Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vom avea ce meritam !

Laurentziu83
post 26 Oct 2010, 11:13
Post #61

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(caktuss @ 25 Oct 2010, 22:48)
sute de milioane... marian valorosu ce esti tu....  biggrin.gif

deghizeaza-te bine, cazul asistentei e emblematic  wink.gif
*

Ia calculeaza cata benzina ai bagat in masina de cand o ai, cat a costat benzina respectiva si imparte la 3, intrucat 2/3 din pretul benzinei se duce la stat, apoi dute la firma la care lucrezi si intreaba-i cam cat platesc ei pentru tine lunar la impozit, la sanatate, la somaj, etc.
Fa un total la toate astea si ai sa fii surprins ca nu sunt prea departe de adevar.
Nu am adunat aici si cate produse cumperi zilnic pentru care ai platit TVA de 18 si, mai recent, de 24%.

Asa ca am si eu pretentia ca statul sa-si miste fundul mai repede pentru cati bani ii dau. Si nu sunt decat un simplu contribuabil, care nu e platit de la buget, la nivelul unei firme banii sunt mult mai multi.

@Axe: sa nu te mire sa se duca si astea de rapa in 2-3 ani, ca multe altele in ultimii 20 de ani, atunci cand statul isi va da seama ce vaca buna de muls e uzina Dacia si va proceda in consecinta, iar respectiva uzina isi va muta totul in India sau mai stiu eu unde.

This post has been edited by Laurentziu83: 26 Oct 2010, 11:15

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Axe
post 26 Oct 2010, 19:02
Post #62

Membru autentic

Nu va mai intepati ca suntem toti in aceeasi barca gaurita ! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
A l e x
post 27 Oct 2010, 12:06
Post #63

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Laurentiule, cred ca domnul caktuss radea de felul in care te-ai exprimat, nu de ce ai zis in sine.

This post has been edited by A l e x: 27 Oct 2010, 12:07

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
caktuss
post 27 Oct 2010, 13:52
Post #64

Membru autentic

From: Iasi

eu credeam ca esti la privat si produci impozite... blink.gif

ca asa tva si accize pe produse platim toti...

iar "statul" se misca cat de repede poate , numai ca nu in directia dorita de noi wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
Laurentziu83
post 28 Oct 2010, 12:03
Post #65

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 27 Oct 2010, 13:06)
Laurentiule, cred ca domnul caktuss radea de felul in care te-ai exprimat, nu de ce ai zis in sine.
*

Stiam, da' sa n-o ia altii de buna...

Auzi, domnu' caktusss.... radmasa.gif ...daca nu il cunosteam personal...

--------------------
. . .
+
Axe
post 25 Sep 2011, 06:57
Post #66

Membru autentic

Revin in forta cu acest topic pt a va dezvalui un caz, o dovada recenta a cat de actual este !
Ma uitam ieri la emisiunea X Factor unde vezi oameni cu voci extraordinare si ei sunt vanzatori la piata sau vulcanizare.
Apare un Tilica, plin de bieshini care spune ca a terminat liceul si conservatorul la sectia canto. Booon, imi spun: fratilor tineti-va bine ca asta ii rupe pe toti pe genunchi ! blush.gif
Cand a deschis gura astia din juriu au ramas tablou, si-au pus mainile la urechi, cred ca si un motan in calduri canta mai bine(ma gandesc sa ma duc si eu) !!!
In mod evident a fost intrebat de cateva ori daca a terminat scoli de muzica iar el a tot confirmat pana l-au trimis la plimbare.
Acesta a fost un exemplu dovedit de competenta si de cum sunt facute la noi diplomele.
Ganditi-va atunci cand va duceti la doctor, constructor, informatician, dietetician etc etc daca nu cumva ati sti mai multe citind o carte si capatand cunostinte mai multe decat astia care nu au citit nimic !? radmasa.gif

--------------------
+
iulia_boris
post 26 Sep 2011, 13:14
Post #67

Membru autentic

ca ala falseaza nu-mi pasa..schimb canalu'..da' cand e vorba de medici se schimba situatia..cunostintele-s bune,nimic de zis,da' de operat n-ai cum s-o faci singur.. wacko.gif esti autodidact pana la un punct..

