Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia Duster- premiu ”dirijat”

j.d
post 24 Apr 2010, 12:37
Post #61

...internationally known

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 10:01)
Acest topic este ca si altele fara rost , eu caterinca o inteleg si o suport dar deja asta e nesimtire sa va bateti joc de munca unora.

Asta e chiar buna...caterinca e ce ati organizat voi acolo pentru reno.ro, iar singura nesimtire este felul in care m-ati tratat voi pe mine. wink.gif

P.S: Tupeul unora chiar nu are limite...eu mi-am batut joc de munca lor... radmasa.gif

--------------------
powered by TFSI
Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Wolverine
post 24 Apr 2010, 13:25
Post #62

Membru autentic

From: Galati

Eu tot ma intreb cum mama draq domnisoara se plimba asa din Constanta pana in Tulcea, si a iesit si pe centura si brusc a vazut ea o adunatura de oameni si "Hai sa incerc si eu...".

Eu sincer dupa eveniment m-am dus sa vad faleza, sa vad ceva frumos in Tulcea, deci clar daca ma plimbam nu ma duceam sa admir centura orasului. radmasa.gif

Oricum le multumesc organizatorilor, ptr ca uleiul il voi dona unui prieten, din pacate cand am cumparat masina optionalul "face si cartofi prajiti" am uitat sa-l bifez.
Si mai o curiozitate, daca le aratai ca esti nemultumit atunci hai mai scapam ceva, dar in rest hai la revedere va multumim etc. Au fost baieti inscrisi pe lista care nu si-au luat "premiul" sau care au avut legitimatie, au fost initial pe lista dar nu i s-a dat nimica, cum ca nu il gaseste pe lista.

Parerea mea este ca service-ul din Tulcea a pierdut o parte din potentiali clienti, pe care trebuia sa ii castige in urma evenimentului.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
sorin_f39
post 24 Apr 2010, 13:38
Post #63

Ferrari fan

From: Galați

QUOTE(Wolverine @ 24 Apr 2010, 13:25)
Eu tot ma intreb cum mama draq domnisoara se plimba asa din Constanta pana in Tulcea, si a iesit si pe centura si brusc a vazut ea o adunatura de oameni si "Hai sa incerc si eu...".

Eu sincer dupa eveniment m-am dus sa vad faleza, sa vad ceva frumos in Tulcea, deci clar daca ma plimbam nu ma duceam sa admir centura orasului. radmasa.gif
*

biggrin.gif up.gif

Auzi si tu, comentezi gustul omului. Daca doamnei respective i-a placut sa se plimbe pe centura orasului TL (va rog sa nu insinuati ceea ce nu este cazul ; alta este ideea.....) si pentru asta a venit tocmai din CT, inteleg ca esti invidios ca tu ai venit din GL si ai vizitat faleza din TL. biggrin.gif

This post has been edited by sorin_f39: 24 Apr 2010, 13:39

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp - GL Dynamique 1.6 16V (2007)
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 14:02
Post #64

Actualmente Ing.

From: Constanta

da wolverine din pacate a fost si acesta problema din cate stiu cu un membru care pe liste era dar dupa ce s-au printat listele a disparut. acolo clar a fost o eroare ceva , de ordin tehnic. nu stateam sa va excludem unul cate unul.
incercati sa aveti bun simt si lasati aluziile cu domnisoare pe centura , ca e chiar nesimtire ce faceti.

--------------------
DACIA Logan MCV - CT-87-SNK 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
+
Wolverine
post 24 Apr 2010, 14:13
Post #65

Membru autentic

From: Galati

sonykel: Daca ne cunosteam iti puteai da seama ca nu faceam nici o aluzie legat de domnisoara si centura. Service-ul e situat pe centura din cate stiu eu.

Nu am nici o treaba cu d-soara si sper sa se bucure de masina.

Legat de nesimtire schimbam tonul daca incepi sa ma faci nesimtit cat timp nu ma cunosti. Jigniri putem face oricare dintre noi asa ca te rog sa pastrezi un oarecare bun-simt.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 14:15
Post #66

Actualmente Ing.

nu team jignit pe tine , da serviceul e pe centura. dar daca mai continuau si altii se ajungea la nesimtire.

--------------------
+
sorin_f39
post 24 Apr 2010, 14:48
Post #67

Ferrari fan

From: Galați

QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 14:02)
incercati sa aveti bun simt si lasati aluziile cu domnisoare pe centura , ca e chiar nesimtire ce faceti.
*

Sonykel, tu intelegi ce am precizat eu prin acea paranteza?

