Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Master01
post 27 Sep 2009, 11:46
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Suceava

Handi asta? Vad din poll ca Antonescu conduce, asta este si problema. Cei informati voteaza altfle dar pana la alegeri se razgandesc si nu se mai duc la vot, iar la alegeri merg tot oamenii de la tzara (nu inseamna ca ii cred prosti ci mai usor de manipulat) si rezulta alta ordine de votare. Este corect sa fie asa, ca cei informati sa nu aiba un cuvant de spus. Si ce anume iti place Flamingo la Base? Ca este comunist si rade ca pr_stu? biggrin.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Modus
post 27 Sep 2009, 11:49
Post #32

Membru autentic

Vezi ca initatorul topicului a spus ca nu vrea sa intam in poemici, doar sa spunem cu cine votam, si ATAT, ceea ce nu e cazul tau acum!
Iar cei care sunt usor de manipulat sunt prosti.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
L!nuX
post 27 Sep 2009, 11:54
Post #33

Membru decent

From: Bucuresti

QUOTE(Laurentziu83 @ 26 Sep 2009, 22:15)
Raspund exact ca barbatul beat ce nu isi lasa nevasta sa conduca: "oi fi eu in stare de ebrietate, dar nebun nu sunt."

Tu ai citit ce ai scris? Cum dracu sa-l votezi pe animalul ala?

Vrei sa ne intoarcem 20 de ani in timp, la fel cum sunt si tarile astea doua, votand pe unul precum Vadim?
*

Ai inteles gresit ceea ce am zis , doamne fereste sa iasa VADIM , ala are acte in regula de la spitalu 9

Nu ai prins ideea din spatele celor spuse de mine , ideea e in felul urmator Basescu are deja alegatorii , se stiu in mare parte cam cati o sa fie , din 10 % cat se vor prezenta la vot 7% sa zicem voteza cu base tocmai ca cei din partid vor merge toti . Tocmai rata mica de votanti il ajuta sa ajunga sus repede si chiar sa castige din primul tur , insa daca tu te duci la vot si votezi pe vadim sa zicem ala oricum nu castiga insa poate nici baselu nu o sa aibe 51 % ca 0,01 se duce la vadim , daca fac altii asa se duc mai multe si deja avem turul 2 unde alegi intre 2 si unde il poti arde .

This post has been edited by L!nuX: 27 Sep 2009, 11:55

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
Catalinmodena
post 27 Sep 2009, 12:15
Post #34

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Daaaa,e nascut sa ajunga presedinte! radmasa.gif

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
BluBear
post 27 Sep 2009, 12:40
Post #35

nu...

Group: Validating DaciaClub

Master!Tu consideri asta democratie?Eu zic ca suntem murdari de comunism la gura...Arata`mi tu unu cu care sa votez, iar eu ii pun stampila pe frunte!
Si daca voi credeti ca daca votul se duce la un rival candidat al unui candidat pe care voi nu il placeti doar ca sa il impotriviti nu`i nimic!Isi dau mana peste tara si fura cu randul wink.gif

Informati sau dezinformati TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!

--------------------
Renault Megane Coach CP
+
rtBK
post 27 Sep 2009, 13:25
Post #36

Unique like everyone else

Toti sunt comunisti, dar in comparatie cu altii Traian Basescu nu face pe lupu moralist. Nu isi poate schimba trecutul si a incercat sa se adapteze... dar ailalti i-au bagat destule bete-n roate si a fost nevoie sa se manjeasca si el pe drum. Uitam chestia asta... Uitam ca Basescu a fost suspendat pe nedrept si dupa aia parlamentarii nostri dragi si-au vazut de treaba ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar s-au oprit acolo? .. nu .. au inceput sa sape oamenii lui Basescu. Asa ca inainte de a arunca cu noroi in cineva... mai bine ne-am uita ce fel de oameni sunt prin pnl, psd si pc ( partidul comunist? )

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
ssilviu
post 27 Sep 2009, 13:47
Post #37

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(Modus @ 27 Sep 2009, 11:18)
Si eu, si am si votat in poll.
*

Ești incredibil de previzibil. icon_mrgreen.gif

QUOTE(Modus @ 27 Sep 2009, 12:49)
Iar cei care sunt usor de manipulat sunt prosti.

