Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane 3 RS

Bogdan C
post 12 May 2013, 08:54
Post #541

Membru incepator

Group: Members

Salutari!

Am o nelamurire.. cineava spunea mai sus de incalzire scaune.. si altcineva de navigatie.. eu am de mai putin de 3 saptamani un megane rs nou nout, cu absolut toate optionalele posibile (except piele si recaro - personal nu imi plac), dar am cerut expres incalzire scaune, camera video parcare si nevigatie si nu exista pe lista de optionale..

masinile de care vorbiti sunt luate din afara - unde evident dealerii au alte configuratii?

Multumesc!

--------------------
Renault Megane RS 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexAnnecy
post 12 May 2013, 09:11
Post #542

Membru incepator

Felicitari pentru achizitie. A mea ar trebui sa ajunga in prima jumatate a lunii iunie, deci recent am fost cu ochii pe lista de pachete din Romania. Se pare ca ce lipseste este navigatia. Odata cu asta lipseste si camera spate (imaginea video era afisata pe displayul lcd al navigatiei). Incalzirea in schimb este disponibila, dar necesita scaunele piele non-recaro.

12 May 2013, 10:15:
La capitolul noutati interesante, termenul de livrare previzionat pentru RS-ul meu a fost devansat cu 1 sapt (3 luni a fost la inceput). Zice dealerul ca ar putea ajunge chiar la sfarsitul lunii Mai - asadar sub doua luni si jumatate. Mi-a mai spus ca are inclusiv codul radioului completat in sistemul lor de tracking, deci cel mai probabil e gata, asteapta un transport convenanbil. Bravo Renault!

This post has been edited by AlexAnnecy: 12 May 2013, 09:15

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
Bogdan C
post 12 May 2013, 09:15
Post #543

Membru incepator

QUOTE(AlexAnnecy @ 12 May 2013, 09:11)
Felicitari pentru achizitie. A mea ar trebui sa ajunga in prima jumatate a lunii iunie, deci recent am fost cu ochii pe lista de pachete din Romania. Se pare ca ce lipseste este navigatia. Odata cu asta lipseste si camera spate (imaginea video era afisata pe displayul lcd al navigatiei). Incalzirea in schimb este disponibila, dar necesita scaunele piele non-recaro.
*

am inteles... e posibil atunci.. pentru ca eu am refuzat de la bun inceput sa aud de piele si probabil nu mi-au mai spus ca la acea varianta este si incalzire scaune.

Multumesc si felicitari si tie! smile.gif tot ce pot sa iti spun dupa doar 2-3 saptamani si 2000 de km este ca o sa iti placa foarte mult biggrin.gif

intr-adevar timpul de asteptare este mare.. am stat ceva mai bine de 2 luni...

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
tomageorgian
post 12 May 2013, 09:21
Post #544

Membru autentic

From: Franta

AlexAnnecy stai in Annecy? frumos oras/lac!!!! am lucrat si eu ceva timp pe langa Albertville, mai exact la Lechere.

Cumva trebuie sa dai la stat un malus de 1500e la 2000cm benzina? asta daca o inmatriculezi in Franta.

Daca ai luat-o din Franta, de unde ai luat-o, cat ai dat pe ea, daca nu sunt prea indiscert.

This post has been edited by tomageorgian: 12 May 2013, 09:31

--------------------
. . .
Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI
ex. Latitude 2.0dCI
C5 x7 2.0hdi
Logan 1.6mpi
E39 530D
Laguna 3 2.0dCi
Qashqai 1.5dCI
Twingo 2 1.2i
E28 520i
+
AlexAnnecy
post 12 May 2013, 09:33
Post #545

Membru incepator

QUOTE(Bogdan C @ 12 May 2013, 10:15)
intr-adevar timpul de asteptare este mare.. am stat ceva mai bine de 2 luni...
*

