Probleme biciclete, defectiuni, recomandari piese, tips & tricks
![]() ![]() ![]() |
Probleme biciclete, defectiuni, recomandari piese, tips & tricks
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(melcu @ 20 Jun 2013, 12:30) Am fost pana la urma la un service de bici si mi-au facut-o baietii acolo. Pur si simplu nu m-a dus capul sa scot lowerele. 130 lei cu tot cu garnituri si ulei si garantie pe lucrare. MULT mai ieftin decat acasa. Cum adica 130 lei e mult mai ieftin ca acasa? Uleiul pentru un schimb te costa vreo 15 lei, iar O-ring-urile inca 10-15 lei. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O-ring-uri și ce o mai trebui schimbat la DT Swiss XRM unde găsesc?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
O-ring-uri gasesti la magazinele de rulmenti (sau care vand si rulmenti).
Ulei de amortizor la magazinele de biciclete sau moto (dupa ce identifici vascozitatea cinematica necesara). Dar DT Swiss-urile nu sunt la fel de simplu de servisat ca RockShox-urile (cel putin la unele modele trebuie niste dispozitive speciale). Nu m-am uitat la modelul tau sa vad daca e cazul sau nu de asa ceva. This post has been edited by Serpico: 20 Jun 2013, 15:36 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu uleiul știu.
Deci o să trebuiască să desfac întâi furca ca să știu ce o-ring-uri să cumpăr. Mulțumesc. L.E.: Din carte nu reiese faptul că ar fi necesare scule speciale, e chiar și un clip video pe site-ul producătorului, în care operațiunea pare simplă. Problema e kit-ul de o-ring-uri, pe care nu reușesc să îl cumpăr de undeva. Am găsit în UK set complet pentru revizia furcii, dar include și ulei-ul, prin urmare nu poate fi expediat prin poștă în afară. Și nici Service priceput la DT Swiss n-am găsit. This post has been edited by C a t a l i n: 20 Jun 2013, 15:45 |
--------------------
-
-
|
|
Serpico |
![]()
|
Depinde: vrei doar sa scoti lower-ele si sa demontezi pistonul de aer sau vrei sa umbli si la amortizor?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chiar, sui-o pe vapor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Ne-au montat la birou niste soiuri de suporti de bicle. Apoi cred ca le-a facut nenea Dorel in curte, ca nu se pupa deloc cu bicicleta mea. Oricum as pune-o, imi sta fix pe discurile de frana. Tot sprijinita de teava de gaze e mai bine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E plin Bucurestiul de locuri de legat bicicleta in care de-abia intra rotile, zici ca-s pentru cursiere.
La munci ma folosesc de o teava din parcarea subterana. ![]() Se pare ca sunt singurul din toata cladirea, restul sunt mai fitosi. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Jun 2013, 22:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
melcu |
![]()
|
Sincer nu as avea curajul s-o las legata pe undeva. Apoi chestiile alea sunt pentru oameni cinstiti, nu ?
La munca e altceva, dar in alta parte ... unde sunt eu este si bicicleta. Faci fite ? Inseamna ca nu vrei banii mei, nu e problema, mai merg 5m si am si alt magazin ... Acum nu va ganditi ca ma duc la Carrefour cu bicicleta, e vorba de magazin pentru o apa, o fructa, etc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu de vreo doua luni nu prea mai ies din bloc fara bicicleta, exceptand ocaziile in care merg la bere sau daca ploua. Asa ca o leg de ce se gaseste.
This post has been edited by Laurentziu83: 29 Jun 2013, 22:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 29 Jun 2013, 22:24) Eu de vreo doua luni nu prea mai ies din bloc fara bicicleta, exceptand ocaziile in care merg la bere sau daca ploua. Asa ca o leg de ce se gaseste. La mine e invers, cam de cite ori ies cu bicla beau bere (adica zilnic ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca m-as limita doar la o bere...
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am o problema mai mult de confort, la mine schimbatoarele de pe ghidon sunt prinse langa mansoane, sunt Deore XT cu impuls sau cum le zice, si ma incurca la degetele aratatoare cand stau normal cu mainile pe ghidon, asa trebuie tinand cont ca asa erau din fabrica, sau sa le mut la 2 cm de mansoane, sa eliberez zona mainii?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i mai simplu sa muti mina 2 cm mai departe de ele?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si sa stau cu juma de palma in afara ghidonului?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca e loc si se face usor, muta schimbatorul ala. Cit timp nu umbli la reglaj, nu conteaza unde e asezat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi sunt montate prost, lângă manșoane. În mod normal ai manșon, frâna, schimbător. Iar la XTR se poate regla poziția manetelor independent de prinderea pe ghidon. Probabil și la XT e la fel.
26 Jul 2013, 13:56: IMG_0301.JPG ( Size: 85.21k ) Number of downloads: 530 This post has been edited by C a t a l i n: 26 Jul 2013, 12:56 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
Da, e ceva de genul, am mutat si schimbatoarele impreuna cu manetele de frana la 2 cm de manson, si acum am loc, dar daca asa a venit, ma gadeam ca asa trebuie, si am vazut si la altele...clapeta de retrogradare vine fix in articulatia degetului mare..si e incomod.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
argon |
![]()
|
S-a rezolvat cu mutarea schimbatoarelor, acum e ok. Dar mi-a distrat atentia altceva..cauciucurile mi se par foarte zgomotoase pe asfalt - Scwalbe SmartSam, umflate cam la 3 atmosfere, e putin? Pe ele zice 2.5-4.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Asa "face toate", de Smar Sam pe asfalt zic
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
corbex |
![]()
|
Pe asfalt pot fi mai umflate. Cu cit e mai umflat, cu atit pedalezi mai usor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
Cum la noi sunt vreo 16 grade afara, am scos bicicleta de la iernat, dar prima problema - lantul e intarit, l-am dat jos, sta ca batul, anul trecut l-am dat cu ceva ulei special de lant, nu a facut probleme pana sa stea...cu ce sa-l curat? Am gatat un spray degresant pentru carbelitoare, si nu se cunoaste mai nimic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Baga-l într-o sticlă cu diluant.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Sa fie o sticla inalta si cu git subtire, sa-l scoti ca vulpea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Motorină.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
GPL.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Feb 2014, 18:09) Cum la noi sunt vreo 16 grade afara, am scos bicicleta de la iernat, dar prima problema - lantul e intarit, l-am dat jos, sta ca batul, anul trecut l-am dat cu ceva ulei special de lant, nu a facut probleme pana sa stea...cu ce sa-l curat? Am gatat un spray degresant pentru carbelitoare, si nu se cunoaste mai nimic ![]() Ia o pensula si 0,5 litri motorina si se curata. |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
salut, daca e sa schimb cauciucurile mele de la bicicleta 26x2.1 cu unele 26x1.5, ar trebui schimbate camerele sau nu? multumesc!
This post has been edited by migabryel: 7 Apr 2014, 20:04 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:23 |