Dezlipire plansa bord Laguna II facelift, solutii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Dezlipire plansa bord Laguna II facelift, solutii, recomandari
ccezar2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
|
||
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Nu l-am dat personal insa a disparut o buna bucata din interior. Nu e pentru amatori experienta cu demontatul. Pentru lipit e treaba simpla, la montat e mai delicat, trebuie avut grija. In mare in vreo 2 ore cred ca ar trebui sa fie gata. Noi ne-am lungit, era vara, se mancau cirese...
PS: pe aceasta pagina e un link, in postul #63 sunt pozele: This post has been edited by audiofilu': 8 Dec 2013, 19:02 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
am gasit... sunt hotarat sa dau si eu jos bordul si sa-i fac operatiunea soricelul.
voi cauta prin documentatia tehnica sa vad unde gasesc ceva indicatii; daca ai vreun pont te rog zi si mie. ma intreb daca merge dat jos, luat in casa, pus soricei, montat la loc... si inca o chestie: daca ai prins soricei, de ce a mai fost nevoie de bison? |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
La mine s-a ridicat putin in dreptul volanului. Am ridicat partea superioara cat s-a putut, am curatat bine pe acolo si am pus banda dublu adeziva, mai exact asta:
http://www.ebay.co.uk/bhp/extra-strong-double-sided-tape Am pus si pe suprafata orizontala, si pe margine, in pozitie verticala, apoi am presat partea de deasupra, s-a fixat foarte bine. Banda aia e de exterior si ar trebui sa reziste la variatii mari de temperatura. Am dat 32 de lei pe 1.5 metri, deci nu e chiar de jucarie. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
SadSoul3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 August 10 ![]() |
Salut,aceeasi problema am avut-o si eu si am lipit partea care s-a ridicat de plastic cu un fel de "polistiren"care il apasam in bagam acolo si dupa aceea se umfla la loc.Dupa ce se umfla am dat cu poxipol cred,erau 2 tuburi rezultand o solutie transparenta.ACum problema este ca se vede acel "polistiren" cand te uiti din fata si inca nu am gasit ceva care sa pun sa acopere acolo.Poate imi da-ti voi o ideea.
Numai bine |
--------------------
renault
Laguna II
2005
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
O poza face cat o mie de cuvinte, ca eu nu am inteles nimic.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Dupa ce l-am lipit cu tot felul de bisoane si a tinut maxim 2 luni, am gasit solutia care functioneaza de 5 luni: cat e bordul de lung, am infipt fortat exact la imbinarea buzei (cea care se ridica) o sarma rotunda de ~3mm grosime. De atunci nu mai are nici pe dracu.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
mars |
![]()
|
E si asta o idee, daca nu se vede din afara. Cam asta a incercat si eu sa fac, prin lipirea benzii aleia fix pe partea interioara pe care vine buza aia. Banda are o grosime de 1.5 mm si impinge buza aia inspre parbriz, fortand-o sa stea la locul ei. Acum sa vedem la vara cum se va comporta, la 40 de grade.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Nu se vede decat in mijloc, unde trebuie sa traverseze o bucata de vreo 3cm de plastic. Dar arata de parca ar fi de acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
florin_iovan2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 9 November 12 ![]() |
Haideti cu o poza!
|
--------------------
renault
laguna 2,ph2,
2006, 1.6 16V+LPG
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Pana la urma nu am mai rezistat sa vad bordul asa si l-am dat jos impreuna cu un prieten.Dar e munca multa si nervi si mai multi.
