Alegere anvelope, ce parere aveti despre marcile no name ?
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelope, ce parere aveti despre marcile no name ?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu folosesc cu succes Toyo, si nu sunt tocmai high performance - 205/60VR16
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Macar avem un utilizator multumit ...
Toyo 205 pe 16 nu am gasit in teste pe adac, insa cele oarecum apropiate (195 pe 15) sunt mai putin recomandate, sau ma rog, conditionat recomandate. Nu e suficient pentru a le considera "excelente", la pachet cu celelalte doua marci asiatice. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu am Dunlop Winter Sport M3. Au si castigat premii pe la Adac aia..prin 2006-2007. Nu de asta le-am luat dar mergand cu ele pe zapada batatorita (la drum intins nu in Bucuresti) pe gheata...chiar si pe polei un pic, mi s-a confirmat ca sunt bune. Si-au facut datoria. Beleaua stiti care e? Beleaua e ca unul dintre ele, care nu are decat 2 ierni socotind-o si pe asta, are deja galma pe lateral. La starea drumurilor de la noi, mai ales ca eu nu sunt unul din aia care fac doar DN1 pana la Sinaia si retur, nu cred ca vor ajunge la capatul vietii lor, sa le schimb din cauza uzurii normale. Asa ca data viitoare am sa ma zgarcesc un pic si nu cred ca o sa mai iau first class
This post has been edited by Dan73: 23 Feb 2010, 22:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Dunlop Winter Sport M3 am si eu...foarte multumit de ele. In iarna asta o singura data m-am impotmolit cu ele in zapada in Bucuresti. Si asta pentru ca mormanu' era mai mare decat garda la sol. In rest n-am avut probleme si chiar n-am tinut cont pe unde intru. Se comporta de parca as avea lanturi.
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dunlop Winter Sport M3
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
WinterSport 3D sunt cele bune, care au castigat prin 2006.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu...M3. : La pret sunt aproape identice
LE: Desi....s-ar putea sa ai dreptate. ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 23 Feb 2010, 23:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Datorita faptului ca merg des in zone montane, iarna asta am investit in Michelin pilot alpin pa3. Am mai folosit cauciucuri de iarna dar astea chiar m-au uimit.
Insa pretul este pe masura. Ca performante , wintersport M3 sunt pe aproape. http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/m..._pa3/index.html This post has been edited by matrix67b: 24 Feb 2010, 09:37 |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
crisglam |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 22 September 09 ![]() |
Din cate stiu eu 3D este peste M3, de altfel 3D este si un model mai nou. In orice caz 2 anvelope f bune pe zapada sunt Nokian W si Nokian WR G2, de altfel pe tyretest au un punctaj excelent
WR G2: http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/n...r_g2/index.html W : http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/nokian/w/index.html This post has been edited by crisglam: 24 Feb 2010, 10:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
1.9 dCi 2005
|
|
concrion |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Ma aliniez si eu celor care au incredere in Michelin.....Pilot Primacy pentru vara (225/55/R16) si Pirelli Sotozero (205/60/R16) pentru iarna - asta deoarece nu am gasit Michelin Pilot Alpin. Referitor la subiect, din punctul meu de vedere sunt cateva categorii:
cei mai buni dintre cei buni - michelin, bridgestone, good year cei buni - bf goodrich (in WRC cam toate masinile au asa ceva, insa una bucata din acele anvelope = + 400euro), pirelli, nokian, dunlop, vrederstein, continental buni dar nu indeajuns... - fulda, yokohama, toyo, etc restul - avon, karat, etc... Ideea este ca fiecare producator are anvelope mai mult sau mai putin reusite, care se imbina mai bine sau mai rau cu caracteristicile masinii. Ramane ca fiecare sa aleaga, functie de buget, ce vrea. Va doresc o zi buna in continuare This post has been edited by concrion: 9 Mar 2010, 16:51 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege, 1998 cmc
2002
|
|
radu1980 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 7 May 07 From: Constanta ![]() |
Am avut Continental de vara ( echipata de noua ) , m-au tinut 70000 dar erau uzate rau ; sa nu mai zic ca pe asfalt ud ( balti ) pe autostrada a fost teroare ... patinaj. In plus de cand am luat masina au avut un zgomot de rulare destul de pronuntat. Am cumparat in toamna Kumho 185/55 r15 all season M+S 300 ron bucata. Pot spune ca sunt extraordinare. Zgomotul a disparut. Atenueaza bine si din socuri. Rulaj asta iarna pe gheata , zapada tare , moale , asfalt ud ... super. Chiar sunt incantat. Acum sa vedem cat vor rezista.
|
--------------------
renault
clio 2
2005 1.5 dci extreme
- CT-83-MOL
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu de exemplu nu am o parere atat de buna legat de good year cum ai tu, concrion, iar de bfgoodrich am o parere foarte buna.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
lagunez |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
for crisglam...experienta mea de o iarna cu noul model de nokian wr g2 ..teroare !! avusesem W (simplu ) no problem...cele cu profil asimetric or fi bune doar pe ploaie nu in zapada afanata..le-am schimbat fiind o deziluzie totala...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
lucianC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 12 April 09 From: Arad ![]() |
acuma mi am pus continental de vara noi , va recomand, e o schimbare extraordinara , la viraje intra mai ushor, pe apa merg fff bine , nu sunt de acord cu cel de mai sus care spune exact invers, masina se lipeste mai bine de asfalt , aderenta sporita ,mentionez ca aveam michelin de vara uzate inainte
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
- 111
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
normal ca e o diferenta lucian.. aveai michelin inainte.. dar uzate.. acum ai continental.. dar noi.. daca ai fi pus tot michelin la fel ai fi sesizat diferenta..
numai bine |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
2.0
- 3292GTD BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Ce parere aveti de Pirelli P 7??
