saab 9-3 ss 2.0 t, vector
![]() ![]() |
saab 9-3 ss 2.0 t, vector
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Acrii strugurii, nu? In afara de faptul ca impart aceeasi platforma si ca Saab a fost sub GM nu au nimic in comun cele 2 (Saab si Opel). Va aliati sa faceti misto uri de doi lei. Ce masini conduceti voi de il luati pe om la misto?
Daca sunteti interesati de topicul lui postati, daca nu postati in alte parti. Numai o persoana care a avut o masina ca asta o poate aprecia, ceilalti isi pot da cu parerea ca e gratis...si... Asteptam reactii in grup sau individual |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
opel si saab impart aceeasi platforma si niste motoare diesel de fiat...
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Eu stiu ca motoarele diesel sunt opel toata ziua 2.2 TID este 2.2 DTI se regasesc motoarele astea atat pe Opel cat si Saab, in variante diferite de putere 125 cp, respectiv 150 cp. Un alt motor mai nou 1.9 TID 120cp, 150 cp si 1.9 TTID cu 180. Pe 9.5 mai exista un motor tot de origine Opel 3.0 d, 180 cp motor care se afla si pe vectra. Care sunt motoarele de Fiat? Motoare Fiat au Opel urile 1.3 cdti 90 cp, 70cp, altele nu mai stiu.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am crezut ca mai sunt si alte forumuri cu bagatori de seama mai rautaciosi dar voi ii depasiti pe toti. Pacat. Omul are o masina frumoasa si va treziti sa faceti misto gratuit si fara sens.
|
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu-i vorba de struguri aici... E vorba ca se da rotund atotcunoscator de Saab, ca-i vireaza toate cele 100 de roti, ca stie el cu ce se mananca Saab, postand poze cu avioane... Pai s-avem pardon, Hyundai face vapoare, avioane, frigidere, cuptoare... cu toate astea Hyundai Accent e cum e...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Adi...sa te bucuri de masina atat cat poftesti
![]() Are un amic...fix acelasi motor insa mai multi km. Masina e faina...eu nu as stramba din nas la ea, imi place cum arata. Cam scumpisoara totusi ![]() This post has been edited by Dan73: 8 Apr 2010, 21:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
catalin,te rog sa-ti vezi de lungul nasului..nu ma cunosti asa ca stai in banca ta! Cat despre masina mea,nu ti-am cerut sa-ti placa.si daca tot esti destept foc intereseaza-te despre axa activa spate! Asa ca te-as ruga sa parasesti topicul pentru ca sunt satul de mistocari
Motoarele diesel de 2,2 si 3,0 de la saab sant de prpvenienta opel iar cel de 1,9 tid si 1.9 ttid,de la fiat. Nu vad care e problema ca imparte aceeasi platforma cu vectra sau cadilac !din contra se gasesc piese mai usor... This post has been edited by adi_saba: 8 Apr 2010, 22:07 |
--------------------
Saab
9-3 ss
2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(dcn @ 23 Feb 2010, 22:19) ![]() Sa-ti traiasca! Imi place foarte mult interiorul. Totusi, avand in vedere ca e pe dedesubt Opel vectra, nu inteleg de ce nu este apreciata ca masina. nu stiu despre saab, dar despre vectra nu se poate spune ca e sportiva, inclusiv in varianta opc e cam lesinata raportata la caii putere pe care ii are. Sa nu mai zic de torque steer-ul infiorator de care sufera masina. De comportament in curbe ce sa zic, isi tradeaza originile americane.. a proprietarilor marcii ![]() Nu stiu daca la saab e la fel, oricum masina dpdv al designului imi place |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
5,5 l/100km, consum extern?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
merlin21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 3 September 09 ![]() |
imi place ca toti reisari cu logane periculoase de 1.4 75 vorbesc de masini sport.. acrii rau strugurii domne.
adi, felicitari pt masina, la cati mai mult km fara probleme. urmatoarea mea masina o sa fie Saab, acelasi model ca al tau, dar vreau motorul de 1.9 diesel, 150.. si tot vector |
--------------------
Renault
Clio
2002 1.4 16v
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu zic ca e foarte ok motorizarea de 1,9 tid...cel putin posesorii de saab si alfa ce au acest motor ''il ridica in slavi''. Am condus un saab cu acest motor si mi-a placut. Cred ca e alternativa la 1.8t . Bafta!
