Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia Duster- premiu ”dirijat”

BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 18:14
Post #91

BlackLine

Group: Members
From: Constanta

Am vrut sa subliniez doar acest aspect.... si tu in citatele tale pui numai ce vrei si cum vrei .... asa ca nu mai comenta de altii....

Ramai in lumea ta.... oricum daca ai inceput pe o cale nu te poti indrepta ca te arata prietenii cu degetul.....deci chiar daca avem dreptate si venim cu dovezi tot nu o sa recunosti ...

--------------------
DACIA LOGAN - CT - numere rosii 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 18:16
Post #92

Actualmente Ing.

voi nu vedeti ca ``rahatu`` e chiar la voi in teren si nici nu va pute.
ce sa recunosc domne , citesteti ultimele 10 posturi si vezi cine e cu abureala tu sau eu?
era din galati erau 3 dar de fapt nu era mai sus de buzau , de fapt nu zic cine e , dar de fapt sunt 2 dar deja l-am desconspirat dar ce zic sursele e adevarat dar nu e o sursa e un prieten deal lui beci , de fapt a fost vineri , de fapt a fost sambata dar nu nu nu a fost nici vineri nici sambata.
daca vrei adevar vino cu nume dovezi asa ne invartim in juru cozii.
inca astept 30-40 de persoane alea nemultumite.
cmandrei dece sa suit in masina si a plecat? nu ia placut uleiu??? nu a primit jante si sa suparat?

--------------------
DACIA Logan MCV - CT-87-SNK 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
+
Wolverine
post 24 Apr 2010, 18:18
Post #93

Membru autentic

From: Galati

Eu o nelamurire am, de ce nu s-a facut tragere la sorti si era transparent, daca castigai ulei asta e sau cauciucuri sau pana mea ce se da ca si premiu.

V-am zis ce fac cu premiul, dar ca si o curiozitate a mea, Star Tulcea a intocmit lista cu premii sau cine?

Legat de cheie sau carduri eu va zic un lucru, de ce as fi dat eu cardul de la masina mea unui om care abia il cunosc? Si daca isi aduce aminte rcosmin cand a venit gasca din GL am vrut sa ii dau cardul (am zis asa au decis organizatorii asa sa fie cat timp si Star Service erau raspunzatori ptr ceea ce se intampla la ei in parcare) si el mi-a spus ca s-a renuntat la aceasta idee.

Si chiar misto au venit cei 3 din GL au facut galagie li s-a dat ulei banuiesc si au plecat. Cei din Bucuresti au fost f suparati de cele intamplate lasa ca le mai dam ceva si am rezolvat. Pe asta se bazeaza organizarea unui eveniment?

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 18:20
Post #94

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

From: Bucuresti

Asta cu indreptatul e valabila la voi cu masina...ca pe voi ca arata politia cu degetul. laugh.gif Nu ma intereseaza ce ai vrut tu sa subliniezi...eu am vrut sa sti ca suntem cativa care stim ce ai facut. De recunoscut...nu se pune problema...dar sa nu traiesti cu gandul ca ai facut manevrele astea si nu te-a "turnat" nimeni. Eu am venit cu dovezi ca ai trecut pe cineva pe lista "din partea ta" si l-ai premiat pe masura, la fel de intamplator cum un organizator a luat Duster-ul. Vino si tu cu dovezi din "lumea ta".

@sonykel
Eu cred ca cine are minte, a inteles, cine nu...se face de ras pe topic-ul asta.

This post has been edited by razZzor: 24 Apr 2010, 18:22

--------------------
Renault Megane - B 38 GFL RS '07
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
Flamingo
post 24 Apr 2010, 18:20
Post #95

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

De domnisoara care a castigat masina mai stie cineva ceva sau asteptam alte articole preparate sa apara in ziar?

Pana la urma este neam cu organizatorul sau nu?

