Anvelope de vara, modele, preturi ...
![]() ![]() ![]() |
Anvelope de vara, modele, preturi ...
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Sunt cotate mai bine BF Goodrich decat Semperit. Dar cred ca sunt si putin mai scumpe..
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
BF-G sunt produse in RO...nu ca nu ar fi bune..dar parca sunt un pic cam retinut. Si Cotinental sunt tot in Ro produse si sunt de top. Dar am gasit niste teste in care sunt cotate cam prost. Tyre Braking Test : locul 31 din 54.
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-...raking-Test.htm Ar mai fi Fulda EcoControl HP (locul 4 din 54). Sunt aproximativ 200 Ron (restul erau aprox 170 ron) |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Viking au in spate tot Continental ca si Semperit si ies mai bine in teste decat acestea din urma. Fulda care se gasesc pentru 175,65,14 sunt versiunea mai slaba la eco control hp si anume eco control dar care sunt si ele foarte bune doar ca nu sunt acelea de pe locul 4 din testul de mai sus.
This post has been edited by alexgeogabriel: 17 May 2013, 15:27 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Mersi de ajutor.
Viking am Snowtech de iarna si sunt foarte multumit. Numai ca nu stiu unde sunt fabricate. Viking Citytech II am gasit la 158 RON pe cand Protech II sunt aprox 220 RON. Cat dai atata face..cred ca pana la urma ramane sa iau Viking Citytech II sau maresc bugetul la 210 Ron si iau GoodYear EfficientGripCompact / Dunlop Sp StreetResponse |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(V A L I @ 17 May 2013, 15:56) BF-G sunt produse in RO...nu ca nu ar fi bune..dar parca sunt un pic cam retinut. Si Cotinental sunt tot in Ro produse si sunt de top. Dar am gasit niste teste in care sunt cotate cam prost. Tyre Braking Test : locul 31 din 54. Te rog nu mai duce lumea in eroare. Am BF G-Grip 175/65/14 dot 0113 pe care scrie clar "Made in United Kingdom". Nu vreau sa ma laud, am intrebat provenienta inainte sa le cumpar si pot sa iti atasez si poze. Poate se fac si in Romania, nu zic nu ... dar nu toate. Mi-au placut Bridgestone-urile stock dar sunt f multumit si de BF-uri si as mai cumpara si alta data. This post has been edited by crisolro: 25 May 2013, 13:03 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
V A L I |
![]()
|
crisolro: O sa iti fac poze cu anvelope BF noi si o sa vezi ca nu induc pe nimeni in nici o eroare.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
crisolro |
![]()
|
Pai io te cred dar colegii de pe forum nu trebuie sa ramana cu ideea ca BF nu pot fi decat romanesti (nu ca ar fi in neregula ca-s romanesti) ci ca pot gasi si produse si in alta tara, de exemplu UK - cum sunt ale mele
Poate tara de fabricatie depinde si de dimensiune ... |
--------------------
Renault
|
|
V A L I |
![]()
|
E ultimul meu post pe aceasta tema...
Eu am zis ca sunt cam retinut sa le cumpar nu ca nu sunt bune sau altceva. Nu vreau sa intru in polemica cu tine pt. ca n-are nici un rost. N-am nici un interes sa le fac reclama sau antireclama . E adevarat ca eu am vazut anvelope de iarna BF-G made in RO. Vezi si aici incepand cu postul #37 ce zic si alti colegi de forum. http://www.reno.ro/Alegere-anvelope-page-2-t172087-s30.html |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
buna ziua,
vin cu o intrebare. ieri am echilibrat rotile, iar mesterul de la autosoft mi-*a pus pe fata un cauciuc care are un petic pe interior pus in urma unei sarme buclucase (diametrul unui ac)- desi i-am spus de probema. a fost pus pe fata ca cica este mai buna decat restul. mentionez ca am vreo 4 mii km cu cauciucurie-sunt noi. probabil janta era mai rotunda. sa ma strezez si sa o pun inapoi pe spate? peticul este in buza cauciucului. (granita intre talon si partea de rulare) din pacate peticul a fost pus la o vulcanizare cam slabuta ref la dotare. - a polisat cauciucul pe interior cu o perie rotativa de sarma si apoi a aplicat solutie dintr-un borcan si a lipit peticul. dupa 20 min mi-a monytat roata. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
De metoda snur nu au auzit? Eu am avut pus pe spate un cauciuc gaurit in 2 locuri si nu a rasuflat catusi de putin. Ciudat sa fie pus pe fata, cei de la Autosoft nu au zis nimic de lipitura aia? Mie mi se pare aiurea sa subtiezi cauciucul si sa lipesti peste.
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 13 Jun 2013, 06:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Hai ca nu l-a subtiat, doar a dat un pic sa-l slefuiasca pt a face priza cat mai buna cu petecul (care de obicei e cauciuc natural), iar solutia are rol sa topeasca suprafetele.