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
xjc0c0
post 26 Sep 2011, 14:04
Post #68

Membru

From: Brasov

M-ai facut curios si am cautat pe youtube emisiunea. A terminat ala conservatorul, cum am terminat eu teologia popa.gif

Cat despre show down.gif

--------------------
Ex: Megane I ---- ----
+
b06fcn
post 26 Sep 2011, 14:27
Post #69

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

Avand in vedere ca educatia e condusa de frustrati si mai nou se impun criterii idioate ca sa avansezi in cariera didactica (pe care, intre noi vorbind, nici cei ce le-au impus nu le indeplinesc), fara discriminare intre domenii si specializari, nu ma mir ca specimene din astea termina facultatea...mai rau va fi ca unii din ei vor ajunge si la catedra...

--------------------
Renault 21 1.9dT, 1989 - B 06 FCN
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
Axe
post 26 Sep 2011, 20:28
Post #70

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 26 Sep 2011, 13:14)
ca ala falseaza nu-mi pasa..schimb canalu'..da' cand e vorba de medici se schimba situatia..cunostintele-s bune,nimic de zis,da' de operat n-ai cum s-o faci singur.. wacko.gif    esti autodidact pana la un punct..
*

Prefer sa ma operez singur cu cartea in fata la lumina lumanarii ca in RamboII(parca) decat sa ajung pe mainile unui medic la fel de priceput in medicina ca ala-n muzica ! blush.gif

--------------------
+
iulia_boris
post 27 Sep 2011, 07:40
Post #71

Membru autentic

buna gluma,axe.. smile.gif

--------------------
+
papa_mulo
post 27 Sep 2011, 16:48
Post #72

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Axe @ 25 Sep 2011, 07:57)
Ma uitam ieri la emisiunea X Factor unde vezi oameni cu voci extraordinare si ei sunt vanzatori la piata sau vulcanizare.
Apare un Tilica, plin de bieshini care spune ca a terminat liceul si conservatorul la sectia canto. Booon, imi spun: fratilor tineti-va bine ca asta ii rupe pe toti pe genunchi !  blush.gif
Cand a deschis gura astia din juriu au ramas tablou, si-au pus mainile la urechi, cred ca si un motan in calduri canta mai bine(ma gandesc sa ma duc si eu) !!!
In mod evident a fost intrebat de cateva ori daca a terminat scoli de muzica iar el a tot confirmat pana l-au trimis la plimbare.

Acuma si tu pui botu aiurea la televiziunile astea comerciale...audienta dicteaza. Chiar si la cei care canta prost trebuie socat cu ceva...ii dai o chiftea si il pui sa zica ca a facut conservatorul ca sa sochezi.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Axe
post 14 Oct 2011, 07:53
Post #73

Membru autentic

In urma mortii baschetbalistului Hardy Chauncey care ulterior s-a dovedit ca bause doar o gura de bere, asta la insistentele unui coleg si a fost diagnosticat la camera de garda ca fiind in "coma alcolica", stau si ma intreb cati dintre noi, atunci cand vom ajunge la spital cu apendicita vom fi diagnosticati cu tbc ?!!!
Omul ala a murit clar cu zile, a fost tinut in total peste 10 ore in doua spitale, sa se trezeasca din "coma alcolica", timp in care hemoragia cerebrala si-a facut de cap ! sad.gif
Facem ce facem si tot la competenta doctorilor ajungem....

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 14 Oct 2011, 07:57
Post #74

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Din pacate doctorii buni pleaca in strainatate unde sunt platiti cum se cuvine si au respectul meritat. Era de asteptat cu salariile mici care le sunt oferite unor oameni care isi dedica vreo 10 ani din viata doar invatand. La noi raman multi nebuni care iti dau aspirina pentru hemoragie s.a.m.d.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Axe
post 8 Nov 2011, 15:15
Post #75

Membru autentic

Pe voi v-a violat vreun profesor ?!!! (ref. la recentele intamplari de la liceul Monnet)
Uite, de exemplu eu visam sa ma violeze profa de franceza, din pacate am ramas visand dar unii au parte de distractie in zilele noastre ! blush.gif
Cred totusi ca ginecologii ar fi mai aproape de o astfel de conduita, au anestezice, intrarea e gata pregatita... ph34r.gif

