Probleme tehnice FLUENCE, loc de plans
![]() ![]() ![]() |
Probleme tehnice FLUENCE, loc de plans
ali3n_cop |
![]()
|
||
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|||
Fericitul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 August 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 13 Aug 2015, 12:14) Mai mult..tine de siguranta. Fericitul, am dat 18k in urma cu 5 ani.. pe un Fluence Privilege care trebuia sa indeplineasca niste sarcini simple. Sa ma duca din A in B..strict in mediul urban. Dupa achizitie...au inceput imediat problemele si am ajuns in timp sa dezvolt prietenii cu angajatii de la vreo 3 reprezentante. Pot spune ca ptr mine..Fluence a fost un fel de site de socializare. De fiecare data cand aveam nevoie de masina..se intampla ceva rau la ea si trebuia sa o duc la service. Pe langa problemele mecanice si electrice..trebuia sa am grija ca pe o raza de 500 m sa nu existe copaci..asta cand parcam. Frunzele ordinare ale copacilor erau indragostite de gurile de scurgere si de cele mai multe ori cand ploua..aveam Dunarea in masina cu mine. Trebuia sa am grija si sa nu o las prea mult in soare..ptr ca ma trezeam cu buretele iesit dintre parbriz si bord..si alte mirosuri de plastic topit. Alte chestii interesante: directia era din alt film..nu exista feedback intre volan si masina, scaunele nu ofera o sustinere laterala nici macar decenta si sunt destul de obositoare daca planuiesti un drum lung. Ruliul este exagerat de mare, portbagajul desi pare mare...o sa ai suprize cand vrei sa bagi mai multe bagaje sau caruciorul copilului. Insonorizarea masinii este de toata jena. Ma opresc aici pentru ca este destul. Tine cont ca asta este doar o experienta nefasta pe care am avut-o eu cu acest model. Altii nu au avut probleme sau nu vor sa le recunoasca pentru a putea vinde masina in viitor. Incearca sa inchiriezi una pentru cateva zile si exploateaz-o la maxim..doar asa poti avea o parere ok. Am vazut ce esti cel cu foarte multe problem la masina. Poate ai avut pur si simplu ghinion (ca si prietenul meu cu VW CC cu motorul picat si remontat unul nou - masina nu mai este ce a fost) Concret, la motor, cutie, ... ai avut problem serioase? |
--------------------
Renault
Fluence
- 123
2015 1.5 dci 110 cp
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
La motor mi-au inlocuit supapele iar la cutia de viteze niste rulmenti. Avea un sirenaj deranjant in treapta a 3a.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Fericitul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Si mai ai problem cu masina. Nu au pus-o la punct? Nu cred ca repari una si se strica alta....
|
--------------------
Renault
Fluence
- 123
2015 1.5 dci 110 cp
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Problemele aparute la ali3n_cop nu sunt generale, asa cum nici prietenul tau cu motorul picat nu intra la generalizari.
Plus, se rezolva gratuit in garantie. |
--------------------
.
.
.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
QUOTE(Fericitul @ 13 Aug 2015, 14:18) Am facut-o cadou unei rude care a facut 18 ani. Am inteles ca a mai avut cateva interventii la masina dar nu mi-am mai batut capul aflu ce si cum. QUOTE(roland @ 13 Aug 2015, 14:36) Problemele aparute la ali3n_cop nu sunt generale, asa cum nici prietenul tau cu motorul picat nu intra la generalizari. Plus, se rezolva gratuit in garantie. Cele cu distributia si calitatea indoielnica a pielii de pe volan si schimbator..au fost generale. Restul problemelor nu am de unde sa stiu pentru ca aici pe forum doar eu si mezym am fost activi. Si el a stat prin service cu probleme dar nu a recunoscut pe aici ca sa nu faca reclama negativa si sa ramana cu masina pe cap toata viata. This post has been edited by ali3n_cop: 13 Aug 2015, 13:50 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Fericitul |
![]()
|
salutare
Am fost la skoda. M-am dat cu 1.6 dci 110 cp. Impresii: finisaje, in cel mai bun caz egale cu cele de pe Fluence la cutie parca mai cere o treapta cand esti in a 5 dotari - no comment Fluencu-ul mai confortabil, cu muult 13 Aug 2015, 16:13: ... nu m-au impresionat cu nimic. Au inceput din prima sa critice Renault Fluence ![]() La BDT Ford criticau si Fluencul si Skoda... de cct De acolo m-am dus iarasi la Renault, urcat in Fluence - altceva. Oi fi eu nebun? This post has been edited by Fericitul: 13 Aug 2015, 16:13 |
--------------------
Renault
Fluence
- 123
2015 1.5 dci 110 cp
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Nu te amagi...totusi. Skoda e altceva.probabil ca si pretul e mai mare. Mai exista si avantajul revanzarii la Skoda...pentru ca Renault se devalorizeaza foarte repede.
