Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 90 91 92 93 94 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Flamingo
post 2 Dec 2009, 11:43
Post #2731

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(aleksanders @ 2 Dec 2009, 11:24)
uite ce bine esti informat nenea FLAMINGO

Doina Cornea (n. 30 mai 1929, Brașov) este o publicistă și disidentă anticomunistă din România.

Nu inteleg ce legatura are ce am spus eu in ultimile posturi cu Doina Cornea. Am zis eu ceva de rau sau de bine de tanti asta de ai tinut mortis sa-mi dai mai multe amanunte despre ea ? blink.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aleksanders
post 2 Dec 2009, 11:45
Post #2732

.

Group: Members
From: ...

cand o s aplateasca protv 1 LEU - nu cer mai mult- 1 leu la bugetul de stat - adica mai precis sa incerce sa plateasca impozitul care orice alta firma il plateste catre statul roman atunci am sa consider protv un post ce se difuzeaza in romania, cu romani pentru romani

--------------------
. . - . .
....
+
cdadan
post 2 Dec 2009, 11:46
Post #2733

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

Falmingo, nu stiu ce legatura vezi intre Geoana si Militaru si nici nu cred ca intereseaza pe cineva. Ok, taica-su lui Geoana a fost nu stiu ce mare ofiter in armata comunistilor. Dar ala o fost taica-su, care din cate stiu eu nu candideaza acum. Candideaza un nomenclaturist cu un ne-mebru PCR. Culmea e ca nomenclaturistul striga "comunistii!!!".

--------------------
pegas de dame 1986
+
aleksanders
post 2 Dec 2009, 11:48
Post #2734

.

scuze flamingo- am avut impresia ca tu ai postat ceva - dar era un text al lui dan care era pus la misto- imi retrag cele spuse despre tine - scuze blush.gif

--------------------
. . - . .
....
+
valeron_x
post 2 Dec 2009, 11:48
Post #2735

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

@Flamingo

deci daca tata a fost ofiter de securitate, inseamna ca eu n-am voie sa mai fac nimic, trebuie sa ma apuc de croitorie.

cum facem sa ne alegem parintii? huh.gif

despre Militaru, a fost doar o jigodie si cam atat, prieten bun cu Brucan, Iliescu, Rodion etc. criminal de razboi e o definitie care nu i se potriveste, pentru simplul fapt ca trebuie sa fi facut crime de razboi, ori ce s-a intamplat in 89 nu poate fi incadrat la asa ceva, conform statutului de la Roma din 2002 si celor 4 conventii de la Geneva din 1949

This post has been edited by valeron_x: 2 Dec 2009, 12:17

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
bob737
post 2 Dec 2009, 11:54
Post #2736

Membru autentic

@ ninja & tobruk

Pt cultura voastra generala faza cu ip-ul e foarte simpla; avand in vedere ca pe acest forum/subforum moderatori nu exista iar limbajul colorat si acuzele sunt la liber (ceea ce intr-un fel e f bine doar ca ar trebui sa existe poate si o limita) m-am gandit sa-i fac o gluma lui tibirik. Gluma consta in daune morale de 1 ron si cheltuieli de judecata proportionale cu gradul lui de civilizatie sau de bun simt.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
CGB
post 2 Dec 2009, 11:57
Post #2737

CGB

From: behind

QUOTE(RaduNG @ 2 Dec 2009, 11:30)
CGBmzlfbz, de ce esti atat de bădăran incat sa insulti pe cineva pe care nici macar nu cunosti, doar pentru ca nu are aceleasi convingeri ca tine?
Nu mai vorbim de concluzionarile tale geniale care te pun pe aceeasi treapta cu o p.p.

scuze daca ai luat-o c-a p-o insulta. io am facut doar o paralela intre faptul ca orice zice/face matrozu sau orice se zice/ face in favoarea matrozului, este aprobat intocmai de catre simpatizantii sai. in calitatea ta dovedita de simpatizant matrozician, te intrebam daca iti plac manelele? ptr ca observ ca acele manele sint probasescu. deci, urmand firul analizei rezulta ca tuturor fanilor basescieni le plac manelele. dar, repet, e doar o analiza. nu o generalizare.

p.s nu stiu ce inseamna mzlfbz si p.p. probabil ca este sint nijte prescurtari folosite in anturajul tau, ptr a va apela reciproc.

p.p.s flamingo, azi am aflat ca masa lu' strabunica-su lu tat-su lu geoana, a injurat in ziua de craciun a anului 1756. deci geoana e un nenorocit.