This post has been edited by Axe: 8 Nov 2011, 15:47

--------------------
+
alexandru_bot
post 8 Nov 2011, 19:02
Post #76

Laguna lover

QUOTE(Axe @ 8 Nov 2011, 15:15)
Pe voi v-a violat vreun profesor ?!!! (ref. la recentele intamplari de la liceul Monnet)
Uite, de exemplu eu visam sa ma violeze profa de franceza, din pacate am ramas visand dar unii au parte de distractie in zilele noastre ! blush.gif
Cred totusi ca ginecologii ar fi mai aproape de o astfel de conduita, au anestezice, intrarea e gata pregatita... ph34r.gif
*

Tare faza cu violateul Axe radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Pacat ca nu am avut si noi parte de astfel de "tratamente" de catre bunele noastre doamne profesoare.
stima

--------------------
Renault Laguna 1 Phase 2 1998/ motor 1.9 DTI - MM 38 HIA
"Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
+
Laurentziu83
post 8 Nov 2011, 21:29
Post #77

Membru autentic

De violat nu, dar am avut parte de profesori violati anal (f... in c... mai pe romaneste).

Eu unul ma indoiesc ca respectivul profesor a violat eleva ci mai degreaba ca si ea a vrut, apoi, dupa ce a ajuns eleva acasa, s-a laudat parintilor iar acestia au privit diferit ce s-a intamplat. Totusi, interesanta justitia romaneasca, profesorul sa fie cercetat in stare de arest, iar altii care intra pe contrasens si omoara oamenii, in libertate.

Ce a facut respectivul profesor nu mi se pare chiar de condamnat, la cum arata fetele acum. Ca a fost dat afara din invatamant...mare paguba, la ce salarii se invart pe acolo. tongue.gif

--------------------
. . .
+
PhilipMorris
post 18 Nov 2011, 22:09
Post #78

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Sper sa nu meritam asta. Doamne ajuta.
Primit astazi pe mail:

