras de marime medie din Romania...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
DrK
post 30 Nov 2011, 13:44
Post #94

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Sa vedeti cum arata Sibiul dupa ce treceti de centrul vechi smile.gif
De Iasi nu mai vorbim... Drumul spre aeroport mi se pare o adevarata aventura radmasa.gif
Dupa un turneu prin Iasi, Bv, Sibiu, Tg Mures, Arad mi-am dorit sa ajung in bucuresti...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
A l e x
post 30 Nov 2011, 13:55
Post #95

Da, sunt foarte proaste drumurile in Iasi. Pacat, mi se pare un oras superb in rest... Palatul Culturii cred ca e cea mai frumoasa constructie din .ro, de exemplu.

Eu am observat altceva, si poate veti rade... Dar se circula extrem de civilizat in Bucuresti fata de alte orase. A incercat cineva sa dea in spate in Iasi, de exemplu, din parcare intr-un bulevard mare? Unul nu ar opri sa te lase... Sau sa fie coloana si tu sa vrei sa intri de pe o alta strada... Foarte greu.

La capitolul 'lasat pe altul sa intre in fata ta' cred ca Bucuresti-ul sta cel mai bine. E drept, n-am testat toate orasele tarii, dar nici in Brasov nu prea esti lasat.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Hack
post 30 Nov 2011, 14:05
Post #96

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Axe @ 30 Nov 2011, 12:52)
Hai ca a fatat maica staretza gemeni  drunksinging.gif  respekt.gif
Mai e si prosta, probabil a mers la spital imbracata in negru in loc sa-si traga niste blugi pe ea  radmasa.gif
*

Au zis la stiri ca nu a fost chiar atat de proasta incat sa se duca imbracata in hainele "de lucru" rolleyes.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Laurentziu83
post 30 Nov 2011, 20:33
Post #97

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 30 Nov 2011, 14:55)
Da, sunt foarte proaste drumurile in Iasi. Pacat, mi se pare un oras superb in rest...  Palatul Culturii cred ca e cea mai frumoasa constructie din .ro, de exemplu.

Eu am observat altceva, si poate veti rade... Dar se circula extrem de civilizat in Bucuresti fata de alte orase. A incercat cineva sa dea in spate in Iasi, de exemplu, din parcare intr-un bulevard mare? Unul nu ar opri sa te lase... Sau sa fie coloana si tu sa vrei sa intri de pe o alta strada... Foarte greu.

La capitolul 'lasat pe altul sa intre in fata ta' cred ca Bucuresti-ul sta cel mai bine. E drept, n-am testat toate orasele tarii, dar nici in Brasov nu prea esti lasat.
*

Eu am zis-o de multe ori ca, exceptand aglomeratia, taximetristii si BMW-urile de BG de la miezul noptii, se circula foarte decent in Bucuresti.
Primii mei 3 ani de condus i-am facut in Iasi, si confirm ca era ceva mai haotica circulatia, in schimb, cand aveam nevoie sa intru pe un bulevard mare la stanga, intram binemersi pe linia de tramvai si nimeni nu avea nici o problema. In Galati cand am facut asta se uita lumea ciudat la mine.

--------------------
. . .
+
spy_oh_joy1389
post 1 Dec 2011, 08:27
Post #98

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Bucurestenii s-au mai civilizat in trafic pentru ca au inteles ca oricare poate fi in situatia sa iasa din parcare intr-un bulevard aglomerat sau sa faci stanga in aceeasi situatie. Multi au inteles ca nu are rost sa faci 5m pana in fundul coloanei ca sa blochezi intrarea intr-o straduta cand pot sa vina altii sa iasa sau sa intre. Totul tine de adaptare si de mentalitatea "pot fi si eu in locul lui".

