Atentie la Unghiul Mort!, oglinzile retrovizoare stoc nu sunt eficiente
![]() ![]() ![]() |
Atentie la Unghiul Mort!, oglinzile retrovizoare stoc nu sunt eficiente
caktuss |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Acum intelegeti cat de grav e fenomenul?
![]() O sa fiu atent sa nu mai circul in unghiul mort al tinerilor soferi ca iau si bataie . ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 Nov 2009, 00:28 |
--------------------
**
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(supremeon @ 2 Nov 2009, 00:33) Si, ii consider nesimtiti pe cei care stau in unghiul mort... de multe ori mi se intampla sa vreau sa intru pe banda din dreapta, sa ma uit in oglinda, sa vad ca nu e nimeni, si, cand introc capul, sa vad ca e cate un dobitoc... Sincer, daca vreodata voi acrosa pe careva pe care nu il vad in oglinda, eu voi sari la bataie, caci el este dublu nesimtit: 1. circula in unghiul mort; 2. desi a vazut ca semnalizez dreapta, nu mi-a facut loc, ci s-a infipt in mine... da' ce te face sa crezi unii stau intetionat in punctul tau mort? crezi ca au ceva cu tine? ![]() poate ne explici si noua cum nu stai tu in punctul mort al "n" marci de masini - le stii la toate punctul mort? bravo! banuiesc ca in functie de sofer (mai inalt, mai mic, mai burtos, mai ochelarist) se schimba punctul mort si la aceeasi marca si observ ca ai inventat o noua regula de prioritate: cea de "semnalizare de dreapta" - uite ca eu semnalizez si chiar daca vad ca cel din spate ma lasa (desi nu am prioritate) tot am emotii cand ma bag!!! ![]() This post has been edited by crisolro: 2 Nov 2009, 08:13 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
QUOTE(supremeon @ 2 Nov 2009, 00:33) Si, ii consider nesimtiti pe cei care stau in unghiul mort... de multe ori mi se intampla sa vreau sa intru pe banda din dreapta, sa ma uit in oglinda, sa vad ca nu e nimeni, si, cand introc capul, sa vad ca e cate un dobitoc... Sincer, daca vreodata voi acrosa pe careva pe care nu il vad in oglinda, eu voi sari la bataie, caci el este dublu nesimtit: 1. circula in unghiul mort; 2. desi a vazut ca semnalizez dreapta, nu mi-a facut loc, ci s-a infipt in mine... ![]() Eu promit ca o sa incerc sa nu mai stau "intentionat" in unghiul mort. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu are rost sa mai dau si eu quote la postul lui supremeon... s-a cam inteles stilul de condus al lui. Mai ales ca tot eu as fi nesimtit ca circul in pctul lui mort. De fapt, tot eu as fi nesimtit ca nu l-am lasat sa se "bage" in fata mea. Pe principiul, depaseste pe linia continua iar ala care nu il lasa se se replieze in coloana e de vine... bulangiul, il prind eu la vreo benzinarie ceva.
On: conteaza mult cum iti reglezi oglinzile, dar consider ca indiferent de cum ti le reglezi, tot o sa ai un unghi mort. Primul lucru in momentul in care doresc sa schimb banda e sa ma asigur in oglinzi iar al doilea in functie de situatie sa trag cu coada ochiului in pctul mort. Soferi sunt multi, dar conducatori auto sunt putini ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
luck33ro |
![]()
|
Supremeon uraste pe toata lumea, de fapt cred ca se uraste pe el insusi cel mai tare... si in profil are declaratii de ura si pe topicul religios si cine mai stie pe unde ca nu vreau sa mai caut...
![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Are si 45 de zile de concediu, asa ca propun sa continuam cu oglinzile...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Uneori sunt nevoit sa intorc capul, degeaba am incercat sa optimizez oglinzile ca tot imi raman locuri cu vizibilitate redusa (ap patit sa fiu "depasit" prin dreapta intr-o intersectie nesemnalizata, eu am oprit sa treaca pietonii si un mucos i-a dat blana pe langa mine, era sa ma lase fara oglinda).
