Renault Clio 3 vs..., ce sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio 3 vs..., ce sa-mi iau?
sandman |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
primul de pe lista l-as scoate accentul. Probleme cu garla (la amortizoare - de is nevoiti saracii sa incerce amortizoare de logan, poate poate nu mai trebuie sa le schimbe in service ca ciorapii, la coloana de directie, cu motorul - pe benzina e drept ) etc
Apoi as scoate polo-ul, masina veche, fara nici un nerv, calitate slaba a plasticelor vezi ca in 12.000 de euro (DDP) iti poti lua un clio3 break Dynamique, 1,5 dCi 70 CP, EURO4 , la care is convins ca mai poti ciupi niste euroi discount http://www.serus.ro/renault/oferta_lunii.php?aut=69 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Pentru preturi actualizate cu toate reducerile ale gamei de autoturisme Renault intra pe www.serus.ro. La sectiunea Configurator gasesti preturile cu toate reducerile incluse.
Pretul unui Clio III in echipare Dynamique (echipare medie), 1.4 16v, 100 CP este: 11.300 eur pentru Estate si 10.750 eur pentru hatchback. This post has been edited by r_vlad: 2 Aug 2009, 12:25 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
dintre cele enumerate de tine, clio fara sa stau mult pe ganduri. totusi, daca ai mai adauga si fiesta pe lista, cred s-ar schimba situatia
eu as lua noua fiesta din 2 motive: motorul de 1.6 120cp si tinuta de drum mai sportiva. dar daca mergi mai linistit, clio 3 e mai comoda pe drumuri proaste si se conduce si mai usor... |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Tinand cont de cerinte, mai ales de cea ca viitoarea masina trebuie sa fie nu numai practica pentru Bucuresti dar si incapatoare, eu as merge pe Clio III estate sau pe Kia Cee'd. Motorizare pe benzina.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(sandman @ 2 Aug 2009, 19:44) Ca sa intelegeti ce caut: Ai inceput prost, parerea mea. In locul tau, daca ar fi vorba de dat 11000 euro pe o masina noua mi-as lua Logan Prestige fara sa clipesc si mi-ar ramane si de Casco pe vreo 2-3 ani.- sunt din Bucuresti si fac in medie max 15000km pe an, 50% drumuri in afara orasului. -imi trebuie o masina practica, incapatoare si puternica, dar sa consume rezonabil. -si nu vreau sa ma coste mult service-ul. -buget maxim 11000euro -masina o sa o tin max 5ani -nu vreau Dacie Dar eu as merge mai degraba pe un SH de 1.5-2 ani, gasesti masini foarte bune in 8-9000 Eu. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
-Hyundai Accent pe mine nu ma incanta si in plus nu sta asa bine la fiabilitate.
-Kia ceed nu ma pot pronunta. -Peugeot 207 e simpatic, parca putin peste Clio, dar la motorizarile alea mai bine iei Clio. -Fiat Grande Punto exterior simpatic, interior nasol, motor ok. -Opel Corsa o masina care reactioneaza exagerat de rigid la comenzi. -VW Polo model vechi, sa fim seriosi. Motor slab si frane si mai slabe. Sa mai iei in considerare Ford Fiesta si Loganul. Daca faci 15.000 de km sa iei ceva pe benzina. Daca mergi cuminte si iti pasa cum arata interiorul eu iti sugerez un Clio. Daca ai nevoie de o masina mai rigida in curbe pe mine m-a impresionat foarte mult Ford Fiesta. |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(sandman @ 2 Aug 2009, 12:44) -imi trebuie o masina practica, incapatoare si puternica, dar sa consume rezonabil. -si nu vreau sa ma coste mult service-ul. Eu inca astept sa inventeze cineva masina asta. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
R19/16v>> ce zici de un megane 2.2 estate..1.9 dci...este si practica si incapatoare..zic eu ca este si puternica..consuma si rezonabil....si nu costa mult service-ul...eu sunt multumit de cat dau la revizii pt 1.9..