Exact. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ssilviu: 27 Sep 2009, 13:48

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 27 Sep 2009, 14:02
Post #38

CGB

From: behind

io votez cu angela merkel. imi iau markeru' la mine si scriu mare pa boletinu' de vot :"angela merkel prejedinte!"
acu' serios vorbind, ptr omu' de rand chiar nu mai conteaza cine iese prezident sau ce partide o sa faca parte din parlament. singurii ptr care conteaza is aia care au neamuri sau is bagati chiar ei prin politica. omu' de rand o va lua in continuare la mumu ca si pana acu'. va inghiti promisiuni peste promisiuni, va asista probabil la scenete de teatru lacrimogene, va privi uimit la tot felul de faze penibile menite sa aduca voturi unuia sau altuia, iar in final, dupa numararea voturilor si desemnarea castigatorilor, omul simplu isi va relua pozitia in care se afla de fro 20 de ani: pozitia capra cu gura deschisa. iar aia pe care i-a votat cu credinta, vor rade satisfacuti ca l-au pacalit si de data asta, apoi se vor pune pe treaba, respectiv ii vor sparge gaoaza bietului votant timp de inca 4-5 ani.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Coro
post 27 Sep 2009, 14:20
Post #39

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 27 Sep 2009, 13:47)
Ești incredibil de previzibil.  icon_mrgreen.gif
*

QUOTE(Modus @ 27 Sep 2009, 11:49)
Vezi ca initatorul topicului a spus ca nu vrea sa intam in poemici, doar sa spunem cu cine votam, si ATAT, ceea ce nu e cazul tau acum!
*

QUOTE(ssilviu @ 27 Sep 2009, 13:47)
Exact.  icon_mrgreen.gif
*

--------------------
Renault MEGANE 1.5 dCi 2008 EXTREME
Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
+
adip
post 27 Sep 2009, 14:35
Post #40

Banned

From: Melbourne, Victoria

Bai, da' altii nu gasirati si voi sa bagati in sondaj? Astia-s toti? Puii mei, eu nu am ce alege din astia, sa dea naiba huh.gif
QUOTE(ionutblv @ 27 Sep 2009, 00:51)
romania in ultimii 20 si ceva de ani, doar de -ESCU a avut parte...sa fie oare timpul sa schimba aceasta "regula"
Corect, propun sa cautam un -EANU.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
aphophis
post 27 Sep 2009, 15:10
Post #41

Membru autentic

parerea mea e ca de bine de rau basescu e singurul care a propus teme cat de cat actuale, care pot reforma in timp politica romana, chiar daca au fost facute populist (si oricum asta nu mi se pare un defect atata timp cat se promoveaza idei la care ader si eu). De bine de rau, basescu a propus si a pus pe tapet votul uninominal. L-a vrut pur (asa cum si trebuia sa fie), pnl-ul si psd-ul insa s-au opus. A condamnat comunismul .Propune si reducerea numarului de parlamentari ..

Ceilalti ce stiu? Basescu in sus, basescu in jos. Iar peneleii mai au si tupeul sa acuze ca basescu e vinovat ca lucrurile merg nasol in economie, uitand ca timp de 4 ani ei au guvernat tara, prin intermediul lui tariceanu..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
tudor.
post 27 Sep 2009, 15:38
Post #42

satisfied renault owner

Ce ma amuzati voi astia care spuneti ca v-ati saturat de Basescu si ca il votati pe nemernicul ala de Antonescu. Nici nu va dati seama cu cat este mai rau...

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
daniel_renault
post 27 Sep 2009, 16:00
Post #43

Membru

From: TG-MURE$

vot geoana

--------------------
renault megane renault megane 2000 Hatchback..1.6.16v-107
+
Catalinmodena
post 27 Sep 2009, 16:58
Post #44

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Si eu tot cu Geoana!

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
BluBear
post 27 Sep 2009, 17:22
Post #45

nu...

