Vom avea ce meritam !
![]() ![]() ![]() |
Vom avea ce meritam !
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Nu va mai intepati ca suntem toti in aceeasi barca gaurita !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Laurentiule, cred ca domnul caktuss radea de felul in care te-ai exprimat, nu de ce ai zis in sine.
This post has been edited by A l e x: 27 Oct 2010, 12:07 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
eu credeam ca esti la privat si produci impozite...
![]() ca asa tva si accize pe produse platim toti... iar "statul" se misca cat de repede poate , numai ca nu in directia dorita de noi ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Revin in forta cu acest topic pt a va dezvalui un caz, o dovada recenta a cat de actual este !
Ma uitam ieri la emisiunea X Factor unde vezi oameni cu voci extraordinare si ei sunt vanzatori la piata sau vulcanizare. Apare un Tilica, plin de bieshini care spune ca a terminat liceul si conservatorul la sectia canto. Booon, imi spun: fratilor tineti-va bine ca asta ii rupe pe toti pe genunchi ! ![]() Cand a deschis gura astia din juriu au ramas tablou, si-au pus mainile la urechi, cred ca si un motan in calduri canta mai bine(ma gandesc sa ma duc si eu) !!! In mod evident a fost intrebat de cateva ori daca a terminat scoli de muzica iar el a tot confirmat pana l-au trimis la plimbare. Acesta a fost un exemplu dovedit de competenta si de cum sunt facute la noi diplomele. Ganditi-va atunci cand va duceti la doctor, constructor, informatician, dietetician etc etc daca nu cumva ati sti mai multe citind o carte si capatand cunostinte mai multe decat astia care nu au citit nimic !? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ca ala falseaza nu-mi pasa..schimb canalu'..da' cand e vorba de medici se schimba situatia..cunostintele-s bune,nimic de zis,da' de operat n-ai cum s-o faci singur..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
M-ai facut curios si am cautat pe youtube emisiunea. A terminat ala conservatorul, cum am terminat eu teologia
![]() Cat despre show ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Avand in vedere ca educatia e condusa de frustrati si mai nou se impun criterii idioate ca sa avansezi in cariera didactica (pe care, intre noi vorbind, nici cei ce le-au impus nu le indeplinesc), fara discriminare intre domenii si specializari, nu ma mir ca specimene din astea termina facultatea...mai rau va fi ca unii din ei vor ajunge si la catedra...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 26 Sep 2011, 13:14) ca ala falseaza nu-mi pasa..schimb canalu'..da' cand e vorba de medici se schimba situatia..cunostintele-s bune,nimic de zis,da' de operat n-ai cum s-o faci singur.. ![]() Prefer sa ma operez singur cu cartea in fata la lumina lumanarii ca in RamboII(parca) decat sa ajung pe mainile unui medic la fel de priceput in medicina ca ala-n muzica ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
iulia_boris |
![]()
|
buna gluma,axe..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Axe @ 25 Sep 2011, 07:57) Ma uitam ieri la emisiunea X Factor unde vezi oameni cu voci extraordinare si ei sunt vanzatori la piata sau vulcanizare. Apare un Tilica, plin de bieshini care spune ca a terminat liceul si conservatorul la sectia canto. Booon, imi spun: fratilor tineti-va bine ca asta ii rupe pe toti pe genunchi ! ![]() Cand a deschis gura astia din juriu au ramas tablou, si-au pus mainile la urechi, cred ca si un motan in calduri canta mai bine(ma gandesc sa ma duc si eu) !!! In mod evident a fost intrebat de cateva ori daca a terminat scoli de muzica iar el a tot confirmat pana l-au trimis la plimbare. Acuma si tu pui botu aiurea la televiziunile astea comerciale...audienta dicteaza. Chiar si la cei care canta prost trebuie socat cu ceva...ii dai o chiftea si il pui sa zica ca a facut conservatorul ca sa sochezi. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Axe |
![]()
|
In urma mortii baschetbalistului Hardy Chauncey care ulterior s-a dovedit ca bause doar o gura de bere, asta la insistentele unui coleg si a fost diagnosticat la camera de garda ca fiind in "coma alcolica", stau si ma intreb cati dintre noi, atunci cand vom ajunge la spital cu apendicita vom fi diagnosticati cu tbc ?!!!