Nu te lasa impresionat de design-ul Fluence-ului si de pielea ieftina si degradabila de la interior. Si daca tot iti cauti masina...posteaza intr-un topic potrivit nevoilor...acesta este ptr probleme tehnice ![]() This post has been edited by ali3n_cop: 13 Aug 2015, 16:30 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Fericitul |
![]()
|
Scuze
Asa este, Skoda este altceva, un VW low-cost... |
--------------------
Renault
Fluence
- 123
2015 1.5 dci 110 cp
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Sunt si useri multumiti de masina,asculta si alte pareri.
|
--------------------
Renault
Fluence
- ex 99AIM
2013 Privilege,Clio 3 2007
|
|
roland |
![]()
|
Eu sunt foarte multumit de masina.
Oricum, atata timp cat nu ai o statistica oficiala si reala a problemelor aparute la un model de masina, nu poti spune ca e buna sau nu. Pe baza parerilor a 2 sau 10 sau 500 useri de forum... nu te poti baza foarte mult. In lume se fac statistici de fiabilitate, bazate pe date luate din service. Dar si alea, nu sunt 100% ok, pentru ca unii nu merg in reprezentante, service-urile mici nu participa la asa ceva pentru ca nu au deloc o statistica in-house. Pana la urma fiecare ia cam ce-i place si ce-si permite. Problemele se rezolva de obicei in garantie. Ca exista cazuri particulare... exista si la Mercedes. |
--------------------
.
.
.
|
|
Fericitul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
- 123
2015 1.5 dci 110 cp
|
|
roland |
![]()
|
Suntem pe topic de Fluence
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt si useri care sustin ca masina lor nu a facut nici o regenerare de dpf in 7500 de km, asa ca cine sa ii creada.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
sunt si cu 10k
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
A mea isi face la maxim 250km rulati in oras si intre 500-700 rulati extern.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
roland |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Nu am probleme cu el...ar fi fost culmea. Exista o campanie de macelarit ceasurile din bord...dar nu ma duc decat daca ajung cu ea intr-o tara civilizata unde sunt sanse mai mari ca sa iasa treaba buna.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Fericitul |
![]()
|
Ieri.
parc, copii, joaca. vad un tanar care parcheaza un Fluence. Eu, spre el. - Salut, fii dragut, esti multumit de masina, probleme tehnice, etc.? - O am de 5 ani jumate, nu am schimbat nimic in afara de filtre, ulei. Sunt foarte multumit |
--------------------
Renault
Fluence
- 123
2015 1.5 dci 110 cp
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
La fel de bine..puteai sa dai de unul care vroia sa-i dea foc in parcare. Nu te rezuma la forum si la ce spun altii. Daca ai testat un Fluence si ai fost incantat...si esti sigur ca vrei un Renault si nu te intereseaza devalorizarea foarte rapida..cumpara-l.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
hspinache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 16 March 09 From: - ![]() |
Pina la urma vrei sa cumperi noua sau sh ? ca este neclar.
|
--------------------
Ren
-
-
|
|
narcisoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 5 February 05 ![]() |
la 70.000 si 5 ani (nu 4 ani cum recomanda Renault romania) am schimbat distributia . Ca si problema aveam o curea de accesorii cam crapata si uzata plus o rola de accesorii care lucra zgomotos si avea uzura excesiva , dar cureaua plus rola de la distributie ar mai fi mers lejer inca minim un an (parerea mecanicului) .
Suplimentar am schimbat capetele de bara stanga + dreapta ( aveam un zgomot de oale sparte la denivelari ) In rest destul de decent cazanul ![]() PS .. am si eu problema cu mici scapari de ulei la tubulatura de la turbo da nu-mi bat capul .. ca nu necesita completare de la un schimb la altul... deci e nesemnificativa pierderea .. doar estetic nu e ok This post has been edited by narcisoi: 17 Aug 2015, 13:15 |
--------------------
Reno
Fluence 1.5 dci 85
cheala 2010
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
roland |
![]()
|
Simpatic mecanicul... 1 an... asta in ideea de 5km/zi sau 500km/zi?