On : Sandman...nu mai pui 2000 E si alegi un 1.5 85 ? motorul de 1.4 consuma cam mult..mie nu imi place cum se misca motorul ala.. Vad ca sunt multi anti hyundai...nici mie nu imi place masina..si eu am auzit ca nu este chiar asa fiabila..DAR cu motorul ala 1.5 115 cai.(crdi)masina fuge destul de bine..pe mine chiar ma uimit de felul cum trage...pt un 1.5... |
--------------------
------
------
------
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
In situatia de tine data mi-as lua clio hatch cu motor 1.5 dCi, puterea in functie de buget. Totusi 50% din km ii faci prin capitala.
Sunt sigur ca la intretinere doar fiatul si kia tin pasul cu renaultul, restul marcilor enumerate avand o intretinere mult mai scumpa. Oricum, mie din lista ta non reno ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Clio are si pachet de drumuri grele in standard, interioare foarte bune in ceea ce priveste spatiul si calitatea, iar motorizarile sunt foarte ok.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
treaba cu motorizarile e discutabila. mie mi se par varza. nu tu un `1.2tce, un 2.0 140cp, un 1.5 105cp. da, are motorizari ok, da' nu la noi in tara
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Modus |
![]()
|
1.4 de 100 de cai e un motor foarte bun care ofera performante decente, la fel si 1.5 dCi de 85 de cai: http://www.renault.ro/vn/noul_clio_f2/p51.php, http://www.renault.ro/vn/noul_clio_f2/p52.php
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
depinde de ce asteptari ai de la masina. Oricum, pacat ca nu aduc aici toate motorizarile, mai ales gt-ul clio, care a fost ff bine primit in afara
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Parerea mea e ca din lista enumerata,Clio e masina cu cel mai bun raport calitate/pret,si cu dotarile cele mai multe.Un 207,un Corsa sau un Punto cu dotari echivalente costa sensibil mai mult decat Clio,eu mi-am luat masina in iarna si am facut atunci comparatiile,pt ca initial ma interesa Punto.Practic,unde la Clio aveam 6 airbaguri,senzori de lumini si ploaie si clima,la celelalte erau 2 sau 4 airbaguri si clima optionala,nu tocmai ieftina.Cat despre Polo,modelul vechi,am avut ocazia sa conduc un 1.4 tdi si e ingrozitor de zgomotoasa si fara pic de vlaga,nu imi inchipui ca motorul de 1.2 pe benzina e mai sprinten,plus ca in materie de finisaje,Clio e mult peste.Accentul intr-adevar pare sa aiba multe probleme,iar despre cee'd,nu mi se pare mai sus decat loganul,dar poate ca sunt subiectiv anti-masini coreene
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(Synyster @ 4 Aug 2009, 13:27) Povesteste-i si despre costurile ulterioare si politica Renault in privinta pieselor de schimb si a manoperei din reprezentante ![]() Kia Ceed pentru garantie / service / fiabilitate. Ford Fiesta pentru noul design, Ford ca marca e una cuminte, n-am auzit/vazut mari probleme. Cam astea ar fi...restul, ce sa zic: 207 prea scump pentru ce ofera, Accentul nu stiu/nu ma pronunt, Fiat-ul - lumea "zice" multe referitor la fiabilitate, desi pare cel mai incapator, Opel Corsa - doar daca iubesti simplitatea. Spunea cineva de Logan - exceptand faptul ca tine tot de reteaua de service Renault-Dacia si de perceptia generala asupra modelului, ar putea fi o alegere buna pentru 1.5 dci. Dar banuiesc faptul ca vrei ceva mai rasarit, asa ca ma intorc si iti recoman Ceed. Numai bine ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Clio 3- as alege doar in varianta 1,5 dci 85 cp (consuma foarte putin, si trage bine); cel de 1,4 este destul de lenes si are si un consum urban mare.