QUOTE(sorin_f39 @ 24 Apr 2010, 13:38)
Auzi si tu, comentezi gustul omului. Daca doamnei respective i-a placut sa se plimbe pe centura orasului TL (va rog sa nu insinuati ceea ce nu este cazul ; alta este ideea.....) si pentru asta a venit tocmai din CT.....
*

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp - GL Dynamique 1.6 16V (2007)
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 16:04
Post #68

Actualmente Ing.

eu am inteles ce ai precizat si nu m-am referit la voi doi. a fost o atentionare la cei care vor veni si vor urma sa posteza.
da stilu vostru faceti din tantar armasar.

@jd atata te dai lovit ca team tratat urat ca , pe dincolo si pe dincoace.
in primu rand cu spalatu masinii erau atatia pe acolo cu ecusoane de staff supervizor . sau dece nu lati tras de mana pe cel care a castigat dusterul. atata suferinta ca nu ti-am spalat masina.
in fond eu nu am nici o vina ca voi ati venit cu o ora mai devreme si de aici au urmat atatea probleme si greseli in organizare si nu am eu nici o vina ca va-ti lovit in parcare.
oricum ar trebui sa fi ceva mai modest si sa nu mai faci atat pe printu. deci sincer parca sunteti copii va legati de niste chestii minore. inca astept reclamatii de genul scobitoriile nu erau ascutite si hartia igienica era prea aspra. =
jd , iti repet imi pare rau ptr ceea ce sa intamplat dar puteai sa insisti sa iti fie spalata , pe parcusul acelor 8ore cat a durat evenimentul nu ai zis nimic. mie personal nu mi-ai zis nimic sau baietiilor din staff, si erau in jur de 20 imprastiati la eveniment.
baietii de la logan club bucuresti nu au comentat nimic ca masiniile lor nu au fost spalate si totusi si ei au investit timp , pasiune si bani in masinile lor. ma refer la Dsign si FoF.
deci eu te inteleg ca esti suparat dar daca faci atat pe victima nu rezolvi nimic.

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 16:05
Post #69

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

Pai nu poti sa te numesti decat nesimtit daca esti martor la o frauda si deschizi gura. Lasa-i pe oameni sa-si faca treaba. blush.gif
Am vazut mai sus o petitie catre AlexV sa opreasca acest topic. Cand 2 insi (in cazul nostru 30-40) iti zic ca esti beat, te duci sa te culci. Reclama negativa nu vrem sa facem. Vrem doar sa atragem atentia asupra neregulilor care au avut loc la acest eveniment. Cum a fost atribuit Duster-ul unui organizator(am auzit chiar ca ati fost cu o zi inainte la showroom sa va asigurati ca aia nu fac manevra si va lasa fara cheie), cum ne-am platit macarea "moca", cum unii au luat premii si noi am luat ulei (probabil ca noi trebuia sa venim cu portbagajele goale ca sa ajutam colegii loganari sa isi care anvelopele acasa), cum nu am beneficiat de asistenta(vezi cazul lui J.D.), cum s-au impartit premii pe sub mana cunoscutilor organizatorilor(nu vreau sa dau nume ca vor aparea discutii, dar daca e nevoie pot sa detaliez si acest aspect). Daca vreti sa intelegeti, bine, daca nu, spor la aberat. Ati facut toate lucrurile la vedere. Mai ales astia de la reno am fost cu ochii in patru. Chiar suntem toti batuti in cap cand afirmam ca tot ce am scris aici e real?
Ar fi culmea sa incepeti sa sustineti cele scrise de acel ziar, ca fata era in trecere si ca defapt nu era nevasta tipului cu organizarea de la loganclub Tulcea. Eu eram langa masina cand a probat cheia si am vazut cum s-a bucurat "in surdina". Pai daca o lua unu pe bune spargea un geam de la showroom cu capul radmasa.gif . Cand a iesit din masina si s-au facut pozele cu ea nu parea deloc uimita. Dupa 10 secunde a disparut prin birouri sa faca actele.
Intrebari:
1) In conditiile in care voi stiati ca o cheie este la Tulcea si ca masina se va da acolo, este adevarat ca ati fost vineri seara la StarService sa va asigurati ca nu dau aia cheia altcuiva?
2) Este adevarat ca in afara celor de pe lista au fost si alte persoane care au beneficiat de premii?
3) De ce nu s-a anuntat de la bun inceput ca este un eveniment Loganclub si noi o sa fim "martorii lui Iehova"?

In masura in care primim raspuns la aceste intrebari, vor mai urma si altele...