Pe scurt am folosit si un adeziv bison din 2 componenti,desi nu cred ca il lipeste ceva.Musai lipciul trebuie sa lipeasca componente PVC+ABS+PC. Astea is materialele din care e facut bordul.Am folosit si hartie de slefuit de 2000 ca sa scamosez un pic buretele pentru aderenta mai buna. La fasetele de plastic m-am fentat pentru ca am luat de alea groase si dupa aia a trebuit sa le tai sa pun mai subtiri astfel plansa nu culca bine pe suportul pe care trebuie strans.Am folosit cate un strop de silicon pentru aproape toate clemele ca sa nu aud greierasi.Inclusiv pe sub parbriz peste toata lungimea De vazut tot se vede un pic de afara dar arata muuuult mai bine ca inainte. 20 Jul 2014, 21:04: Mai pun 2 poze. Apropo nu recomand banda adeziva.Nu se lipeste deloc sau daca se lipeste tine foarte putin timp dar ai de curatat dupa aia ca te saturi. Am ramas si cu o eroare la esp.O sa vad ce e cu ea zilele urmatoare. Siliconul merita pus.Nu imi vine sa cred ca nu aud deocamdata nici un greieras. Parca e alta masina. This post has been edited by dondan: 20 Jul 2014, 21:04 Attached thumbnail(s) Photo_19.07.2014__16_46_51.jpg ( Size: 1.89mb ) Number of downloads: 1137 Photo_19.07.2014__20_56_38.jpg ( Size: 1.89mb ) Number of downloads: 1192 Photo_19.07.2014__20_56_47.jpg ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 1191 Photo_20.07.2014__12_09_48.jpg ( Size: 2.21mb ) Number of downloads: 1161 |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
2005
- BH 70 DON
|
|
nocivel |
![]()
|
![]() nocivelu Group: Members Posts: 63 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Aceeasi problema o am si eu la Laguna mea. S-a "sculat" in ambele parti si sincer am ajuns sa nu o mai bag in seama. Imi aduc aminte doar cand ajung la spalatorie si il vad pe tipul ala cand sterge praful ![]() Pana la urma a gasit careva o solutie care sa si tina ? |
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCi 150
2012 Privilege
- B 36 PYO
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Ai citit macar topicul asta pe ultimele doua pagini din 3?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
nocivel |
![]()
|
![]() nocivelu Group: Members Posts: 63 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCi 150
2012 Privilege
- B 36 PYO
|
|
audiofilu' |
![]()
|
La mine tine si acum, sa fie vreo 2 ani sau mai bine...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Aco |
![]()
|
Si la mine tine, varianta rudimentara, cu sarma.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Deocamdata asta cred ca e singura solutie.Demontat lipit si prins cu fasete.
De modificat nu sa modificat nimic inca,avand in vedere ca au fost caldurile astea infernale este exact asa cum l-am montat. |
--------------------
Renault Laguna 2
2005
- BH 70 DON
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Vad ca s-a ridicat si la mine cativa mm in partea pasagerului.Nu demult ma bucuram ca la mine nu s-a ridicat si uite ca mi-a facut in ciuda.Cum ati pus voi sarma aia intre bord si bucata desfacuta?o poza ceva?
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
crysty158 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 June 13 ![]() |
Eu nu am probleme inca
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002
|
|
Aco |
![]()
|
Ai megane, poate de aia..
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
are și legumă.
ON: și al meu rezistă. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Al meu s-a ridicat bine de tot si in dreptul pasagerului dar si in dreptul soferului.
Cand ma apuc de mesterit, fac si niste poze cu demo ... ![]() Seara buna! |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
crysty158 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 June 13 ![]() |
Si eu am avut aceasta problema dar l'am lipit a trebuit sa dau bordul jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002
|
|
dondan |
![]()
|
Rezista stati linistiti.A trecut deja un an si nu e nici o modificare.
Cei care vreti sa faceti operatiunea neaparat sa puneti silicon peste tot când montati bordul la loc.Ca scapati de greierasi. |
--------------------
Renault Laguna 2
2005
- BH 70 DON
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
ma ajuta cineva cu relipirea plansei de bord la masina din semnatura, in Iasi ?
|
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
dorinct41 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 June 13 From: constanta ![]() |
Salut! rezolvare bord cu 30 lei la meseriasul de la pilkington la schimbarea parbrizului - plus 700 lei pretul parbrizului (a lipit bordul cu silicon de lipit parbrizul).
|
--------------------
Renault
Laguna 2 motorina
2007 / 2000/ 150
|
|
costelush23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 July 10 From: Iasi ![]() |
Salut Am aceeași problemă cu bordul si trebuie sa schimb si eu parbrizul.
Dorinct41 încă mai tine lipitura ??.vreau să vorbesc si eu cu meseriașii la schimbare Și aș vrea să știu dacă reziste în timp? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0dci
2006 grandtour
|
|
dorinct41 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 June 13 From: constanta ![]() |
Tine foarte bine, de cand a fost lipit nu am mai avut probleme cu ridicatul bordului.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 motorina
2007 / 2000/ 150
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si daca nu vrei sa schibi parbrizul, se poate lipii?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu trebuie neaparat sa-l schimbi, il dai jos, repari bordul apoi remontezi parbrizul.
Sau dai bordul jos. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 15:38 |