Noua Fiesta arata foarte bine, dar are niste preturi piperate Vezi si o lista de preturi la noul polo. Kia ceed este din clasa cu megane-ul, asa ca te poti uita si la un megane sedan daca mai au pe stocuri. |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Madriann @ 4 Aug 2009, 19:27) Povesteste-i si despre costurile ulterioare si politica Renault in privinta pieselor de schimb si a manoperei din reprezentante ![]() Kia Ceed pentru garantie / service / fiabilitate. Ford Fiesta pentru noul design, Ford ca marca e una cuminte, n-am auzit/vazut mari probleme. Dar banuiesc faptul ca vrei ceva mai rasarit, asa ca ma intorc si iti recoman Ceed. Numai bine ![]() Si ia povesteste-ne tu te rog de preturile foarte mici la piesele de schimb si reviziile Kia. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Madriann |
![]()
|
Eu nu am Kia...dar am doi prieteni care se declara multumiti de masina si de revizii. Iti pot povesti, in schimb, de cele de la Renault
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Modus |
![]()
|
Si care e problema cu piesele de schimb si reviziile pentru Clio III?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nici la Kia nu sunt preturi chiar mici la service,stiu de la un posesor.Si nici la Renault nu sunt asa de speriat pana la urma,e cam exagerata treaba asta cu Renault=service scump.Daca ai diesel de exemplu,e normal sa te coste reviziile mai mult decat la benzinare,costa filtrele de motorina de zici ca nu e adevarat,indiferent de marca
![]() This post has been edited by Synyster: 5 Aug 2009, 10:37 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
malique |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 August 09 ![]() |
man e adevarat clio 3,merita banii,eu il am de 3 ani si are 108.000 km si nu am schimbat nimik la el,nici macar o bucsa si merg destul de agresiv cu el,nu prea tin cont de drumuri!motoru despaseste asteptarile,la 1.4 16v 98 cp categoria lui bate tot la cur,credema eu am testat,am facut liniutze cu kia 1.4 16v,cu golf 4,1.4 16v,bmw 1.6 benzina,skoda 1.9 tdi,audi 1.6,ford 1.6,toate is din 2003,2005!acuma pun filtru sport si chip si sa vezi atunci spectacol
![]() 5 Aug 2009, 10:22: si consumu la 1.4 16v e mare daca mergi agresiv cu el,iar la revizi cea mai scumpa e la 60 de mii cand schimbi distributia e in jur de vreo 14 sau 15 mil!lasa diesel,scumpe revizi si puturos!Am vazut intr-o revista comparatie intre clio3,fiat grande punto si polo,clio a iesit cu punctaje maxime,pe locul 2 fiatu si pe 3 polo! This post has been edited by malique: 5 Aug 2009, 10:22 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006
- TM55NFS
|
|
Madriann |
![]()
|
QUOTE(Synyster @ 5 Aug 2009, 09:54) ...mai am in familie un Peugeot si,pe langa preturile mari in service,pot sa spun ca serviciile sunt mult mai proaste calitativ.. Mie nu mi s-a parut scump 425 RON revizia de un an (20k) sau 750 RON cea de 2 ani (40k) la Peugeot, avand in vedere motorul de 2.2 l (filtre, ulei, lichid frana, freon s.a.m.d.). Nu stiu cum este la tine in oras, dar la Motorex Cta nu pot sa ma plang de servicii...nota 10 pana acum (revizii + reparatii de 12.500 RON in urma accidentului avut.) Pot insa sa-ti spun ca revopsirea integrala m-a costat la Reno 38 de milioane (acum 3 ani, cand oriunde altundeva era 18 -20 milioane) si e de kko, lasand la o parte ca mi-au facut praf chederele la geamuri si telescoapele de la haion. Si ca pentru a inlocui nenorocita aia de dioda de la aeroterma ma puneau sa comand tot ansamblul cu rezistente, poate stie careva cat costa. Plus bataia de joc in service si timpii de asteptare....plus cele citite tot de la voi. Ia, de curiozitate, gasiti reper burduf planetara sau comandati planetara cu totul? ![]() QUOTE(malique @ 5 Aug 2009, 10:08) man e adevarat clio 3,merita banii,eu il am de 3 ani si are 108.000 km si nu am schimbat nimik la el,nici macar o bucsa si merg destul de agresiv cu el,nu prea tin cont de drumuri!motoru despaseste asteptarile... Malique, eu stiu ca vaca proprietate personala da cel mai mult lapte si e cea mai grasa din cireada...dar nu trebuie sa sari calul pana dai in penibil ![]() 108.000 km si nici o bucsa, "nimik"? ![]() ![]() Ok...daca zici tu ![]() LE: uite, tocmai am vorbit cu un coleg, a platit azi integral un Ford Fiesta, 5 usi, cea mai mica motorizare pe benzina, echiparea nu o stiu. Total = 10500 EUR. Arunca totusi o privire ![]() This post has been edited by Madriann: 5 Aug 2009, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
