Dacia Duster- premiu ”dirijat”
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster- premiu ”dirijat”
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
glg.... amuzant.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(G L G @ 23 Apr 2010, 16:30) Nu erau nume ci numai numarul masinii si localitatea. Am rasfoit listele ... Printre paginile cu tabele, ai remarcat-o si pe aia continand un tabel cu numai 3 linii? Cele 3 masini aveau ceva in comun: 1,9 dCi. Era semnat in dreptul tuturor? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ati facut vreo sesizare la DACIA despre acest fapt?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sticla de jack din spate pare mai interesanta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Stiti vorba aia " cine imparte , parte isi face" deci au luat ei grosul si daca a mai ramas ceva si la amarasteni atunci norocul lor
![]() Daca nu se intampla in romania atunci poate imi puneam un semn de intrebare , dat cum se intampla la noi atunci aproape ca intra in cotiiidian si cam ce se intampla in toata tara asta . |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Fratilor va agitati degeaba!!!Si sa va spun de ce.
Am incercat sa particip la mai multe concursuri, nu neaparat pentru a castigat, ci just for fun ori pentru a testa diferite masini. Opel- o mare farsa chestia aia cu consumul(trebuia sa le arat eu pe megan consum). Honda- Green Chellange- sa conduceti voi masineta aia in 2d. Nu inteleg ce treaba are un joc online 2d cu consumul unei masini..Alta mancatorie. La Duster am avut cred ca vreo 10 chei(mi le-a inmanat cineva de la o revista). Nici nu le-am incercat, ca erau toate la fel. In schimb i le-am dat unui pusti , care facuse colectie si numara de zor la ele ![]() ![]() Dar ce spuneti voi...prea pe fata si prea urat, fata de noi cetatenii de rand. |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Floriol
by Renault |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Macar Floriol asta nu e low-cost in lumea lui. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AlexV |
![]() ![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 23 Apr 2010, 14:12) oricum... autocobalcescu a reusit sa stranga, si inca se aduna, 60 de oameni fara premii pompoase... asta demonstreaza cat de mult era interesata comunitatea reno.ro de premii, dar chiar si asa sa faci fraude la nivelul asta ar deranja pe oricine! As vrea sa fac cateva precizari cu privire la organizare. Evenimentul intitulat Renault AllDay, este propus si organizat de forum.reno.ro. Forum.reno.ro a strans 60 de participanti, dintre membri sai. Autocobalcescu este gazda evenimentului fiind singurul care a raspuns pozitiv solicitarilor noastre. Prin amabilitatea lor, participantii vor avea parte de un voucher de reducere care va fi stabilit in zilele urmatoare, si este identic pentru toti. Nimeni nu primeste ceva tras la sorti, nu exista nici o tombola. Cat priveste problema principala a acestui topic, eu nu am fost la Tulcea si nu comentez in nici un fel ce s-a intamplat acolo. Totusi, lucru pe care nu il inteleg, cui se "dau telefoane" pentru a se sterge posturi? Iar ca o nelamurire mai mica, ce fel de telefoane se dau, Vertu cumva? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
presupunand ca titlul nu se poate modifica, indiferent de postarile de cafenea, ma declar multumit ... ca iese la search!
This post has been edited by rino: 23 Apr 2010, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
da, e pe prima pagina pe google la cautare dupa "star service tulcea"
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
anu trecut cand a fost pomana , si toti au/ati plecat cu cate 4anvelope nu a fost frauda , nu au fost premii la negru. acum cand nu a mai fost asa ``mokangeala`` gata huooo huooooo frauda , sa-i impuscam , sa-i nimicim.
