Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
updeit?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi picat examenul de licenta? Se poate asa ceva?!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@solon nu cred ca se referea la mine cu update-ul, ci la markos care de ceva vreme lipseste de pe forum, cred ca este la vecinii cu castraveti...
![]() iar eu inca n-am dat licenta, abia intre 12-16 iulie o s-o sustin (ca examen nu am)... "wish me luck!!" This post has been edited by slider2: 22 Jun 2010, 12:37 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Best of luck! Ia sa-l cautam pe grec pe mess!
E turbat! Joaca Grecia diseara! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
slider2 |
![]()
|
daca dai de el pe mess zi asa:
Αργεντινής κερδίζει 5-1 και να του δώσω Καπετάνος ελληνικά χάσμα ![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
nenea slider, mult multa bafta
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
mersi frumos sa fie!! de fapt bafta si tie la BAC, sa-l iei cu nota 10!!
This post has been edited by slider2: 22 Jun 2010, 14:34 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Licente, bac.. ce-i ma aici? Topic universitar?
Hai sa va bag un update. La vreo 40 de km de Varna, la dus, pe bucata aia a lor de autostrada (care e penala rau, între noi fie vorba) am ramas fara ambreiaj. Pedala moarta total. Asta la 62.000 km, traiasca Reno Turcia! ![]() Am fost eu bou ca nu l-am schimbat înainte sa plec, ca dadea semne de deces, mi-a mai facut figuri, dar si-a revenit. Ma rog, regretele sunt ca de obicei tardive. Eh, cu copilul dupa mine si cu soare si fo 30 de grade afara, m-am ambitionat sa ajung cu fierul pana în Varna. Cu a doua, pe banda de avarie. Bipaiau toate alea în bord, se aprinsese STOP, dar am zis ca ma pis pe ea de masina, poa' sa ia foc sau sa se dezmembreze, nu-mi pasa. Cand am ajuns în Varna, pe langa ambreiajul dus capatasem si un suierat deosebit de romantic la motor. Stiam ca-l belesc mai tare, a fost însa alegerea mea. Acum îmi pare rau ca n-a explodat de tot, scapam naibii de ea. Am gasit niste baieti foarte de treaba însa în Varna, i-am nimerit la plesneala de pe net. Aveau o firma de rent-a-car si un mic service. Au venit, au vazut, m-au tractat pana la ei la service. M-au dus dup-aia la hotel în Nisipuri, cu o masina de-a lor. A doua zi dupa-amiaza mi-au adus masina reparata la hotel. Repet, deosebit de amabili si de cumsecade, nu m-am asteptat. In Romania se pisau pe tine pentru o caruta de bani. Toata distractia a fost fix 500 de euroi, cash si fara hartogarie. Adica piese plus manopera. Tractarea si transportul au fost din partea casei. Mi-au schimbat tot ambreiajul, era compromis total. Placa de presiune, disc, plus pompa hidraulica (care era moarta si ea, complet blocata). Adica munca la greu, cu demontat cutie samd. Mi-au adus frumos în portbagaj toate piesele vechi, sa nu cred ca m-au tepuit. I-am rugat frumos sa le arunce în primul tomberon. M-au întrebat usor mirati de ce mi-am luat masina frantuzeasca, le-am zis (jenat) ca mi-a placut cum arata ![]() Cam asta e cu fierul. Cred ca-l duc la remat în curand ![]() This post has been edited by Markos: 22 Jun 2010, 20:07 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Api ... daca tu culegi castraveti ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am uitat sa mentionez. La întoarcere, pe acelasi kkt de autostrada, fericit ca merge fierul ca în tinerete (au facut treaba buna baietii aia, chiar nu m-am asteptat), am luat o mega-groapa în plin la fo 150 la ora. Era o portiune gen Kosovo dupa bombardamente repetate, m-a luat prin surprindere. Am belit usor o janta de aliaj, bine ca nu s-a phutut anvelopa, ca era aproape noua. Am roluit-o în Bucuresti cu doar 70 de lei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si credeam ca noul meu fier mi-a tras-o ca m-a lasat pompa de vacuum pe langa Deva.
![]() Bine ca ai rezolvat ok pana la urma. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Solon |
![]()
|
Bah, vezi ca dai prea multe din casa si incepe sa scada pretul la fier!