E ceva de asteptat, dar nu-s dezamagit, eu ma impacasem cu ideea de 3 luni - au fost si ei smecheri, si-au pus o marja tocmai pentru a ma incanta pe mine smile.gif. Recent am auzit ca la noul GTI se asteapta 6 luni, deci e chiar bine. Mai ramane sa vad cum fac rodajul in mai putin de 1 sapt, ca sa-i dau bice dupa biggrin.gif

QUOTE(tomageorgian @ 12 May 2013, 10:21)
AlexAnnecy stai in Annecy? frumos oras/lac!!!! am lucrat si eu ceva timp pe langa Albertville, mai exact la Lechere.

Cumva trebuie sa dai la stat un malus de 1500e la 2000cm benzina? asta daca o inmatriculezi in Franta.
*

In vizita si eu in Annecy, cand am lucrat o perioada in Lausanne. Superb locul, it kind of stucked biggrin.gif.

12 May 2013, 10:37:
QUOTE(tomageorgian @ 12 May 2013, 10:21)

Daca ai luat-o din Franta, de unde ai luat-o, cat ai dat pe ea, daca nu sunt prea indiscert.
*

Am luat-o din Romania si aici o imnatriculez, deci doar timbrul de mediu, vreo 500EUR. S-a mai povestit pe forumuri, unii merg sa le ia din Polonia... in vest sunt mult mai scumpe, eu am dat un pic peste 25000EUR, non-cup, piele, rs-monitor, neagra.

This post has been edited by AlexAnnecy: 12 May 2013, 09:37

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
papa_mulo
post 12 May 2013, 09:38
Post #546

Membru autentic

From: Bucuresti

Referitor la scaunele normale(nu recaro), practic nu e vorba de scaune piele ca o optionala ci e vorba de un "pachet piele Renault Sport" care cuprinde:
-piele
-incalzire scaune fata
-reglaje electrice la scaun sofer cu functie de memorie
-cotiera centrala in spate

Toate astea vin impreuna in acest pachet, nu se poate opta doar pt o parte din ele fara restul.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
tomageorgian
post 12 May 2013, 09:41
Post #547

Membru autentic

eu am gasit asa ceva

http://www.auto-ici.fr/voiture-neuve/Renau...1823-2.html.spg

dar mai asteptam sa vedem reducerile de la noul Clio RS biggrin.gif

--------------------
. . .
Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI
ex. Latitude 2.0dCI
C5 x7 2.0hdi
Logan 1.6mpi
E39 530D
Laguna 3 2.0dCi
Qashqai 1.5dCI
Twingo 2 1.2i
E28 520i
+
AlexAnnecy
post 12 May 2013, 09:48
Post #548

Membru incepator

QUOTE(tomageorgian @ 12 May 2013, 10:41)
eu am gasit asa ceva

*

Hmmm, si are si Xenoane biggrin.gif. Nu m-am uitat in detaliu cine sunt auto-ici, dar vazusem ceva similar pe http://www.europe-mobile.de/ (doar ca mai trebuia sa suport costul transportului in Ro, si tot acolo ajungeam). Sunt un fel de magazine online, cu putine show-roomuri, deci costuri mai mici, preturi ca de fabrica. S-ar putea sa merite

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
papa_mulo
post 12 May 2013, 09:51
Post #549

Membru autentic

QUOTE(tomageorgian @ 12 May 2013, 10:41)
eu am gasit asa ceva

*

Poti incerca sa iti configurezi varianta pe care o vrei tu si pe:
europe-mobile.de
juetten-koolen.de
Posibil sa iasa mai bine la pret.

@Alex: daca nu ma insel europe-mobile iti scade 220 E din pret daca o iei de la ei din curte...iar ei se afla la granita cu austria(aproape de romania). Nu sunt sigur, trebuie verificat pe site, dar parca citisem ceva de genul asta la ei pe site.