Omul ala a murit clar cu zile, a fost tinut in total peste 10 ore in doua spitale, sa se trezeasca din "coma alcolica", timp in care hemoragia cerebrala si-a facut de cap ! ![]() Facem ce facem si tot la competenta doctorilor ajungem.... |
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Din pacate doctorii buni pleaca in strainatate unde sunt platiti cum se cuvine si au respectul meritat. Era de asteptat cu salariile mici care le sunt oferite unor oameni care isi dedica vreo 10 ani din viata doar invatand. La noi raman multi nebuni care iti dau aspirina pentru hemoragie s.a.m.d.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Axe |
![]()
|
Pe voi v-a violat vreun profesor ?!!! (ref. la recentele intamplari de la liceul Monnet)
Uite, de exemplu eu visam sa ma violeze profa de franceza, din pacate am ramas visand dar unii au parte de distractie in zilele noastre ! ![]() Cred totusi ca ginecologii ar fi mai aproape de o astfel de conduita, au anestezice, intrarea e gata pregatita... ![]() This post has been edited by Axe: 8 Nov 2011, 15:47 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(Axe @ 8 Nov 2011, 15:15) Pe voi v-a violat vreun profesor ?!!! (ref. la recentele intamplari de la liceul Monnet) Uite, de exemplu eu visam sa ma violeze profa de franceza, din pacate am ramas visand dar unii au parte de distractie in zilele noastre ! ![]() Cred totusi ca ginecologii ar fi mai aproape de o astfel de conduita, au anestezice, intrarea e gata pregatita... ![]() Tare faza cu violateul Axe ![]() ![]() ![]() Pacat ca nu am avut si noi parte de astfel de "tratamente" de catre bunele noastre doamne profesoare. stima |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
De violat nu, dar am avut parte de profesori violati anal (f... in c... mai pe romaneste).
Eu unul ma indoiesc ca respectivul profesor a violat eleva ci mai degreaba ca si ea a vrut, apoi, dupa ce a ajuns eleva acasa, s-a laudat parintilor iar acestia au privit diferit ce s-a intamplat. Totusi, interesanta justitia romaneasca, profesorul sa fie cercetat in stare de arest, iar altii care intra pe contrasens si omoara oamenii, in libertate. Ce a facut respectivul profesor nu mi se pare chiar de condamnat, la cum arata fetele acum. Ca a fost dat afara din invatamant...mare paguba, la ce salarii se invart pe acolo. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Sper sa nu meritam asta. Doamne ajuta.
Primit astazi pe mail: CUM DISTRUGI ȘI VINZI O ȚARĂ ÎN 20 DE ANI Îmi amintesc, copil fiind, la școală ne învățau să fim mândri că al nostru drag popor nu a fost un popor de cotropitori. Atunci mă chinuia o mândrie copilărească, specifică ființei inocente ușor influențabilă. Acum, la maturitate, nu pot spune că situația este la fel: nu mai am acea mândrie din copilărie, ci un necaz chinuitor; asta pentru că am observat un lucru - cotropitorii (acei războinici de ieri) sunt invadatorii economici de azi, iar aceștia au un standard de viață pe care noi îl invidiem; imperiile lor teritoriale de altă dată sunt imperiile economice de azi - asupriții sunt aceiași, adică noi - cu același trai amărât, iar din când în când mai primim o ciosvârtă să ne astâmpărăm o posibilă sete de revoltă! Sincer, nu pot să-i condamn pe acești invadatori, cred că e în natura biologică a oamenilor să fie împărțiți precum celelalte viețuitoare, în prădători și rumegători. Nu-mi place să constat faptul că, întradevăr, avem comportamentul rumegătoarelor: speriați și dezbinați. Urăsc școala pentru faptul că m-a învățat să fiu mândru de statutul meu de necotropitor, urăsc școala pentru că mi-a impus statutul de rumegător, dându-mi drept exemplu înțelepciunea ciobanului mioritic; sincer, omul ăsta, ciobanul mioritic, trebuie dat ca exemplu negativ în școli, cum e posibil să știi că unii vin să te omoare pentru a te tâlhări iar tu să te apuci să faci ordine în gospodărie, ca după episodul morții gospodăria să fie ordonată? Să aibă ăia ce să fure mai bine? Preferam să știu că ciobanul mioritic le-a luat-o ălora înainte trimițându-i el pe ei in mormânt (parcă unul din principiile românești spune că paza bună trece primejdia rea). Vă amintiți episodul din anii '90, când unii dintre ai noștri strigau "nu ne vindem țara!"