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 18:23
Post #96

Actualmente Ing.

wolverine , lista cu premiile a intocmito star service , tombola , dat cu banu , cine si cum se potriveste , cine si ce a primit data trecuta. de exemplu ce facea rcosmin cu jentiile care le-a primit glg? ca sunt de logan presitge...

de ce nu sa facut o extragere la sorti ? si sa fie totul transparent.
e cam imposibil si dureaza extrem de mult sa extragi ce premiu va primii fiecare din 150 de persoane. ca sa nu mai zicem ca premiile trebuiau sa fie pe stoc atunci si cautate in magazii si etc. acum ganditi putin ce inseamna sa pregatesti 150 de premii. dupa cum ati vazut de cand ati venit de la 8 premiile erau puse pe box paleti , uleiul cu filtre bagat in pungi. etc...

ca sa-ti raspund si la ultimu paragraf , organizarea evenimentului nu sa bazat pe asa ceva , dar trebuie si improvizatii. nu am avut cum sa anticipam tot ce nu va iesi cum trebuie.

flamingo , castigatoarea da este sotia lui andy deci da este neam cu andy.andy este co-organizator la logan club. organizatorul evenimentului este Star Service si castigatoarea nu e ruda cu nimeni din star service

This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 18:36

--------------------
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 18:27
Post #97

BlackLine

La partea cu cardul de la masina s-a discutat 1 saptamana pe forum si am zis ca o sa se rezolve si asa a si fost.... nu v-a luat nimeni cardul....dar nu a fost bine nici asa....

razZzor unde ma arata politia cu degetul? De ce sa faca acet lucru? ....
Toti cei de acolo stiu ce am facut eu cu sony si andy: Am organizat un eveniment mare, cu lume multa, sponsorizat de o reprezentanta Dacia Reno. Tu stii altceva, ca sunt peste 170 oameni care stiu ceea ce am zis eu ..... Sa vin cu dovada sa intre fiecare aici sa iti zica acelas lucuru.....nu toti au timo si chef sa va faca voua pe plac cu aceste copilarii.....

L.E. Nu cred ca va dati seama ce insemna sa facem acolo extragere.... cred ca se facea 12 pana afla fiecare ce premiu primeste.... inca 2-3-4 ore pana pregatea premiile(asta in graba si cu multa lumea deoarece ei au pregatit tot in 1 saptamana) apoi inca 3 ore sa impartim tot... sa luam masini etc.... La ce ora se termina avenimentul in acest caz? Astea sunt vorbe asa ca sa avem ce scrie pe forum.... Voi stateati si asteptati si 3 oameni trageau din greu ca sa nu cumva sa se simta ofensati baietii de la reno....

This post has been edited by BeciAcustic: 24 Apr 2010, 18:31

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 18:34
Post #98

Politia te poate arata cu degetul daca ai recunoaste participarea la un grup organizat care prin metode ilicite si-a insusit foloase necuvenite. Dar asta nu are cum sa se intample...
Stai linistit...tot efortul meu nu a fost ca sa va fac sa recunoasteti. AM vrut doar sa va arat cat de slab ati organizat toate manevrele.

--------------------
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
Wolverine
post 24 Apr 2010, 18:36
Post #99

Membru autentic

sonykel: nu zic ca este usor sa organizezi un asa evenimet dar.... cum ai spus ce face rcosmin cu jante de prestige, facea acelasi lucu ce fac toti posesorii de Renault cu uleiul primit.

Sincer daca dura o ora tragerea la sorti era mai bine, pentru ca dupa primele 2 ore nu mai aveam ce sa facem.

Beci: daca citesti printre randuri imi poti spune, asa ca o sa fac o rima imperecheata. Iti fac o mica sinteza: am zis ca de ce as fi dat cardul cuiva care abia il cunosc, dar m-am conformat si chiar am vrut sa il dau lui rcosmin.

Si daca dura 3-4 ore ce puteai sa faci acolo, ca test drive nu s-a putut desi m-am inscris si eram pe la jumatea listei!? Sa stau la coada la mici si sa-mi zica ca imi da 3 la doi insi, sau 3 mici la 3 insi? Sa ce, sa aud tobe sparte cum d-le ca meserie se aude!?

Voi ati fost organizatori voi trebuia sa va ganditi la acest lucru nu noi.