This post has been edited by CGB: 2 Dec 2009, 12:02

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Flamingo
post 2 Dec 2009, 11:58
Post #2738

Membru "SPARKY Team"

@cdadan...
Atata vreme cat in spatele candidatului se afla ION ILIESCU, Geoana putea fi si fecioara Maria, ca tot nu-l votam. In caz ca ati uitat...

Cine e personajul ?
Geoana sau Iliescu ?

Nu de alta dar eu nu-mi pot da seama.

untitled.jpg ( Size: 56.96k ) Number of downloads: 200

@Valeron_X
Cam ciudata coincidenta cu Geoana membru PSD, asta era ideea.

@Aleksanders
Am postat un articol de Tapalaga. Nu inteleg de ce faci trimiteri la Doina Cornea. Daca nu ai trecut de dizident nu ai voie sa scrii articole anticomuniste sau cum ? blink.gif

This post has been edited by Flamingo: 2 Dec 2009, 12:00

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
DrK
post 2 Dec 2009, 11:59
Post #2739

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Nu... nu sunt... ai analizat gresit iar.
simpatizant dovedit? radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
CGB
post 2 Dec 2009, 12:03
Post #2740

CGB

intrebare ptr cei care tot craune ca-n spatele lu geoana e iliescu: daca maine moare iliescu? ce va faceti? cine ramane in spatele lu geoana?

--------------------
Dan73
post 2 Dec 2009, 12:05
Post #2741

Membru autentic

QUOTE(aleksanders @ 2 Dec 2009, 10:07)
Fosta disidentă Doina Cornea a declarat, marți seară, la Realitatea TV, că manifestațiile care au avut loc în mai multe orașe ale țării și în Capitală îi amintesc de mineriade și a apreciat că acestea reprezintă un gest disperat al lui Traian Băsescu, care simte că pierde teren. "E o rușine că sunt oameni care se pretează la așa ceva. Eu sunt aproape sigură, sau ceea ce am văzut la televizor mi-aduce aminte de mineriade. Am fost adesea la București atunci și am văzut cum era manipulată populația Bucureștiului", a declarat Doina Cornea.
Ea a apreciat că, pentru ca această manipulare să fie pusă în mișcare, trebuie să fie niște "agenți" printre protestatari și a spus că sunt întrebări de pus în legătură cu calitatea oamenilor, întrucât "se vedea pe multe chipuri că erau oameni nu de o calitate bună".
Fosta disidentă a menționat că are foarte mare încredere în viitorul premier Klaus Iohannis și a calificat protestele drept un gest de disperare al președintelui în funcție. "Tocmai ceea ce am văzut că se întâmplă în piață îmi spune că e vorba de un gest disperat al președintelui, care simte că a pierdut terenul", a afirmat Doina Cornea, care a precizat că, "pentru un om politic e foarte important să știe să piardă", dând exemplul lui Călin Popescu Tăriceanu, despre care a spus că "a știut să piardă cu eleganță, cu generozitate, nu a dăunat deloc partidului și merge mai departe".
*

Pentru ca se dadu pagina si pentru luare aminte imi permit sa-l citez pe colegu' Aleksanders inca o data smile.gif
Si mai pun un link (primul afisat de google) unde se zice, cam prea pe scurt dar sa zicem ca suficient, cine a fost "tanti asta":
http://ro.wikipedia.org/wiki/Doina_Cornea
Cum e viata asta! Te lupti un deceniu cu securitatea, cu comunistii, risti enorm, stai la beci, iei bataie, ca apoi sa devii o "tanti" care se uita la tv cum un partid, PDL, isi atribuie lupta cu comunismul asta in timp ce fiul securistului care te-a anchetat e senator si vice al senatului din partea acestui minunat partid.