? Au apărut apoi și susținători ai teoriilor conspiraționiste care susțineau că împotriva României există un plan diabolic. Mulți am râs, alții am spus răspicat: "ai dom'le că n-are cum să se întâmple așa ceva" (românul în blândețea lui nu concepe că omul este predispus răului). Iată că după douăzeci de ani, invadatorii nu se mai ascund, unii dintre ei își recunosc isprava pe față:"Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit președinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmație năucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, în fața a sute de reprezentanți ai cercurilor diplomatice evreiești: Israel cumpără România!" Vom spune: ei, și ce dacă ne-au cumpărat! Numai că nu ne-au cumpărat spre binele nostru ci spre al lor. Avuția noastră au cumpărat-o pe nimic (câteva zeci de miliarde de dolari a obținut România pe o economie, fără a fi luate în calcul resursele solului și subsolului, echivalată în 1990 la 800 de miliarde de dolari!!!). Dar faptul că ne-am vândut totul pe nimic nu este singura tristețe, pentru că cei care ne-au cumpărat ne-au și îndatorat- adică suntem și cu gospodăria vândută și cu bani îndatorați!!! Ce pot să spun despre acești băieți pricepuți care ne-au cumpărat?: bravo lor - rușine nouă!!! Rușine pentru că nu am reacționat de fel și nu am apărat dreptul pe care l-am primit prin faptul că ne-am născut pe aceste meleaguri: acela de a fi stăpâni pe bogăția pământului natal și pe frumusețea acestuia. Potentialii bogați sunt acum percepuți ca cerșetori ai Europei (jignirea a fost difuzată pe toate canalele TV, când un distins francez a prezentat salutul românesc: o mână întinsă în semn de cerșeală - asta în timp ce românul întradevăr se zbate în sărăcie, sărăcie cauzată de faptul că și francezii sunt unii dintre cei care storc România de bogăție. Asta da batjocură: după ce ne sărăcesc mai și râd de noi). Datori nu suntem numai noi, ci și generațiile care ne vor urma: adică copiilor noștri le-am pregătit un viitor de sclavi! Întradevăr, noi generația post-revoluție am distrus acest viitor, noi și stimabilii guvernanți de către noi aleși: acești șacali aleși drept păstori ai turmei, primind frâiele deciziei economice si politice, începând cu Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Zoe Petre, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Mugur Isarescu, Adrian Severin, Viorel Hrebenciuc, Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu, Emil Boc, ș.a., au mizat pe lobby-ul evreiesc pentru a accede si a se mentine la Putere. Puterea a însemnat în schimb vânzarea bogatei grădini românești, cea care ne hrănea. Principalii cumpărători ai României sunt cu adevărat afaceriști israelieni și tot ei sunt în spatele instituțiilor financiare care ne-au împovărat cu datorii. Prim-ministrul Israelului a raportat în kneset (parlamentul israelian) că misiunea de a cumpăra România a fost îndeplinită. După ce politicienii israelieni recunosc faptul că oamenii de afaceri israelieni au cumpărat România, aflăm și scopul final al acestei acțiuni: actuala locație a statului israelian este una nesigură pentru poporul evreu, peste tot sunt înconjurați de state neprietenoase și greu de stăpânit economic, sunt o enclavă într-o lume islamică. Prin cumpărarea României, israelienii pregătesc un teritoriu de rezervă pentru ei. Vă miră acest aspect? Gândiți-vă la faptul că dintotdeauna aceste meleaguri au fost râvnite de toți. Să nu vă închipuiți că băieții ăștia sunt niște neștiutori și vor da buluc pe meleagurile românești, nu, se vor feri să întâmpine opoziție din partea populației. Ei vin încet, unii ca oameni de afaceri, apoi alții ca angajați, adică încet și cu răbdare. Pentru a pregăti terenul propice mutării populației israeliene pe teritoriul României se acționează, astfel: - în