This post has been edited by razZzor: 24 Apr 2010, 16:08

--------------------
Renault Megane - B 38 GFL RS '07
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
Laurentziu83
post 24 Apr 2010, 16:18
Post #70

Membru autentic

In fond si la urma urmei, lamuriti-ma si pe mine:
Ce se urmareste cu acest topic? Daca se ajunge la judecata, cine ar avea ceva de castigat de pe urma aceasta? De pierdut stim cine ar avea, dar nu vad rostul.

Eu, chiar daca as fi fost inscris pe vreo lista, nu m-am dus acolo cu gandul sa testez Duster-ul, sau poate sa-l castig, intrucat nu ma consider asa norocos. Ca a fost manarita tragerea la sorti, sau nu, ma doare undeva, nu mi-a bagat nimeni mana in buzunare pentru asta. Daca a fost ceva sa ma deranjeze, a fost masa din partea casei (si dezavantajele ce decurg de aici) si faptul ca nu aveai prea multe de facut. Dar cum nu pentru asta am venit, nu puteam ridica pretentii. Si eu poate puteam ridica pretentii de a-mi expune masina, intrucat una asemanatoare se gasea si in showroom, si era mai prost lucrata decat a mea, dar nu m-a interesat.
Asadar, din punctul meu de vedere nu vad rostul la atata tevatura, energie, timp pierdut, etc. Si eu voi avea de facut drumuri de Tulcea de acum incolo, nu pentru Star Service, ci ca sa-mi recuperez odata permisul si sa inchid dosarul la politie, si ma gandesc cat de incomod imi va fi. Eu unul fac toate astea cu un scop. La ce se vrea sa se faca cu Star Service, eu nu vad unul, vad doar ceva fara rost.
Sincer, decat sa se consume atata timp si energie pentru a aduce in instanta acest caz, mai degraba se folosea aceasta energie pentru a da in judecata administratia drumurilor, era mai folositor pentru toata lumea.

--------------------
. . .
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 16:18
Post #71

Actualmente Ing.

1. da am fost vineri la tulcea , si nu nu am fost sa ne asiguram de cheie sau alte porcarii. a fost lansarea oficiala cu diversi invitati de la renault de la dacia colaboratori , persoane juridice , clienti mari cu flote intregi DACIA , vrei si prezenta de vineri seara???
2. da au fost 3persoane de la galati care nu erau pe lista , lor li sau dat premii ,erau cele 3loganuri care stateau la poarta si vociferau. conducerea a hotarat sa lise dea ce doresc si sa plece ca sa evitam astfel de acte , pot zice ca de huliganism
3. nu am crezut ca este nevoi sa zic da logan club invita pe dacia si pe reno sa participe la eveniment. am crezut ca a fost clar ca din moment ce cei care sunt mai multi au fost miezul.
daca reuseati voi sa fiti peste 100 erati voi in miezul atentie.
nu stiu dece vati creat impresia ca e un eveniment organizat de reno club, cand de la inceput am fost pe forum si am postat. se stia foarte bine cine sunt si ce reprezint.
am incercat sa va tratez cat am putut de egal. faptul ca am rezervat aceea zona de parcare doar ptr voi. si pe restul i-am inghesuit acolo in soare cu muzica in cap si toate cele ar trebui considerat un plus. si la premii sa tinut cont . ca si voi ati luat anvelope si ei au luat , si anvelope si ulei tot dacia oil

acum am si eu o intrebare. care 30-40??? ca voi acolo in parcare erati 15 care mi ati spus nemultumiri? de unde 30-40??? ca daca numar din posturile de aici si de dincolo nu stiu daca strang 10 useri care sa fi fost si prezenti la eveniment si care sa se declare total nemultumiti.

This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 16:22

--------------------
+
G L G
post 24 Apr 2010, 16:21
Post #72

Membru autentic

From: CONSTANTA

@razZzor.....este adevarat ca ati fost vineri seara la StarService sa va asigurati ca nu dau aia cheia altcuiva?
Daca uramaresti filmuletul de la minutul 1.00 pana la 2.55 vei vedea cateva secvente din programul de aproximativ 2 ore la care au participat cam 70-80 de persoane.

