Rovinieta electronica din 2010, Acum au aflat astia cum sa ne prinda!!!
![]() ![]() ![]() |
Rovinieta electronica din 2010, Acum au aflat astia cum sa ne prinda!!!
eugeniuz2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
E noi suntem mai ai draqu de cat toti in europa .. miezul din dodoasca cu drumuri distruse si accidente cu morti in fiecare zi.
This post has been edited by djasu82: 18 Sep 2011, 15:35 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica tu ce vrei, sa intaresti cele spuse de le deja sau cum? Sau pur si simplu n-ai mai avut rabdare sa citesti pana la capat ce a scris in post ? ![]() QUOTE(eugeniuz2004 @ 18 Sep 2011, 16:11) ..... la noi platesti pentru gropile din DN-uri si, curand, separat pentru cei cativa km de autostrada. QUOTE(tribunul @ 18 Sep 2011, 16:41) |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Trebuie intarit, ca sa ne invatam cu ideea, pentru ca la aplicarea ei sa o si acceptam cum am acceptat orice altceva de-a lungul timpului.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
ruh01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 4 March 10 From: Cea mai proasta capitala ![]() |
Am si eu una intrebare. Mi-am luat o masina din Pitesti cu nr de Arges, cu vigneta valabila o luna. In luna aia am schimbat numerele si am trecut-o pe Bucuresti. Am facut un drum pana in Campina cu numere de Bucuresti si rovigneta pe numerele din Arges.
E vreo problema, ma stept la haituiala jegurilor de militie si cnadr? |
--------------------
Renault
Megane 4 hatchback Life 2016
SCE 115
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
da
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
poti sa te astepti la amenda - dar ai posibilitatea sa ii instiintezi de modificare asa cum au scris pe site
8. Rovinieta isi pastreaza valabilitatea in cazul in care s-a schimbat numarul de inmatriculare? - in cazul in care pentru un vehicul a fost schimbat numarul de inmatriculare, rovinieta isi mentine valabilitatea numai in conditiile in care utilizatorul solicita in scris la CNADNR efectuarea modificarii in baza de date, conform prevederilor Normelor metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, aprobate prin OMTI nr. 769/2010. Pentru efectuarea modificarii utilizatorul se va prezenta la unul din punctele de lucru ale CNADNR – SA ( lista punctelor unde se poate efectua aceasta modificare se regaseste pe pagina web a CNADNR, www.cnadnr.ro – Roviniete - Puncte de schimbare a numarului de inmatriculare), o cerere scrisa conform formularului tip care se regaseste pe aceeasi pagina web la sectiunea Roviniete – Formulare cerere schimbare numere inmatriculare), cartea de identitate a vehiculului in copie si original. Tariful de modificare a numarului de inmatriculare in baza de date este de 20 lei, fara TVA, pentru fiecare numar modificat. http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=167 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca l-au prins pe drum, adio. Daca nu, inca mai are timp sa faca ce spui tu.
Eu am fost in situatia lui, numai ca rovigneta expirase (m-am luat dupa spusele fostului proprietar si nu am mai verificat). Din fericire n-am primit (inca) nimic, dar am inteles ca le ia si 6 luni pana trimit notificarea. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
mergi la cnadr si contra unei sume de aprox 20 ron + tva se trece rovinieta pe noile numere.