Group: Validating DaciaClub

eu vreau sa`l vad pe piedone candidat...cred ca are deja asigurat toate voturile din sectorul 4

--------------------
Renault Megane Coach CP
+
$$ilvviu
post 27 Sep 2009, 18:06
Post #46

Membru autentic

From: Roman/NT

V-ati cam aprins smile.gif
Lasati polemicile pentru alte topicuri va rog.
Pe asta hai sa il pastram cat de cat curat.

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
L!nuX
post 27 Sep 2009, 18:10
Post #47

Membru decent

nu poti sa pastrezi un astfel de topic curat , poti doar sa il faci pool inchis, unde lumea doar sa voteze

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
caktuss
post 27 Sep 2009, 18:13
Post #48

Membru autentic

From: Iasi

POLL, il faci POLL, nu pool. pool e piscina wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
marian-j
post 27 Sep 2009, 18:31
Post #49

Membru autentic

From: Timișoara

Lasa coane caktuss ca oricum "plutim". huh.gif
Colega adip,cine ar fii jhon do-ESCU ala?

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Manuel
post 27 Sep 2009, 19:12
Post #50

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(aphophis @ 27 Sep 2009, 16:10)
parerea mea e ca de bine de rau basescu e singurul care a propus teme cat de cat actuale, care pot reforma in timp politica romana, chiar daca au fost facute populist (si oricum asta nu mi se pare un defect atata timp cat se promoveaza idei la care ader si eu). De bine de rau, basescu a propus si a pus pe tapet votul uninominal. L-a vrut pur (asa cum si trebuia sa fie), pnl-ul si psd-ul insa s-au opus.  A condamnat comunismul .Propune si reducerea numarului de parlamentari ..

Ceilalti ce stiu? Basescu in sus, basescu in jos. Iar peneleii mai au si tupeul sa acuze ca basescu e vinovat ca lucrurile merg nasol in economie, uitand ca timp de 4 ani ei au guvernat tara, prin intermediul lui tariceanu..
*

A propus? Pentru numele lui Dumnezeu, a fost 5 (cinci) ani presedinte! Imi poti spune si mie vreo realizare mareata de-a domnului presedinte? A castigat pe 2 sloganuri: lupta cu coruptia si regimul ticalosit al PSD si cu "sa traiti bine". A facut ceva cu coruptia? S-a luat in al 21-lea ceas de Kovesi ca n-a gasit vinovatii pentru victimele revolutiei, dupa ce timp de 5 ani n-am auzit un singur cuvant despre asta! Cati condamnati pentru coruptie ai vazut in ultimii 5 ani? Dimpotriva, aflam despre firmele lui frac-su, despre apartamentele si masinile plodurilor, despre capabila de fiica-sa ajunsa europarlamentar dupa o campanie sustinuta din banii publici, despre implinirile ministerului tineretului si sportului si ale ministerului turismului. Toate astea din partea celui mai aprig luptator impotriva coruptiei. Cat despre cat de "bine traim" n-are rost sa mai spun.
Ultima ghidusie jalnica e asta cu parlamentul unicameral, o propunere populista si care vine intr-un moment absolut nepotrivit, cand tara arde.
Actualul guvern e cel mai jalnic din cate am avut de la revolutie incoace, tinut in brate de mister basescu. Mai mult, domnia sa a felicitat guvernul pentru masurile anticriza. Care masuri anticriza? Deci care frate? Astea :
Măsurile anticriză românești au luat nota 1,3 din 9. Măsurile anticriză adoptate în țara noastră sunt printre cele mai ineficiente din Europa și din lume, după cum arată un studiu realizat de centrul de cercetare în domeniul economiei CESifo Group.[I]

Vreau sa vad si eu un motiv pentru care l-as vota (din nou) pe base. Va rog!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
xcss
post 27 Sep 2009, 19:20
Post #51

Born to Be Epic

De ce, vrei sa il votezi iar? icon_mrgreen.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Flamingo
post 27 Sep 2009, 19:23
Post #52

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(RaduNG @ 27 Sep 2009, 11:21)
demoralizator este ca vad cate voturi are crin...
*

