Hochei pe role, Inline Hockey
![]() ![]() ![]() |
Hochei pe role, Inline Hockey
Costin.C |
![]()
|
||
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ce finala anul asta in nhl.mai toata lumea astepta alte echipe care sunt abonate in mod traditional dar se pare ca schimbarile din cadrul echipelor considerate de top nu prea au dat roade.astept meciul 6.
am vazut finala cm dar am fost foarte dezamagit de rusi care nu au stiut sa piarda faultand la greu si destul de urat. se vede cine e profesionist.la noi fotbalistii stiu sa ceara bani dar fara sa se vada rezultate pe cand la ai se vad si ceva rezultate.in ski americanii au bagat bani10 ani ca sa castige anul asta ceva la olimpiada. This post has been edited by buzasparta: 8 Jun 2010, 14:27 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Costin.C |
![]()
|
Speram ca anul asta sa castige Detroit dupa ce anul trecut au pierdut in finala cu pinguinii. Nu am vazut finala campionatului mondial, in schimb la Vancouver au jucat frumos dar ineficient. Despre comparatia intre fotbal si hochei, se poate spune ca sunt subiectiv, dar hocheiul este un sport mai greu.
![]() This post has been edited by Costin.C: 8 Jun 2010, 18:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
cu mult mai greu mai ales ca te solicita din toate incheieturile.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
Costin.C |
![]()
|
E si solicitant, mult mai rapid, nu esti direct cu picioarele pe pamant ci pe patine, pucul nu il controlezi direct cu o parte a corpului ci cu ajutorul crosei, strategiile sunt altele, in concluzie eu spun ca e mai complex, dar din nou sunt subiectiv. Joci cumva? esti din Bucuresti? te-ar interesa pe role?
![]() L.E. - Acum am vazut numarul de la masina. CSM Dunarea? ![]() This post has been edited by Costin.C: 8 Jun 2010, 20:09 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
buzasparta |
![]()
|
nu joc dar merg constant la patinoar cand este gheata si este deschis pentru public.ma mai tin in forma cu rolele acum pentru la iarna.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
Costin.C |
![]()
|
A castigat Chicago.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
buzasparta |
![]()
|
desi mi-a placut mai mult cum a jucat chicago nu se poate spune ca philadelphia a fost mai prejos pentru ca de la 2-0 la meciuri a egalat dar apoi s-a mai pierdut.oricum din toata finala meciul 5 si 6 au fost cele mai tari.bravo lor.la inceputul sezonului erau outsideri si au jucat finala totusi.
sa vedem ce fac "ai nostri" la fotbal la CM....am uitat nu sunt acolo pentru ca nu stiu sa joace fotbal. |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
Costin.C |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Din pacate nici la hochei nu suntem prea breji, dar nu se pot compara conditiile fotbalului de la noi cu cele ale hocheiului sau nivelul investitiilor in cele 2 sporturi. Din pacate nesimtirea politicienilor a omorat sportul asta aproape la noi. Si macar daca era un sport cu care romanii nu aveau nicio treaba, intelegeam, dar inainte de '90 eram destul de sus. Doru Tureanu, jucator la Dinamo, avusese oferta de 2.000.000 $ de la Montreal Canadiends pentru a juca in NHL, dar a refuzat din motive familiale din cate stiu. Nu o sa mai avem niciodata o asa ocazie. This post has been edited by Costin.C: 11 Jun 2010, 10:37 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
buzasparta |
![]()
|
de unde performanta in hochei daca banii bagati in hochei sunt ca si inexistenti.la galati berdila - antrenorul- facea apel la iubitorii de hochei sa ajute echipa cu cat se poate pentru deplasari.daca ar gaba ceva bani niste ani de-a randul ca in fotbal - unde se tot cheltuie bani cu tot felul de deplasari si cantonamente pentru nationala - cred ca ar putea incepe sa se vada ceva rezultate.de exemplu americanii au bagat 10 ani bani in ski ca sa se vada ceva la olimpiada de anul asta iar la noi cu niste cantonamente sponsorizate de altii aveau pretentii si erau suparati ca dragos staicu a abandonat.astia sunt conducatorii sportului romanesc si mentalitatile lor din pacate.de altfel se lauda si fac poze cu vreun sportiv care mai face performanta cum fac turistii poze cu maimuta la mare.cum a fost si cu bute: nu au fost bani sa plateasca transmisia pentru postul national dar dupa ce a castigat a3-a oara centura se mandreau cu"romanul nostru" .
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
Costin.C |
![]()
|
Din pacate ai mare dreptate. Parerea mea este ca, desi suna macabru, pana nu vor muri politicienii din generatia comunista si chiar si cei instruiti de ei, nu va ajunge nicaieri tara, si asta intr-un caz fericit, pentru ca fiecare generatie de politicieni o instruieste pe urmatoarea dupa aceleasi obiceiuri. Sper ca in timp sa se diminueze totusi.
Pana una alta, maine la 9:00 noi suntem la un hochei, cei interesati sunt asteptati cu placere. ![]() This post has been edited by Costin.C: 11 Jun 2010, 20:37 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
buzasparta |
![]()
|
bravo voua si distractie placuta.eu nu am cu cine.ma multumesc cu rolele pe faleza.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
Costin.C |
![]()
|
Multumim, si tie. E crima afara, hocheiul nu e facut sa se joace pe vreme de-asta.
![]() 12 Jun 2010, 22:16: Maine la 8:00 ne strangem ca sa nu ne sufocam totusi. Cineva interesat? This post has been edited by Costin.C: 12 Jun 2010, 22:16 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
lagunar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 14 March 07 ![]() |
Incercam sa ne strangem cat mai multi pentru o competitie de hochei pe role , sambata 7 decembrie 2013 , de la ora 14.00 , in capatul aleii principale din Stadionul National-Arena , intrarea din Bd. Basarabia
Va asteptam cu drag ![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
1998 - noiembrie
|
|
HockeyShop |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 14 ![]() |
Va puteti cumpara echimpamente de hockey de la HockeyShop daca avem pe stock marimile necesare. Daca nu aducem orice echipament la comanda.
|
--------------------
Mercedes
SL500
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:16 |