S-ar putea slider sa se razgandeasca! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
slider2 |
![]()
|
@solon
![]() ![]() oricum s-ar putea sa nu mai imi iau "titiu" deloc, existand posibilitatea sa am masina de serviciu... ![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Acum te tragi pe coor
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 Jun 2010, 20:40) Au venit, au vazut, m-au tractat pana la ei la service. M-au dus dup-aia la hotel în Nisipuri, cu o masina de-a lor. A doua zi dupa-amiaza mi-au adus masina reparata la hotel. Repet, deosebit de amabili si de cumsecade, nu m-am asteptat. Asta fiindca esti grec, daca erai roman nici nu se uitau la tine. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
sau pe cel mai lustruit (polisat)
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
polishat nepolisat nu fac figuri de genul nici la 500.000 km.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Evident, de-abia se lasă motorul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(Hack @ 23 Jun 2010, 09:53) ee na. chiar vorbesc serios. daca n-ar fi fost vorba de asta poate as mai fi insistat pe langa markos. mie unul in general imi place masina, nu ma roade faptul ca-i frantuzeasca, iar la ce pret au acum astfel de modele nu vad ce altceva as lua care sa aiba acelasi an de fabricatie, aceleasi dotari, aceleasi dimensiuni... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
Sincer, masina a fost o mare dezamagire dpdv al fiabilitatii. Jos de tot.
La 28K a trebuit sa schimb toata distributia, din cauza nenorocitei de fulii defazoare. Din banii mei, tocmai iesise de cateva luni din mareata garantie de 2 ani. Acum, la 62K - tot ambreiajul. Mi se pare nepermis. Asta ca sa nu mai mentionez mizeriile alea de bobine de inductie frantuzesti, am schimbat cate una pe an pana am scapat de ele. Astea nemtesti de ce nu pica? Si ca sa nu mentionez maruntisuri gen schimbat claxon (mort dupa cateva luni), schimbat radio-cd (nu mai scuipa discurile dupa un an) samd. Astea macar le-am schimbat pe garantie. A fost primul si ultimul meu Reno, asta e clar ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai masina educata ... nu-i place sa scuipe.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
da panoul de la clima de bai are?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 23 Jun 2010, 11:54) ba pica si astea stai linistit. acum 2 saptamanii mi-a picat alternatorul la focus (boala comuna la acest model). am ramas fara directie, fara frane, fara posibilitatea de a inchide masina, etc. m-a costat toata reparatia 600ron. repararea alternatorului m-a dus 420ron, 80ron montat/demontat (ceea ce mi s-a parut putin la cat a trebuit demontat pentru a-l da jos), si 100ron platforma. acum mai trebuie sa mai schimb ceva si anume scutul de plastic. eu avand bara fata de cabriolet garda la sol este mai redusa si chiar era sa fac bucati si bara. ala cu platforma m-a agatat de partea din spate a masinii si cand a inceput s-o urce pe platforma, asa frumos racaia bara fata de asfalt si asa unduios se indoia... ![]() unul nou este in jur de 150ron si este o bucata de plastic... ![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(argon @ 23 Jun 2010, 13:01) a, da, uitasem de el ![]() am dus masina la spalat înainte sa plec, probabil ca a dat gigel ala cu ceva fîs-fîs si cu carpa pe la displei p-acolo, de am constatat dup-aia ca nu mai afiseaza decat fo juma din chestii ![]() mi-a zis un nea electrician ca "a tras umezeala si s-a întrerupt fun circuit pe placa". cul, nu? ![]() slider, eu ziceam despre bobinele de inductie nemtesti, pe acelasi fier turcesc. astea nu mai pica, ale dreaq... This post has been edited by Markos: 23 Jun 2010, 12:06 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
de cand fordu e nemtesc?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
slider2 |
![]()
|
@markos am inteles eu gresit atunci.
@argon marca la origine este americana, dar sediul central pentru europa este in germanica daca nu ma insel, iar masina mea chiar este fabricata in nemtia... mai misto este de cei care isi iau focus nou de la noi. ca o sa aiba o marca de origine americana, cu sediul european in germania, fabricata in spania si cu motor frantuzesc (daca este diesel 1.6 sau 2.0)... ![]() This post has been edited by slider2: 23 Jun 2010, 12:13 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Jun 2010, 13:05) de niscai vreme. Globalizare, chestii de-astea... http://en.wikipedia.org/wiki/Saarlouis#Eco..._infrastructure |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:10 |