Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Psst, psssst, mă pot băga și io în discuție?
![]() Anul ăsta o fost tare neprielnic pentru livezile de caiși.Mană, uscăciune și caldură la greu.La Supuru de Jos o fo' jale.Din, aproape, tri găleți balșoaie de caise, abia de s-o putut scoate o uiagă de un kil și jumate de zeamă potabilă.Dar ce zeamăăăă! ![]() DSC03934.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 631 Nu-i de dat!Decât ademenesc gâtlejele moldovinești să înghită în sec. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok. Altceva?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai de ce te umfli, coane?
![]() Nu am pronunțat cuvântul "coniac". ![]() Altceva? Păi aștept o tablă de clisă de la Deva, niste pălincă de la mătușă-mea dim Nimăiești, o vadră de vin de la Recaș, precum și urările dumitale de sărbători. Fie ca.... Umple matale blancurile! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
l@u |
![]()
|
Nene Mariane, alta treaba nu ai decat sa pui poze indecente?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' ce nu ți-i pă plac, capacu'?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
Da, nu se asorteaza cu licoarea
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marian-j |
![]()
|
În momentul servirii, sursa de stres(aka dopul) dispare din peisaj!Rămân doar niște păhăruțe micuțe, cât niște degetare.Licoarea asta gălbuie se degustă pe îndelete, nu se bea cu halba!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te chinui sa le explici la drojdieri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Incaltat fieru' cu gumari noi de iarna.
In curand face 120 de mii kmp ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Poxe cu gumarii noi.
![]() Marca? Pret? ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Du-te sa verifici conductele de frâna pe spate ! Sunt patit!
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 26 Oct 2016, 10:14) Astea. 239 ron/buc (205/55/R16). This post has been edited by Markos: 26 Oct 2016, 09:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sacrilegiu. Vei omori oameni iarna asta.
Nu poci pentru ca sa cred ca nu ai loat nochian. Sau conti. Sau mișlăn. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
Mda, asta e...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
hateri domne
![]() eu am avut hs 435 si n-am omorat pe nimeni ![]() bune pe zapada, ud si uscat dar mediocre pe mazga era sa pup peretele la intarea in parcarea cora lujerului cand eu viram dar masina se ducea drept pe mazga ![]() si datorita profilului, destul de zgomotoase dar MADE IN JAPAN ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Oct 2016, 09:28) Cu zăpada asta, am reușit să le testez practic în toate condițille. Mulțumit de ele, mai ales de raportul calitate/preț. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Fierul a atins 136K km. Încă merge bine (nu-l folosesc zilnic, dar l-am păstrat).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Apr 2010, 23:44) visul meu e s-o vand si sa-mi iau skoda, dar mai e mult pana departe. Visul e tot acolo? ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 17:21 |