Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Atentie la Unghiul Mort!, oglinzile retrovizoare stoc nu sunt eficiente

DanCVA
post 6 Apr 2010, 13:21
Post #91

Membru care arde gazu'... accelerand

Group: Members
From: Bucuresti

In Anglia sunt frecvente accidentele in care camionul cu volan pe stanga nu vede masina care-l depaseste pe dreapta. Se recomanda atentie deosebita in efectuarea manevrei si sa se stea cat mai putin in paralel cu camionul. Problema este foarte mare pentru ei, pentru ca si camioanele britanice care tranziteaza continentul sunt tot cu volanul pe stanga, deci nu-i suficient sa vezi ca are numar strain.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OZN99
post 16 Aug 2010, 10:14
Post #92

Membru incepator

Eu fara oglinjoara aia mica din foto nu mai pot conduce biggrin.gif .O am de vreo 15 ani si am purtat-o prin 4 masini .Foarte utila pentru unghiul mort.Acum citiva ani am fost cu un prieten la Pitesti sa aducem o masina si sa distrat copios cind a vazut ca din geanta am scos oglinjoara biggrin.gif 19062010482.jpg

--------------------
Renault Laguna2 1,9dci 2003
+
luck33ro
post 9 Jun 2012, 06:45
Post #93

Membru autentic

Dupa 3 ani unghiul mort m-a lovit si pe mine. Ieri un pifan cu permis de 6 luni mi-a servit o roata de ARO 10 pe cele doua usi din dreapta. Cica a evitat o groapa si nu m-a vazut (eu eram in depasire langa el - trecusem cu botu masinii de botu lui!!!)
Asigurare Carpatica - m-am scos!
FMM (nu mai pun la coltul suparatilor ca nu are sens)! slap.gif
Mi-a fost mila de el - era copil amarat practic de varsta lu fi-miu. I-am pus o vorba buna sa nu-i ia permisu la poolitie...am stat 5 ore la Garcea la birou ca avea o speta cu 2 tembeli care dadeau declaratii incrucisate si cu martori! ohmy.gif Nu pot sa cred cata rabdare a avut agentu cu ei...
De aici si vorba de ce ti-e frica nu scapi!!!

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 9 Jun 2012, 08:25
Post #94

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Daca intr-adevar era vorba de o groapa nu inteleg de ce era vorba de luat permisul. E vina administratorului. Se mai intampla, nu din neatentie ci din cauza ca unele obstacole nu le vezi decat prea tarziu. Am tot dat in ultima vreme de gropi care au malul dinspre mine mai inalt decat celalalt si nu imi dau seama de adancime.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
argon
post 9 Jun 2012, 08:55
Post #95

Mesaj semiautomat

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 9 Jun 2012, 09:25)
Daca intr-adevar era vorba de o groapa nu inteleg de ce era vorba de luat permisul.
*

Tot neasigurare la schimbarea directiei de mers ramane, groapa nu are nici o importanta.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
spy_oh_joy1389
post 9 Jun 2012, 09:40
Post #96

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Ba are, ca e de responsabilitatea administratorului sa o semnalizeze si sa o astupe ca sa mearga toata lumea in siguranta nu de responsabilitatea soferului sa mearga cu 20km/h ca nu cunoaste gropile.
La fel daca ii sare cineva in fata si il fereste si intra in altul nu vad ce vina are el ca nu s-a asigurat ca doar nu a facut-o de buna voie.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Tamango
post 9 Jun 2012, 17:50
Post #97

Biciclist

From: Bucuresti

Cica s-a rezolvat problema:

http://www.realitatea.net/inventia-care-va...lor_950880.html

Noua oglindă, ușor curbă, oferă un câmp vizual de 45 de grade, spre deosebire de cel vechi care oferă o vizibilitate de doar 15-17 grade. Invenția este opera unui matematician, Andrew Hicks, care a calculat prin intermediul unui algoritm modul de a crea o oglindă curbă reducând la minim distorsiunea. Asemeni unei sfere în discoteca, forma aparent sferică oferă o posibiltate mare de a vedea obiectele din spate, explică Hicks.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 01:37
Dacia