This post has been edited by Wolverine: 24 Apr 2010, 18:41

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 18:40
Post #100

BlackLine

Vezi tu Wolverine ..... ziceai ca nu ai venit pentru premiu dar daca aflai intr-o ora ca primesti ulei ... plecai ... usor usor va aratati adevarata fata....

Am citit ce ai zis tu despre carduri dar eu am vrut sa subliniez ca ne-am conformat la ceea ce ati zis voi si nu am mai luat nici un card....ca tu ai vrut sa il dai ... bravo ce sa zic... dar nu a mai fost nevoie.

Ma bucur din plin ca nu am luat cheile si cardurile ca la ce discutii au iesit cu premiile ma asteptam sa ne bagati in bele ca aveati cine stie ce telefoane bijuterii sau alte lucruri de valaore si apoi c-au disparut din masina.... chiar nu m-ar fi mirat dupa asemenea comentarii.... bine ca nu am mai procedat cum ne gandeam.....

--------------------
+
Wolverine
post 24 Apr 2010, 18:43
Post #101

Membru autentic

Beci: Aceeasi problema, am primit ulei si nu am plecat. Trage tu concluzia. De plecat cred ca au plecat amici de ai tai care au luat premiile mai consistente. Daca imi aduc bine aminte pe la orele 14 deja se golea parcarea. Sa fi fost cei care au luat jantele la ora 10 cand am ajuns noi.

--------------------
+
hellcat
post 24 Apr 2010, 18:44
Post #102

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

excl.gif Razzzor, prietene, ce problema ai cu mine?? Te rog, nu ma baga in subiectul asta, am primit un cadou, dpmdv poate pentru activitatea pe forumul asta si poate din respect al organizatorilor. Si le multumesc organizatorilor si dealerului care a aprobat premiul.

Si inca o ultima precizare eu l-am sunat primul pe Beci Acustic si l-am intrebat daca pot veni si eu la Tulcea ca imi plac astfel de manifestari si sunt liber in acel weekend si el atunci a raspuns pozitiv. Apoi singurele informatii le-am colectat de pe forum, cum ca se vor da premii.
A, si tot ca informatie, dupa weekend-ul trecut nu am fost solicitat absolut sub nicio forma (pm, sms, telefon) de Adi, Sony sau Cosmin sa intervin pe forum, sa le iau apararea sau mai stiu eu ce.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 18:48
Post #103

Actualmente Ing.

deci am fost niste organizatori jalnici in concluzie. asta e orice sut in fund un pas inainte. nu ma bat cu pumnu in piept ca sunt perfect.

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 18:48
Post #104

Asta e concluzia ta? Ca am ceva cu tine? Eu am insistat sa nu zic despre cine e vorba dar Beci te-a citat. Cat despre ce ai scris dupa intrebare...ma abtin sa iti raspund.

--------------------
+
Flamingo
post 24 Apr 2010, 18:50
Post #105

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 19:23)
castigatoarea este sotia lui andy deci da este neam cu andy. andy este co-organizator la logan club. organizatorul evenimentului este Star Service  si castigatoarea nu e ruda cu nimeni din star service
*

Multumesc frumos.

Si-o fi trecut deja Dusterul la semnatura? biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 24 Apr 2010, 19:00

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Wolverine
post 24 Apr 2010, 18:51
Post #106

Membru autentic

QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 19:48)
deci am fost niste organizatori jalnici in concluzie. asta e orice sut in fund un pas inainte. nu ma bat cu pumnu in piept ca sunt perfect.
*

Sonykel: Nu asta am vrut sa scot in evidenta, nu va pot eu cataloga cum si ce fel, au fost si bune si rele, dar daca citesti ultima parte a lui Beci din postul 97 o sa iti dai seama la ce m-am referit.