ultimul timp românii sunt goniți din propria lor țară prin politici care descurajează instituția familială, concomitent cu scăderea ratei natalității și implicit scăderea ratei demografice; - crearea la nivel național a unei stări de sănătate precare a populației prin otrăvirea hranei din comerț cu substanțe nocive corpului uman și slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creșterea ratei mortalității; - îndobitocirea populației, prin slăbirea sistemului național de educație, trecerea în umbră a valorilor umane și mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viață pentru toate segmentele de vârstă; - distrugerea coeziunii între cetățeni prin cultivarea disprețului față de ceea ce înseamnă românesc; - disoluția instituțională a statului prin reforme care au bulversat și distrug în continuare esența a ceea ce înseamnă protecția unei națiuni: sistem judiciar, medicină, educație, administrare teritorială, artă, etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranță națională și patriotism (internele și apărarea) au fost distruse prin aceleași politici de proastă finanțare a instituțiilor și subsalarizarea personalului acestor institutii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent și angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente și predispuse la corupție - rezultatul s-a văzut! Toate aceste acțiuni se desfășoară sub directa îndrumare a cumpărătorilor acestei țări și sunt săvârșite de ai noștri aleși, o șleahtă de pungași puși pe jaf și distrugere, că deh, popor, conducătorii cinstiți se pare că nu îți plac și-ți tai singur crenguța de sub picioare. În lipsa unității sociale nu rămâne decât să lansăm o rugăciune către ei, cumpărătorii meleagurilor și bogățiilor noastre, cei către care stăm cu mâna întinsă cerând bani pentru a supraviețui: Te rugăm pe Tine, Prea Desteptule Israel, Te rugăm pe Tine, Prea Descurcăreață Franță (etc. că sunteți mulți) - fie-vă milă, o Vouă Preamăriților acestei lumi, de o populație neștiutoare dar și nepăsătoare cu soarta ei, și dați-ne înapoi Preafrumoasa Grădină a Maicii Domnului și bogățiile ei, căci- pe principiul cade omul din pom și păcat să nu tragă un pui de somn - noi v-am dat vouă această Grădină pe degeaba iar acum suntem goi în toate! Iar de-o fi să nu știm iarăși să o gospodărim, s-o gospodăriți voi pentru noi și să ne culegeți și nouă roadele! Aceste mesaj nu este îndreptat împotriva vreunui popor pomenit în aceste rânduri, ci dimpotrivă, e o admirație pentru capacitatea altor popoare de a străluci prin bogățiile altora![FONT=Arial] M-am uitat pe mail si shimon peres chiar a spus asta. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ati observat in ultima vreme ca s-a schimbat un pic Bucurestiul? Cel putin in drum spre facultate, pe linia lui 11, au daramat toate halele alea parasite paralele cu Progresu si au inceput sa construiasca sau sa renoveze. E o cu totul alta imagine. Mai am laboratoare la etajul 8 in electronica, si am vedere spre Razoare. Sunt vreo 8 macarale care lucreaza in continuu si se construieste in prostie.
Pe la Bd Timisoarei unde stau niste prieteni, au inceput cam acum o luna jumatate sa sparga printre blocuri santuri mari si aproape au terminat. Au fost chiar foarte rapizi dupa standardele noastre si pe langa asta au mai largit un pic stradutele dintre blocuri. Au renovat cladirile de la Apaca si de vizavi unde a fost scoala de partid. Ti-e mai drag sa mergi acum prin Bucuresti ca nu mai vezi peisaje deprimante. Sunt curios cam in cat timp termina si lucrarile la Razoare ca si aici mi se pare ca au lucrat destul de repede. Un lucru nu imi place pe care il fac cu izolarile termice. Fiecare bloc are culoarea lui. Puteau sa aleaga si ei cate un model pe fiecare cartier sa arate mai uniform. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Multa lume il injura pe Oprescu, dar nu se uita si in jur sa vada schimbarile. Vad doar mizeria.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
"Se construieste in prostie" ???