Cred ca o buna practica este sa nu schimbi banda imediat ce ai semnalizat, astfel ii dai o sansa celui care are vizibilitate mai buna sa iti faca loc fara sa te injure iar un mic gest de merci fain cu avariile este intotdeauna un pas mai aproape de civilizatie. off Oare colegul care momentan se afla in concediu nu se referea la bataia pe care ar da-o in portile raiului/iadului (se poate sa vina si autotrenul in unghiul mort nu?) ? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de avarii, nu le folositi in afara tarii, acolo inseamna altceva, pericol sau atentie, alternati semnal stanga, semnal dreapta pentru multumire..
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pt unghiul mort recomand sa intoarceti capul...eu folosesc metoda asta si mi se pare perfecta..
supremeon >> am mai vazut un ninja ca tine in Bv.el era cam rrom.. a coborat cu o bata la un tip care era cu familia..(nevasta,copil mic etc) ...faza tare a fost cand cel care era cu familia a reusit sa-i smulga bata ,sa coborare si sa-i traga 2 suturi in fund.....a fost cu bun simt...merita legat de carligul pt remorcare...urasc oamenii care sar la bataie in trafic..parca am fi in jungla frate...nu a auzit romanul de vorba buna...maimuta... This post has been edited by M i h a i: 2 Nov 2009, 13:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nici eu nu am invatat la scoala de soferi asta cu intorsul capului. Mi-a explicat-o taica-meu dup-aia.
La Oz instructorul te invata sa insisti cu "head check" (intorsul capului in unghiul mort) fiindca e obligatoriu la examen. Daca nu intorci capul la examen cand schimbi banda, te-a tras la bordura, unde ai loc sa opresti in siguranta, si te-a picat imediat. Secventa la schimbarea benzii, care trebuie invatata ca pe o poezie, e: mirror, signal, head check, go. E utila in multe situatii. Primul exemplu care imi vine in minte: doi care merg in aceeasi directie, unul pe banda 1, celalalt pe banda 3, se hotarasc amandoi in acelasi timp sa se mute pe 2. Unul e mai in fata asa incat il are pe celalalt in unghiul mort. Totul se desfasoara la peste 80km/h si o greseala ar insemna dezastru. E pacat ca multi nu inteleg ca *ei* trebuie sa se asigure, nu altii sa-i fereasca pe ei. E vorba de civilizatie si experienta, care nu vin cu una cu doua |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
stiam ca pentru asa ceva (schimbare banda) cel de pe banda mai mare are prioritate la schimbare.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
Asta teoretic, ptr. ca cel d.p. banda superioara ar circula cu viteza mai mare
![]() |
--------------------
**
|
|
supremeon1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 November 09 ![]() |
Sa vedeti faza dura... incercam eu sa postez niste bancuri, si nu stiam ce saracia se intampla... se pare ca unii dintre voi au uitat ce e aia libertate de exprimare...
AS DORI SA STIU CONFORM CARAI PARTI DIN REGULAMENT M-ATI TRIMIS IN CONCEDIU ?? Am citit reactiile voastre referitoare la postarea mea de aici... sunt anormale; eu doar va impartaseam faptul ca eu mereu intorc capul pentru a ma asigura, precum si faptul ca eu caut sa nu stau in unghiul mort al celui din stanga mea, mergand fie in dreptul si usor inaintea lui, fie in spatele lui cu cativa metri... asta e practica mea, o consider buna, si prin asta eu evit sa fiu in punctul mort; DACA VOI NU FACETI ASA, E TREABA VOASTRA... CE AVETI CU MINE? Apoi, v-am impartasit constatarea pe care nimeni nu o poate nega, cum ca sunt cate unii care stau dinadins in unghiul mort... cu toate ca accelerez k sa scap de ei, ei tot in unghiul mort vin, cand incetinesc, incetinesc si ei... nu cred