Rovinieta electronica din 2010, Acum au aflat astia cum sa ne prinda!!!
![]() ![]() ![]() |
Rovinieta electronica din 2010, Acum au aflat astia cum sa ne prinda!!!
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
@argon- nu exista inca un acord intre bulgaria si romania in ceeea ce priveste trimiterea si plata amenzilor - singura problema o sa apara in scurt timp cand politia romana o sa aiba acces la baza de date cu privire la masinile cu nr bulgaresti radiate in bulgaria si atunci ai sa vezi cati or sa isi planga de mila
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
E vrajeala ieftina a tipului: "credeam ca e obligatia firmei de leasing"...mare "patron".
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
acum o sa-l usture aroganta...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
In mod normal as zice treaba lui, daca n-a respectat legea sa plateasca dar la ce drumuri ciuruite avem ar trebui sa nu platim nimic!
Nu facem decat sa ingrasam buzunarele "regilor asfaltului" pentru acelesi "asfaltari" si plombari anuale. Ei isi iau masini de lux iar noi ne rupem masinile in gropile "asfaltate" de ei si mai suntem si obligati sa platim pentru asta! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.505 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Jan 2010, 21:41) In plus, se asfalteaza drumuri. Atat de bine ca se umplu de cratere in 2-3 ani. Eu unul am nevoie de un drum care sa ramana in starea initiala 10 ani. Se pot face si drumuri bune, cu asfalt care rezista ani de zile - de ex DN2 - Bucuresti-Urziceni-Buzau- Bacau-Suceava, dar ce afacere proasta au facut, ca nu mai fac licitatii si spaga cu reparatiile... |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Mar 2011, 17:58) SI tu crezi ca proprietarul bulgar nu ti-o radiaza pe loc si esti de penal fara sa stii, daca-i vin acasa amenzi? Rovinieta se plateste de orice masina, chiar daca nu e inmatriculata in Romania, pe principiul asta care mergeti in Ungaria/Austria/etc fara taxa de acolo platita? Pai in ungaria si austria te trage pe dreapta cat ai clipi si ti-o furi la menzi de te doare capu de titi vine sa iti vinzi masina cu totul. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Și la noi de ce nu le trag pe dreapta cât ai clipi?
Au unii pleoapele lipite? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Curios, dar nu m-a tras niciodata pe dreapta in Ungaria...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
live67 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 June 11 ![]() |
unde sa te traga pe dreapta in ungaria pe autostrada???...am fost plecat in spania cu masina si cand am revenit acasa pana in romania nu am vazut politia rutiera cand am intrat in romania din arad pana in deva din comuna in comuna stateau
|
--------------------
Renault
Megane
2008/2.2
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
de cind cu reducerile de salarii...foame mare...si la ei da', mai ales, si la sefi...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
rovinieta electronica intra in vigoare la 48 de ore de la cumparare?
am intrat azi 30 iun pe site-ul roviniete.ro si prima data de intrare in vigoare pe care o pot alege este 2 iulie. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Serios? poate de acum ca acum 2 luni nu era asa.
This post has been edited by bobo77: 30 Jun 2011, 21:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
jagoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 596 Joined: 8 February 05 From: jud. Satu Mare ![]() |
Intra in vigoare de la data si ora care apare pe rovinieta.
adica: valabil de la - pana la This post has been edited by jagoman: 30 Jun 2011, 21:55 |
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
,
- SJ-02-XLK R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Astazi, in timp ce rulam linistit pe A2, am avut o revelatie: mi-a expirat rovigneta
![]() Ca atare, am si eu cateva intrebari, in cazul in care stiti a ma lamuri: 1. Intre Bucuresti si Drajna pe A2 exista camere pentru identificarea "infractorilor" ? Daca da, cat de eficiente sunt ? 2. Daca la momentul ajungerii la destinatie m-am oprit direct la primul Petrom si mi-am luat rovigneta poate asta sa figureze ca buna credinta si sa scap de amenda (in instanta vreau sa zic pentru ca pe ei probabil ca prea putin ii intereseaza)? Spun asta deoarece eu mi-am cumparat-o imediat, iar o eventuala avizare banuiesc ca dureaza cateva zile. 3. De cand e practic valabila rovigneta? Intreb asta, pentru ca tanti de la Petrom mi-a dat 2 hartiute: bonul fiscal, pe care scrie 27/07/2011-26/07/2012 ca si valabilitate, dar totodata mai mi-a dat o hartiuta cu CNADR pe care scrie valabilitate de la 27 orele 14:xx pana la anul 26/07-23:59. Merci frumos. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m
nu stiu sa iti zic cat de eficienta e- vb cu dantes - el a facut drumul asta fara vinieta dar nu stiu daca i-a venit amenda |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
hm, km 12. Eu am intrat de pe centura, mi se pare ca e tocmai pe acolo
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(clr @ 27 Jul 2011, 15:05) 3. De cand e practic valabila rovigneta? Intreb asta, pentru ca tanti de la Petrom mi-a dat 2 hartiute: bonul fiscal, pe care scrie 27/07/2011-26/07/2012 ca si valabilitate, dar totodata mai mi-a dat o hartiuta cu CNADR pe care scrie valabilitate de la 27 orele 14:xx pana la anul 26/07-23:59. De cand scrie pe hartiuta aceea este valabila. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
george whp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
va salut,am primit o amenda pt. ca am circulat pe A1 fara rovinieta in luna ianuarie.am gasit-o in cutia postala,intrebarea mea este nu trebuia sa semnez de primire si din acel moment sa curga termenul de 48 de ore in care pot sa o platesc la jumatate si termenul de 15 zile de contestatie,considerandu-se ca din acel moment am luat la cunostinta despre sanctiune?