This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2009, 12:13

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 2 Dec 2009, 12:06
Post #2742

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(CGB @ 2 Dec 2009, 12:03)
intrebare ptr cei care tot craune ca-n spatele lu geoana e iliescu: daca maine moare iliescu? ce va faceti? cine ramane in spatele lu geoana?
*

Simplu. Fantoma lui Iliescu. radmasa.gif

guvernuldinumbra.jpg

Tati, tu nu intelegi ca nu exista cale de intoarcere ? Asa cum spuneti voi, oricine dar nu Basescu, asa spunem si noi... Oricine, dar nu Geoana. wink.gif

--------------------
+
valeron_x
post 2 Dec 2009, 12:07
Post #2743

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

QUOTE(Flamingo @ 2 Dec 2009, 12:58)
@Valeron_X
Cam ciudata coincidenta cu Geoana membru PSD, asta era ideea.
*

nu e deloc ciudata, dimpotriva icon_mrgreen.gif
nu inteleg ce interes are Basescu sa-l resusciteze politic pe Iliescu, care ca politician e mort. are un electorat al lui, trecut de o anumita varsta, care nu stiu cat mai conteaza

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
eject
post 2 Dec 2009, 12:10
Post #2744

Membru incepator

QUOTE(bob737 @ 2 Dec 2009, 11:54)
@ ninja & tobruk

Pt cultura voastra generala faza cu ip-ul e foarte simpla; avand in vedere ca pe acest forum/subforum moderatori nu exista iar limbajul colorat si acuzele sunt la liber (ceea ce intr-un fel e f bine doar ca ar trebui sa existe poate si o limita) m-am gandit sa-i fac o gluma lui tibirik. Gluma consta in daune morale de 1 ron si cheltuieli de judecata proportionale cu gradul lui de civilizatie sau de bun simt.
*

radmasa.gif ......scuza-ma.....nu m-am putut abtine!!! Acuma sper ca nu ma dai si pe mine in judecata pt calomnie!!!! unsure.gif

--------------------
Dacia Logan 2008, 1.6 16v
+
aleksanders
post 2 Dec 2009, 12:14
Post #2745

.

doar o caricatura

Attached thumbnail(s)
thumb_446_x_0_5423_108443_edit.a.nastase.jpg ( Size: 61.97k ) Number of downloads: 181

--------------------
. . - . .
....
+
CGB
post 2 Dec 2009, 12:21
Post #2746

CGB

QUOTE(Flamingo @ 2 Dec 2009, 12:06)
Tati, tu nu intelegi ca nu exista cale de intoarcere ? Asa cum spuneti voi, oricine dar nu Basescu, asa spunem si noi... Oricine, dar nu Geoana. 

pai io nu-l vreau pa matroz din simplul motiv ca n-a facut nimic 5 ani (el si camarila lui). si pot sa insir aci ce-a promis si cum n-a facut nimic. si acu vine cu aceleasi promisiuni.

voi ziceti ca nu vreti geoana ptr ca-n spate e iliescu. nu e cam subtire motivul?

hai sa vorbim pa faptele fiecaruia dintre candidati. fara cine e in spate si alte vorbe goale. c-asa si matrozu poate fi acuzat ca are in spate pe casuneanu, popoviciu, haysam, costanda...etc.

--------------------
Flamingo
post 2 Dec 2009, 12:41
Post #2747

Membru "SPARKY Team"

Daca iese Geoana, chiar ca vom spune adio la aflarea si condamnarea vinovatilor de la revolutie si mineriade. De ce credeti ca le este frica de Base ? Or fi aflat ei ca li se pregateste ceva in urmatorii 5 ani...

--------------------
+
CGB
post 2 Dec 2009, 12:49
Post #2748

CGB

pai da ce in urmatorii 5? in astia 5 de trecura de ce nu facu nimic?
singuru lucru pa care-l pregateste matrozu ptr urmatorii 5 ani (in caz de doamne fereste iese iar) va fi un mare rahat in care va baga toata romania.