This post has been edited by papa_mulo: 12 May 2013, 09:55

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
AlexAnnecy
post 12 May 2013, 10:11
Post #550

Membru incepator

QUOTE(papa_mulo @ 12 May 2013, 10:51)
Poti incerca sa iti configurezi varianta pe care o vrei tu si pe:
europe-mobile.de
juetten-koolen.de
Posibil sa iasa mai bine la pret.

@Alex: daca nu ma insel europe-mobile iti scade 220 E din pret daca o iei de la ei din curte...iar ei se afla la granita cu austria(aproape de romania). Nu sunt sigur, trebuie verificat pe site, dar parca citisem ceva de genul asta la ei pe site.
*

Nu vazusem, clar trebuie tinut cont... pt mine e borderline cu pretul pe care l-am dat in Ro - am estimat mers in 2 pana acolo.

In alta ordine de idei, sunt in proces de pregaftire temeinica, citind prin manual:D. Am gasit manualul de radio pe net, dar evident sunt vreo 3 modele de satelit de comanda acolo (precum atasat). Ma poate ajuta cineva, care anume ajunge pe RS-ul 2012? (Arkamis bluetooth).

Cel cu rotita mica in spate kind of sucks, il am pe Megane 2, si abia se mai invarte acum. Cel cu touch pare simpatic.

This post has been edited by AlexAnnecy: 12 May 2013, 10:12

Attached thumbnail(s)
satelit_comanda.png ( Size: 191.82k ) Number of downloads: 1173

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
cash
post 12 May 2013, 10:31
Post #551

Membru

Eu am satelitul respectiv cu rotita in spate si tot model 2012 este.

Felicitari noilor posesori. Cred ca deja se impune o intalnire vara asta... smile.gif

This post has been edited by cash: 12 May 2013, 10:32

--------------------
Renault Megane RS 265 2012
+
Trak-X
post 21 May 2013, 18:06
Post #552

The IT Guy

Si de la baietii carora nu le fac reclama:

Megane RS Red Bull 8

http://www.4tuning.ro/masini-noi/renault-m...la-1-18565.html

--------------------
Renault Kadjar - B 121 NCS 2016 -1.5 dCi 131 CP - 4WD
Mégane III Estate 2010 - 1.5 dCi - B 111 NCS
EX: Daewoo Matiz Semi-SE

"Pe fata bare, pe spate bare
Juri ca e cea mai placuta inchisoare"
+
AlexAnnecy
post 22 May 2013, 12:31
Post #553

Membru incepator

QUOTE(Trak-X @ 21 May 2013, 19:06)

Aproape 100% estetica, exceptand RS Monitor 2.0, care din cate am inteles e caracterizat de posibilitatea afisarii pe ecranul color de GPS si ceva perspectiva 3D. Nici nu cred ca-si va pastra valoarea mai bine. As zice ca cine isi ia un RS second nu il ia pentru faima adusa de estetica, ci pentru condus.

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
Bogdan C
post 25 May 2013, 11:27
Post #554

Membru incepator

QUOTE(cash @ 12 May 2013, 10:31)
Eu am satelitul respectiv cu rotita in spate si tot model 2012 este.

Felicitari noilor posesori. Cred ca deja se impune o intalnire vara asta... smile.gif
*

intr-adevar, nu pare sa divere decat dpdv vizual.. oricum arata foarte interesant smile.gif

legat de faza cu rotita mica din spate.. si la model 2012-2013 e la fel.. sincer nici mie nu imi place.. dar aia e doar pentru radio.. monitorul RS are alte butoane separate.. deci daca nu folosesti prea des radio nu cred ca te va deranja prea tare smile.gif

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
AlexAnnecy
post 25 May 2013, 13:24
Post #555

Membru incepator

QUOTE(Bogdan C @ 25 May 2013, 12:27)
legat de faza cu rotita mica din spate.. si la model 2012-2013 e la fel.. sincer nici mie nu imi place.. dar aia e doar pentru radio.. monitorul RS are alte butoane separate.. deci daca nu folosesti prea des radio nu cred ca te va deranja prea tare smile.gif
*

Am inteles, va multumesc de informatie. Daca rotita se comporta cum ma astept, e singurul mod de a naviga secvential prin muzica pe de un CD sau un stick - poate chiar de pe telefon prin bluetooth. Voi vedea cum se simte la actiune si daca pot s-o menajez sa nu se deterioreze in timp.

