Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
vezi sa nu iti fi strans aia prost capacul de pe faza scurta, sau sa nu-l fi pus. eu de curand m-am trezit fara.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, da' plăcerea de a fi schimbat singur becul: de neprețuit!
În ceea ce privește becurile, să-i ia gaia pe ăia care au proiectat troaca: de revelionul 2009 mi s-a ars și mie faza scurtă și m-am chinuit vreo 600km ca orbetele că după ce m-am făcut ca un porc pe mâini tot n-am reușit să-l schimb! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Oarecum offtopic: am avut H4 extreme power aproximativ 1 an - am plătit pe el 100 de ron și s-au ars la interval de o săptămână. Acum am niște petarde la 10 lei de la OMV; sunt curios cât o să mă ”țină”.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
un an te tin si astea. am verificat toate natiile de becuri în astia 5 ani jumate, verdictul e limpede: dupa un an pica toate. asa ca am trecut pe becuri de treijpe lei bucata
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 9 Jun 2010, 09:30) la inceput, cand am bajbait vreo juma de ora ca nu stiam cum sta treaba, dupa ce am vazut pe net filmuletul, am scos imediat becul. Nu are de ce sa te doara ca apesi 2-3 secunde ca sa-l scoti si 2-3 ca sa-l bagi. QUOTE(Lostboy @ 9 Jun 2010, 10:07) Oarecum offtopic: am avut H4 extreme power aproximativ 1 an - am plătit pe el 100 de ron și s-au ars la interval de o săptămână. Acum am niște petarde la 10 lei de la OMV; sunt curios cât o să mă ”țină”. eu am luat identic cu ce era pe masina, osram, si am dat 10 lei. <span class='edit'>9 Jun 2010, 10:48:</span> QUOTE(Markos @ 9 Jun 2010, 10:39) un an te tin si astea. am verificat toate natiile de becuri în astia 5 ani jumate, verdictul e limpede: dupa un an pica toate. asa ca am trecut pe becuri de treijpe lei bucata ![]() Eu merg 24/24 cu faza scurta aprinsa, si primul s-a ars dupa vreo 4 ani sau 50k km, s-a ars faza scurta de la sofer. This post has been edited by tribunul: 9 Jun 2010, 09:49 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 9 Jun 2010, 09:07) Oarecum offtopic: am avut H4 extreme power aproximativ 1 an - am plătit pe el 100 de ron și s-au ars la interval de o săptămână. Acum am niște petarde la 10 lei de la OMV; sunt curios cât o să mă ”țină”. o sa tina pana ai masina, am luat si eu Osram night breaker si vreo luna au tinut, luminau bine, n'am ce zice, dar lunar 100 ron... am pus inapoi alea de dinainte de 7 ron bucata. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu mai iau nici eu becuri mai scumpe de 10-15 lei. Nu merită.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cand ai luat tu Osram NightBreaker
![]() NightBreakerele de pe Logan au 3 luni si 8.000 km, deocamdata nu s-a ars nici unul. Philips XtremePower au tinut aprox. 40.000 km |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
@ dr_mke. Este vreo diferenta intre Xtreme Power si NightBreaker? In afara de faptu' ca NB, pe faza lunga sunt mai albastrui...
This post has been edited by Iulikk: 9 Jun 2010, 09:59 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Dap, XP tin mai mult decat NB, care se cam parlesc in jumatate din nr. kilometri, din cate am constatat pe SN. In rest nu cred ca-i vre-o deosebire majora la cum lumineaza, in afara de temperatura de culoare a luminii.
This post has been edited by dr_mKe: 9 Jun 2010, 10:02 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc. XP-urile mele au 1 an si vreo 2 luni si vad ca nu s-a ars nici unul
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tribunul |
![]()
|
aerisiti si voi farul mai bine ca sa nu se arda asa de des.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
deci mitul limuzinei indestructibile s-a spulberat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
ai incetat sa fii funny 6 posturi ago, parca esti un disc stricat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu ma indoiesc ca la Cielo s-a schimbat vreodata un bec. Nu ca ar mai lumina cine stie ce, dar ca fapt divers.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În 4 ani la Nubira n-am schimbat nimic, în 1,5 ani la Megane am schimbat faza scurtă și pe stânga și pe dreapta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai probabil ca depinde si de far, nu numai de bec. p'asta de megane l-a proiectat vreun frantuz sadic - becurile se ard des, da' powla acces la ele
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
ăăăăă........habar nu am.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
becurile originale le-am schimbat pe motiv de lumina slaba, deci mitul ramane in picioare . Pe faza lunga inca le am originale, trebuie sa demontez radiatoarele si rezervorul de lichid servo sa le pot schimba, ca se plang unii de Megane. Noroc ca inca lumineaza bine, nu au fost folosite cat cele de scurta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
pai si la mine cele de faza lunga sunt alea cu care a venit masina. la fel si la proiectoarele de ceata, la semnalizatoare. se ard numai porcariile astea de la faza de întalnire, plus mizeriile alea mici din far pentru pozitie, sau cum s-or chema.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grecule, dragose se vede ca nu sunteti "ginecologi"... miei imi ia fix 5 minute (partea grea e sa dau jos capacul de pe aripa)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca faza lunga nu se arde, ca nu prea ai unde sa mergi cu ea aprinsa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Jun 2010, 12:52) grecule, dragose se vede ca nu sunteti "ginecologi"... miei imi ia fix 5 minute (partea grea e sa dau jos capacul de pe aripa) nene, am încercat si eu o data, am scos capacul ala de pe aripa, am scos capacul de la far, am scos mufa de la bec, pana aici a fost simplu. m-am blocat la kktul ala de sarma care fixeaza becul, era sa-l si pierd. tu vad ca ai 2.2, farul e altfel. si am înteles ca s-a renuntat la mizeria de clema. fara aia as schimba si eu becul relativ usor. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
ai idee daca clema aia e aceiasi cu cea de la logan?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
nu stiu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 00:00 |