--------------------
Manuel
post 2 Dec 2009, 12:50
Post #2749

Membru autentic

From: VASLUI

Da' cine l-a oprit sa afle vinovatii in ultimii 5 (CINCI) ani? Voi nu v-ati saturat sa vorbiti in sabloane de-astea obosite?

This post has been edited by Manuel: 2 Dec 2009, 12:51

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Flamingo
post 2 Dec 2009, 12:59
Post #2750

Membru "SPARKY Team"

Eram sigur c-o sa veniti cu raspunsuri d-astea.

Pai daca era atat de usor, pana acum erau demult inchisi, dar cum treaba asta nu se face batand din palme, mai speram si noi. Oricum, mai sunt sperante, dar daca iese Geoana, chiar ca nu vom afla prea curand ce-a fost atunci.

Se vede ca multi care posteaza pe aici (cu mici exceptii) nu au fost in Bucuresti la acea vreme, asa ca nu e de mirare ca-i doare undeva daca iese PSD-ul. Pe ei nu i-a afectat cu nimic ce s-a intamplat atunci. Au stat la adapost prin diverse orase din tara si acum vad in Geoana si Iliescu salvatorii / eliberatorii de la rasarit.

Chiar asa...

Cati sustinatori PSD sunt din Bucuresti / Timisoara ?
Ma refer strict la acest forum.

Din calculele mele rapide, majoritatea celor care-l vor jos pe Base si-l sustin pe Geoana, ori nu sunt din Bucuresti ori daca sunt, cu siguranta in '89 si '90 nu au fost in capitala. Daca gresesc, imi cer scuze.

This post has been edited by Flamingo: 2 Dec 2009, 13:02

--------------------
+
Manuel
post 2 Dec 2009, 13:05
Post #2751

Membru autentic

- nu-l vede nimeni pe Geoana salvator
- Iliescu nu candideaza
- ce treaba are ce s-a intamplat acu' 20 de ani cu situatia actuala?
- baselu e mai comunist decat Geoana. Cand strigau manifestantii "spontani" jos comunismul, de fapt strigau Jos basescu.

--------------------
+
Flamingo
post 2 Dec 2009, 13:09
Post #2752

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Manuel @ 2 Dec 2009, 13:05)
- nu-l vede nimeni pe Geoana salvator

Asta sa i-o spui lui Mutu ! Vreti o schimbare iar cel ramas in cursa e Geoana. Salvarea vine de la rusi.

JOS ILIESCU !

--------------------
+
Manuel
post 2 Dec 2009, 13:11
Post #2753

Membru autentic

JOS Basexu! Jos presedintele comunist, mincinos, bataus si corupt!

LE

Geoana singur nu e salvator dar impreuna cu restul partidelor si cu un guvern condus de un premier independent, e singura solutie la ora actuala. Asta daca nu va doriti un nou guvern boc.
Nici pana acum n-am primit raspunsul la intrebarea "cine va guverna tara daca iese din nou basexu?" Poate raspunde cineva?

This post has been edited by Manuel: 2 Dec 2009, 13:15

--------------------
+
M i h a i
post 2 Dec 2009, 13:17
Post #2754

QUOTE(Flamingo @ 2 Dec 2009, 14:09)
Salvarea vine de la rusi.
JOS ILIESCU !
*

radmasa.gif radmasa.gif ce treaba are comunismul dupa 20 ani? radmasa.gif sunt destul de comice posturile tale..

--------------------
------ ------ ------
+
DrK
post 2 Dec 2009, 13:17
Post #2755

Lapins Creed Assassin

@Manuel radmasa.gif
Bine bine.. stati cu icoana de geoana presedinte ...

Ce legatura are ce s-a intamplat acum 20 de ani? Normal ca tu poti sa te intrebi asa ceva neluand parte la evenimentele "frumoase" din bucuresti...

ce se intampla daca moare iliescu? HA! Asta nu moare... Mai avem de asteptat 2 mandate de presedinte si nu-i problema ca mai are pe cine lasa in urma... Dupa un scurt calcul, poate abea peste 2 generatii vom avea o minicivilizatie in romania.

