Atentie la Unghiul Mort!, oglinzile retrovizoare stoc nu sunt eficiente
![]() ![]() ![]() |
Atentie la Unghiul Mort!, oglinzile retrovizoare stoc nu sunt eficiente
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
OZN99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 29 July 10 ![]() |
Eu fara oglinjoara aia mica din foto nu mai pot conduce
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2003
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dupa 3 ani unghiul mort m-a lovit si pe mine. Ieri un pifan cu permis de 6 luni mi-a servit o roata de ARO 10 pe cele doua usi din dreapta. Cica a evitat o groapa si nu m-a vazut (eu eram in depasire langa el - trecusem cu botu masinii de botu lui!!!)
Asigurare Carpatica - m-am scos! FMM (nu mai pun la coltul suparatilor ca nu are sens)! ![]() Mi-a fost mila de el - era copil amarat practic de varsta lu fi-miu. I-am pus o vorba buna sa nu-i ia permisu la poolitie...am stat 5 ore la Garcea la birou ca avea o speta cu 2 tembeli care dadeau declaratii incrucisate si cu martori! ![]() De aici si vorba de ce ti-e frica nu scapi!!! |
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Daca intr-adevar era vorba de o groapa nu inteleg de ce era vorba de luat permisul. E vina administratorului. Se mai intampla, nu din neatentie ci din cauza ca unele obstacole nu le vezi decat prea tarziu. Am tot dat in ultima vreme de gropi care au malul dinspre mine mai inalt decat celalalt si nu imi dau seama de adancime.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ba are, ca e de responsabilitatea administratorului sa o semnalizeze si sa o astupe ca sa mearga toata lumea in siguranta nu de responsabilitatea soferului sa mearga cu 20km/h ca nu cunoaste gropile.
La fel daca ii sare cineva in fata si il fereste si intra in altul nu vad ce vina are el ca nu s-a asigurat ca doar nu a facut-o de buna voie. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cica s-a rezolvat problema:
http://www.realitatea.net/inventia-care-va...lor_950880.html Noua oglindă, ușor curbă, oferă un câmp vizual de 45 de grade, spre deosebire de cel vechi care oferă o vizibilitate de doar 15-17 grade. Invenția este opera unui matematician, Andrew Hicks, care a calculat prin intermediul unui algoritm modul de a crea o oglindă curbă reducând la minim distorsiunea. Asemeni unei sfere în discoteca, forma aparent sferică oferă o posibiltate mare de a vedea obiectele din spate, explică Hicks. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:37 |