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
cash
post 27 May 2013, 11:32
Post #556

Membru

QUOTE(AlexAnnecy @ 25 May 2013, 14:24)
Am inteles, va multumesc de informatie. Daca rotita se comporta cum ma astept, e singurul mod de a naviga secvential prin muzica pe de un CD sau un stick - poate chiar de pe telefon prin bluetooth. Voi vedea cum se simte la actiune si daca pot s-o menajez sa nu se deterioreze in timp.
*

Se poate schimba tot satelitul respectiv de comanda. Nu cred ca e prea scump. Eu l-am schimbat la a mea pe garantie deoarece am primit masina cu piesa respectiva fara butoanele pentru RS Monitor smile.gif...

--------------------
+
Bogdan C
post 4 Jun 2013, 12:24
Post #557

Membru incepator

QUOTE(cash @ 27 May 2013, 11:32)
Se poate schimba tot satelitul respectiv de comanda. Nu cred ca e prea scump. Eu l-am schimbat la a mea pe garantie deoarece am primit masina cu piesa respectiva fara butoanele pentru RS Monitor smile.gif...
*

smile.gif) foarte tare! e prima data cand aud de asa ceva...

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
at.filimon
post 10 Jun 2013, 17:16
Post #558

Membru incepator

Buna tuturor,

Sunt nou pe forum si as avea nevoie de putin ajutor din partea unor membri.
Doresc sa achizitionez cam in doua luni, una din urmatoarele masini: Renault Clio RS, Renault Megane RS sau BMW 335i. Stiu ca masinile nu sunt in aceeasi "oala", dar cam astea sunt optiunile mele.
Problema e ca Megane RS si Clio RS nu am condus, nu m-am urcat in ele, doar am "pus botul" la teste si review.
Am nevoie de ajutor in urmatoarea privinta. Daca exista useri din Cluj sau prin apropiere de Cluj, proprietari de Clio rs mai nou de 2006 si Megane rs mai nou de 2010, as fi foarte recunoscator daca ar fi de acoord sa se intalneasca cu mine 15 min, sa ma "fugareasca" cu masina si sa ma lase sa o "pipai" in interior un pic ).
Astept propuneri.

--------------------
BMW e90 318d - CJ 19 YNV 2009
+
AlexAnnecy
post 11 Jun 2013, 13:20
Post #559

Membru incepator

QUOTE(at.filimon @ 10 Jun 2013, 18:16)
Buna tuturor,

Sunt nou pe forum si as avea nevoie de putin ajutor din partea unor membri.
Doresc sa achizitionez cam in doua luni, una din urmatoarele masini: Renault Clio RS, Renault Megane RS sau BMW 335i. Stiu ca masinile nu sunt in aceeasi "oala", dar cam astea sunt optiunile mele.
Problema e ca Megane RS si Clio RS nu am condus, nu m-am urcat in ele, doar am "pus botul" la teste si review.
Am nevoie de ajutor in urmatoarea privinta. Daca exista useri din Cluj sau prin apropiere de Cluj, proprietari de Clio rs mai nou de 2006 si Megane rs mai nou de 2010, as fi foarte recunoscator daca ar fi de acoord sa se intalneasca cu mine 15 min, sa ma "fugareasca" cu masina si sa ma lase sa o "pipai" in interior un pic ).
Astept propuneri.
*

Salut,

Din pacate eu sunt din Timisoara, dar daca apare vreo oportunitate in urmatoarele saptamani, dupa ce-mi ajunge si mie bestia de Megane RS, putem incerca. Acum mi s-a zis ca e in vama. biggrin.gif

This post has been edited by AlexAnnecy: 11 Jun 2013, 13:21

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
cj98czh
post 11 Jun 2013, 13:23
Post #560

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

at.filimon - ia legatura cu userul R_Vlad are o frumusete de Clio RS de prin 2008 cred ....