ca nu ati observat... am scris ca, daca din greseala ma ating cu unul din astia, eu sar la bataie. ESTE DREPTUL MEU, CE AVETI IMPOTRIVA? Am muncit mult pt masina, si daca altul imi distruge proprietatea, trebuie sa ripostez... pentru ca o face dinadins, nu din greseala... este logica mea, dar am dreptul sa o exprim... UNGHIUL MORT ESTE O PROBLEMA SPINOASA; LA SCOALA DE SOFERI AR TREBUI SA FIE INVATATI SOFERII NU NUMAI SA SE ASIGURE, DAR SI SA INCERCE SA NU STEA IN UNGHIUL MORT AL CELUI DIN STANGA LOR (daca ai pe cineva in dreapta, nu e problema, caci ala daca intoarce usor capul te vede sigur cu coada ochiului)... Asta daca vrei sa conduci preventiv, si daca vrei sa fii vazut... apropo de a fi vazut, nu este normal ca multi au masini de culori asemanatoare cu alfaltul... cineva care vrea sa fie vazut, isi ia masina rosie, galbena, albastra, etc... Asa, din vacanta, sa va raspund la observatiile nejuste ce mi le-ati trantit: - spy_ok: cum adica cum adica 2 unghiuri? are oglinda o inchinatie pana la un moment dat, dupa care urmeaza o bara intrerupta desenata pe ea, dupa care restul de oglinda are o alta inclinatie, aratandu-ti exact imaginea din unghiul mort al partii principale de oglinda... mare scofala... poate are o denumire "stiintifica", dar nu o cunosc.. sorry.. insa asta nu e motiv sa ma suspendati... xcss: bai, daca e f. solid, iti dai seama ca nu sar ![]() ![]() coro: stiu si eu legislatie, mersi; semnalizez, ma asigur, si trag de volan, dupa ce am parcurs distanta necesara cu semnalizarea in functiune... DE UNDE AI FI DEDUS TU CA FAC ALTFEL? caktuss: cand am dat eu examenul, eram un biet copil premiant, olimpic, etc, care nici nu isi inchipuia ca in lumea asta ar fi posibil sa existe oameni atat de prosti incat sa nu fie in stare sa ia un banal examen de conducere, si sa fie nevoiti sa dea spaga... foarte putin auzisem de "spaga"; eram mai innocent; dupa aia m-au inrait ![]() ![]() rtBK: ti se taie fata din 10 in 10 minute de catre unul care nu te-a vazut, din cauza ca tu stateai in punctul lui mort, SI NU AI FOST IN STARE SA ANTICIPEZI ACEST LUCRU, DECI NU CONDUCI PREVENTIV; si ti se mai taie fata din alte 10 in 10 minute, pentru ca sunt unii cu tupeu, care se infig... combinand cele 2, rezulta ca ti se taie fata din 5 in 5 minute... minunat, nu? luck33ro: eu nu am atacat nici un membru de pe forum, nu am comentat despre nimeni in mod negativ. CU CE MOTIV MA TRIMITI TU PE MINE CU PLUTA? Ce ar fi sa fii si tu suspendat? Dar, stop, eu nu am pile la moderatori, pentru a cere sa te suspende.... EI, ASTA E... PILELE... crisolro: emotiile sunt generate de faptul ca nu poti fi sigur daca ai apreciat corect distanta pana la masina din spate; cat de departe este el... si eu am aceste usoare emotii, si cred ca orice sofer cu ceva pe umeri... bogdanx: asa sa faci... macar pe viitor, sa urmaresti acest lucru... este unul dintre aspectele conducerii preventive... ai nevoie sa iti enumere cineva si altele? luck33ro: stimate domn, cand cineva strange mai multi bani de la niste oameni, promitandu-le ca le face un serviciu, sau le procura un bun, dupa care fuge cu banii, nu il urasti? Daca nu, treaba ta! DAR EU URASC PE CEI CARE PROFITA DE PE URMA ALTORA, si pe cei care "induc oamenii in ispita", abatandu-i de la calea dreapta a adevarului stiintific ![]() ![]() Vrei exemplu? IN FIECARE ZI MOR 6 FEMEI IN ROMANIA, de cancer de col uterin; ce zic popii? ca nu e bine sa fie vaccinata populatia... Eu, ii urasc. Tu, faci cum vrei. Dar, si eu, si tu avem dreptul sa ne exprimam opiniile, FARA SA FIM SUSPENDATI PENTRU ASTA... xcss din nou: DE CE AM CONCEDIU? Te-am injurat pe tine? Am spus