Schimbare presostat A/C Megane 2.2.
![]() ![]() ![]() |
Schimbare presostat A/C Megane 2.2.
tr_viorel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|||
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Raspund tot eu. 1 si1/2 ore a durat demontarea/montarea barei (pentru prima oara), cu schimbare presostat, care s-a nimerit la filet. La demontare am tinut contra cu o cheie de 13 si am rasucit cu una de 14. Sonda de presiune este pe teava de AC si se poate vedea, cu o lanterna, sub radiatorul AC, privind pe sus. Cel mai simplu cred ca este cu demontarea barei fata si prinderea mufei, care are un carlig antidesprindere.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
As vrea sa demontez radiatorul de AC, fiindca este fisurat.Dupa ce demontez bara care sunt pasii?
Stiu ca se va pierde freon dar dupa ce montez merg la incarcat. Un tutorial ceva?Multumesc! Actual este KALE, dar marca asta nu se mai gaseste. Stie cineva o marca compatibila cu cel din poza? This post has been edited by cosmin_69: 23 May 2019, 00:46 Attached thumbnail(s) IMG_20190326_102630.jpg ( Size: 2.53mb ) Number of downloads: 304 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus Valeo ! In radiator intra 2 conducte ce sunt prinse cu 2 suruburi !Le desfaci si tragi de conducte dar ai grija ca fiecare conducta are o garnitura !Sa nu o ciupesti,in rest este simplu..
|
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
2005
- B 301 AAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |