Hochei pe role, Inline Hockey
![]() ![]() ![]() |
Hochei pe role, Inline Hockey
Adi86 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC05449.JPG ( Size: 411.32k ) Number of downloads: 279 DSC05450.JPG ( Size: 361.84k ) Number of downloads: 281 DSC05451.JPG ( Size: 362.81k ) Number of downloads: 274 DSC05452.JPG ( Size: 399.35k ) Number of downloads: 279 DSC05453.JPG ( Size: 434.42k ) Number of downloads: 274 DSC05455.JPG ( Size: 434.93k ) Number of downloads: 34 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|||
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos! Stii cumva si cat costa? Raman dator. Daca nu ajunge cineva inaintea mea la Decathlon, fac poze croselor si la tot ce am mai putea gasi folositor acolo.
Nu ma intelege gresit, dar abia astept sa te vad jucat hochei cu rotile alea micute. ![]() LE: Am vazut in a 2-a poza pe bot acolo pretul, 550... ![]() This post has been edited by Costin.C: 10 Mar 2010, 22:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
gataaaaaaaaaaa mi-am luat crosa de la dechatlon
![]() scuze calitatea pozelor sunt facute cu telu... Attached thumbnail(s) img297.jpg ( Size: 307.99k ) Number of downloads: 49 img298.jpg ( Size: 340.17k ) Number of downloads: 47 img299.jpg ( Size: 342.78k ) Number of downloads: 54 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
Costin.C |
![]()
|
Arata foarte bine, sa le stapanesti sanatos. Lama nu e curbata in nicio directie sau mi se pare?
This post has been edited by Costin.C: 10 Mar 2010, 23:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
multumesc! lama e pentru stangaci, curbata la dreapta.... dap si mie mi s-a parut ok ,acum sa vedem cat tine
![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
Bun, momentan suntem 4 echipati complet role + crose (mai putin eu cu rolele dar le dovedesc pana la urma
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Costin.C: 10 Mar 2010, 23:31 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
ride free |
![]()
|
doamneeeeeeeee parca mi-ai citit gandurile exact asta aveam si eu in plan sa facem....
![]() serios acum deabia astept sa vad ce mai stiu ... nu am mai pus role sau patine in picioare de cel putin 3 ani ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Arata decent crosa de la decathlon. Merg si eu sa-mi iau. Din pacate uite ce vreme e afara
![]() Costin, intr-adevar sunt cam scumpe rolele dar arata super bine si par bine construite...daca ai grija de ele eu zic ca se merita investitia ![]() So, pana la urma suntem 4 oameni cu role si crosa (adica eu, ride free, costin, rombu) + amicul lui Costin...deci tot putem juca chiar si fara 2 portari..sa fiu sincer n-am avut niciodata portar ![]() Weekendul asta cred ca n-are rost sa incercam, asadar ramane pe w/e viitor? Poate mai adunam lume! This post has been edited by Adi86: 11 Mar 2010, 09:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sigur nu vreti sa venim cu patinele duminica?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Costin.C |
![]()
|
Cu patinele ar fi si mai tare dar din pacate nu avem unde sa jucam hochei, doar sa patinam de placere. Pana weekendul viitor incerc sa mai racolez oameni. Daca va duceti la munte va urez distractie placuta si conduceti cu grija!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Costin.C @ 10 Mar 2010, 23:29) Bun, momentan suntem 4 echipati complet role + crose (mai putin eu cu rolele dar le dovedesc pana la urma ![]() ![]() ![]() 1. ma duc sa-mi iau si eu crosa de la decathlon 2. jucam cu tot echipamentul de hochei (aparatori,casca,manusi etc) 3.pe gheata cand jucam? 4.unde jucam pe asfalt? 5.sambata nu pot ca voi pleca la munte la schi dupa ce se incalzeste puteti miza pe mine fara probleme 6.adi86 cat ai dat pe roti si pe rulmenti? respecte |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
ride free |
![]()
|
1. dap cred ca face banii pe care i-am dat pe ea
2. jucam amical deci nu prea e nevoie de protectii.... cine are poate sa si le puna 3. pe gheata nu prea avem unde sa jucam (pt ca pe patinuarele existente nu ne lasa nimeni) desi ar fi mult mai misto 4.cica sunt niste terenuri in parcul IOR care ar fi OK. Mai putem incerca si alte locatii 5. Sambata oricum e vreme naspa in Buc. Inca nu m-am hotarat daca vin si eu la munte. Am auzit ca azi in Sinaia, Azuga si Bv au fost inchise partiile din cauza vantului si a riscului de avalansa care e la nivelul maxim (5) iar Predeal si BUsteni nu prea ma incanta. This post has been edited by ride free: 11 Mar 2010, 21:33 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
se anunta vrem buna sambata,codul galben s-a ridicat deci in week (sambata toata ziua )schi -seara acasa
duminica putem juca ride -unde sunt crosele la decathlon 11 Mar 2010, 21:53: http://www.inmh.ro/images/nivologie/nivologie.pdf This post has been edited by rombul: 11 Mar 2010, 21:53 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