AndreiMR |
![]()
|
@Madriann: eu nu ma leg neaparat de preturile de la revizii,nu am auzit de diferente asa semnificative intre marci de categoria asta de pret.Cat despre Peugeot,desi e putin off-topic,iti zic ca dupa ce am vopsit bara spate care era zgariata(se mai intampla mai ales cand esti incepator
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Madriann @ 5 Aug 2009, 12:29) Pot insa sa-ti spun ca revopsirea integrala m-a costat la Reno 38 de milioane (acum 3 ani, cand oriunde altundeva era 18 -20 milioane) si e de kko, lasand la o parte ca mi-au facut praf chederele la geamuri si telescoapele de la haion. Si ca pentru a inlocui nenorocita aia de dioda de la aeroterma ma puneau sa comand tot ansamblul cu rezistente, poate stie careva cat costa. Plus bataia de joc in service si timpii de asteptare....plus cele citite tot de la voi. Ia, de curiozitate, gasiti reper burduf planetara sau comandati planetara cu totul? ![]() LE: uite, tocmai am vorbit cu un coleg, a platit azi integral un Ford Fiesta, 5 usi, cea mai mica motorizare pe benzina, echiparea nu o stiu. Total = 10500 EUR. Arunca totusi o privire ![]() Aici e vorba de Clio 3, nu de alte modele Renault, asa ca ce ai zis tu pica! Clio 3 e o masina foarte fiabila, iar costurile de intretinere mi se par foarte ok. E cu totul si cu totul altceva in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea fata de alte modele mai vechi de la Renault. Si motorizarea aia cea mai slaba de la Fiesta care e asa de ieftina nu cumva determina ca masina sa fie submotorizata si sa consume mult? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Madriann |
![]()
|
QUOTE(Synyster @ 5 Aug 2009, 15:55) Cand mi-am cumparat masina,ajunsesem la 2 optiuni,Clio si 207,si m-am ferit de Peugeot tocmai din cauza serviciilor post-vanzare. Ce pot sa zic Synyster...experienta personala isi spune intradevar cuvantul ![]() Aceeasi dilema am avut-o si eu acum 2 ani jumate, cand a fost sa aleg intre Laguna II si 407...doar ca la mine a fost fix pe invers: "Laguna si 407,si m-am ferit de Renault (ca de naiba ![]() ![]() Uite aici, in caz ca nu crezi ![]() http://www.reno.ro/index.php?showtopic=54778&hl= Mai depinde si de service-ul respectiv...ce-i drept ![]() QUOTE(Modus @ 5 Aug 2009, 18:53) Aici e vorba de Clio 3, nu de alte modele Renault, asa ca ce ai zis tu pica! Ba...sa avem iertare, dar referitor la preturile exagerate a pieselor de schimb, manoperei si politica Renault Romania, nu pica nimic din ce am zis! ![]() QUOTE(Modus @ 5 Aug 2009, 18:53) Clio 3 e o masina foarte fiabila... O fi, n-am zis nimic de masina... ![]() QUOTE(Modus @ 5 Aug 2009, 18:53) Si motorizarea aia cea mai slaba de la Fiesta care e asa de ieftina nu cumva determina ca masina sa fie submotorizata si sa consume mult? Hmmm...nu cumva tu faci niste speculatii gratuite? ![]() Stii povestea cu vulpea si strugurii...banuiesc... Numai bine! ![]() This post has been edited by Madriann: 5 Aug 2009, 19:19 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Modus |
![]()
|
Motorul ala de Fiesta e de 1.2 si 85 de cai. http://www.ford.ro/configurator/index.php?op=cars
This post has been edited by Modus: 5 Aug 2009, 19:25 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Madriann |
![]()
|
Fain...sa-ti povestesc de Megane-ul din semnatura (75CP) si consumuri de 5.9l%?
![]() Submotorizata? Nu stii ce vorbesti prietene...submotorizat e 407-ele cu motor de 1.6HDi, nu gargarita asta calare pe 82 CP... |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Modus si Madriann: incheiati discutiile despre 407 si alte ford-uri.
Subiectul discutiei se afla in primul post al acestui topic! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:09 |