S-a mers cred pe solutia petec si datorita diametrului f mic al gaurii, snur se pune intradevar daca-ti iei sarme de grosimea unui electrod de sudura spre exemplu. Nu vor fi probleme, se poate rula in continuare cu anvelopa si pe fata, dar pt linistea tuturor e bine de pus pe spate. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
multumesc,
am mers cu el pana la urma pe fata. am mai intrebat la o vulcanizare si a zi ca platesc banii degeaba pentru mutatul rotilor. sa merg linistit. probabil ca in primavara 2014 o sa il mut pe spate |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
am încălțat mașina cu 4 cauciucuri GY EfficientGrip Compact.; deocamdată e mai liniște în mașină (pe la 50-60 km/h- trafic în oraș) după ce refac geometria (și înlocuit cap de bară stg) o să merg și pe A3 și o să vedem atunci ce se aude mai tare zgomotul motor sau cel de rulaj
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Tu faci comparatia cu GY 7 de iarna pe care le-ai avut pana acum? Eu momentan stau tot cu cauciucurile de iarna si nu am simtit vreo diferenta fata de iarna pana acum.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
wolfin |
![]()
|
diferente o sa vezi ( fereasca D-zeu) la o franare de urgenta.
in rest la zgomot...oricum este acoperit de vajaitul aerului care se sparge in stalpi. ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
păi nu e păcat să uzez vara bocănceii? oricum, față de GT2 cred că astea ce le am acum sunt mai bune.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Sunt adeptul mersului prudent si pastrez distanta destul de mare intre masini iar la cat merg eu pe an ~ 5000km, week end si concediu, nu mai schimb cauciucurile. Am vechile gt2 dar au mici fisuri pe partea laterala a umerilor desi nu sunt uzate mai deloc. Anul trecut am fost foarte multumit de ele. Am preferat sa nu le mai pun pe acelea desi nu sunt sigur ca mi-ar pune viata in pericol. Am atasat o poza in care am incercuit eu zonele cu probleme desi acestea nu se vad. Credeti ca ar mai putea fi folosite? Cauciucurile sunt din 2007 si au uzura de doar 19.000 km fara uzuri inegale, s-a mers usor cu masina si fara frane bruste.
This post has been edited by alexgeogabriel: 5 Jul 2013, 08:28 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 21.7k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca faci 5k km pe an poti sa-ti iei all season, oricum le arunci de batranete nu de uzura.
O anvelopa la 4-5 ani e uzata chiar daca mai are "carne" This post has been edited by Relu11: 5 Jul 2013, 09:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
I know... dar nu am fost inspirat in toamna cand am cumparat anvelopele de iarna iar acum nu cred ca mi le mai cumpara cineva si sa iau all season.
This post has been edited by alexgeogabriel: 5 Jul 2013, 09:57 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cine ti-ar mai cumpara anvelope vechi de 6 ani
![]() da-le foc dupa ce le inlocuiesti... nu prezinta nici o siguranta .. materialul are alte proprietati acuma. Pentru mai multe detalii poti sa lecturezi un pic: http://www.edmunds.com/car-care/how-old-an...your-tires.html |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Ma refeream la anvelopele de iarna cumparate anul trecut in decembrie, rulate ~ 1000km, ca sa cumpara allseason...
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 5 Jul 2013, 12:04 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa imi achizitionez ptr la anul un set nou si imi cam face cu ochiul Nokian Line.
Are careva vreo parere despre acest tip de anvelopa? PS: si inca o chestie.. se merita sa inca 50 de lei in plus pe anvelopa ptr un indice de viteza mai bun? in loc de H sa fie T This post has been edited by UXE: 2 Sep 2014, 11:01 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
wolfin |
![]()
|
daca iei michelin da
![]() sa nu iei vredestein t trac sunt dezastru la viteze de 130+ |
--------------------
pegas
3120
|
|
UXE |
![]()
|
Este vorba de Nokian Line
This post has been edited by UXE: 3 Sep 2014, 09:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
bilstan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 2 Sep 2014, 14:03) Eu am vredestein luate de 2 ani sunt foarte multumit fata de gta2 care sunt sub orice critica.Raport bun pret/calitate,foarte bune pe ploaie.Poate ai dreptate cu viteza peste 130 dar sincer la masinile noastre chiar nu e recomandat sa depasim aceasta viteza. |
--------------------
Renault
clio
1.4 16v-oct 2008
- b-93-KMJ
|
|
wolfin |
![]()
|
ma refer la faprul ca trebuie toata ziua sa le echilibrezi.
chiar si asa tot vibreaza la viteze superioare. nu este recomandat sau legal cu nici o masina sa depasesti aceste viteze dar nu se ineaca symb sau clio la 150 sau 170 (la viteza asta e senzatie daca bate vantul ![]() This post has been edited by wolfin: 3 Sep 2014, 08:57 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Liquor77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 October 14 ![]() |
Anvelope VARA - 175/65 R14 PIRELLI P1 CINTURATO VERDE - 82 T
Al 3-lea an cu ele. Anvelope bune, se comporta bine si pe teren umed. Am dat pe ele undeva la 220 lei x 4. Mult mai bune decat Goodyear sau Semperit, anvelope care le-am avut inainte. bafta! |
--------------------
Renault
Clio 2 1.5dCI, Laguna III 1.5 dci
2009
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Asta e tare! De curiozitate ce Goodyear ai avut?
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Liquor77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 October 14 ![]() |
Goodyear UltraGrip 7 Plus.
Le-am avut pe un golf 3. Nu mi-au placut pentru ca faceam imediat acvaplanare. Nu vreau sa dau vina in totalitate pe cauciucuri, insa asta e parerea mea dupa 3 ani cu Pirelli. |
--------------------
Renault
Clio 2 1.5dCI, Laguna III 1.5 dci
2009
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:46 |