ceva despre alt membru? Pe mine m-ati facut cu pluta! ia mai citeste tu postul meu initial, si vezi ca este relativ ok... exceptand partea cu saritul la bataie, dar, cand imi distrugi o proprietate a mea, la ce reactie te astepti? Vrei un alt exemplu? Tu ce ai face daca unul cu bmw s-ar baga dinadins in fata ta, si ar frana brusc? Ai frana, evident. Si, daca il lovesti? A cui e vina? A ta, ca nu ai "pastrat distanta" ![]() K sa nu mai zic ca nu aveti pic de spirit de gluma sau de ironie in voi... <span class='edit'>3 Nov 2009, 01:15:</span> QUOTE(RaduNG @ 2 Nov 2009, 18:02) Draga Adip si RaduNG : in situatia scrisa de Adi, CEL CARE SCHIMBA DE PE BANDA 3 PE BANDA 2 ARE PRIORITATE! Cititi legea... exact acest exemplu l-am dat si eu in postul datorita caruia am fost suspendat... daca cel de pe banda 1 este usor mai in spate, el, in timp ce schimba, ajunge in unghiul mort al celui care schimba de pe banda 3 pe 2... deci, pe langa faptul ca nu a acordat prioritate, s-a mai si plasat in unghiul mort... discutiile cu unghiul mort sunt, dupa cum spuneam, un punct spinos.. ![]() This post has been edited by supremeon1: 3 Nov 2009, 00:16 |
--------------------
renault
renault
renault
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
sigur esti in vacanta?
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE 3. Conturi si setari ![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu nu prea vad de ce ar sta cineva intentionat in unghiul mort. Poate doar daca intentioneaza sa repare masina deja lovita pe RCA-ul altuia. Dar cazurile astea nu le intalnesit in fiecare zi, totusi. Numai in cazul asta poti sa spui ca ala atenteaza la proprietatea ta.
Inevitabil in aglomeratie ajungi in unghiul mort al unora, de multe ori. E mai nasol cand e liber si se merge mai tare si cineva sta in unghiul mort. This post has been edited by Dan73: 3 Nov 2009, 00:36 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE rtBK: ti se taie fata din 10 in 10 minute de catre unul care nu te-a vazut, din cauza ca tu stateai in punctul lui mort, SI NU AI FOST IN STARE SA ANTICIPEZI ACEST LUCRU, DECI NU CONDUCI PREVENTIV; si ti se mai taie fata din alte 10 in 10 minute, pentru ca sunt unii cu tupeu, care se infig... combinand cele 2, rezulta ca ti se taie fata din 5 in 5 minute... minunat, nu? si fraieru de mine.... de unde sa stie ca x-ulescu vrea sa schimbe banda daca nu pune semnalul? Sa zicem ca stau in unghiul mort... tot nu-i normal sa schimbe banda asa ca i-a venit lui. da semnal frumos.. accelerez / franez in functie de cum consider si schimba banda. This post has been edited by rtBK: 3 Nov 2009, 01:05 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Mai supremule si premiantule care esti, tu nu intelegi ca abordarea asta a ta asupra mediului inconjurator dauneaza grav sanatatii?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 2 Nov 2009, 18:02) te referi la drumul cu min. benzi pe sens - tu esti pe banda 3 si vrei sa intri pe 2 in acelasi timp cu unul de pe banda 1 care vrea si el sa intre pe 2? pt. ca pe orice fel de drum si banda (de viteza sau nu) te-ai afla nu te poti baga pe banda imediat inferioara decat daca e liber, in nici un caz nu ai prioritate |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
In linii mari sunt perfect de acord cu Supremeon / Supremeon1, numai ca el a formulat ideile un pic mai dur. Nu o data mi s-a intamplat sa-mi "taie fata" un sofer neatent care nu a invatat ce-i ala unghi mort, sa franez brusc si apoi sa-i bag carne-n frgider. De sarit la gatul lor e mai complicat, pentru ca nu sti peste cine dai sau ce sabii, pusti, pistoale or avea in masina...