|
--------------------
dacia renault
solenza megane
2005 confort 2009 1.4 16v gpl
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.amenda.ro/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=31040
da. termenul de 48 de ore este numai pentru plata a 1/2 din amenda...plata a 1/2 nu inseamna recunoasterea vinovatiei ci este un drept acordat de legiutor contravenientului. in cazul in care pierde procesul ramine cu 1/2 amenda platita. rovigneta trebuie platita separat. de la data luarii la cunostinta incepe sa curga termenul de 15 zile calendaristice in care se poate contesta pv. la instanta competenta. bafta, |
--------------------
...
...
...
|
|
george whp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
am primit 250 de lei iar in 48 de ore se pot plati 125 lei.de cand curge termenul de 48 de ore daca eu am gasit-o in cutia postala cand m-am intors din concediu,contraventia a fost savarsita pe 30 ianuarie si a fost sanctionata pe 27 iulie.
|
--------------------
dacia renault
solenza megane
2005 confort 2009 1.4 16v gpl
|
|
ovidiupay |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 6 February 06 From: Sola -Norway ![]() |
48 ore de la data scrisa pe plicul primit de la posta , ai grija sa nu il arunci , eu am facut greseala sa arunci plicul si am mers doar cu procesul verbal , si am platit amenda intreaga.
|
--------------------
ex : Renault
Laguna 2 Dynamique,1.9 dCi 120 CP
2002
- AJ 53969 (\__/)
(='.'=) (")_(") |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 27 Jul 2011, 15:09) 2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m nu stiu sa iti zic cat de eficienta e- vb cu dantes - el a facut drumul asta fara vinieta dar nu stiu daca i-a venit amenda QUOTE(clr @ 27 Jul 2011, 15:30) Aia +450m sunt de belea...fix dupa ce intri de pe centura e un panou d-ala mare de-a lungul autostrazii cu semnalizari electronice...Acolo sunt...deci nu scapa nimeni... Momentan nu a aparut nimic, insa d-abia dupa 6 luni astept ptr. ca au volum mare de munca... deci pe undeva prin septembrie... Nu am ce face...sunt bou ca am uitat, platesc... Aaaa...de curand am fost tras pe dreapta de un militian numai ptr. vigneta si itp...fomistii nu s-au multumit sa ia la camera cu dubita galbena si sa trimita apoi amenda...mai si opreau ca poate poate mai faceau o spaga... Si alta si mai tare... sefu', (f#t$-l in ...beep), a mers el cu noi pe ici pe colo cu masina de serviciu si vreo juma de an a mers fara rovigneta....deja i-au venit 4 amenzi, insa totalul trebuie sa fie pe la 12 daca sunt luate in calcul doar cele fixe... Concluzia...de astea nu se mai scapa... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Acum nu ca vreau eu sa ma dau mare, dar la sfarsitul lui decembrie, cand platiti RCA la masina, voi nu cumparati si rovinieta pentru 12 luni?...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am un coleg care a primit 9 amenzi intr-o zi, amenzile au venit in data de 2 August pentru zilele 19,20,21,24,25,26,27,28,31 Ianuarie. Mai trebuie sa primeasca amenzile pentru lunile Februarie si Martie
![]() A intentat proces ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
clr |
![]()
|
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ideea era alta: vad foarte multi oameni care merg fara rovinieta... la risc. Decat sa mearga asa la risc, iar daca ii opresc politia sa plateasca si amenda, nu mai bina cumpara o rovinieta pe 12 luni si scapa de balamuc?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nu te-ai gandit ca unii poate isi iau rovigneta numai cand au nevoie, sau cand achizitioneaza masina care inseamna poate luna x <> decembrie ? E acelasi drac si cu rca-ul...
Unii chiar uita.... This post has been edited by dantes: 12 Aug 2011, 10:22 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 02:56 |