Subscriu ! Asta am vrut sa postez si eu dar cu o formulare ceva mai dura, recunosc... M-am limitat in a spune doar ca votez cu BASE. Dupa mine Crin Antonescu este un fel de Tariceanu la patrat... Numai ala din 5 vorbe, 2 erau anti Base. Altceva nu stia... Si Geoana la fel... Si-a facut un scopo in viata sa manipuleze poporul. Una-doua da in Base si ai lui, stiindu-se faptul ca nu poate fi verificat de cei de la tara.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Manuel
post 27 Sep 2009, 19:40
Post #53

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 27 Sep 2009, 20:20)
De ce, vrei sa il votezi iar?  icon_mrgreen.gif
*

Sigur! Dupa ce ma-ntorc din concediul fara plata.

LE

Iaca-l si pe boc icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Manuel: 27 Sep 2009, 20:23

--------------------
+
aphophis
post 27 Sep 2009, 20:37
Post #54

Membru autentic

QUOTE(Manuel @ 27 Sep 2009, 19:12)
A propus? Pentru numele lui Dumnezeu, a fost 5 (cinci) ani presedinte! Imi poti spune si mie vreo realizare mareata de-a domnului presedinte? A castigat pe 2 sloganuri: lupta cu coruptia si regimul ticalosit al PSD si cu "sa traiti bine". A facut ceva cu coruptia? S-a luat in al 21-lea ceas de Kovesi ca n-a gasit vinovatii pentru victimele revolutiei, dupa ce timp de 5 ani n-am auzit un singur cuvant despre asta! Cati condamnati pentru coruptie ai vazut in ultimii 5 ani? Dimpotriva, aflam despre firmele lui frac-su, despre apartamentele si masinile plodurilor, despre capabila de fiica-sa ajunsa europarlamentar dupa o campanie sustinuta din banii publici, despre implinirile ministerului tineretului si sportului si ale ministerului turismului. Toate astea din partea celui mai aprig luptator impotriva coruptiei. Cat despre cat de "bine traim" n-are rost sa mai spun.
Ultima ghidusie jalnica e asta cu parlamentul unicameral, o propunere populista si care vine intr-un moment absolut nepotrivit, cand tara arde.
Actualul guvern e cel mai jalnic din cate am avut de la revolutie incoace, tinut in brate de mister basescu. Mai mult, domnia sa a felicitat guvernul pentru masurile anticriza. Care masuri anticriza? Deci care frate? Astea :
Măsurile anticriză românești au luat nota 1,3 din 9. Măsurile anticriză adoptate în țara noastră sunt printre cele mai ineficiente din Europa și din lume, după cum arată un studiu realizat de centrul de cercetare în domeniul economiei CESifo Group.[I]

Vreau sa vad si eu un motiv pentru care l-as vota (din nou) pe base. Va rog!
*

tocmai ca nivelul de trai nu il face presedintele ci (intr-o oarecare masura) guvernul. Care guvern tariceanu, ne-a cam dat cu tesla in oo, nefacand nimic pentru a isi capata numele de guvern liberal. Adica incurajarea investitiilor, interventie minima a statului in economie si tot asa. Am pierdut o gramada de investitii straine,ca de exemplu mercedes si opel la cluj, fabrica de motoare peugeot, fiat a vrut sa investeasca in romania, insa au ales alte tari..

Cat despre condamnati, justitia trebuie sa ii condamne. insa vezi si tu ce justitie avem, un stat in stat, care-si voteaza singuri maririle de salarii. Ca sa nu mai zic de opozitia impotriva monicai macovei, care a vrut sa inceapa acest proces, insa a intampinat opozitia dura a psd-ului, pnl-ului si pdl-ului..

Mai sunt multe de spus, continui mai tarziu..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
rtBK
post 27 Sep 2009, 20:47
Post #55

Unique like everyone else

QUOTE(Flamingo @ 27 Sep 2009, 20:23)
Subscriu ! Asta am vrut sa postez si eu dar cu o formulare ceva mai dura, recunosc... M-am limitat in a spune doar ca votez cu BASE. Dupa mine Crin Antonescu este un fel de Tariceanu la patrat... Numai ala din 5 vorbe, 2 erau anti Base. Altceva nu stia... Si Geoana la fel... Si-a facut un scopo in viata sa manipuleze poporul. Una-doua da in Base si ai lui, stiindu-se faptul ca nu poate fi verificat de cei de la tara.
*

cam asta a fost ultima campanie psd...acum n-am urmarit. icon_mrgreen.gif noaptea cred ca au cosmaruri cu Base.

