Vom avea ce meritam !
![]() ![]() ![]() |
Vom avea ce meritam !
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Hai ca a fatat maica staretza gemeni
![]() ![]() Mai e si prosta, probabil a mers la spital imbracata in negru in loc sa-si traga niste blugi pe ea ![]() This post has been edited by Axe: 30 Nov 2011, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Laurentziu, de acord cu tot ce ai spus, dar nu sunt din cauza lui Oprescu. Bulevardele principale aratau bine si inainte de a veni domnu' doctor.
Eu n-am nimic cu el, nu-l votez dar nici nu-l urasc. Doar ca mi se pare ca i se atribuie niste realizari pe care nu le merita. Ce inseamna 'marketing' bun ![]() Si apropo de Vanghelie, tin minte cum aratau unele strazi din Rahova inainte de campania electorala, pana cand a bagat nea' Vanghelie asfaltari de le-a facut bune pe toate. Si a iesit din nou primar ![]() pishky: Si Sofia pare cu multi ani in urma Bucuresti-ului. Arata ca un oras de marime medie din Romania... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sa vedeti cum arata Sibiul dupa ce treceti de centrul vechi
![]() De Iasi nu mai vorbim... Drumul spre aeroport mi se pare o adevarata aventura ![]() Dupa un turneu prin Iasi, Bv, Sibiu, Tg Mures, Arad mi-am dorit sa ajung in bucuresti... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, sunt foarte proaste drumurile in Iasi. Pacat, mi se pare un oras superb in rest... Palatul Culturii cred ca e cea mai frumoasa constructie din .ro, de exemplu.
Eu am observat altceva, si poate veti rade... Dar se circula extrem de civilizat in Bucuresti fata de alte orase. A incercat cineva sa dea in spate in Iasi, de exemplu, din parcare intr-un bulevard mare? Unul nu ar opri sa te lase... Sau sa fie coloana si tu sa vrei sa intri de pe o alta strada... Foarte greu. La capitolul 'lasat pe altul sa intre in fata ta' cred ca Bucuresti-ul sta cel mai bine. E drept, n-am testat toate orasele tarii, dar nici in Brasov nu prea esti lasat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 30 Nov 2011, 14:55) Da, sunt foarte proaste drumurile in Iasi. Pacat, mi se pare un oras superb in rest... Palatul Culturii cred ca e cea mai frumoasa constructie din .ro, de exemplu. Eu am observat altceva, si poate veti rade... Dar se circula extrem de civilizat in Bucuresti fata de alte orase. A incercat cineva sa dea in spate in Iasi, de exemplu, din parcare intr-un bulevard mare? Unul nu ar opri sa te lase... Sau sa fie coloana si tu sa vrei sa intri de pe o alta strada... Foarte greu. La capitolul 'lasat pe altul sa intre in fata ta' cred ca Bucuresti-ul sta cel mai bine. E drept, n-am testat toate orasele tarii, dar nici in Brasov nu prea esti lasat. Eu am zis-o de multe ori ca, exceptand aglomeratia, taximetristii si BMW-urile de BG de la miezul noptii, se circula foarte decent in Bucuresti. Primii mei 3 ani de condus i-am facut in Iasi, si confirm ca era ceva mai haotica circulatia, in schimb, cand aveam nevoie sa intru pe un bulevard mare la stanga, intram binemersi pe linia de tramvai si nimeni nu avea nici o problema. In Galati cand am facut asta se uita lumea ciudat la mine. |
--------------------
.
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Bucurestenii s-au mai civilizat in trafic pentru ca au inteles ca oricare poate fi in situatia sa iasa din parcare intr-un bulevard aglomerat sau sa faci stanga in aceeasi situatie. Multi au inteles ca nu are rost sa faci 5m pana in fundul coloanei ca sa blochezi intrarea intr-o straduta cand pot sa vina altii sa iasa sau sa intre. Totul tine de adaptare si de mentalitatea "pot fi si eu in locul lui".
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
da, zau?!
nu stiu in ce bucuresti traiti voi de ziceti de civilizatie, dar cand e ditai coloana si tu de pe straduta laturalnica de pe sens opus si blocheza definitiv acel sens, pana se pune in miscare coloana ce facem? si nu un singur caz. zeci de cazuri in diverse zone ale capitalei. desi coloana nu se misca ei stau si blocheaza sensul opus. masini de diverse dimensiuni, diverse origini, diverse valori si conduse atat de barbati cat si femei. si sincer nu cred ca am vazut tigani in aceasta situatie decat in procentul lor de minoritate in totalul populatiei romaniei. si eu cand mai incercam sa intru in flux si vedeam ca nu pot, am dat inapoi, fara sa incomodez sensul opus. de ce altii nu dau inapoi? ce, le cad tresele, sa mai astepte o tura? Attached thumbnail(s) Untitled_1.jpg ( Size: 33.31k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
este alta situatie de tot rahatu' din minunatu' nostru trafic..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 1 Dec 2011, 10:08) da, zau?! nu stiu in ce bucuresti traiti voi de ziceti de civilizatie, dar cand e ditai coloana si tu de pe straduta laturalnica de pe sens opus si blocheza definitiv acel sens, pana se pune in miscare coloana ce facem? si nu un singur caz. zeci de cazuri in diverse zone ale capitalei. desi coloana nu se misca ei stau si blocheaza sensul opus. masini de diverse dimensiuni, diverse origini, diverse valori si conduse atat de barbati cat si femei. si sincer nu cred ca am vazut tigani in aceasta situatie decat in procentul lor de minoritate in totalul populatiei romaniei. si eu cand mai incercam sa intru in flux si vedeam ca nu pot, am dat inapoi, fara sa incomodez sensul opus. de ce altii nu dau inapoi? ce, le cad tresele, sa mai astepte o tura? Tracer, eu mereu fac miscarea asta de dimineata cand ies pe Sebastian si fac stanga. De multe ori mi se face loc pe ambele sensuri. Oricum ai lua-o, in Bucuresti mai treci. Am exemplificat cu Pitestiul cand eram in rondul ala mare de la Viilor si nu m-a lasat nimeni sa intru. M-am bagat la mustata si era sa fac un accident gen bumper cars cand am prins o mica fereastra. Nici n-a incetinit sa pot sa intru si eu mai lejer... |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
cand, in existenta unui fond legal de conduita intr-o situatie, unii sunt mai egali ca altii si fac cum ii taie capul nu e bine. problemele lor NU sunt mai probleme. urgenta este identificata de cazurile in care e folosit si de serviciile d eurgenta. medicale, incendii & stuff...nu ca intarzii la servici, pierzi avionul, sau ai copii de dus la scoala...
e suficient sa iei atitudine cand unul greseste si altii se ssesizeaza si sustin pozitia de punere la locul lui a celor care sunt nesimtiti Attached thumbnail(s) Untitled_2.jpg ( Size: 33.3k ) Number of downloads: 139 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
A l e x |
![]()
|
T.rac3Er: Dar asta nu inseamna ca in alte orase e mai bine.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Un alt caz, patit pe propria piele care reflecta profesionalismul actualilor absolventi de ORICE, s-a consumat ieri la veterinar, gasiti povestea aici incepand de la Mesaj #1468 !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:11 |