Portbagaj megane 2 blocat, O chestie imposibila...
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj megane 2 blocat, O chestie imposibila...
need4spd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 14 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
1.5dci 2005 60kw
|
|||
heyneken |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 11 December 12 ![]() |
Salutare,am avut si eu o problema asemanatoare. La mine nu se mai inchidea. Plecam de la munca si surpriza nu se mai inchidea portbagajul. Am ajuns la renault si am zis sa mai incerc odata si spre surprinderea mea s a inchis. Cei de acolo mi au zis ca ei nu stau sa se uite in 4km de cabluri si sa ma intorc cand mai face. doua saptamani nu am umblat la portbagaj. Am desfacut bornele si toate cablurile aferente,le am curatat si le am strans innapoi si problema nu a mai aparut. Cand desfaceam bornele am constatat ca un cablu de masa statea cam liber si am intrebat un electrician si mi a zis ca acel cablu nu facea contact si de aici problema.
|
--------------------
renault
megane
2004 bicorp
- b984urs megane 2004 bicorp 1,6 16 v 83 kw
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(need4spd @ 2 Nov 2014, 09:39) Subscriu la aceasta problema. grrrr! Aseara am crezut ca nu am apasat bine pe buton pentru ca s-a deschis la a doua incercare. Azi dimineata, SURPRIZAAA ;D, dar nu placuta. Nu se mai deschide, decat cand vrea el. Nu putea sa-l apuce cand era cald afara? ![]() La fel am avut si eu pe primavara. La inceput facea din cand in cand, pana s-au retezat de tot firele din burduful de cauciuc de la portbagaj.Pe exterior izolatia era buna, dar in momentul cand am tras putin de fire, erau rupte.Nu se vede la ochiul liber. Daca nu este incuietoarea portbagajului de vina, sigur firele. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
kopu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 April 04 ![]() |
Am avut si eu aceasta problema, de vina au fost firele intrerupte undeva in zona burdufului. Dusa la service, in o ora firele erau schimbate complet.
La mine faza funny este ca s-a intamplat cand eram plecat in o delegatie, am ajuns la hotel (la 12 noaptea) si nu puteam sa-mi scot valiza din portbagaj :-). N-aveam nici periuta de dinti, nici pijama, nici camasa pentru mers a doua zi la client, totul era in valiza iar valiza inchisa bine in portbagaj. ![]() A trebuit sa deschid laptop-ul ca sa caut pe forum cum se intra in portbagaj din interior ![]() This post has been edited by kopu: 2 Nov 2014, 21:14 |
--------------------
-
-
- Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade |
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
nu ai bancheta rabatabila?...scoteai pe acolo bagaju. eu mult timp am folosit asa pana m-am luminat si am gasit problema la buton, care avea contactele oxidate...simplu de tot.
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
mobestera |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 March 15 ![]() |
Tot respectul celor care au postat aici. Daca nu erati voi, ori demontam toata masina, ori ii dadeam foc pt niste fire rupte in burduful ala blestemat. Cel mai tare e ca se rup pe rand. Trebuie sa gasesc o zi sa le schimb pe toate.
O seara buna tuturor! |
--------------------
Renault
Megane 3 SW
2009 1.5 dci 81kw Luxe
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
Salut!
Am o problema la un Renault Megane II (2005), problema consta la o defectiune la inchiderea centralizata, cand inchid masina se blocheaza usile mai putin porbagajul, care se poate deschide chiar daca masina e inchisa. Va rog ajutati-ma cu un sfat pentru remedierea acestei probleme. Multumesc! |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(xxm @ 21 Apr 2015, 16:50) Salut! Am o problema la un Renault Megane II (2005), problema consta la o defectiune la inchiderea centralizata, cand inchid masina se blocheaza usile mai putin porbagajul, care se poate deschide chiar daca masina e inchisa. Va rog ajutati-ma cu un sfat pentru remedierea acestei probleme. Multumesc! Citește materialele anterioare. Mai mult ca sigur ai cel puțin un fir întrerupt. Recomand tăierea și matisarea unor fire noi (măcar pe tonsonul sensibil- cam 50cm) sau ale tuturor 4 fire cu fire cam de aceeași secțiune a conductorului și cu izolația din material mult mai bun respectiv silicon. Succes |
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
dorelhorga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 June 15 ![]() |
AM AVUT PORTBAGAJUL BLOCAT 2 LUNI,AZI M AM LOGAT LA ACEST SITE ,AM UNS INCUIETOAREA CU VASILINA SI MERGE PERFECT.MULTUMESC MULT LA TOTI
|
--------------------
renault megane
1,6
2007
|
|
Ewingoil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 April 15 ![]() |
Salut ma ajuta cineva cu identificarea firelor negre de pe haion megane2 break sunt 4 fire la fel . fostul proprietar sigur a legat firul negru gresit la stopul central gresit fiindca avea lumina slaba, am identificat firul negru care merge la stopul central si am legat la alt fir negru ma gandesc ca la pamantare acum se vede ok stopul (13.2v)dar ce este cu firul pe care am desfiintat.stergatorul merge incalzire geam merge becuri de la numar merg.portbagajul se deschide lumina se aprinde in portbagaj ......
|
--------------------
renault
megane 2
2004 estate
|
|
my_facelift |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 December 07 ![]() |
Pt inlocuire burduf cablaj portbagaj, NU TAIATI FIRELE !!!
