Hochei pe role, Inline Hockey
![]() ![]() ![]() |
Hochei pe role, Inline Hockey
ride free |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|||
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
zapada tine pana pe la sf lunii daca nu schiem si in aprilie pana la jumatea lunii usor de tot
la ranca stratu are 100 cm cred ca tine pana in mai e misto sa mergem prin powder (free ride) ![]() 8 Mar 2010, 22:01: am fost week trecut in poiana , a fost super misto nu era aglomerat de sosonari si pitzipoance de bamboo cu tocuri si genti de fite This post has been edited by rombul: 8 Mar 2010, 22:01 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa e Adi86, nu e nimic daca e frig, dar am fost acum pana la masina si s-a despus bine pe jos. Daca se mentin temperaturile scazute nu cred ca se topeste pana in weekend.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
eheee am prins un powder de vis anul trecut la cota...si da din cauza pitipoancelor, pantofarilor, paltonarilor si altor exemplare de gen imi place sa ma duc cat mai sus ....
sper sa nu se supere restul participantilor la topic de faptul ca vorbim si de snow .... |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
De fapt ma gandeam sa rog un moderator sa schimbe numele topicului in "Sport" ca sa mai abordam si altele. E cineva pasionat de biliard? Facem o "Reno Forum 8 ball/ 9 ball Cup"?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
ride free |
![]()
|
hmmm prin sport inteleg ceva prin care putem da burta jos
![]() ![]() de vineri se incalzeste vremea treptat 7, 12, 14 grade... asta e vestea buna vestea naspa e ca este un weather alarm pt bucuresti - 19 cm de zapada.... This post has been edited by ride free: 8 Mar 2010, 22:31 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Costin.C |
![]()
|
Atunci ne bagam la niste ture pe pista de atletism de la 23. Dar tot cand se face vremea mai buna...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
Hochey pe role se joaca in herastrau.
Pentru mai multe detalii forum.perole.ro |
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
ride free poate facem o gasca sambata si tragem un schi snow asa pe saturate , eu cred ca o sa mai vin cu 1 2 amici si pana atunci hotaram locul (postavaru,valea dorului,predeal ,azuga -am auzit ca au partiile bune)
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Iarna asta n-am apucat sa ma dau pe schiuri...am facut o mica investitie..mi-am luat schiuri si am gasit o pereche de clapari Dachstein dusi de cineva din Austria (sunt piesa, mai oldschool asa
![]() Daca organizati ceva, ma bag si eu (asta in conditiile in care nu se usuca asfaltul pana in weekend) Din pacate eu nu am masina disponibila (e la Serus la vopsirea de primavara) P.S. cred ca mai exista alte topicuri despre sporturi..asa ca "hochei pe role" e ok ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
pana sambata vedem cum o sa fie vremea eu sunt mereu dispus pentru "actiune"
![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
QUOTE(Adi86 @ 8 Mar 2010, 13:39) Am primit raspuns de la ROCES. ![]() 30354 euro 6.50 - puc 30761 euro 22.00 - crosa Astea sunt preturile...ce spuneti? Am intrebat cum comand, cand primesc raspuns postez, poate e si altcineva interesat. Pt. o crosa eu zic ca e pret mai mult decat decent avand in vedere ca nu e un "no-name". |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
Merita crosa Roces la pretul ala. Nu o sa prea fie menajata, asfaltul e tortura pentru lame. Eu am Koho si mi-e mila de cum s-a facut lama...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
rombul |
![]()
|
adi 86 loc in masina am numai sa o planuim iesirea la schi snow
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Adi86 |
![]()
|
Am fost azi pe la Skateworld
Crose de street la 99 de lei - au lama din plastic destul de dur Am gasit si puc de asfalt incepand cu 10 lei ![]() Attached thumbnail(s) DSC05446.JPG ( Size: 416.84k ) Number of downloads: 194 DSC05447.JPG ( Size: 418.31k ) Number of downloads: 200 DSC05448.JPG ( Size: 418.42k ) Number of downloads: 192 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
maine ma duc si eu la Dechatlon sa imi iau crosa (adica sper, sa ne intre banii
![]() vad ca sunt ok si astea cu 99 de lei dar pt inceput imi iau mai ieftina (dupa buget) despre puc vedem poate punem bani si luam 1 sau 2 mai bune.... rombule la munte e risc de avalansa GRAD 4, la 2000 iar e 1 metru de zapada din care 40 de cm powder ![]() ps referitor la munte : eu (spre rusinea mea) nu am cauciucuri de iarna, loc in masina e berechet.... This post has been edited by ride free: 9 Mar 2010, 23:42 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
rombul |
![]()
|
QUOTE(ride free @ 9 Mar 2010, 23:41) maine ma duc si eu la Dechatlon sa imi iau crosa (adica sper, sa ne intre banii ![]() vad ca sunt ok si astea cu 99 de lei dar pt inceput imi iau mai ieftina (dupa buget) despre puc vedem poate punem bani si luam 1 sau 2 mai bune.... rombule la munte e risc de avalansa GRAD 4, la 2000 iar e 1 metru de zapada din care 40 de cm powder ![]() ps referitor la munte : eu (spre rusinea mea) nu am cauciucuri de iarna, loc in masina e berechet.... eu sunt hotarat sambata dimineata la 5 plec directia Valea Prahovei sau Postavaru e powder si in Postavaru 10 Mar 2010, 09:59: drumurile sunt la negru acum nu mai au zapada pe ele cine vrea sa facem o gasca sa spuna hochei am jucat si eu cand va adunati sa-mi spuneti si mie This post has been edited by rombul: 10 Mar 2010, 09:59 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Costin.C |
![]()
|
Arata bine crosele alea, se poate schimba si lama, depinde acum si cat de solide par cand pui mana pe ele. Cat despre puc eu zic sa jucam cu bila acum prima oara cand ne ducem si vedem apoi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
Adi86 |
![]()
|
Pai:
Hockey - ne intalnim sambata sau duminica in IOR (daca e timp frumos) - ora o stabilim spre sf. saptamanii in functie de vreme (eu zic sa luam decizia vineri) Munte - Daca pana vineri o tine tot asa, merg la munte (probabil doar sambata tiata ziua) si Hockeyul va ramane pe weekendul viitor ![]() Dupa cum am zis, eu din pacate nu am masina pana marti (16 martie) - cauciucuri de iarna aveam, acuma ata ete... Daca facem o gasca, ma bag si eu daca are cineva 2 locuri in masina? Pot sa merg si cu trenul (n-am mai fost pana acum cu schiurile prin tren) asa ca va intreb, poate ati mai fost: unde imi las echipamentul (bocanci, rucsac, etc..) cat timp sunt pe partie? This post has been edited by Adi86: 10 Mar 2010, 10:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
de acord cu Adi luam decizia vineri cel mai bine!