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
T.rac3Er
post 1 Dec 2011, 10:08
Post #99

cr8or

da, zau?!
nu stiu in ce bucuresti traiti voi de ziceti de civilizatie, dar cand e ditai coloana si tu de pe straduta laturalnica de pe sens opus si blocheza definitiv acel sens, pana se pune in miscare coloana ce facem?
si nu un singur caz. zeci de cazuri in diverse zone ale capitalei.
desi coloana nu se misca ei stau si blocheaza sensul opus.
masini de diverse dimensiuni, diverse origini, diverse valori si conduse atat de barbati cat si femei. si sincer nu cred ca am vazut tigani in aceasta situatie decat in procentul lor de minoritate in totalul populatiei romaniei.

si eu cand mai incercam sa intru in flux si vedeam ca nu pot, am dat inapoi, fara sa incomodez sensul opus. de ce altii nu dau inapoi? ce, le cad tresele, sa mai astepte o tura?

Attached thumbnail(s)
Untitled_1.jpg ( Size: 33.31k ) Number of downloads: 124

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
iulia_boris
post 1 Dec 2011, 10:53
Post #100

Membru autentic

este alta situatie de tot rahatu' din minunatu' nostru trafic.. mad.gif destul de des intalnita..degeaba se reclama pe forumuri ca pe sosea nimanui nu-i pasa..vorba americanului'who gives a shit'..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
spy_oh_joy1389
post 1 Dec 2011, 10:59
Post #101

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(T.rac3Er @ 1 Dec 2011, 10:08)
da, zau?!
nu stiu in ce bucuresti traiti voi de ziceti de civilizatie, dar cand e ditai coloana si tu de pe straduta laturalnica de pe sens opus si blocheza definitiv acel sens, pana se pune in miscare coloana ce facem?
si nu un singur caz. zeci de cazuri in diverse zone ale capitalei.
desi coloana nu se misca ei stau si blocheaza sensul opus.
masini de diverse dimensiuni, diverse origini, diverse valori si conduse atat de barbati cat si femei. si sincer nu cred ca am vazut tigani in aceasta situatie decat in procentul lor de minoritate in totalul populatiei romaniei.

si eu cand mai incercam sa intru in flux si vedeam ca nu pot, am dat inapoi, fara sa incomodez sensul opus. de ce altii nu dau inapoi? ce, le cad tresele, sa mai astepte o tura?
*

Tracer, eu mereu fac miscarea asta de dimineata cand ies pe Sebastian si fac stanga. De multe ori mi se face loc pe ambele sensuri. Oricum ai lua-o, in Bucuresti mai treci. Am exemplificat cu Pitestiul cand eram in rondul ala mare de la Viilor si nu m-a lasat nimeni sa intru. M-am bagat la mustata si era sa fac un accident gen bumper cars cand am prins o mica fereastra. Nici n-a incetinit sa pot sa intru si eu mai lejer...

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
T.rac3Er
post 1 Dec 2011, 11:47
Post #102

cr8or

cand, in existenta unui fond legal de conduita intr-o situatie, unii sunt mai egali ca altii si fac cum ii taie capul nu e bine. problemele lor NU sunt mai probleme. urgenta este identificata de cazurile in care e folosit si de serviciile d eurgenta. medicale, incendii & stuff...nu ca intarzii la servici, pierzi avionul, sau ai copii de dus la scoala...

e suficient sa iei atitudine cand unul greseste si altii se ssesizeaza si sustin pozitia de punere la locul lui a celor care sunt nesimtiti

Attached thumbnail(s)
Untitled_2.jpg ( Size: 33.3k ) Number of downloads: 139

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
A l e x
post 1 Dec 2011, 12:09
Post #103

T.rac3Er: Dar asta nu inseamna ca in alte orase e mai bine.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Axe
post 10 Jan 2012, 09:12
Post #104

Membru autentic

Un alt caz, patit pe propria piele care reflecta profesionalismul actualilor absolventi de ORICE, s-a consumat ieri la veterinar, gasiti povestea aici incepand de la Mesaj #1468 ! wacko.gif

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:11
Dacia