Ca fapt divers am avut ocazia sa il intalnesc in persoana pe domnul Tariceanu. E ok ca om... dar tot nu l-as vota smile.gif si mai ales pe Crin ( care am inteles ca are priza la doamne laugh.gif )

This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2009, 20:49

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Flamingo
post 27 Sep 2009, 20:50
Post #56

Membru "SPARKY Team"

Da e ok, ca om... ca e motociclist... In rest... sa fie ok pentru nevasta si copiii lui, nu pentru noi... A aratat destule nea Slabiceanu asta...

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
clr
post 27 Sep 2009, 20:51
Post #57

Membru autentic

Sper ca Vadim sa nu ajunga in turul doi! Nu de alta, dar ma face sa-mi aduc aminte cum m-a obligat in trecut sa votez cu Iliescu, numai sa nu ma risc sa iasa el sad.gif Orice, numai nu el! In rest, inca stau pe ganduri daca merg in turul 2 sa votez impotriva lui Basescu. Nu de alta, dar sportul asta il practic de cand am avut drept de vot si m-am cam saturat sa joc asa sad.gif

A ... si ca sa fiu on topic: in principiu nu votez (ceea ce am si bifat). Poate merg in turul 2, dar deocamdata sunt indecis.

This post has been edited by clr: 27 Sep 2009, 20:54

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
xcss
post 27 Sep 2009, 20:52
Post #58

Born to Be Epic

Nu fac apologia lui Tariceanu. Dar toti aparatorii lui Base sar pe liberali, ca una, ca alta. Intrebarea mea este: enumerati masurile anticriza ale guvernului Boc. Una macar.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Flamingo
post 27 Sep 2009, 20:55
Post #59

Membru "SPARKY Team"

Nici cu trompeta de Boc nu-mi e rusine... dry.gif cat despre faptul ca a trebuit votat Iliescu, nene Clr, nu ai fost singurul... Cred c-am fost vreo 22 mil care au gandit asa... si vreo 3-4 mil care au votat pro Iliescu.

--------------------
+
Manuel
post 27 Sep 2009, 21:00
Post #60

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 27 Sep 2009, 21:37)
Cat despre condamnati, justitia trebuie sa ii condamne. insa vezi si tu ce justitie avem, un stat in stat, care-si voteaza singuri maririle de salarii.
*

Articolul 1 din Constitutie prevede:

"(4) Statul se organizează potrivit principiului separației și echilibrului puterilor - legislativă, executivă și judecătorească - în cadrul democrației constituționale."
Ti se pare ca justitia arata ca si cum ar fi una din puterile democratiei constitutionale? Stii ce salariu are un judecator de judecatorie sau de tribunal in comparatie cu un alt reprezentant al puterii (parlamentar sau ministru) care apropo, isi stabileste tot el indemnizatia si celelalte drepturi salariale? Stii ce volum brut de lucru are un judecator fata de un parlamentar? Stii ca un judecator intra in medie cu 100 dosare/saptamana, dosare care trebuiesc studiate, aprofundate si solutionate, in conditiile in care exista dosare cu mii de pagini? Stii ca judecatorii isi aduc hartie de acasa si-si cumpara singuri toner pentru imprimante?
E normal sa aveti opinia asta fata de justitie atata tim cat insusi presedintele Romaniei discrediteaza sistemul si-l acopera cu rahat.

Cat despre guvernul Tariceanu, e adevarat ca n-a facut mare branza insa a fost permanent sub aceeasi presiune exercitata de primul om in stat. Si n-am afirmat niciodata ca pnl-ul ar fi o optiune viabila. Din pacate, suntem in rahat pana peste cap si nici unul din candidati nu pare a fi capabil sa ne scoata. Cu toate astea, voi merge si voi vota impotriva dictaturii clanului basescu.

--------------------
+
122 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 17:11
Dacia