--------------------
RENAULT CLIO 3; - CT O6 XXX 2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 16:49
Post #73

Surse demne de incredere (nu ca cele din care s-a creat articolul din ziarul respectiv) spun ca vineri la lansarea oficiala s-a ridicat si problema cheii. Nu ma astept sa recunoasteti...era de stiut daca ati fost la service pentru a ma asigura ca povestea e reala.
In afara celor 3 persoane de la Galati au mai fost si altii. Repet...nu dau nume ca se ajunge la alte discutii. Nici aici nu ma asteptam sa recunoasteti. Respectivii au fost sunati sa vina cu promisiunea "nu o sa va para rau" si culmea...spre deoasebire de noi care ne-ati chemat cu portbagajul gol (probabil sa nu consumam mult si sa fie paguba si mai mare-eu unu am "topit" benzina de 190RON, altii au fost mai norocosi cu 100RON dati pe combustibil) ei chiar au plecat cu portbagajul plin.
Cand l-ai vazut pe RtBK trecut pe foaia reno cu logan 1.4 ai afirmat ca pe tine nu te primesc baietii de la reno constanta la intalniri, ca te-ai trezit cu capota zgariata din cauza asta. Oare nu era mai corect sa anunti acest eveniment doar pentru reno constanta ca sa-i chemi acolo sa razi numai de ei? Eu din ce imi aduc aminte...sper sa nu ma insel...RCosmin a anuntat evenimentul la reno pe forum. Anuntul a fost valabil maxim 2 zile si lista s-a inchis...la cererea organizatorului. Daca nu se inchidea lista veneam mai multi stai linistit.
Suntem mai multi nemultumiti, inclusiv din Galati, Constanta...dar poate numai noi te deranjam atunci la eveniment. Asta pentru ca noi am avut curajul sa iti spunem si atunci in fata si acum aici pe forum.

@G L G

Este adevarat ca pentru "efortul" depus la evenimentul respectiv, realizarea acestui filmulet loganclub, ai fost premiat cu un set de jante?

--------------------
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 16:54
Post #74

Actualmente Ing.

1. acele surse demne de incredere fabuleaza fantastic. stiu si eu cine e aceasta sursa de inceredere dar ea vineri nu a pariticipat si nici sambata.au fost 2 de la galati , 2 de la braila , 2 de la reno club constanta eu , beci si andy.
2. si faza ca respectizi au fost sunati , de catre cine? sa vina unde? iar e fabila
3. faza cu rtbk a fost o gluma , zgarietura pe capota a aparut intro zi cat am fost la tulcea cu masina lui beci si am lasat eu masina parcata cam aiurea. consider ca ma am bine cu unii dintre baietii de la reno constanta.
Pe toate forumurile s-au inchis listele dupa 2zile.
4. raspund eu in locul lu glg , ca vad ca ai boala pe cei care au primit jenti , el nu stia ca va primi jenti si nici data trecuta nu stia ca va primii gume. el de la bun inceput sa oferit sa filmeze si sa faca un filmulet.
poate dealeru a dorist sai recompenseze efortul de la lansarea fluence printrun set de jante.

alte intrebari? tot asa dastea bazate pe surse sigure , mai avem?

o mica precizare la organizarea evenimentului eu si cu beci acustic am fost invitati , ca si organizatori eu logan club , beci dacia club , iar beci a tinut legatura cu rcosmin ptr partea de reno club.
andy cel deal 3lea sa ocupat de tot ce insemna promo cu ajutorul lui steel tormentor. v-am dat explicatii cu lux de amanunte.

This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 17:05

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 17:05
Post #75

Nu cred ca sti care sunt sursele...oricum nu vreau sa zic cum am aflat pentru ca tot ce s-a vorbit s-a terminat cu "nu vreau sa ma manjesc cu scandalul asta".
Respectivii au fost sunati de Beci...stie si el despre cine e vorba(indiciu-un judet mai sus de Buzau).
Faza cu RtBK a fost doar o marturie a frustrarii...un geamat interior. laugh.gif

--------------------
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 17:10
Post #76

Actualmente Ing.

pai iar o dam cotita ori tu , ori eu ori sursa ta.
dar la evenimentul de sambata seara nu au fost nimeni invitati de beci decat el , cosmin si glg... restu au fost de la logan club.
ps ma repet au fost 2 nu 3 de la galati

This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 17:12

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 17:11
Post #77

Eu zic sa-l lasi pe el sa raspunda. Este deja evident...cel putin pentru el...la cine ma refer.

--------------------
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 17:12
Post #78

Actualmente Ing.

da deja devin si eu foarte curios.

--------------------
+
rtBK
post 24 Apr 2010, 17:12
Post #79

Unique like everyone else

Laurentziu83, la fel ca si tine, nu ma consider norocos si chiar nu ma asteptam sa castig acel duster... de testat..marturisesc..chiar vroiam sa il testez.