si asta tot pur romaneste e. semit chestia aia cu 4000 de anvelope nu stiu la ce te referi. adica dealeru a negociat cu importatoru pret special motivand ca le va da cadou la clienti sau cum? pai asa poate face orice dealer altii nu dau nimic , star service a dat in jur de 100 de anvelope. nu 200... FLP acum te simti util soctietatii ca ai redirectionat alt topic aici nu? ![]() AlexV , parca regulamentul forumului interzicea reclamele ascunse si alte dastea. si asta e tot o reclama , fie ea ca e negativa nu pozitiva tot o reclama e si tot o incalcare a regulamentului. Si nu vreau sa se inteleaga ca e o amenintare dar sa nu inceapa Star Service sau Dacia SA , ei primii actiuniile. Totusi calomie , alea alea , prejudiciu de imagine , daune morale etc... Acest topic este ca si altele fara rost , eu caterinca o inteleg si o suport dar deja asta e nesimtire sa va bateti joc de munca unora. Nu aveti o dovada solida o poza , o inregistrare video audio asa ca sunteti tiu tiu pa pa. Ma repet , asta ptr cei care nu au participat: Oricine ar fi castigat de pe orice forum ar fi fost ar fi iesit discutii de o tabara sau alta. Faptul ca sunt 4 litri de ulei este o scapare a tipului de la departamentu de piese si consumabile care va platii scump pentru aceasta scapare. era datoria lui sa stie cati litri de ulei si ce filtre se potrivesc. eu personal si nici conducerea star service nu cunoastem aceste detalii tehnice. This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 10:20 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
DMP |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 10:01) Sa ii trimita si pe cei de pe Logan Club sa fie spectacolul total. ![]() 24 Apr 2010, 10:18: QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 10:01) ... Faptul ca sunt 4 litri de ulei este o scapare a tipului de la departamentu de piese si consumabile care va platii scump pentru aceasta scapare. era datoria lui sa stie cati litri de ulei si ce filtre se potrivesc. eu personal si nici conducerea star service nu cunoastem aceste detalii tehnice. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by DMP: 24 Apr 2010, 10:18 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
gata terminati...asta este v-ati luat-o
data viitoare refuzati aceste invitatii in care sunteti invitati doar de umplutura pentru a acorda permii tot pentru ai lor This post has been edited by eduardsebe: 24 Apr 2010, 10:21 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
dmp explicate cu litere te rog ca nu suntem pe mess
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sonykel... tu ori te faci ca nu intelegi ori chiar faci misto de noi.
De ce nu ati dat la ziar a castigat sotia unuia dintre organizatori si ati facut povestea aia cu domnisoara venita la o plimbare prin service si a incercat si ea o cheie... Va prind minciunile din urma... MACAR BUN SIMT SA AVETI ![]() This post has been edited by rtBK: 24 Apr 2010, 10:29 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu stiam ca un bax are 6 litri, nu 4.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sonykel |
![]()
|
rtbk articolele nu le-am scris eu si nici nu stiam de ele. da stiam ca va fi presa dar am crezut ca vor scrie de cluburi de faptul ca am reusit sa ne adunam atatia si etc. si din partea mea e o dezamagire totala ca articolul este bazat doar pe castigarea premiului.
in articol nu vad mai miniciuni fraude doar ca este fooarte plastic , poate asa a dorit ziaristul , nu cred ca ia zis nimeni ziaristului sa nu cumva sa scrii ca e sotia lui cutare din logan club sau etc. asa au considerat ziaristi ca suna mai frumos si ei au scris ce au vrut. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
rtBK |
![]()
|
deci e clar tu faci misto de noi...
ce suna mai bine in ziar ( adica nu suna a frauda ) 1. A castigat o domnisoara venita intamplator la eveniment sau 2. A castigat sotia unui organizator care a venit impreuna cu sotul ei ( logic ) cred ca e la mintea cocosului. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DMP |
![]()
|
@sonykel:
Pai mi se pare super tare ca tipul de la un service autorizat Renault/Dacia angajat la piese si consumabile nu stie care filtre merg pe motoare si cati litri de ulei intra in fiecare tip de motor. Ma rog, daca stau si imi aduc aminte cum colegii de la un service Dacia din Bucuresti incercau sa ma convinga la revizii ca in motorul carutei mele intra 4.5 litri si eu i-am batut la cap sa puna 4 litri pentru ca la 4.5 cat mi-au pus la 10.000 km a trebuit sa scot ulei, nu prea mi se mai pare chiar asa super tare. E ceva normal. Iar conducerea nu il intreaba pe ala: "Gogule vezi ca vin tot felul de masini Dacia si Renault aici la noi la lansare. Ia zi bunghesti ce filtre sa le dai si cat ulei sau iti facem o lista cu motoare, coduri de filtre si cantitati de ulei ca sa te descurci?" Tine un pic de cum iti organizezi casa ca sa lasi o impresie buna oaspetilor. ![]() This post has been edited by DMP: 24 Apr 2010, 10:35 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
sonykel |
![]()
|
@rtbk , bine cum zici tu.