CUM DISTRUGI ȘI VINZI O ȚARĂ ÎN 20 DE ANI

Îmi amintesc, copil fiind, la școală ne învățau să fim mândri că al nostru drag popor nu a fost un popor de cotropitori. Atunci mă chinuia o mândrie copilărească, specifică ființei inocente ușor influențabilă. Acum, la maturitate, nu pot spune că situația este la fel: nu mai am acea mândrie din copilărie, ci un necaz chinuitor; asta pentru că am observat un lucru - cotropitorii (acei războinici de ieri) sunt invadatorii economici de azi, iar aceștia au un standard de viață pe care noi îl invidiem; imperiile lor teritoriale de altă dată sunt imperiile economice de azi - asupriții sunt aceiași, adică noi - cu același trai amărât, iar din când în când mai primim o ciosvârtă să ne astâmpărăm o posibilă sete de revoltă!
Sincer, nu pot să-i condamn pe acești invadatori, cred că e în natura biologică a oamenilor să fie împărțiți precum celelalte viețuitoare, în prădători și rumegători. Nu-mi place să constat faptul că, întradevăr, avem comportamentul rumegătoarelor: speriați și dezbinați. Urăsc școala pentru faptul că m-a învățat să fiu mândru de statutul meu de necotropitor, urăsc școala pentru că mi-a impus statutul de rumegător, dându-mi drept exemplu înțelepciunea ciobanului mioritic; sincer, omul ăsta, ciobanul mioritic, trebuie dat ca exemplu negativ în școli, cum e posibil să știi că unii vin să te omoare pentru a te tâlhări iar tu să te apuci să faci ordine în gospodărie, ca după episodul morții gospodăria să fie ordonată? Să aibă ăia ce să fure mai bine? Preferam să știu că ciobanul mioritic le-a luat-o ălora înainte trimițându-i el pe ei in mormânt (parcă unul din principiile românești spune că paza bună trece primejdia rea).
Vă amintiți episodul din anii '90, când unii dintre ai noștri strigau "nu ne vindem țara!"? Au apărut apoi și susținători ai teoriilor conspiraționiste care susțineau că împotriva României există un plan diabolic. Mulți am râs, alții am spus răspicat: "ai dom'le că n-are cum să se întâmple așa ceva" (românul în blândețea lui nu concepe că omul este predispus răului).
Iată că după douăzeci de ani, invadatorii nu se mai ascund, unii dintre ei își recunosc isprava pe față:"Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit președinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmație năucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, în fața a sute de reprezentanți ai cercurilor diplomatice evreiești: Israel cumpără România!" Vom spune: ei, și ce dacă ne-au cumpărat! Numai că nu ne-au cumpărat spre binele nostru ci spre al lor. Avuția noastră au cumpărat-o pe nimic (câteva zeci de miliarde de dolari a obținut România pe o economie, fără a fi luate în calcul resursele solului și subsolului, echivalată în 1990 la 800 de miliarde de dolari!!!). Dar faptul că ne-am vândut totul pe nimic nu este singura tristețe, pentru că cei care ne-au cumpărat ne-au și îndatorat- adică suntem și cu gospodăria vândută și cu bani îndatorați!!! Ce pot să spun despre acești băieți pricepuți care ne-au cumpărat?: bravo lor - rușine nouă!!!
Rușine pentru că nu am reacționat de fel și nu am apărat dreptul pe care l-am primit prin faptul că ne-am născut pe aceste meleaguri: acela de a fi stăpâni pe bogăția pământului natal și pe frumusețea acestuia. Potentialii bogați sunt acum percepuți ca cerșetori ai Europei (jignirea a fost difuzată pe toate canalele TV, când un distins francez a prezentat salutul românesc: o mână întinsă în semn de cerșeală - asta în timp ce românul întradevăr se zbate în sărăcie, sărăcie cauzată de faptul că și francezii sunt unii dintre cei care storc România de bogăție. Asta da batjocură: după ce ne sărăcesc mai și râd de noi).
Datori nu suntem numai noi, ci și generațiile care ne vor urma: adică copiilor noștri le-am pregătit un viitor de sclavi! Întradevăr, noi generația post-revoluție am distrus acest viitor, noi și stimabilii guvernanți de către noi aleși: acești șacali aleși drept păstori ai turmei, primind frâiele deciziei economice si politice, începând cu Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Zoe Petre, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Mugur Isarescu, Adrian Severin, Viorel Hrebenciuc, Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu, Emil Boc, ș.a., au mizat pe lobby-ul evreiesc pentru a accede si a se mentine la Putere. Puterea a însemnat în schimb vânzarea bogatei grădini românești, cea care ne hrănea. Principalii cumpărători ai României sunt cu adevărat afaceriști israelieni și tot ei sunt în spatele instituțiilor financiare care ne-au împovărat cu datorii. Prim-ministrul Israelului a raportat în kneset (parlamentul israelian) că misiunea de a cumpăra România a fost îndeplinită. După ce politicienii israelieni recunosc faptul că oamenii de afaceri israelieni au cumpărat România, aflăm și scopul final al acestei acțiuni: actuala locație a statului israelian este una nesigură pentru poporul evreu, peste tot sunt înconjurați de state neprietenoase și greu de stăpânit economic, sunt o enclavă într-o lume islamică. Prin cumpărarea României, israelienii pregătesc un teritoriu de rezervă pentru ei. Vă miră acest aspect? Gândiți-vă la faptul că dintotdeauna aceste meleaguri au fost râvnite de toți. Să nu vă închipuiți că băieții ăștia sunt niște neștiutori și vor da buluc pe meleagurile românești, nu, se vor feri să întâmpine opoziție din partea populației. Ei vin încet, unii ca oameni de afaceri, apoi alții ca angajați, adică încet și cu răbdare.
Pentru a pregăti terenul propice mutării populației israeliene pe teritoriul României se acționează, astfel:
- în ultimul timp românii sunt goniți din propria lor țară prin politici care descurajează instituția familială, concomitent cu scăderea ratei natalității și implicit scăderea ratei demografice;
- crearea la nivel național a unei stări de sănătate precare a populației prin otrăvirea hranei din comerț cu substanțe nocive corpului uman și slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creșterea ratei mortalității;
- îndobitocirea populației, prin slăbirea sistemului național de educație, trecerea în umbră a valorilor umane și mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viață pentru toate segmentele de vârstă;
- distrugerea coeziunii între cetățeni prin cultivarea disprețului față de ceea ce înseamnă românesc;
- disoluția instituțională a statului prin reforme care au bulversat și distrug în continuare esența a ceea ce înseamnă protecția unei națiuni: sistem judiciar, medicină, educație, administrare teritorială, artă, etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranță națională și patriotism (internele și apărarea) au fost distruse prin aceleași politici de proastă finanțare a instituțiilor și subsalarizarea personalului acestor institutii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent și angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente și predispuse la corupție - rezultatul s-a văzut!
Toate aceste acțiuni se desfășoară sub directa îndrumare a cumpărătorilor acestei țări și sunt săvârșite de ai noștri aleși, o șleahtă de pungași puși pe jaf și distrugere, că deh, popor, conducătorii cinstiți se pare că nu îți plac și-ți tai singur crenguța de sub picioare.
În lipsa unității sociale nu rămâne decât să lansăm o rugăciune către ei, cumpărătorii meleagurilor și bogățiilor noastre, cei către care stăm cu mâna întinsă cerând bani pentru a supraviețui:
Te rugăm pe Tine, Prea Desteptule Israel, Te rugăm pe Tine, Prea Descurcăreață Franță (etc. că sunteți mulți) - fie-vă milă, o Vouă Preamăriților acestei lumi, de o populație neștiutoare dar și nepăsătoare cu soarta ei, și dați-ne înapoi Preafrumoasa Grădină a Maicii Domnului și bogățiile ei, căci- pe principiul cade omul din pom și păcat să nu tragă un pui de somn - noi v-am dat vouă această Grădină pe degeaba iar acum suntem goi în toate! Iar de-o fi să nu știm iarăși să o gospodărim, s-o gospodăriți voi pentru noi și să ne culegeți și nouă roadele!