Oricum, la scoala de soferi prima lectie a fost, unghiul mort care ulterior m-a ajutat de zeci / sute de ori si pentru asta ii multumesc si acum domnului Aurel. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@crisolro: da, ma refer la drum cu cel putin 3 benzi pe sens. Nu cred ca este valabil si la drumuri cu 2 benzi pe sens dar de asemenea este adevarat ca tu daca esti pe banda a 2-a teoretic mergi mai repede ca cel de pe prima banda...
Pentru a evita orice fel de nebuniede genul asta va sugerez sa va aplecati putin in fata sa vedeti mai mult in oglinzile laterale. Cu aceasta metoda scapati linistiti de unghiul mort. |
--------------------
Sedan
Negru
|
xcss |
![]()
|
Flamingo, soferul ala care-ti taie fata pentru ca n-a auzit de unghi mort e fix nea superman.
|
--------------------
-
-
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Se dau 2 benzi de circulatie inrtr-o intersectie mare. Pe banda 1 la semafor semnalizat sensul inainte, pe banda 2 semnalizat sensul inainte si la stanga.
In fata mea (banda2) o limuzina cu misto de tot cu numere de california, pe banda 1 una bucata skoda fabia, condusa de una bucata domnisoara care CULMEA vorbea de zor si la telefon. Se intra in intersectie, limuzina sa mearga inainte si fabia sa faca LA STANGA, a evitat-o la musteata tipul din limuzina si s-a strecurat pe langa bordurile "gradinii" din mijlocul intersectiei. Pai fmm de scoala de soferi sau fmm de femeie la volan, am trecut prin dreptul ei si ea era scandalizata ca de ce nu i-a facut loc. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 3 Nov 2009, 09:27) Pentru a evita orice fel de nebuniede genul asta va sugerez sa va aplecati putin in fata sa vedeti mai mult in oglinzile laterale. Cu aceasta metoda scapati linistiti de unghiul mort. Jur ca aceasta este si metoda mea. ![]() Nu-mi vine sa cred. Credeam ca sunt singurul "cocosat". ![]() Bravo Radule, asa este... Aplecarea in fata fata minuni, mai ales cand ai dureri de gat / ceafa. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
metoda folosita si de mine....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 3 Nov 2009, 09:28) Nu-l cunosc pe Supremeon, dar cred c-a fost patit rau de tot de are boala pe cei care stau in unghiuil mort. Oricum, a exagerat un pic cu asta, pentru ca din cate am inteles, el crede ca cei care stau acolo, o fac intentionat. In fine.. Am fost si eu patit dar culmea, soferul din unghiul "meu" mort era un fost coleg din liceu. Ne-am injurat si abia apoi am vazut cine este. Ulterior am tras pe dreapta (si am mers la o bere)... nu, glumeam... ![]() ![]() 3 Nov 2009, 10:08: QUOTE(b76bgaarh @ 3 Nov 2009, 10:01) Super ! ![]() Esti de acord ca asta nu te invata la scoala de soferi ? Daca intr-adevar ti se spune de unghiul mort (nevasta-mea de la mine a invatat nu de la instructor), ![]() This post has been edited by Flamingo: 3 Nov 2009, 10:08 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
parca de la scoala de soferi o stiu...de acum 15 ani....
cert este ca e mai usor decat sa te intorci...iei ochi de pe sosea mai putin timp..... si nici nu focalizezi de 2 ori.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
Eu cand am facut scoala de soferi, instructorul m`a atentionat ca o masina are si unghi mort si trebuie sa ma uit mai bine in oglina. A ramas la alegerea mea in ce fel ma uit. Nu pot sa intorc capul pentru ca simt un moment de nesiguranta. Una e sa intorci capul si sa nu mai vezi nimic in fata si una e sa te apleci putin sa te uiti intr-o oglinda si sa ai sansa totusi cu coada ochiului sa vezi si tu ceva in fata...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
luck33ro |
![]()
|
Da voi sunteti ca aia care se scarpina pe dos in cap...
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:40 |