--------------------
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 19:14
Post #107

Actualmente Ing.

la urma urmei fara suparare dar si noi am fost niste marionete am jucat cum a zis dealeru. si sa nu ma luati ca iar dau vine pe el. dar daca el a vrut asa , asa a fost. oricum clar premiile sau dat ptr reclama si publicitate , nu exista nici un dubiu. oricum evenimente vor mai fi cu sau fara sponsori. cel putin din perspectiva logan club , se autofinanteaza si vor fi evenimente destul de mari la sfarsit de vara. si in curand si daciaclub va face astfel de evenimente cu autofinantare.

asta nu inseamna ca ma las, ma retrag din organizare sau alte porcarii. voi organiza in continuare diverse evenimente pe plan local sau nu. eu unul sunt mandru cu logan club constanta. stiu de unde am plecat si unde am ajuns. da mai avem si uscaciuni dar asa e in orice ``padure``
nu stiu , eu as cam vrea sa terminam acest tam-tam. adica e obositor sa stai sa urmaresti tot timpu un topic si sa tot scrii posturi la infinit. e dreptul vostru sa va manifestati multumirile.
dar facetio intrun mod civilizat si incercati sa nu jigniti pe nimeni.
singuru regret pe care il am este ca ``ne-am intins mai mult de cat ne tine plapuma`` daca nu ne lansam in atatea invitatii in atatea judete si atatea forumuri , ajungea bugetu ptr toti , erau mai putini invitati dar toti cu premii egale. asa am incercat sa facem un compromis cu 3categorii de premii si lumea nu a fost multumita.

--------------------
+
99AIM
post 24 Apr 2010, 19:28
Post #108

Membru autentic

Mai Adrian noi ne stim demult....zii tu aici pe bune asa cine a stabilit cine ce trebuie sa primeasca?Eu eram cu baieti de la reno cta si am vazut cand membru de la C-ta a luat si ulei si 2 anvelope,oricum mie nu-mi pare rau ca am venit daca trec peste unele aspecte super expuse aici, in iunie o sa am revizie la Megane si o sa cer sa vb cu cineva din conducerea Star Service sa ma lamureasca de una alta....ideea este ca promovarea lui Star Service nu se face numai pentru Dacia ci si pentru masinile Renault.

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
rtBK
post 24 Apr 2010, 19:43
Post #109

Unique like everyone else

QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 19:23)
flamingo , castigatoarea da este sotia lui andy deci da este neam cu andy.andy este co-organizator la logan club. organizatorul evenimentului este Star Service  si castigatoarea nu e ruda cu nimeni din star service
*

versus
QUOTE(andy_x3m)
Multumim!
Ne cerem scuze ca nu a fost totul ok pentru cei prezenti, dar la urmatoarea vom sti din greselile facute pana acum ce e bine de facut.

concluzia e trista

de atunci n-a mai scris nimic... probabil e prea ocupat cu dusterul laugh.gif

This post has been edited by rtBK: 24 Apr 2010, 19:44

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 19:46
Post #110

Actualmente Ing.

rambox imposibil ca un membru sa ia 2premii , daca e asa inseamna ca a semnat in numele la 2persoane diferite. te-as ruga pe pm sa-mi dai indicii mai multe despre acea persoana sau masina.

--------------------
+
valeriu ciprian
post 24 Apr 2010, 19:50
Post #111

ascult orice parere

Citesc aici si ma crucesc...toti au vrut ceva consistent ca premiu si dorintele le-au fost inselate.
Chiar nu e frumos...in loc sa fiti bucurosi ca v-ati intalnit cu prietenii virtuali de pe forumurile pe care postati voi bate-ti campii cu fel de fel de prostii.Urat.

P.S. Daca fiecare participant la intalnire ar fi primit cate un Duster tot ar fi iesit discutii...chiar daca ar fi fost identice radmasa.gif

This post has been edited by valeriu ciprian: 24 Apr 2010, 19:52

--------------------
dacia Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci - www .
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 19:58
Post #112

BlackLine

Ar fi iesit discutii ca nu sunt culorile la fel.... ce sti tu ....

RamboX nu am auzit ca cineva sa ia 2 premii.... te rog sa detaliezi.... te astept maine la intalnire ... ca sunt multe de discutat....