Poate la el nu conteaza... 1 an sa fie. Astia ar trebui sa dea in scris si sa plateasca daca se intampla ceva. |
--------------------
.
.
.
|
|
hspinache |
![]()
|
Frina de Mina
-este varianta cu discuri pe spate si maneta manuala -eram singur in masina si cu portbagaj gol -eram in panta , pe asfalt , cam 4-5 % panta -am oprit , am tras frina , si cind am eliberat frina de picior , surpriza , o lua la vale -a trebuit sa trag tare , ca sa se opresca . Ma gindeam ca se rupe cablu Cum functioneaz frina asta ? are reglaj ? cum pot sa o verific ? Sau poate ca este normal asa ? nu am experienta cu discuri pe spate . Comparativ cu un logan , la acelasi efort de tragere maneta , frineaza mai putin. Am gresit ca nu am acceptat optiunea cu frina electrica ? This post has been edited by hspinache: 19 Aug 2015, 21:03 |
--------------------
Ren
-
-
|
|
hspinache |
![]()
|
Am dat capacul la o parte si in zona am dat peste o piesa care se pare ca este o antena . In zona ei ar fi ceva potenta de reglaj cable , dar cred ca se poate deteriora piesa .
La ce foloseste piesa alba ? Attached thumbnail(s) pies_.JPG ( Size: 66.64k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Ren
-
-
|
|
hspinache |
![]()
|
Daca tot nu comentam nimic tehnic , incercam pe aproape:
"salutare Am fost la skoda. M-am dat cu 1.6 dci 110 cp. Impresii: finisaje, in cel mai bun caz egale cu cele de pe Fluence la cutie parca mai cere o treapta cand esti in a 5 dotari - no comment Fluencu-ul mai confortabil, cu muult" Acuma mai depinde si de gust .. Scaunele la Fluence sint mai tari decit cele de la Skoda . Riscul de a adormi la volan in un Fluence este mai mic decit in Skoda ?! Este evident ca pentru cei ce prefera ceva mai tare in partea dorsala , prefera Fluence .... |
--------------------
Ren
-
-
|
|
Piper101 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 30 March 14 ![]() |
Hai sa mai zic si eu o parere, dupa ceva vreme. Masina are 5 ani, aproape suta de mii. Probleme mecanice majore nu au fost, inafara de cele uzuale. Interior e ok, placuta, nu s-a deteriorat nimic mai mult decat trebuie. Acum, ce probleme apar la reno e ca si cum cauti acul in carul cu fan. Imi scartaie ceva la o roata, unii zic ca e discul altii habar nu au. Cand accelerez este un zgomot, cred ca e pompa de motorina care ba se aude ba nu, in functie de chef. Nu e asa de sacaitor dar se aude. N-ai ce-i face. Vopseaua e mediocra, se zgarie iremediabil fara vopsire si daca o atingi si cu degetul mai tare. Boxa din dreapta cred ca e pe final de viata se aude urat daca dau mai tare. La drum lung e obositoare, scaunele nu sunt confortabile deloc. Portbagajul e bun atata timp cat ai lucruri ce se pot deofrma sau modela in rest ai surprize. Manerul de la usa e fragil. Caroseria si imbinarile cam scartaie pe drum denivelat. Si ar mai fi dar ma opresc.
Pentru pretul corect e o masina ok, cine prinde un fluens sh de 1-2 ani max cu putini km poate fi o afacere buna pt ca se devlaorizeaza repede, doar sa aveti asteptarile unei compacte din gama (aproape) medie. |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
fabby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 14 February 14 ![]() |
ce inseamna pentru voi devalorizare rapida? exemple concrete?
eu va pot spune ca am cumparat un fluence anul trecut..si din ce vad pretul este egal sau mai mare cu ce am cumparat eu...deci nici o devalorizarei. in 1 an singurele probleme care le=am avut a fost scartait cand deschid portiera (rezolvat cu schimbat balama = 250 ron) si schimbat capete de bara si alte prostii de la directie (pret 550 ron cu aproximatie) si asta de la gropile din zona unde stau. in rest, eu sunt foarte multumit de ea ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010, 1.6 benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 06:12 |