Aceste mesaj nu este îndreptat împotriva vreunui popor pomenit în aceste rânduri, ci dimpotrivă, e o admirație pentru capacitatea altor popoare de a străluci prin bogățiile altora!
[FONT=Arial]

M-am uitat pe mail si shimon peres chiar a spus asta.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
spy_oh_joy1389
post 19 Nov 2011, 10:24
Post #79

Ati observat in ultima vreme ca s-a schimbat un pic Bucurestiul? Cel putin in drum spre facultate, pe linia lui 11, au daramat toate halele alea parasite paralele cu Progresu si au inceput sa construiasca sau sa renoveze. E o cu totul alta imagine. Mai am laboratoare la etajul 8 in electronica, si am vedere spre Razoare. Sunt vreo 8 macarale care lucreaza in continuu si se construieste in prostie.
Pe la Bd Timisoarei unde stau niste prieteni, au inceput cam acum o luna jumatate sa sparga printre blocuri santuri mari si aproape au terminat. Au fost chiar foarte rapizi dupa standardele noastre si pe langa asta au mai largit un pic stradutele dintre blocuri.
Au renovat cladirile de la Apaca si de vizavi unde a fost scoala de partid. Ti-e mai drag sa mergi acum prin Bucuresti ca nu mai vezi peisaje deprimante.

Sunt curios cam in cat timp termina si lucrarile la Razoare ca si aici mi se pare ca au lucrat destul de repede.

Un lucru nu imi place pe care il fac cu izolarile termice. Fiecare bloc are culoarea lui. Puteau sa aleaga si ei cate un model pe fiecare cartier sa arate mai uniform.

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Laurentziu83
post 19 Nov 2011, 10:35
Post #80

Membru autentic

Multa lume il injura pe Oprescu, dar nu se uita si in jur sa vada schimbarile. Vad doar mizeria.

--------------------
. . .
+
Axe
post 19 Nov 2011, 11:21
Post #81

Membru autentic

"Se construieste in prostie" ???
Pe vremea lui Ceashca in fiecare cartier zbarnaiau cateva zeci de macarale, din pacate l-am impuscat ! sad.gif

--------------------
+
mariusscout
post 19 Nov 2011, 12:13
Post #82

Membru autentic

QUOTE(PhilipMorris @ 18 Nov 2011, 22:09)
Sper sa nu meritam asta. Doamne ajuta.
Primit astazi pe mail:

[b]CUM DISTRUGI ȘI VINZI O ȚARĂ ÎN 20 DE ANI

*

plan

This post has been edited by mariusscout: 19 Nov 2011, 12:13

--------------------
Renault Koleos 2013 2.0 dci
Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
+
spy_oh_joy1389
post 19 Nov 2011, 12:45
Post #83

QUOTE(Axe @ 19 Nov 2011, 11:21)
"Se construieste in prostie" ???
Pe vremea lui Ceashca in fiecare cartier zbarnaiau cateva zeci de macarale, din pacate l-am impuscat ! sad.gif
*

Pai zbarnaiau ca aduceau tarani cu forta din imprejurimi in oras sa-i bage in industrie. Acum pentru cine sa zbarnaie? Daca se construiesc apartamente sunt prea scumpe sa fie cumparate.

--------------------
+
A l e x
post 19 Nov 2011, 14:22
Post #84

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Tu ce schimbari ai vazut, Laurentziule? Ia zi-ne si noua...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Axe
post 19 Nov 2011, 16:05
Post #85

Membru autentic

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 19 Nov 2011, 12:45)
Pai zbarnaiau ca aduceau tarani cu forta din imprejurimi in oras sa-i bage in industrie. Acum pentru cine sa zbarnaie? Daca se construiesc apartamente sunt prea scumpe sa fie cumparate.
*

Ar putea lucra la drumuri si poduri, pasaje la fiecare intersectie, reteaua de apa/canal depasita, fibra optica, termoizolatie si altele.
Multe ar fi de facut dar cu cine si mai ales cu ce ?

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 19 Nov 2011, 16:11
Post #86

Cred ca nu ne intelegem. Exemplele cu constructiile si renovarile pe care le-am dat sunt constructii private. N-au nicio treaba cu primaria/statul.

Cat despre reparatii/drumuri/poduri, am spus ca au inceput sa se miste si ei mai cu spor.

--------------------
+
Laurentziu83
post 19 Nov 2011, 20:16
Post #87

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 19 Nov 2011, 15:22)
Tu ce schimbari ai vazut, Laurentziule? Ia zi-ne si noua...
*

Eu il vad ca un oras destul de curat si civilizat fata de cum era acum 10 ani (pe vremea cand veneam la carat marfa de prin Doraly, Flora, etc) si fata de multe alte orase din provincie. Drumurile (macar cele principale) sunt in stare buna, nu valurite in toate felurile. Chiar si in Budapesta asfaltul e valurit, asta ca sa nu mai ridicam in slavi vestul. Transportul in comun e ok, se putea si mai bine, in sensul ca ar fi fost bine sa fie mai multe controale pe cel de suprafata. Metroul nu acopera chiar toate zonele unde ar fi nevoie de el, dar foarte putine orase europene se pot lauda cu asta.
Mai e mult de munca, nu tine doar de un singur om, insa daca in locul lui Oprescu (om cu carte), ar fi fost Vanghelie sau mai stiu eu care, eu zic ca ar fi aratat mai rau.

Ca romani, ne place sa ne plangem, dar standardul de viata s-a imbunatatit enorm fata de acum 20 de ani.

This post has been edited by Laurentziu83: 19 Nov 2011, 20:20

--------------------
. . .
+
Axe
post 29 Nov 2011, 18:05
Post #88

Membru autentic

Auziti, in leg cu cazul Monnet, doar analu' n-a fost de acord, restul a fost din partea cashii !

--------------------
+
iulia_boris
post 30 Nov 2011, 10:02
Post #89

Membru autentic

acum si cu blegu' ala de prof..daca i-a spus 'minora' ca n-o vrea in anus de ce n-a inteles? acum sa traga ponoasele..de cand lumea liceenii au fost implicati in relatii amoroase cu profii..doar ca ta'su fetei a aflat si uite asa a iesit rahatu' la suprafata..a fost mult prea sigur ca va fi doar o partida de sex..ca sigur nu era intaia-s' data.. radmasa.gif

--------------------
+
pishky
post 30 Nov 2011, 11:00
Post #90

rca Naspa

From: Constanta

faceti voi o plimbare mica prin modova sau ukraina si o sa ziceti ca ati facut un pas (de celputin 10 - 15 ani) inapoi in timp. Nu am crezut ca voi privi vreodata Romania ca pe o tara " cu apa calduta" dar se poate mai rau ca la noi.

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:38
Dacia