ride free |
![]()
|
pai pentru crose, treci de standul cu biciclete (pe culuarul din mijloc) si daca nu ma insel al 2 lea raion/culoar pe stanga.... primul parca e unul cu roti de bicicleta and stuff si urmatorul e cu accesorii pt role si skateboard - si crosele sunt undeva dupa jumatea raionului pe stanga
nu stiu daca te am lamurit ![]() ![]() am aflat ulterior ca la mutasera la locatia descrisa mai sus despre munte ma hotarasc maine si poate ne vedem pe undeva (momentan sunt singur, dar nu e asta problema, nu ar fi prima data cand plec de nebun singur) |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
6.Am dat 210 lei pe roti + rulemnti
Mai exact rulmentii (16 bucati ABEC 5 produsi de K2) au fost 50 de lei ![]() Rotile au fost 80 de lei setul de 4 dar astea sunt de aggressive. Rotile normale cred ca sunt mai ieftine. Rulmenti la 50 de lei nu mai au, decat la 75 de lei (am luat eu ultimul set). Eu zic sa dai o tura ca merita. La decathlon merg si eu azi sa-mi iau crosa. @ride - daca te hotarasti sa mergi la munte, ma bag (sambata toata ziua). Poate ne intalnim si cu rombu. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
eu zic ca mergem ( e prea frumoasa vremea am vazut). Iti spun sigur in jur de 6 - 7 azi ca trebuie sa rezolv niste probleme!
rombul zicea ceva de plecare la ora 5 ![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
Ok, atunci ne auzim pe seara.
![]() ![]() This post has been edited by Adi86: 12 Mar 2010, 09:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
rombul |
![]()
|
haraso
12 Mar 2010, 10:56: plec pe la 5,30 ca imi este sila de aglomeratia dupa DN 1 si in plus merg mai lejer 12 Mar 2010, 11:02: vreau si eu o lamurire am role RCO si vreau sa stiu si eu ce rulmenti si ce roti de silicon sa-mi cumpar nu am idee deloc (de 72,76 sau 80) 12 Mar 2010, 11:03: rolele normale ce dimensiuni au la roti? This post has been edited by rombul: 12 Mar 2010, 11:03 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu scrie pe ele?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rombul |
![]()
|
nu
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
Normal pt. role de fitness, etc. iti trebuie ABEC 7. POti pune ce rulmenti vrei, dar cei cu ABEC 7 sunt facuti pt. viteza.
Rotile ar trebui sa fie de 72 daca nu sunt role de viteza (adica d-alea cu roti mari de tot) Eu zic sa dai sina jos, dai si o roata jos si te duci la magazin cu sina dupa tine. Iei o roata noua si vezi daca-ti incape in sina. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
rombul |
![]()
|
mi-am comandat rulmenti abec 5 si roti de 76mm cred ca o fi bine zic si eu,fata de ce pocnitori aveam pe rco-uri cred ca este un salt de calitate
12 Mar 2010, 19:14: ce facem cu muntele , eu plec maine dimineata pe la 5,30 This post has been edited by rombul: 12 Mar 2010, 19:14 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
ride free |
![]()
|
mergem maine la munte!!! eu vreau sa plec in jur de 7! e prea devreme 5 jumate
![]() nu pot sa dau PM pt nr de tel si nu stiu daca e ok sa il las aici.... |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
Ride free....mergi singur? Si eu vreau sa merg, dar daca nu mai intrati pe forum sa ne organizam, voi lua trenul.
Ti-am lasat PM. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
rombul |
![]()
|
eu plec pe la 5,30 si la televiziune ii mai iau pe 2 colegi de serviciu
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
ride free |
![]()
|
dap merg sigur .... plec din rahova in jur de 7 7 jumate ....nu stiu cum sa dau de voi
![]() This post has been edited by ride free: 12 Mar 2010, 23:35 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
Cum a fost la munte?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
rombul |
![]()
|
Costin.C- am fost ieri la poiana bv ,cred ca am prins cea mai buna zapada de schi in iarna asta preturi bune la ski pass- 80 ron 1 zi ,nu a fost aglomeratie ieri la postavaru la cabana 2 grade temp,partii batute de ratrack ieri a fost o zi excelenta de schiat
respecte 14 Mar 2010, 17:10: saptamana asta imi vin rotile si rulmentii imi fac rolele si ce ziceti sambata jucam ceva , eu voi fi de acord sa incepem sa jucam This post has been edited by rombul: 14 Mar 2010, 17:10 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
Noi am fost la Sinana - zapada ok, spre seara putina gheata, in rest foooarte aglomerat mai ales la case la 1400 si in valea dorului la telescaun. Azi ma recuperez.
Saptamana viitoare sigur iesim, mi-am luat si eu crosa de la decathlon deci mai ramane sa stabilim ora si locul ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
rombul |
![]()
|
maine sau marti imi fac drum la magazin
cat ai dat pe ea |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 09:50 |