Pe vremea lui Ceashca in fiecare cartier zbarnaiau cateva zeci de macarale, din pacate l-am impuscat ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 18 Nov 2011, 22:09) Sper sa nu meritam asta. Doamne ajuta. Primit astazi pe mail: [b]CUM DISTRUGI ȘI VINZI O ȚARĂ ÎN 20 DE ANI plan This post has been edited by mariusscout: 19 Nov 2011, 12:13 |
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 19 Nov 2011, 11:21) "Se construieste in prostie" ??? Pe vremea lui Ceashca in fiecare cartier zbarnaiau cateva zeci de macarale, din pacate l-am impuscat ! ![]() Pai zbarnaiau ca aduceau tarani cu forta din imprejurimi in oras sa-i bage in industrie. Acum pentru cine sa zbarnaie? Daca se construiesc apartamente sunt prea scumpe sa fie cumparate. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tu ce schimbari ai vazut, Laurentziule? Ia zi-ne si noua...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 19 Nov 2011, 12:45) Pai zbarnaiau ca aduceau tarani cu forta din imprejurimi in oras sa-i bage in industrie. Acum pentru cine sa zbarnaie? Daca se construiesc apartamente sunt prea scumpe sa fie cumparate. Ar putea lucra la drumuri si poduri, pasaje la fiecare intersectie, reteaua de apa/canal depasita, fibra optica, termoizolatie si altele. Multe ar fi de facut dar cu cine si mai ales cu ce ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Cred ca nu ne intelegem. Exemplele cu constructiile si renovarile pe care le-am dat sunt constructii private. N-au nicio treaba cu primaria/statul.
Cat despre reparatii/drumuri/poduri, am spus ca au inceput sa se miste si ei mai cu spor. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 19 Nov 2011, 15:22) Eu il vad ca un oras destul de curat si civilizat fata de cum era acum 10 ani (pe vremea cand veneam la carat marfa de prin Doraly, Flora, etc) si fata de multe alte orase din provincie. Drumurile (macar cele principale) sunt in stare buna, nu valurite in toate felurile. Chiar si in Budapesta asfaltul e valurit, asta ca sa nu mai ridicam in slavi vestul. Transportul in comun e ok, se putea si mai bine, in sensul ca ar fi fost bine sa fie mai multe controale pe cel de suprafata. Metroul nu acopera chiar toate zonele unde ar fi nevoie de el, dar foarte putine orase europene se pot lauda cu asta. Mai e mult de munca, nu tine doar de un singur om, insa daca in locul lui Oprescu (om cu carte), ar fi fost Vanghelie sau mai stiu eu care, eu zic ca ar fi aratat mai rau. Ca romani, ne place sa ne plangem, dar standardul de viata s-a imbunatatit enorm fata de acum 20 de ani. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Nov 2011, 20:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
Auziti, in leg cu cazul Monnet, doar analu' n-a fost de acord, restul a fost din partea cashii !
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
iulia_boris |
![]()
|
acum si cu blegu' ala de prof..daca i-a spus 'minora' ca n-o vrea in anus de ce n-a inteles? acum sa traga ponoasele..de cand lumea liceenii au fost implicati in relatii amoroase cu profii..doar ca ta'su fetei a aflat si uite asa a iesit rahatu' la suprafata..a fost mult prea sigur ca va fi doar o partida de sex..ca sigur nu era intaia-s' data..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
faceti voi o plimbare mica prin modova sau ukraina si o sa ziceti ca ati facut un pas (de celputin 10 - 15 ani) inapoi in timp. Nu am crezut ca voi privi vreodata Romania ca pe o tara " cu apa calduta" dar se poate mai rau ca la noi.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:38 |