Alegere anvelope, ce parere aveti despre marcile no name ?
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelope, ce parere aveti despre marcile no name ?
PMG_tr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Daca ai posibilitatea pune 205/60/16,sint mai inalte cu 1cm.
Eu am luat cu 150 lei un Dunlop 3D cu DOT din 2008 ireprosabil...gasesti sigur pe la depozitele care comercializeaza SH. Nankahg,Nexen???Scuza-ma dar dupa care criterii alegi anvelopele? This post has been edited by audiofilu': 26 Oct 2010, 15:20 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
pai in primul rand nu sunt adeptul anvelopelor sh, iar cu bugetul este scazut pretul a fost principalul criteriu in cazul de fata...m-am mai uitat putin si pe tyretest.com si inclin spre nankang... sunt cativa utilizatori pe forum(si nu numai la reno) care s-au declarat multumiti de nankang.
p.s. pana acum am avut anvelope de iarna Milestone (le-am luat constrans de situatie, doar astea erau) si am mers 3 ierni+primaveri....am fost foarte multumit de ele; numai bine |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eu intotdeauna o sa prefer un Michelin,Dunlop,Conti sau Goodyear unui Nankang,Sunny,Rotalla & co noi.In al doilea rind le iei cu jumatate de pret,conditia e sa cauti.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
PMG_tr |
![]()
|
in sfarsit...fiecare cu convingerile lui, nu iau sh de iarna deoarece, chiar daca arata foarte bine calitatea lor lasa de dorit, fiind de 3-4 ani calitatea lor nu mai este aceeasi..
Sper totusi sa fiu ajutat sa fac o alegere din cele enuntate mai sus (asta imi permit pentru iarna asta din pacate...) Numai bine |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Ar mai fi Sportiva , pret rezonabil , le frec de 2 sezoane si sunt absolut OK . Se incadreaza in banii pe care vrei sa-i dai si daca nu ma insel , sunt marca a grupului Continental .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Eu am gasit cu DOT 08 la 150 lei Dunlop care are aderenta pe zapada 1,6 fata de ce ai ales tu cu peste 2,daca ii fac o poza si o urc aici n-o sa mai zici nimic,asa eram si eu,am cumparat acum 3 ani un set Fulda nou cu mult...acum este vreo 480/bucata si le-am dat dupa 3 ani (DOT 4307) cu 175/bucata.
Degeaba este NOU sau cu DOT bun daca este calitativ mai prost ca un Michelin...acum serios nu crezi ca pretul de nou reflecta oarecum si calitatea?Ai incercat macar sa te duci la un depozit?Ai dat o cautare pe net dupa dimensiunea ta?O sa ai surprize placute,sint unii care vind anvelopele pentru ca si-au schimbat masina,cauta nu te grabi. This post has been edited by audiofilu': 26 Oct 2010, 16:48 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
PMG_tr |
![]()
|
nankang am vazut ca are 1,3..tocmai de-asta mi-au placut
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu exista asa ceva,intra pe cauciucuridirect.ro si acolo o sa vezi pe o scala de la 1 la 6 cam cit are un Nankang comparativ cu toate marcile premium.Cauta apoi si dupa pret si vezi unde e situat Nankang.E adevarat ca poate profilul pare interesant insa niciodata eu nu am luat anvelope dupa aspect.Si la banii pe care i-am dat pe masina asta a mea puteam sa iau un Audi insa 1,6 benzina si varianta de baza dar era Audi,mult mai "aspectuos" pentru unii.
http://www.reifendirekt.de/review/139/Nank...fentestcom.html si compara cu: http://www.reifendirekt.de/review/139/Dunl...fentestcom.html care e la jumatate de pret SH This post has been edited by audiofilu': 26 Oct 2010, 20:34 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
PMG_tr |
![]()
|
sunt SW-7, nu SW-1...de-asta spuneam ca la banii pe care-i am pentru anvelope asta mi s-ar parea cea mai buna varianta... ia uita-te si la astea te rog si zi-mi daca se merita, bineinteles raportat si la pret...eu lu le compar la dunlop, pt ca nici nu am 400 de lei pt anvelopa...numai bine
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Toate Nankang nu au cum sa aibe sub 2 la aderenta pe zapada in conditiile in care anvelopele bune se invirt pe la 1,5-1,7.