Oricum ce vroiam sa zic este ca tocmai cand nu te astepti sa castigi o tombola/concurs si totusi castigi bucuria este extrem de mare. Mi s-a intamplat chestia asta o data la un concurs foto organizat de CERF acum vreo 4 ani... cand am mers cu un prieten sa ne uitam ca tot poporu smile.gif. Chiar vorbeam cu el ca e imposibil sa dea asemenea calculatoare ca premii si ca sunt deja date, totusi am participat. La o saptamana sau doua chiar nu mai tin minte... ma suna o fata ca am castigat locul 2... incepusem sa urlu pe hol de bucurie de se uita toata lumea la mine pentru ca am castigat un calculator de 2000 ron ( pe vremea aia ).

Dar cand vezi cum organizatorii isi impart premiile... nu are cum sa nu te deranjeze.. nu pentru ca nu ai castigat tu... pentru ca au anuntat cu surle si trambite ca e un concurs. Puteau naibii sa le faca cadou direct masina aia fara sa mai amageasca participantii si asta nu este anti reclama numai pentru STAR SERVICE... e anti reclama si pentru DACIA. Chiar ei ar trebui sa fie primii care se autosesizeaza in cazul asta.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 17:13
Post #80

BlackLine

QUOTE(razZzor @ 24 Apr 2010, 16:05)
1) In conditiile in care voi stiati ca o cheie este la Tulcea si ca masina se va da acolo, este adevarat ca ati fost vineri seara la StarService sa va asigurati ca nu dau aia cheia altcuiva?
2) Este adevarat ca in afara celor de pe lista au fost si alte persoane care au beneficiat de premii?
3) De ce nu s-a anuntat de la bun inceput ca este un eveniment Loganclub si noi o sa fim "martorii lui Iehova"?

*

1) Se stia foarte bine ca noi mergem la o petrecere V.I.P de vineri seara.....Am fost invitati acolo si noi am onorat aceasta invitatie.... Daca vreti dovada avem poze/filme dupa cum se vede si in filmuletul lui GLG.

2) Cele 3 logane de Gl......ei erau dintr-un club separat si nu erau pe nici o lista dar s-au pus acolo poate primesc si ei ceva.....oricum a fost foarte urat din partea lor ce au facut si cum s-au facut auziti ....

3) Nu a fost un eveniment loganclub.....A fost un eveniment cu toate cele 3 cluburile altfel nu te aflai si tu acolo ... punct.... Ca organizatori, asa cum a zis si sony au fost de la DaciaCLub & LoganClub asta e altceva....
asta nu inseamna ca reno a fost exclus....daa era exclus nici nu erati invitati.....

Cat despre capota lui sony.....asa am ajuns ... sa zgariem masinile ca nu ne convine ce posteaza unu si altul pe forum.....jalnic?

razZzor .... asta cu "nu vreau sa ma manjesc cu scandalul asta" o zice lumea dupa ce s-a termiant evenimentul.....daca iesea foarte bine toata lumea vroia sa fie in centrul atentie ca uite domne eu am facut asta si eu asta....ce tare sunt... asa ca daca au iesit discutii .... gata s-au retras frumos din discutii sa nu se mnajeasca.... asta este valoarea oemnilor....

Eu am sunat pe cine? Am sunat da, dar pentru altceva si am fost sunat dar pentru altceva....de ex cum ajunge la star service tulcea.....
Daca te referi de la telefoanele de sambata da .... toata lumea a sunat pe cine cunostea ca sa se prezinte la masina sa mearga jos in parcare deoarece PENTRU VOI nu am mai luat cartelele si de aceea a trebuit sa alergam dupa voi in parcare.....Si cum nu va gaseam .... am inceput sa sun...Alo unde esti? Hai la masina.... ce mare lucru? Cei care i-am vazut le-am zis sa se duca la masina ... dar cei care nu au primti telefon.... Alte intrebari de clasa I mai ai?

--------------------
DACIA LOGAN - CT - numere rosii 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 17:32
Post #81

Bunul simt a murit la Constanta!
Eu zic sa te mai gandesti... Sigur nu ai sunat un amic de la reno, care s-a ales cu un premiu consistent...asa ca din partea ta(pentru ca nu era pe lista)...un premiu asemanator cu al lui GLG? Sunt convins ca sti despre cine e vorba si nu cred ca trebuie sa-i dau numele. Daca nu vrei sa recunosti nu e problema...oricum nu aveti de gand sa recunoasteti nimic din tot ce s-a tirat atunci (inclusiv masina).