Pentru o luna nu merita. in aceeasi situatie am fost si eu si am trecut-o pe noile numere. Dureaza sub 30 de minute (daca are chef duduia de la ghiseu) la mine era valabila pe tot anul. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
ruh01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 4 March 10 From: Cea mai proasta capitala ![]() |
vigneta mai avea vrei trei sapt cand am luat masina. doua sapt am mers cu nr de arges si cu rovigneta ok. apoi am schimbat placutele pe bucuresti si am mai facut un drum bucuresti campina cu nr noi dar cu vigneta valabila dar pe nr de arges. de drumul ala am emotii sa nu ma fi agatat husenii. vigneta aia a expirat deja si am una noua pe nr de buc. habar nu aveam ca pot schimba numarul pe vigneta contra 20 de lei. oricum mai bine faceam una noua dak stiam. cam la ce "superoferta" ma pot astepta? thanx
This post has been edited by ruh01: 30 Sep 2011, 07:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 hatchback Life 2016
SCE 115
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
salut,
tocmai ce am primit o amenda si un proces de constatare a faptului ca am circulat fara rovinieta valabila. asta s-a intamplat in luna martie, neintentionat... de regula sunt cu toate platile la zi. bineinteles ca tot in luna martie am si cumparat rovinieta. luna aceasta, adica dupa 6 luni, primesc acasa minunatul proces verbal. vreau sa va aduc la cunostinta ca amenda este de 250 ron, se poate plati jumatate daca ai o stampila de la posta si te duci sa platesti amenda in maxim 48 de ore de la data stampilei respective. ok, amenda ca amenda, dar pe langa amenda trebuie sa platesti despagubiri in valoare de 28E, pentru ca saracul stat/companie de drumuri a suferit enorm ca ai circulat cateva zile fara rovinieta. sa-i bag in p mamii lor de nenorociti ca in loc sa-ti plateasca astia despagubiri ca-ti strici masina zi de zi pe rahaturile lor de drumuri, pentru care mai si platesti o gramada de taxe, ei mai baga o OG si tot tu te trezesti ca trebuie sa le platesti despagubiri. numai bine si atentie sporita la perioada de valabilitate a actelor! statul asteapta despagubiri! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Asta cu despagubirile nu o pricep nici eu.Daca am rovinieta valabila pana cu o zi inainte de data in care am fost inregistrat fara si inca una valabila de la o zi dupa de ce mama darcului trebuie sa platesc despagubire pe un an cand pot dovedi cu acte in regula ca am circulat doar o zi fara.Cred ca era suficienta amenda dar traim in Romania , TARA TUTUROR TAXELOR.
This post has been edited by cielo99: 30 Sep 2011, 08:25 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
nastase a introdus-o, tariceanu si boc au mentinut-o...
sotul unei colege a circulat de la ploiesti la otopeni. nu multe zile. pina si-a amintit ca i-a exoirat rovigneta. i-a venit bucuria zilele trecute: amenda si despagubiri de 2700 de lei. ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
aleksanders |
![]()
|
cand mergi cu duba nu prea ai cum sa uiti de vinieta - nu cred ca amenda aia este pentru turism
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
george vrezi ca ai gresit personajele.
parca base a introdus taxa de drum cand era ministru |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Știe cineva dacă se verifică rovinieta prin orice cameră de monitorizare a traficului? Sau trebuie camere speciale precum cele de pe DN1 cu radar integrat?
This post has been edited by ssilviu: 30 Sep 2011, 10:41 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
ba da. nu e amenda. e despagubirea - are un opel vectra parca...care orict ar fi de mare nu e duba...
si oricum pentru dube sint alte tarife...atit la rovignete cit si la despagubiri... ![]() @b76bgaarh - base a intemeiat fondul special al drumurilor...mai tineti minte panourile ? http://freelex.juridic.ro/DocumentView.aspx?DocumentId=14213 ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 30 Sep 2011, 10:53 |
--------------------
...
...
...
|
|
aleksanders |
![]()
|
vinieta se verifica doar prin camerele speciale pentru viniete - camerele de pe dn1 chiar si cele cu radar sunt la dispozitie doar politiei
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Păi și care sunt camerele alea speciale? Și de cine aparțin? Sau ca să fiu mai specific. Am intrat pe DN1 în prima zi când nu mai aveam rovinietă, și am mers 4-5 km până la petromul de la km6 din ploiești de unde am luat rovinieta. Problema e că acolo in intersecție sunt niște camere de monitorizare. Să mă aștept la amendă?
This post has been edited by ssilviu: 30 Sep 2011, 10:50 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aleksanders |
![]()
|
@georgica - tocmai linkul tau te contrazice
"Autoturisme 250minim 500maxim" cunatumul de despagubire probabil ca acel coleg odata cu primirea instiintarii de plata a uitat sa o si plateasca de a ajuns la suma asta <span class='edit'>30 Sep 2011, 11:54:</span> DN1 – Bucuresti-Ploiesti – Km 48+800m daca drumul tau trece si pe la km 48 inseamna ca te-a inregistrat - camerele sunt puse de cnadr si sunt diferite de cele de supraveghere trafic This post has been edited by aleksanders: 30 Sep 2011, 10:55 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da, asa o fi...oricum numai conteaza: i-a fost invatatura de minte !
|
--------------------
...
...
...
|
|
ssilviu |
![]()
|
Mersi. Am trecut pe acolo, dar la 20 de minute după ce am luat rovinieta. Sper că nu vor fi probleme
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 19:48 |