![]() |
--------------------
Saab
9-3 ss
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adi_saba |
![]()
|
nu sunt mecanic,deci vorbesc dpar din ce scrie pe site-ul saab-romania si din ce mi-au spus baietii de la reprezentanta saab-adica axa activa in viraje! cica e dotare standard,dar nu stiu daca e acelasi sistem ca la laguna 4s. Un lucru e sigur-ia foarte usor curbele stranse si la viteza mare spatele "parca fuge"..nu se simte balansul ala in viraje
|
--------------------
Saab
9-3 ss
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(adi_saba @ 9 Apr 2010, 17:29) nu sunt mecanic,deci vorbesc dpar din ce scrie pe site-ul saab-romania si din ce mi-au spus baietii de la reprezentanta saab-.... Cool. Finally. In sfarsit incepi sa recunosti ca nu stiinta si cunoasterea vorbeste din tine cand vine vorba de Saab, ci mai degraba vorbesc pliantele si marketingu' Saab, figurile de background in aviatie si nu in ultimul rand dumele celor din service. Esti pe drumul cel bun. Si nu o zic la misto.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(adi_saba @ 9 Apr 2010, 18:29) nu sunt mecanic,deci vorbesc dpar din ce scrie pe site-ul saab-romania si din ce mi-au spus baietii de la reprezentanta Nu era mai bine sa pui tu poze de la inceput? Asa se evitau toate discutile, in special cele in care unii in afara de struguri nu stiu sa spuna si nici restul de personalitati care atunci cand cineva isi cumpara o masina, ei cred ca lumea trebuie sa se inchine la ea.This post has been edited by IRONICK: 9 Apr 2010, 19:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Eu nu inteleg care e fata cu "äxa activa in viraje". E o mizerie de punte H care are un fel de efect de virare a rotilor, cand apare miscare de ruliu a caroseriei.
@adi_saba: minunatia asta de punte a ta e si pe Logan si pe majoritatea automobilelor de clasa mica, dar si pe clase medii mai ieftinache asa. Nu are nici un fel de legatura cu 4WS de pe Laguna GT. Eu inteleg ca iti place masina; si mie imi place de-altfel, mai ales cu un MAS supraalimentat, dar fii omule realist. E un Opel Vectra cu alta carapace si cu mult rahat in fata aruncat de niste echipe de marketing, de genul pedigree provenit din aviatie si automobil premium. |
--------------------
-
-
-
|
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
Am fost impresionat de SAAB cand eram mai mic. Masina arata bine si cred ca nu mai conteaza ce platforma imparte si cu cine, asta doar daca vrem sa fim carcotasi, pentru ca si pentru Mercedes anumite componente se fac pe la noi prin tara, din fericire pentru noi...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(tiberiu.anghel @ 9 Apr 2010, 19:43) dar fii omule realist. E un Opel Vectra cu alta carapace si cu mult rahat in fata aruncat de niste echipe de marketing, de genul pedigree provenit din aviatie si automobil premium. E uite astia sunt de alta parere si nu lucreaza la saab! Saab-ul pe care-aici Îl ataci în versuri mici Nu-i, desigur, măscărici, Colibri sau licurici... Însă nici Bou sau vacă, precum zici. |
--------------------
a
b
c
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
domnu bulan, saab-ul ala din filmulet e din alta era, alta mancare de peste...n'are treaba cu Opel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(bulan @ 9 Apr 2010, 14:06) E uite astia sunt de alta parere si nu lucreaza la saab! Astea sunt SAAB-urile care m-au impresionat cand eram mai mic, au un design aparte si arata foarte bine si acum, din punctul meu de vedere. |
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Masina asta n-are punte H, nu mai aberati...renoistii atotcunoscaturi ca intotdeauna, experti in motoare diesel de la vag si mai nou in platforme tehnice de saab
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Apr 2010, 21:10) Da dar:Ce se naste din pisica soareci mananca si Aschia nu sare departe de trunchi! Eu nu pot la cat ma duce capul sa vin decat cu argumente emotionale de restul ocupati-va voi!Dar nu desfiintati topicul masina si pe adi! PS:Adi draga tu vezi ca aici nu esti pe mesenger cu prietenii!Pe forumurile reunite Dacia&Reno sunt mii de membri si toti sunt baieti cititi,toba de carte si cu aplecare inspre tehnica si in mod special catre masini.Asa ca pe aici daca nu poti sa le tii piept cu argumente tehnice da-o in poezie ca mine si in dragoste la prima vedere si in ce vrei tu! This post has been edited by bulan: 9 Apr 2010, 21:38 |
--------------------
a
b
c
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
zau
|
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(aphophis @ 9 Apr 2010, 22:37) Ironik o fi avut dreptate, ca nu are acelasi sistem(Activ) ca Laguna, dar punte H tot n-are! http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627599345 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627599343 daca mai citeai si alte posturi in afara de cele ale idolului tau vedeai si pozele astea |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
adi_saba |
![]()
|
@bulan,am inceput sa ma obisnuiesc cu carcotasii ! Sar imi creste inima cand merg la revizie intr-un service sau cand intorc kinderii capul dupa ea cand sta cuminte parcata...sau cand vine mecanicul dupa 10min ca nu gaseste contactul. E un sentiment aparte si inca ceva,ma bucur ca e pe aceeasi platforma cu opelul.Bucsaraiae aproape identica cu vectra c,difera arcurile si telescoapele care la saab sunt mult mai rigide,nicidecum comfort cum sunt pe vectra. O seara faina
This post has been edited by adi_saba: 9 Apr 2010, 22:32 |
--------------------
Saab
9-3 ss
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:23 |