--------------------
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 17:38
Post #82

Actualmente Ing.

asteptand sati raspunda beci. inca sunt si eu curios sa vad cu sursa aia care e asa sigura ca vineri neam asigurat dusterul si zici ca a si fost prezenta vineri.
si astept alea 30-40 de persoane nemultumite.

--------------------
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 17:39
Post #83

BlackLine

Daca este cine cred eu .... eu zic sa te uiti mai atent era pe lista dar nu la reno....era la daciaclub deoarece eu l-am invitat....dar el s-a dus la reno ca sa stea cu cei de pe forum..... Deci respectivul era pe lista....alte nelamuriri?

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 17:46
Post #84

Sursa aia...la fel...nu pot sa-i spun numele. Asa am convenit. Daca spui ca sti despre cine este vorba inseamna ca si ce mi-a zis e adevarat.
Din cei care am fost din Bucuresti, aproape toti am fost nemultumiti. Au mai postat si din Galati si din Constanta...multi dintre ei nemultumiti. S-au sters sute de posturi de la topicurile de intalniri si sti foarte bine ca nu au fost laude.

<span class='edit'>24 Apr 2010, 17:51:</span>
QUOTE(BeciAcustic @ 24 Apr 2010, 17:39)
Daca este cine cred eu .... eu zic sa te uiti mai atent era pe lista dar nu la reno....era la daciaclub deoarece eu l-am invitat....dar el s-a dus la reno ca sa stea cu cei de pe forum..... Deci respectivul era pe lista....alte nelamuriri?
*

Si eu ce am spus? Un prieten de-al tau, invitat de tine, de la reno, a luat cel mai mare premiu. Ca l-ai trecut tu pe alte liste, asta e treba voastra. Cu asta am vrut doar sa arat ca voi v-ati ocupat de impartirea premiilor, ca doar nu stia StarService cine cu cine e prieten.

Asta e lista finala publicata de tine si "prietenul" tau se afla trecut cu reno club...imi pare rau sa te dezamagesc dar nici macar o manarie d-asta de 2 lei nu esti in stare sa faci...
LISTA FINALA PENTRU LANSARE DUSTER!!!! DACIACLUB + LOGANCLUB + RENOCLUB