pana acum eu sunt singur in masina asa ca am 4 locuri libere am inteles ca dn1 e curatat deci nu cred ca e problema daca mergem cu cauciucuri de vara... cat despre tren eu cand ma duceam cu el la munte ma duceam gata echipat adica booti in picoare si placa in brate si cam atat... nu stiu daca ai unde sa lasi bocancii si rucsacul pe partie.... Deabia astept si hochei ul chiar sunt nerabdator ![]() |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
rombul |
![]()
|
atunci ramane pe vineri sa luam decizia
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Adi86 |
![]()
|
ride free - vorbim, as prefera sa vin cu tine, macar am unde sa-mi las lucrurile. Cat vrei sa stam? Ai suport de schiuri?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Yochanna @ 8 Mar 2010, 16:49) bun... magazinul este www.mybike.ro ... eu una nu ma ating de bicle... iar la roti de role, mi-au zis ca-mi fac ei rost, dar ajung la pretul unor role noi... deci... pica si asta .. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Costin.C |
![]()
|
Am auzit ca o sa mai ninga zilele astea asa ca nu cred ca avem sanse weekendul asta. Cat despre role cred ca astea ar fi bune pentru "inline hockey":
http://www.insportline.ro/1409/role-worker-falcon |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
Adi86 |
![]()
|
Vezi ca "worker" au produse de foarte slaba calitate...am cunostinte care au cumparat roti, rulmenti si au fost foarte dezamagiti....Am vazut ieri la skateworld o pereche de role care dadeau foarte bine a role de hockey si erau noul model de free style de la ceva firma cunoscuta. Nu-mi amintesc numele dar iti sugerez sa dai o fuga pana acolo sa vezi despre ce e vorba...rolele se afla la etajul 1, prima pereche din dreapta cum urci scarile. Sa stii ca pe site n-o sa le gasesti, e un produs nou.
This post has been edited by Adi86: 10 Mar 2010, 12:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
ride free |
![]()
|
mda din pacate am auzit si eu ca o sa ninga...dar vedem pana vineri cine stie...(poate imi schimb si rolele pana vine caldura)
adi86 e ok putem merge impreuna ti-am spus deocamdata sunt singur in masina si oricum iti pastrez un loc.... am suport pt schiuri de stat... doar sambata parca asa era vorba... This post has been edited by ride free: 10 Mar 2010, 12:54 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
|
|
rombul |
![]()
|
doar sambata toata ziua stam
10 Mar 2010, 13:54: am si eu 3 locuri libere si nu mananc pe nimeni This post has been edited by rombul: 10 Mar 2010, 13:54 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Costin.C |
![]()
|
Etajul 1, prima pereche pe dreapta, am retinut, multumesc. Ma duc in weekend sa le vad si cred ca ma duc si la Decathlon sa testez crosele. Adi86 ti-ai luat pana la urma una din crosele alea Franklin sau joci cu cea pe care spuneai ca o ai?
Lama crosei mele: P080310_21.02_01_.JPG ( Size: 35.78k ) Number of downloads: 111 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
Adi86 |
![]()
|
Cred ca-mi voi cumpara crosa pana sambata. Ma decid dupa ce vad cum arata alea de le Decathlon si vad daca iau de aici sau de la skateworld.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
Sa ne mai si destindem putin pe tema hocheiului.
Top reasons why hockey is better than sex: 25. It's ok to bleed during play. 24. If it's a bad game, you can call a time out. 23. If you're having problem's with your stick, you always have a few backup sticks. 22. There is a limit to the sizes of all equipment. 21. You can still play when you get married. 20. Periods last only 20 minutes. 19. Anytime you see an open net, you can go for it. 18. If you can't get the puck up, who cares? 17. You can score on all the teams in the league over and over. 16. You can pull the goalie without getting yelled at! 15. It is broadcast live on TV. 14. Everyone can shoot at the same goal. 13. You can shoot in the goal and it's a good thing! 12. Because of the facemask, nothing can get in your eyes! 11. You always know how big the stick is. 10. It's legal to play hockey professionally. 9. The puck is always hard. 8. Protective equipment is reusable and you don't even have to wash it. 7. It lasts at least a full hour. 6. You know everyone's finished when the buzzer sounds. 5. Your parents cheer when you score. 4. When you're tired you can get off and let a buddy take your place. 3. You can count on it at least twice a week. 2. You can tell your friends about it afterwards. 1. A two-on-one or three-on-one is not uncommon. This post has been edited by Costin.C: 10 Mar 2010, 19:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:09 |