Se desface cablaj - 1 mufa la motoras actionare deschidere/inchidere si cealalta mufa se urmareste cablajul. Difera la berlina vs hayon. La berlina este sub spetiul de depozitare de la luneta. Mufa de la motoras actionare deschidere/inchidere are un clips pe lateral si se desface pe jumatate. In acest fel veti avea acces la contacte ( sau papuci - in termen popular). Faceti poza pt a repune firele in aceeasi pozitie. Contacte ( papuci) - se gasesc la magazinele de specialitate. ( pt Bucuresti in targ auto). Se mufeaza firul si se reintroduce pe cablaj. Succes This post has been edited by my_facelift: 26 Jun 2015, 10:42 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 facelift/Privilege
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu m-am cam incurcat la un Sedan exact pt ca nu am facut poza si m-am chinuit o groaza prin incercari succesive ca sa-l fac sa mearga. Exista cumva posibilitatea ca sa nu le fi pus bine?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
my_facelift |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 December 07 ![]() |
@ DIAC
incerc sa-ti fac o poza... sau poate ne ajuta cineva care are cablajul desfacut ... daca ai pus fire "la nimereala" putin probabil sa functioneze :-) |
--------------------
Renault
Megane II
2006 facelift/Privilege
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ideea e ca merge. Inversasem doua sau trei fire.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
teica dorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 October 15 ![]() |
Salut,
Azi am intrat si eu in randul celor care posteaza aici!! Adica portbagaj blocat ! Am inteles din cele scrise ca se intra in portbagaj prin interior rabatand scaunele si de aici...cum deschid efectiv porbagajul...trag de ceva etc! PS: stie cineva un meserias pt reno in Cluj!!Multumesc anticipat!! |
--------------------
renault
megan
2007
- cj12peu
|
|
Diac |
![]()
|
Dai de un mic zavor alb cu o surubelnita.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
chivu morris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 30 May 11 ![]() |
Ai un dop de plastic în acel lăcaș, dacă mai este, iei o șurubelniță și dai de la stânga la dreaptă, nu este mare lucru ia o lanterna. Succes
|
--------------------
renault
megane II break
2007, 1,5 dci, 86 cp
- DB XX XXX
|
|
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
Salut,
De doua zile si eu rabatez banchetele sa pot umbla in portbagaj. ![]() Maine merg la un mecanic sa-l execut. NB |
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
in acuator (parca asa se cheama) din cauza cum este pus intra apa si s-au oxidat lamelele si dasta nu mai deschide
trebuie desfacut cu grija si curatat si dat cu un spray de contacte |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
teica dorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 October 15 ![]() |
Salut,
Rezolvat problema cu portbagajul. A fost blocata incuietoarea .Curatata cu spray montata la loc .Acum functioneaza perfect.Multumesc pt raspunsuri. |
--------------------
renault
megan
2007
- cj12peu
|
|
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
Salut,
Executat doua fire rupte, iar acum pot deschide din nou portbagajul. NB |
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
bg17aw |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, sint cu firele scoase, identificat care e rupt, dar am o problema:
- cum mama binelui scot/trag eu firul nou prin burduf? Voi cum ati facut? Apropo, burduful costa 20ron piesa originala la AK, cod 8200124902 |
--------------------
Renault
Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW)
2004
|
|
chivu morris |
![]()
|
Legi firul de o sârmă dai cu bandă izoliera să nu se agate și îl scoți prin burduf.
|
--------------------
renault
megane II break
2007, 1,5 dci, 86 cp
- DB XX XXX
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
schimba toate 4 firele pe portiunea care trece prin burduf,vor ceda si celelalte.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
bg17aw |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge asa, rupture se produce in burduf, cum sa leg in burduf o alta sarma
![]() Exista niste chestii special folosite de electricieni, dar nu le am, desigur |
--------------------
Renault
Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW)
2004
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
chivu morris |
![]()
|
Legi un capătul scos din burduf cu o bucată de fir ceva mai lung , pe acesta îl prinzi de o sârmă mai tare scoți prin burduf după care tai firul la lungimea dorită și o legi de celălalt fir. La mine a mers
12 Nov 2015, 16:47: Apropa scoți burduful din ambele parti This post has been edited by chivu morris: 12 Nov 2015, 15:47 |
--------------------
renault
megane II break
2007, 1,5 dci, 86 cp
- DB XX XXX
|
|
dodo-es |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 March 08 From: alta tara ![]() |
Au fost foarte utile sfaturile voastre iar cauza a fost intradevar cablurille întrerupte, lucru care nu era vizibil și nu as fi avut cum sa găsesc defectul portbagajului care nu se mai deschidea. Dacă nu citeam întâmplările voastre nici nu credeam ca pot fi cablurile întrerupte, deșii păreau OK
|
--------------------
RENAULT MEGAN
motor K9K megan DIESEL /sedan 1,5 Dci 101 CP
2004 MOTOR K9K
- * * * * DCV
|
|
CoL00SaL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 13 December 15 ![]() |
Am intampinat si eu o astfel de problema...si raman "uimit" ca exista topic despre problema cu portbagajul blocat.
Se blocasera, si primul lucru pe care l'am facut a fost plecare catre un service. Problema era la niste fire ce trec printr'un cauciuc, in total 4 fire erau rupte sau ma rog intrerupte. Totul izolat inlocuite unele fire si problema s'a rezolvat. ![]() Ce nu mi'a placut insa la serviceul ala este ca pentru niste fire intrerupte mi'au luat 80 lei... |
--------------------
Renault
Megane II Combi 1.6
2005
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
2 lei firele, 78 lei = (știința + taxele și impozitele)!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:46 |