Nr. USER MOTORIZARE MODEL ZONA CLUB
1 Sonykel 1.6 16V Logan Constanta LoganClub
2 Andy 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
3 yrman 1.6 MPI Logan Constanta LoganClub
4 GXG 1.5 DCI Logan Constanta LoganClub
5 APV 1.6 MPI Logan Constanta LoganClub
6 s.catalin 1.4 DCI Logan Constanta LoganClub
7 PSU 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
8 GNT 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
9 unEL 1.5 DCI Logan Constanta LoganClub
10 Kelu 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
11 JKL 1.6 MPI Logan Constanta LoganClub
12 taviblade Logan Constanta LoganClub
13 SE-SAYD 1.5 DCI Logan Constanta LoganClub
14 Loganu 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
15 VMG 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
16 gaby_laz 1.4 MPI Sandero Constanta LoganClub
17 FIE 14. MPI Logan Constanta LoganClub
18 deluxe 1.6 MPI Logan Constanta LoganClub
19 unchimiu 1.6 16V Logan Constanta LoganClub
20 xxxgeoxxx 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
21 Emr3 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
22 Laurr_07 1.4 MPI Logan Constanta LoganClub
23 Cristi_LCD 1.6 MPI Logan Braila LoganClub
24 mcm 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
25 Marius_BR 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
26 Masinar 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
27 san 1.6 16V Logan Braila LoganClub
28 iamagi 1.6 MPI Logan Braila LoganClub
29 Cosmin_BR1.6 MPI Logan Braila LoganClub
30 Valentync 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
31 Sandelpodar1.4 MPI Logan Braila LoganClub
32 dobrestefan 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
33 Claudiu-pys 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
34 Nicu 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
35 Gabau86 1.6 MPI Logan Braila LoganClub
36 Dinamodoru 1.6 MPI Logan Braila LoganClub
37 iuly75 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
38 mcdan 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
39 Cosmin_ruz 1.5 DCI Logan Braila LoganClub
40 MIMI_rfw 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
41 florentinn 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
42 xsorynx 1.5 DCI Logan Braila LoganClub
43 Johntase 1.4 MPI Logan Braila LoganClub
44 BeciAcustic 1.6 MPI Logan Constanta DaciaClub
45 Dj valy 1.4 MPI Logan Constanta DaciaClub
46 Ionut_Nedelcu 1.4i 1310 Constanta DaciaClub
47 Zapacit 1.5 DCI Clio Symbol Constanta DaciaClub
48 Zbf 1,4 1310 Constanta DaciaClub
49 Nec 1.4 MPI Solenza Constanta DaciaClub
50 Gyno 1.4 MPI Solenza Constanta DaciaClub
51 Maryus73 1.4 MPI Solenza Constanta DaciaClub
52 Steel Tormentor 1.4 MPI Logan Constanta DaciaClub
53 cristyo90 1.6 MPI Logan Constanta DaciaClub
54 BAB 1.6 MPI Logan Constanta DaciaClub
55 Alex 1.4 MPI Logan Constanta DaciaClub
56 Bogdan 1.6 MPI Logan Constanta DaciaClub
57 Bolidu 1.4 MPI Solenza Constanta DaciaClub
58 Bobo77 1.6 MPI Logan Mangalia DaciaClub
59 Iulikk 1.4 MPI Solenza Mangalia DaciaClub
60 dydycom 1.4 MPI Logan Bucuresti DaciaClub
61 IRONICK 1.4 MPI Logan Bucuresti DaciaClub
62 YRX 1.6 MPI Logan Mangalia DaciaClub
63 PaulT 1.6 MPI Logan Bucuresti DaciaClub
64 DFA 1.5 DCI Logan Buzau DaciaClub
65 weryx 1.4 MPI Logan Mangalia DaciaClub
66 Phara 1.4 MPI Logan Mangalia DaciaClub
67 just_dci 1.5 DCI Logan Mangalia DaciaClub
68 IAIA 1.5 DCI Megane Mangalia DaciaClub
69 Dead-Angell 1,4 1310 Mangalia DaciaClub
70 Emy 1,4 1310 Mangalia DaciaClub
71 telim4lulu 1.5 DCI Megane Galati RenoClub
72 sorin_f39 1.6 16V Megane Galati RenoClub
73 Io_mi_s 1.9 DCI Megane Galati RenoClub
74 Wolverine 1.6 16V Megane Galati RenoClub
75 nebunu` 1.5 DCI Symbol Galati RenoClub
76 felixneagu - Megane Galati RenoClub
77 buzasparta 1.6 16V Megane Galati RenoClub
78 Ionut_gl - Megane Galati RenoClub
79 Hellcat 1.4 16V Clio Symbol Bacau RenoClub
80 Bambucea 1.4 MPI Logan Tulcea LoganClub
81 Danny90 1.6 16v Logan Tulcea LoganClub
82 gl_mmm 1.6 16v Logan Galati LoganClub
83 bogdan_1984 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
84 laureatu` 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
85 tudorvasile 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
86 cata29 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
87 batranu70 1.6 MPI Logan Galati LoganClub
88 DeWiL 1.5 DCI Logan Galati LoganClub
89 gheorgngv 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
90 bgd_puya 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
91 valeriuciprian 1.5 DCI Logan Galati LoganClub
92 Demon 1.5 DCI Logan Galati LoganClub
93 je5 1.4 MPI Logan Galati LoganClub
94 iashca 1.5 DCI Logan Galati LoganClub
95 cory 1.4 MPI Logan Vrancea LoganClub
96 dan.gutu NU NU Vrancea LoganClub
97 skandal 1.5 DCI Logan Bucuresti LoganClub
98 bezme NU NU Bucuresti LoganClub
99 matheo66c 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
100 Dsign 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
101 Dragman 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
102 Razvanamza 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
103 Canto 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
104 Vip3rutzu 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
105 Vitriol 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
106 cos_min_i 1,4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
107 bobbyred 1.5 DCI Logan Bucuresti LoganClub
108 pacanel Logan Bucuresti LoganClub
109 Mario Popa 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
110 free_fiber 1.5 DCI Logan Bucuresti LoganClub
111 Ady-bac 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
112 sorin_pss 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
113 Fane-CL 1.5 DCI Logan Calarasi LoganClub
114 Gusi 1.6 MPI Logan Calarasi LoganClub
115 Stefan SRT 1.5 DCI Logan Calarasi LoganClub
116 Laur-ZCL 1,4 MPI Logan Calarasi LoganClub
117 Danutz 1.6 16v Logan Calarasi LoganClub
118 CristYPY 1.5 DCI Logan Calarasi LoganClub
119 AndreiMNO 1.4 MPI Logan Calarasi LoganClub
120 kostache 1.5 DCI Logan Calarasi LoganClub
121 florinneny 1.4 MPI Logan Calarasi LoganClub
122 KeanuRev 1.5 DCI Logan Cluj LoganClub
123 rcosmin 1.5 DCI Megane Constanta RenoClub
124 GLG 1.5 DCI Clio 3 Constanta RenoClub
125 iulllyyy 1.5 DCI Clio 3 Constanta RenoClub
126 babanu 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
127 ddan041 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
128 mihai_dorin 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
129 CataT 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
130 BlasterX 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
131 RamboX 1.5 DCI Megane Constanta RenoClub
132 HDG 1.5 DCI Megane Constanta RenoClub
133 Nadalina 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
134 nictonic 1.6 16v Megane Constanta RenoClub
135 Mutzunachi 1.9 DCI Megane Bucuresti RenoClub
136 cmandrei 1.4 MPI Clio Symbol Bucuresti RenoClub
137 RaduNG 1.5 DCI Clio Symbol Bucuresti RenoClub
138 razZzor 2.0 T Megane Bucuresti RenoClub
139 GeoSoft 1.5 DCI Megane Bucuresti RenoClub
140 Duyu 1.5 DCI Clio Symbol Bucuresti RenoClub
141 Casper 1.5 DCI Megane Bucuresti RenoClub
142 dancva 1.6 16v Megane Bucuresti RenoClub
143 rtBK 1.4 MPI Clio Symbol Bucuresti RenoClub
144 Dantes 1.5 DCI Laguna 3 Bucuresti RenoClub
145 Dhragosh 1.6 16v Megane Bucuresti RenoClub
146 b76bgaarh 1.6 16v Megane Bucuresti RenoClub
147 Yochanna 1.5 DCI Clio Symbol Bucuresti RenoClub
148 jon_nxt 1.9 DCI Laguna Bucuresti RenoClub
149 Sp!ke 1.4 MPI Logan Bucuresti RenoClub
150 Coro 1.5 DCI Megane Bucuresti RenoClub
151 semit 1.5 DCI Megane Bucuresti RenoClub
152 j.d. 1.5 DCI Megane Bucuresti RenoClub