Proprietar Megane 3 RS nu stiu decat la Tg. Mures... , in Cluj doar d-nu doctor dar al lui este "doar" Megane 2 RS ...

This post has been edited by cj98czh: 11 Jun 2013, 13:24

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
at.filimon
post 12 Jun 2013, 11:32
Post #561

Membru incepator

AlexAnnecy, multumesc de propunere. Nu se anunta drumuri in directia Timisoara, dara daca o sa am o sa te contactez smile.gif

cj98czh, Ms de sugestie. O sa iau legatura smile.gif

--------------------
+
themircea
post 14 Jun 2013, 11:55
Post #562

Membru autentic

From: Timisoara

Salut, tuturor!

Dupa doi ani si jumatate, cu parere de rau va anunt ca trebuie sa-mi vand Megane-ul.
In tot acest timp, mai multi colegi de forum m-au rugat sa pun poze cu el.
Din lipsa de timp, in doi ani si jumatate nu am apucat sa fac poze si sa le postez. Ca o amara ironie a sortii, iata ca o fac acum, cand trebuie sa ma despart de el.

A fost o decizie incredibil de greu de luat. Doar cel care a tinut cu adevarat la o masina poate intelege CU ADEVARAT ce vreau sa spun.
Ratiunea imi spunea de cateva luni ca trebuie, dar un suflet iubitor de masini imi tot gasea motive oricat de naive si puerile posibil, pentru a amana decizia...
Indiferent de domeniu sau context, fiecare a trecut (sau va trece) prin astfel de conflicte interioare.

Necazul este ca din toate masinile firmei, "jucaria" mea este singura care nu produce in mod direct. Noi acum suntem bagati pana peste cap in cumpararea unui teren si construirea inca unui depozit pentru produsele pe care le importam, asa ca suntem nevoiti sa renuntam la unele bucurii si sa investim totul in constructie.

Asta este. sad.gif

Ce stiu sigur este ca daca peste cativa ani "imi voi mai da voie" (ce ciudata exprimare...) sa imi cumpar o jucarie, aceasta va fi tot Megane RS, orice generatie va fi atunci.

Sper ca moderatorii sa nu considere off-topic acest post.
Deocamdata... poate si din dorinta perversa de a mai amana cu o secunda vanzarea, am dat anunt de vanzare doar pe acest forum, in topicul http://www.reno.ro/-VAND-Megane-III-RS-250-t264447.html

Sa fim foarte clari: aceasta masina se va vinde exact cum se vand cateii in Occident. As putea spune ca o "dau spre adoptie" doar unuia care va sti sa tina la ea asa cum tin eu.

Boy-racerii, imbecilii obsedati de viteza si de omorat oameni pe sosea, macelarii de masini pentru care acestea sunt doar un amalgam de fier, plastic si cauciuc, sunt rugati sa se abtina de la a ma contacta. Imi veti rapi aiurea timp si oricum nu v-o vand! Vorbesc foarte serios!

Cei care, insa, stiu sa aprecieze o masina adevarata, cei care stiu cu ce "se mananca" un Renault Sport, va rog vedeti informatiile si pozele de pe http://www.reno.ro/-VAND-Megane-III-RS-250-t264447.html

Multumesc!
Mircea

This post has been edited by themircea: 14 Jun 2013, 11:58

--------------------
Renault Laguna Grandtour 1999 Concorde ; fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250
+
AlexAnnecy
post 15 Jun 2013, 08:23
Post #563

Membru incepator

In perioada asta se intampla lucruri cu RS-uri smile.gif.