eu altceva nu am de zis. suna la star service , suna la ziaru acela si intreaba. @DMP dinainte s-au transmis listele cu motorizari. e strict problema departamentului respectiv pentru incurcaturi. eu nu am zis ca nu are obligatia sa stie , era obligatia departamentului respectiv sa stie ce si cum si cat. iar seful acelui departament a fost sanctionat. aia da a fost o scapare o greseala , si da poate ne-am intins prea mult , ``mai mult de cat ne tine plapuma`` <span class='edit'>24 Apr 2010, 10:45:</span> QUOTE(semit @ 22 Apr 2010, 20:59) - la sfarsitul reuniunii din data de mai sus co-organizatorii, vazand ca membrii reno.ro Bucuresti sunt nemultumiti de tratamentul la care au fost supusi, au precizat citez ” NU VREM SA AVEM RECLAMA NEGATIVA ASA CA SA-MI DATI ADRESA VOASTRA SI MASURA DE LA HAINE SA VA TRIMITEM CEVA ACASA”, martori fiind zeci de persoane.. - unii organizatori mai verticali cand au aflat planurile celorlalti de a se face fericiti unii pe altii, s-au retras din organizare.. pct 1 total de acord , asa mi-a zis conducerea star service ptr ca voi m-ati trimis sa ma duc sa le transmit neumultumiriile voastre. pct 2 numesti acei organizatori verticali??? This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 10:45 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 24 Apr 2010, 10:31) deci e clar tu faci misto de noi... ce suna mai bine in ziar ( adica nu suna a frauda ) 1. A castigat o domnisoara venita intamplator la eveniment sau 2. A castigat sotia unui organizator care a venit impreuna cu sotul ei ( logic ) cred ca e la mintea cocosului. chill out, o dati in conspiratii & shit aiurea. De parca nu se stie ca presa e de kko. Crezi ca aia sunt membrii reno & shit, sa stea sa faca investigatie? De fapt cand ai intalnit tu ultima dat un ziarist care sa-si verifice informatiile din minim 3 surse diferite? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 24 Apr 2010, 11:31) deci e clar tu faci misto de noi... ce suna mai bine in ziar ( adica nu suna a frauda ) 1. A castigat o domnisoara venita intamplator la eveniment sau 2. A castigat sotia unui organizator care a venit impreuna cu sotul ei ( logic ) cred ca e la mintea cocosului. ![]() Cat se poate de corect. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(semit @ 22 Apr 2010, 20:59) - service-ul a negociat de la Dacia S.A. 4000 de cauciucuri!!! ca premii pentru acest eveniment.. sa se fi dat 200? restul unde sunt? - co-organizatorii si-au sunat prietenii din diverse colturi ale tarii si i-au invitat la eveniment promitandu-le ca nu vor regreta prezenta.. si nu au regretat-o.. seturile de jante au curs de-a valma pentru prieteni... -co-organizatorii ameninta pe forum ca ”dau telefoane” pentru a fi sterse posturile ce reclama ce s-a intamplat in ziua de 17.04.2010 la Tulcea. - la sfarsitul reuniunii din data de mai sus co-organizatorii, vazand ca membrii reno.ro Bucuresti sunt nemultumiti de tratamentul la care au fost supusi, au precizat citez ” NU VREM SA AVEM RECLAMA NEGATIVA ASA CA SA-MI DATI ADRESA VOASTRA SI MASURA DE LA HAINE SA VA TRIMITEM CEVA ACASA”, martori fiind zeci de persoane.. - unii organizatori mai verticali cand au aflat planurile celorlalti de a se face fericiti unii pe altii, s-au retras din organizare.. Semit tu nu ai limita..... 4000 anvelope? Hai sa facem un calcul.....deci tu crezi ca eu cu sony si andy ne-am tras 3900-3800 anvelope? BUUUN..... Iti pun cateva intrebari: cum le-am luat de la service fara sa vada peste 250 persoane, cu ce le-am luat?(am facut un calcul si imi trebuiau 4 tiruri...), unde le-am dus, unde le-am depozitat? si mai ales....cui su cum i le vand ca sa am si eu un profit cum zici tu?TREZIREAAAAAAAAA Treaba cu telefoanele ti-am zis de 3 ori pe 3 topicuri diferite la ce ma refeream si nu ai inteles si dai citate numai de unde vrei si cat vrei.....asa ca nu mai imi bat capul sa iti explic. Treaba cu retrasul din organizare a unora iti explic aici ..... Te referi la bobo77.....Ca sa sti si tu asa....bobo nu mai este organizator pe constanta de 1 an si jumatate.... Cei de la star service tulcea si la primul eveniment si la al doilea ne-au chemat pe mine si pe sonykel sa organizam acest eveniment.... Deci nimeni nu s-a retras din organizare pentru ca nici macar nu a fost implicat sau nici macar nu a fost vorba de asa ceva... PUNCT.... Spui numai aspectele care ne privesc pe noi .... si de organizare dar vorbele din parcare si multe alte aspecte pe care le-ai vazut si auzit cu ochii tai nu le zici aici sa afle si restul care nu au venit la eveniment.....Daca tot zici ... zi tot .... si cele bune si cele rele.....Crezi ca poti? Alte intrebari? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
rtBK |
![]()
|
am intrebat eu ce suna mai bine in ziar?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:05 |