This post has been edited by razZzor: 24 Apr 2010, 17:55

--------------------
+
sonykel
post 24 Apr 2010, 18:01
Post #85

Actualmente Ing.

plin de sherlocihomsi. cred ca mai tare te-ai aburit pe tine cu intrebariile astea cu pe dincolo si pe dincoace. radmasa.gif

This post has been edited by sonykel: 24 Apr 2010, 18:02

--------------------
+
rtBK
post 24 Apr 2010, 18:03
Post #86

Unique like everyone else

razzor chiar te astepti sa recunoasca ceva? te vor aburi pana te plictisesti se ingroapa subiectul si toata lumea e fericita...

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 18:04
Post #87

"Abureala" e ce ai facut tu in parcare la plecare... wink.gif
Nu ma astept sa recunoasca...am zis de la inceput...

This post has been edited by razZzor: 24 Apr 2010, 18:06

--------------------
+
Flamingo
post 24 Apr 2010, 18:06
Post #88

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Ca o concluzie a ultimelor discutii:

Domnisoara + service + centura = Duster.

Cat se poate de adevarat!

Bre, acum ce mai tura-vura? S-a vrut sau nu s-a vrut o gluma pai la cat de mare a fost teapa, ce mai conteaza o usoara carcoteala? Macar cu astea sa se aleaga pagubitii dusi de nas. Domnisoara de pe centura a castigat un Duster. Asta este limba romana, cu 2 intelesuri.

Mie mi-a placut enorm gluma, chiar daca a fost neintentionata. Nici nu se putea sintetiza mai bine toata actiunea. radmasa.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2010, 18:07
Post #89

BlackLine

Iata un post interesant.....

QUOTE(hellcat @ 18 Apr 2010, 23:17)
Eu am primit cadou un set de jante. A fost o surpriza deoarece nici macar n-am banuit asa ceva. Jantele imi plac, le pot folosi pe bicorpul meu
*

Deci se vede clar ca nu a banuit de asa ceva ..... cum ziceti voi ca toata lumea a stiut dinainte....

--------------------
+
razZzor
post 24 Apr 2010, 18:11
Post #90

laugh.gif Pai ce vrei sa zica? "M-a sunat prietenul meu BeciAcustic si mi-a zis sa vin ca nu o sa-mi para rau, asa a fost..." laugh.gif Nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi cu postul asta.
Poate esti dragut si pui tot post-ul lui..nu numai ce te intereseaza.

This post has been edited by razZzor: 24 Apr 2010, 18:12

--------------------
+
12 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 03:27
Dacia