--------------------
+
G L G
post 24 Apr 2010, 20:02
Post #113

Membru autentic

From: CONSTANTA

QUOTE(razZzor @ 24 Apr 2010, 16:49)
@G L G
Este adevarat ca pentru "efortul" depus la evenimentul respectiv, realizarea acestui filmulet loganclub, ai fost premiat cu un set de jante?
*

radmasa.gif Pentru informarea "ofticatilor":
1. La primul eveniment am primit un set de 4 anvelope de iarna, filmuletul aparand dupa eveniment;
2. La lansarea duster am primit un set de jante de care am aflat in momentul cand am ajuns cu masina in spate, deci au fost primite inainte de a aparea filmuletul;
3. NU mi-a cerut nimeni acest lucru, il fac din placere si pentru a ne readuce aminte de anumite momente.
4.Daca voi reusi sa ajung pe 08.05 la Bucuresti voi face acelasi lucru.
5. Daca ai fi urmarit si celelalte filmulete postate de mine pe youtube ai fi descoperit si altele ce le-am facut tot din placere la anumite activitati la care am participat. Cei ce ma cunosc stiu ca fac acest lucru de ceva timp fara a fi luat macar o simpla bere de la cineva.
6. Mergem la Star Service Tulcea pentru ca suntem multumiti de preturi si de calitatea lucrarilor.

--------------------
RENAULT CLIO 3; - CT O6 XXX 2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 20:14
Post #114

BlackLine

GLG lasa ca maine la intalnire dau eu o bere de la mine smile.gif dar filmezi mai mult masina mea smile.gif sau te chem sa sa pozezi cele 3900 anvelope....

Acum serios....GLG face poza la fiecare intalnire....e un fel de "fotograf oficial al clubului" si nu cere salariu pe activitatea lui....

--------------------
+
Flamingo
post 24 Apr 2010, 20:14
Post #115

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(rtBK @ 24 Apr 2010, 20:43)
de atunci n-a mai scris nimic... probabil e prea ocupat cu dusterul  laugh.gif
*

Nu pe bune acum... Si-a trecut Dusterul la semnatura sau mai asteapta sa se limpezeasc apele? Stiu, este o intrebare retorica...

@Sonykel
Fii sincer te rog... Chiar atat de mare sa fie coincidenta ca sotia unui co-organizator sa castige premiul cel mare. Chiar nu s-a aranjat nimic in prealabil?

De ce dreaq nu mi-am luat eu Logan acum 4 ani? Am preferat sa iau saracia aia de Clio... Poate asa as fi intrat si eu mai puternic in randurile Clubului... Of! doh.gif

--------------------
+
rtBK
post 24 Apr 2010, 20:17
Post #116

Unique like everyone else

Parca am fi in direct cu politicienii care apar senini la TV laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 20:20
Post #117

Actualmente Ing.

flamingo nu stau sa jur ca nu ma caracterizeaza aceste lucruri. da coincidenta e imensa , ca ptr ca andy si durea sa isi cumpere unu in viitoru apropiat ca si mine de altfel.
nu sa aranjat nimic in prealabil. cu 5min inainte am fost chemat sa impart acele pliante si sa-i pun pe toti sa probeze pe loc cheia

--------------------
+
buzasparta
post 24 Apr 2010, 20:59
Post #118

Membru autentic

From: Judetul Romanica

emil mai stii ce am spus despre chei si datul scris despre dusterul premiu la marea "cheiada" ?

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Dan73
post 24 Apr 2010, 21:01
Post #119

Membru autentic

Vezi tu sonykel...oricum o dai tot ramane ceva suspect ca a castigat sotia sau prietena unui organizator. Asta e...nu prea ai cum s-o sucesti...tot miroase a ceva biggrin.gif
Am citit nitel pe aici si am tras o concluzie pt mine asa: treaba romaneasca. biggrin.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
valeriu ciprian
post 24 Apr 2010, 21:10
Post #120

ascult orice parere

Treaba romaneasca poate fi si este ca romanul e nemultumit si la moaca radmasa.gif

--------------------
dacia Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci - www .
+
12 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 04:31
Dacia