Eu n-am spus nimic de 400 lei ci de 150 lei,mai reciteste o data.Un set te-ar costa 6-700 lei. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu am de doua sezoane Nankang NS II, de vara, si le-am rulat destul de mult, si prin tara, si prin strainatate. Au avut parte de tot felul de drumuri si intemperii (mai putin ninsoare/zapada/gheata), de viteze mici si mari. Si sunt extrem de multumit, primesc din partea mea nota foarte buna. Daca si cele de iarna sunt la fel de reusite, eu zic ca merita cumparate.
Si daca nu sunt cunoscute in Romania, nu inseamna ca sunt cele mai proaste. Incercati sa cititi despre ele pe site-uri din UK, Australia sau Japonia. Nankang nu e o marca premium, insa ofera un raport pret/calitate excelent. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
inteligenti grozav astia de la 4 tuning ... au luat articolul de pe adac.de l-au tradus si l-au postat
![]() Cica "Iata un top realizat in urma unor sondaje de catre un site din Statele Unite" si VW este cu numere de Germania ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Salut, eu am la Laguna 2 facelift anvelopele originale 205/60/16, din ce ati experimentat voi, pot sa pun 205/55/16? Sunt mai ieftine si se gasesc mai usor pe stoc...
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Si eu pe a mea am avut din fabrica 205/60/16. Desi in talon erau trecute doar 205/55/16. Asa ca, in momentul in care le-am schimbat, am luat 205/55/16, ca sa nu am probleme la ITP si cu politia. Nu vad diferenta, nici la rulare si nici la aspect.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Sti cum e?? Poti sa fi destept si sa inveti din greselile altora sau poti sa fi prost si sa inveti din ale tale. Eu recunosc am invatat de multe ori din greselile mele
![]() Acum depinde si de buget, daca iti permiti pune anvelope din marcile consacrate. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
atentie: si anvelopele au din acest an clase "energetice" in genul celor de la frigidere si aere conditionate. Vor fi clase de eficienta a combustibilului, a aderentei pe carosabil umed si clasa de zgomot.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Numai de la 1 noiembrie sunt obligati.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
si astepti 1 noiembrie ca sa incepi sa te orientezi in alegerea anvelopelor?
de 1 noiembrie incep sa curga amenzile!, nu obligativitatea de a avea acele stickere cu informatii. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Pana atunci vor pune cei care au anvelope de calitate si ceilalti vo astepta pana cand sunt obligati. Cel mai usor ii sa cauti pe net inainte un clasament al anvelopelor si sa te orientezi asa.
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...rcePageId=31821 |
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
sunt obligatorii oricand ! daca in octombrie ninge si ingheata vreti sa imi spuneti ca daca ma opresc aia nu imi dau amenda pe motiv ca e octombrie si nu noiembrie?
In lege zice ca intra in vigoare de la 1 noiembrie 2011 si nu zice nicaieri ca e valabila pana nu stiu cand. ea e in vigoare si in august. Daca in luna august ninge si nu ai anvelope de iarna iti pot da aia linistiti amenda. Tu esti obligat sa ai masina echipa pentru conditiile de drum tot timpul. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
sexyrat |
![]()
|
Etichetele sunt obligatorii de la 1 noiembrie.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Anvelopele de iarna sunt obligatorii atata timp cat carosabilul este acoperit cu gheata sau zapada. Nu conteaza data.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
asta incercam eu sa spun... dar nu vroiam sa ma contrazic cu nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
De asemenea, daca pe 15 noiembrie sunt 20 de grade afara nu sunt obligat sa am gume de iarna. Pur si simplu sunt obligat sa le am cand vremea o cere...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
postasu |
![]()
|
in cazul in care in august ninge tu esti obligat sa ai anvelopele de iarna.
Legea a fost data doar anul trecut in 1 noiembrie si se face confuzia ca ea este valabila doar din 1 noiembrie |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
intrebare: sunt utilizatori de Fulda EcoControl? as vrea o parere despre cum se comporta. Este o anvelopa de vara. Si mai ales, daca respectivul ar cumpara-o din nou.
[tyretest e ambiguu / neconvingator]. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
maryannasro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 December 12 ![]() |
Sunt o multime de marci de anvelope. De exemplu am gasit aici http://anvelotop.ro/Anvelope-Iarna/Vezi-toate-produsele.html o multime de marci. Pana acum nu am avut decat marca Kleber, dar nu cred ca e mare diferenta intre aceasta marca si altele
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:35 |