This post has been edited by RaduNG: 2 Dec 2009, 13:18

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Manuel
post 2 Dec 2009, 13:20
Post #2756

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 2 Dec 2009, 13:17)

Ce legatura are ce s-a intamplat acum 20 de ani? Normal ca tu poti sa te intrebi asa ceva neluand parte la evenimentele "frumoase" din bucuresti...

*

Asa, asa, acum acuzati-ne ca nu ne-am nascut in Bucuresti. Uite, eu imi cer scuze pentru chestia asta!
Pe de alta parte, basexu e muult mai legat de evenimentele de acum 20 de ani decat a fost si va fi vreodata Geoana.

--------------------
+
M i h a i
post 2 Dec 2009, 13:21
Post #2757

radule...mi sa parut amuzant ca lumea striga ''jos comunismul'' dupa 20 ani.... de ''luat parte la evenimente'' nu am luat...am stat in casa pt ca eram mic...tu ce ai facut atunci?......Bătrâne Radu.... biggrin.gif

--------------------
------ ------ ------
+
aleksanders
post 2 Dec 2009, 13:21
Post #2758

.

ia zi radu "ce iti pofteste sufletelul"?!!

--------------------
. . - . .
....
+
cdadan
post 2 Dec 2009, 13:32
Post #2759

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(valeron_x @ 2 Dec 2009, 11:48)
deci daca tata a fost ofiter de securitate, inseamna ca eu n-am voie sa mai fac nimic, trebuie sa ma apuc de croitorie.
*

Tatal lui Geoana nu a fost ofiter de securitate, ci de armata (MApN). Si asta, conform surselor postate de Flamingo. Nu stiu sa fie vre-o discutie, vre-un dosar sau proces pentru Ioan Geoana.
Problema e ca Geoana si Antonescu nu au mizerii in spate (nomenclatura, dosare penale etc), spre deosebire de marinar. Si atunci trebuie fabricate tinte false. Iliescu in spatele lui Geoana a devenit mult mai periculos decat atunci cand era el in persoana la putere ...
Cum ramane cu nomenclaturistul, acum reprezentantul dreptei, care ne fereste de comunisti si moguli? radmasa.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
DrK
post 2 Dec 2009, 13:36
Post #2760

Lapins Creed Assassin

Nu va acuz. Doar va aduc aminte ca nu ati trecut prin niste experiente interesante.
Cum s-a mai spus de multe ori, sunt multi oameni care nu-l suporta pe basescu si oameni care nu-l suporta pe iliescu. Ceilalti oameni, care chiar cred in povestile candidatilor au o problema.
Mi se pare o dovada de naivitate sa spuna cineva ca iliescu nu mai este activ politic si nu mai trage nicio sfoara in psd.
Hai sa luam in calcul spectacolul de cenzura la care am luat toti parte aseara. Pai la toate televiziunile daca tragea antonescu sau geoana un partz mirosea a flori si vedeam toata ziua acelasi lucru. Valabil si cu basescu daca tragea un part care evident ca mirosea a rahat. Trebuie sa recunoastem pe parcursul acestor 5 ani, cine vroia sa-l ia la injuraturi pe basescu in presa o putea face fara nicio jena. Acum, cand "huliganii, galeriile si membrii pdl" (in mod evident platiti) au facut o adunare pe colo, pe colo nimeni nu a scos un sunet.. Bai tata... asta se numeste cenzura... Fie ei simpatizanti, membrii de partid, oameni simplii sau ahtiati dupa bani, trebuiau sa apara la televizor... Nu ma refer aici la realitatea wc (care totusi are news alert si ne poveste cum de presedintele Ugandei a ramas fara frunze sa se stearga la fund) sau la antena V, ci la Televiziunea Romana (adica aia de apartine romanilor indiferent de culoarea lor politica).
Am obosit citind replicile penale gen "al tau e mai comunist ca al meu" asa ca imi dau singur read-only pe acest topic...
Jos......... mai bine lasa.

@mhy & aleks: daca vreti sa vorbim despre asta o putem face fata in fata.. ne-am intelege mai bine.

This post has been edited by RaduNG: 2 Dec 2009, 13:39

--------------------
Sedan Negru 2015
+
122 Pages « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 01:05
Dacia