Un update din partea mea, ieri mi-a ajuns la dealer, si trebuie s-o arat, pur si simplu e fantastica! Deocamdata e prafuita de pe drum si in ambalaj, sper ca pe saptamana viitoare sa o iau in primire. Am comandat optiunea piele, si cum sa zic... piele e, vizibila, asa cum trebuie biggrin.gif... alba-gri, centuri la fel, volan alb-gri + negru. Mi-a depasit asteptarile. In poze si omul care s-a ocupat ca toate sa fie asa cum trebuie si mai bine de atat.

WP_20130614_001.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 829
WP_20130614_002.jpg ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 941
WP_20130614_003.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 929
WP_20130614_005.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 886
WP_20130614_007.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 484
WP_20130614_008.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 442

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
tomageorgian
post 15 Jun 2013, 09:01
Post #564

Membru autentic

Sa o porti cu placere.
Poate ii faci cadou o vizita la Annecy biggrin.gif 168.gif

--------------------
. . .
Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI
ex. Latitude 2.0dCI
C5 x7 2.0hdi
Logan 1.6mpi
E39 530D
Laguna 3 2.0dCi
Qashqai 1.5dCI
Twingo 2 1.2i
E28 520i
+
cash
post 15 Jun 2013, 09:53
Post #565

Membru

La cat mai multi km. Arata senzational masina. Felicitari pentru alegerile facute!

This post has been edited by cash: 15 Jun 2013, 09:53

--------------------
+
AlexAnnecy
post 15 Jun 2013, 10:36
Post #566

Membru incepator

sofer1.gif Multumesc! Exista ceva plan vag pentru vara asta de revazut niste locuri din jurul Genevei. biggrin.gif

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
ovidiucna
post 15 Jun 2013, 10:56
Post #567

Private User

QUOTE(AlexAnnecy @ 15 Jun 2013, 10:36)
sofer1.gif Multumesc! Exista ceva plan vag pentru vara asta de revazut niste locuri din jurul Genevei. biggrin.gif
*

Frumoasa dar dc nu xenon? dc nu cup?

--------------------
Renault Megane Coupe 2011
Dulce pomum quum abest custos
+
AlexAnnecy
post 15 Jun 2013, 12:37
Post #568

Membru incepator

QUOTE(ovidiucna @ 15 Jun 2013, 11:56)
Frumoasa dar dc nu xenon? dc nu cup?
*

Mi-ar fi placut LSD-ul mecanic, si eu unul n-am priceput de ce nu ar merge si pe sasiul Sport, daca asta ar fi un motiv sa nu se ofere separat de sasiul Cup. Cu privire la sasiu am ales confortul versus un spor la aderenta. Poate cel mai mult m-au descurajat scaunele Recaro, care mai scad confortul inca, si nici nu prea mi-au placut estetic. Cu Xenoanele s-ar putea sa-mi para rau... pana acum n-am simtit vreun disconfort in mers noaptea cu lampi pe halogen, probabil ca inca vad bine sau mergeam prea incet.... dar oricum nu ma vad conducand sportiv pe viraje noaptea, oricum e vizibilitate mica.

--------------------
Renault Megane RS 2013
+
ovidiucna
post 15 Jun 2013, 14:19
Post #569

Private User

Daca nu ai avut pana acum xenon pe masina nu o sa fie nici o diferenta si nici nu o sa simti nevoia dar daca luai si xenon sigur nu ai fi regretat.Oricum arata f bine,ca orice rs defapt,sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

--------------------
Renault Megane Coupe 2011
Dulce pomum quum abest custos
+
at.filimon
post 15 Jun 2013, 15:38
Post #570

Membru incepator

AlexAnnecy, felicitari pentru achizitie. Asteptam impresii smile.gif.

P.S. Sunt invidios pe tine smile.gif)

--------------------
+
42 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 10:45
Dacia