La testul TyreTest au luat 5 stele la fel ca si Conti Premium Contact 2 La pret sunt asemanatoare,nu e nici o diferenta notabila. Ma bate gandul la niste pirelli,ca si asa trebuie sa-mi schimb cauciucurile toate,din pacate ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
cdadan |
![]()
|
Daca ai ocazia sa cumperi la pret bun Conti PC sau PC2, nu mai sta pe ganduri. Eu sunt foarte multumit de Conti. Atentie la rodaj, in primii 700-800 de km se comporta mai slab, pana isi intra un pic "in carne". Pe urma ... excelent.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Salut,
Ce parere aveti de Goodyear Optigrip vs Eagle NCT5 ? Vreau sa cumpar unul din ele dar nu pot sa ma hotarasc... Ambele au un pret similar @ 410 RON / buc. Am vazut ca optigrip a iesit mai bine in test...dar nu stiu daca este doar marketing sau reflecta realitatea. Daca a avut cineva vreunul din modelele mai sus mentionate astept un feedback va rog. Multumesc anticipat, |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la ce dimensiuni?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
yo as opta michelin.. care sunt cam la acelasi pret...
un salut This post has been edited by casper_mik: 21 Mar 2010, 16:19 |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
2.0
- 3292GTD BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
john_doe |
![]()
|
205 x 60 x R16
@casper - nu am gasit michelin la 400 ron ... |
--------------------
Renault
Laguna II
|
rtBK |
![]()
|
in orice caz nu lua EAGLE NCT 5 !
PIRELLI P7 CINTURATO Dimensiune Sezon I. incarcare I. viteza Stoc Pret (pe anvelopa) 205/60R16 Vara 92 H >4 444.11 RON FULDA CARAT PROGRESSO Dimensiune Sezon I. incarcare I. viteza Stoc Pret (pe anvelopa) 205/60R16 Vara 92 H >4 384.32 RON NOKIAN I3 Dimensiune Sezon I. incarcare I. viteza Stoc Pret (pe anvelopa) 205/60R16 Vara 92 V >4 383.25 RON This post has been edited by rtBK: 22 Mar 2010, 20:21 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
john_doe |
![]()
|
Salut,
Multumesc pentru raspuns. Dar lamureste-ma sa inteleg...cu ce sunt mai bune Fulda decat NCT5 ?! sau ce au NCT-urile ..?! Multumesc, O seara buna |
--------------------
Renault
Laguna II
|
rtBK |
![]()
|
Fulda carat progresso au fost considerate cele mai bune anvelope de catre adac in 2007 sau 2008 nu mai stiu exact.
de NCT-uri s-au plans destui pe forum ca nu ar avea o aderenta tocmai ok. de altfel daca cauti pe google vei gasi multe review-uri in care nu sunt foarte apreciate ( exemplu ) http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Somm...urcePageID=8772 ( fulda ) http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Somm...urcePageID=8772 ( optigrip de care spuneai tu ) This post has been edited by rtBK: 22 Mar 2010, 21:36 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
john_doe |
![]()
|
Multumesc frumos pentru detalii.
Si intre Optigrip si Carat Progresso ce sa aleg ? Merita diferenta de bani Optigrip ? O seara buna, |
--------------------
Renault
Laguna II
|
liviudavid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 7 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
ce parere aveti despre anvelopele Lassa ? am gasit un pret bun, a folosit cineva ? |
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- - Renault Laguna 2 Privilege 1.9 dCi 120cp 2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
http://www.anvelope.ro/anvelope_select.php...16d3bcc0f4756ff
TOYO TIRES PROXES CF1 205/60 R 16 V TOYO TIRES PROXES CF1 205/60 R 16 V Caracteristici: Proxes CF1 a fost creata pentru autoturisme moderne de familie. Proxes CF1 ofera o manevrabilitate excelenta pe carosabil ud, avand rezultate foarte bune in evitarea acvaplanarii datorita profilului asimetric si a compozitiei cauciucului, imbunatateste confortul oferind zgomot redus la rulare, aderenta sporita si durata de viata extinsa. Pret: 346 RON Eu d-astea am pe Scenic si imi place comportamentul masinii incaltata cu ele ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Eu am avut pe fosta masina NCT din fabrica si le-am schimbat dupa 4 ani si peste 80000km.La actuala am Goodyear tot din fabrica si tot dupa 4 ani am 75000km ceea ce inseamna din doua una:ori ambele sint la acelasi nivel calitativ desi puterea la masina actuala este dubla ori stilul de mers influenteaza uzura anvelopelor (si a placutelor de frina care sint originale inca si mai duc sigur pina pe la 90000km).
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
rtBK |
![]()
|
john_doe: oricare din alea 2 sunt foarte bune. Eu cand am luat bfgoodrich ( de disperare mai mult pentru ca gaseam numai debica, matador si america
![]() Oricum optigrip ala pare foarte apreciat This post has been edited by rtBK: 23 Mar 2010, 20:10 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 18:18 |