Portbagaj megane 2 blocat, O chestie imposibila...
Portbagaj megane 2 blocat, O chestie imposibila...
Benni |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 20 February 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
AJUTOR...
Poate vi s-a intamplat sau stiti un topic anume, dar sunt disperat: mi s-a blocat potbagajul, nu se deschide decat cu surubelnita din interior. Am verificat toate sigurantele, am incercat toate variantele cu cartela, am dat bine cu vaselina, nu vrea nicicum. Am dat jos plasticele care acopera mecanismul si am vazut ca acolo e vorba de un motoras cu niste rotite din plastic alb. Toate par la locul lor. Partea interesanta insa vine acum: am observat ca mecanismul functioneaza doar atunci cand scot si reintroduc mufa (fara sa apas butonul de deschidere portbagaj)cu cele 4 contacte de alimentare. Motorasul functioneaza si mecanismul se deschide. (Incercand sa fur 12V de la becurile iluminare numar am reusit sa raman fara pozitie pe partea dreapta. Cu mare chin am schimbat siguranta de 7.5A de langa lonjeron stanga). Sa fie treaba din softul calculatorului?! Ceva idei? Nu ma trimiteti la service-ul renault din cluj, ca ma usca de bani... |
--------------------
renault
megane 2.2 estate 1,6 16v
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:32 |