Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6
![]() ![]() ![]() |
Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Benafflek |
![]()
|
![]() Survivor Group: Members Posts: 33 Joined: 29 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Costa 100 Lei/luna, contractul se face pe minim 6 luni. Trebuie sa ai domiciliul in zona. Te duci la ADP cu copia dupa CI si certificat de inmatriculare, inchei contractul si iti da cheia pe loc. Ulterior poti sa platesti oricind cei 600 lei / 6 luni oricind in intervalul celor 6 luni. Daca mai vrei alte informatii imi spui...
|
--------------------
Renault
Symbol
2010 Get rich or die trying!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne spui la iarna cum se scurge zapada de la roti pe masinile celelalte.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Benafflek |
![]()
|
![]() Survivor Group: Members Posts: 33 Joined: 29 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E obligatoriu sa ai Smart sau primesc si alte marci?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
E vreuna gata? E acoperita schela impotriva vremii urate, pana la urma? Poze, ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Benafflek |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 30 Aug 2012, 10:20) Nu are nici o legatura cu marca, se numeste doar "Smart Parking". Singura conditie e sa nu ai masina de teren ca nu incape in alveola respectiva. 30 Aug 2012, 10:32: QUOTE(OVIDIUS @ 30 Aug 2012, 10:25) Da, uita-te la Drumetu' in Dr taberei, aceea e gata! daca vrei sa vrei sa vezi una in construcie mergi la Favorit, acum o acopera... Cu poze voi reveni saptamina viitoare. ![]() This post has been edited by Benafflek: 30 Aug 2012, 09:32 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 10:00) Zic s-o lasi balta! Are o muchie de jur-imprejur destul de inalta si nu cred ca se umple sa dea p-afara! ramii tu in fata blocului unde nu se scurge nimic... Io zic sa nu te aricesti, ca intrebarea pe care o pusesem e una al carei raspuns chiar ma intereseaza. Nu m-am luat de parcarea aia, chiar ma intereseaza cum sunt aparate masinile de gheata formata in pasajele rotilor. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Benafflek |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2012, 10:35) Io zic sa nu te aricesti, ca intrebarea pe care o pusesem e una al carei raspuns chiar ma intereseaza. Nu m-am luat de parcarea aia, chiar ma intereseaza cum sunt aparate masinile de gheata formata in pasajele rotilor. In regula, iti voi raspunde la momentul respectiv! Scuze daca am fost impertinent! |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 09:09) Nu stiu la ce te referi; vezi ca e una in constructie la favorit in Dr taberei. Nu fundatia e cheia ci structura de otel... Parerea mea ![]() Cheia la ce? Dacă prin normativ se recomandă pentru o casă obișnuită fundație in jur de 1 metru, crezi că pentru ditamai dihania inaltă de 3-4 etaje e suficientă tot una de 1 metru? Și vezi cum se face prinderea structurii de fundație. De tot râsul. Dar na, probabil ești prea încântat de achiziția făcută și nici nu ai vreo tangență cu domeniul de specialitate. Ignorance is bliss. ![]() This post has been edited by ssilviu: 30 Aug 2012, 09:39 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da tu ai?
nu vrei sa ceri proiectul la allplan, si dupa aia sa ne dam cu presupusul? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Benafflek |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 30 Aug 2012, 10:38) Cheia la ce? Dacă prin normativ se recomandă pentru o casă obișnuită fundație in jur de 1 metru, crezi că pentru ditamai dihania inaltă de 3-4 etaje e suficientă tot una de 1 metru? Și vezi cum se face prinderea structurii de fundație. De tot râsul. Dar na, probabil ești prea încântat de achiziția făcută și nici nu ai vreo tangență cu domeniul de specialitate. Ignorance is bliss. ![]() Ai dreptate, nu am nici o tangenta cu domeniul; sint economist ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
daca apar erori poti suna 24/7 un gigel care sta prin zona
de asemenea poti sa tragi cu ochiul sa inveti si sa nu mai astepti gigelul. am stat la o poveste cu un chirias de asa ceva. locuri ciu-ciu. pline toate. din ce zicea la pro tv acum vreo 5 ani parca de faza asta, ca ar costa 250 k euro timpul de amortizare e destul de mare, peste 10 ani. deci ma gandesc ca totusi sunt gandite sa reziste o perioada. din timpul constructiei celei din spate la dr taberei nr90 leaganele alea stau suspendate unul peste altul si parca n-am vazut ceva protectii intre acestea. cumva in contractul cu ei e vreo clauza de asigurare a bunului tau de orice daune care pot surveni in interior?! adica de la veicnul de sus se desprinde esapametul si iti sparge parbizul, indoaie capota, etc... |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
si eu as fi interesat sa inchiriez un loc in dihanaia aia. intrebari:
- stiti, mai sunt locuri libere in alea de langa piata valea ialomitei [dr taberei] - daca eu am deja un loc de parcare pe pamant, pt o a doua masina oare imi mai dau aia loc in suspendare? ms. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Benafflek |
![]()
|
QUOTE(RadulescuRomulus @ 30 Aug 2012, 11:35) si eu as fi interesat sa inchiriez un loc in dihanaia aia. intrebari: - stiti, mai sunt locuri libere in alea de langa piata valea ialomitei [dr taberei] - daca eu am deja un loc de parcare pe pamant, pt o a doua masina oare imi mai dau aia loc in suspendare? ms. Mergeti la ADP Serviciul Parcari de linga benzinaria Petrom de pe Str Sibiu si va spun cei de acolo, sint foarte amabili. Puteti sa ii contactati si telefonic daca doriti. Din pacate nu va pot ajuta mai mult... 30 Aug 2012, 11:44: QUOTE(T.rac3Er @ 30 Aug 2012, 11:22) daca apar erori poti suna 24/7 un gigel care sta prin zona de asemenea poti sa tragi cu ochiul sa inveti si sa nu mai astepti gigelul. am stat la o poveste cu un chirias de asa ceva. locuri ciu-ciu. pline toate. din ce zicea la pro tv acum vreo 5 ani parca de faza asta, ca ar costa 250 k euro timpul de amortizare e destul de mare, peste 10 ani. deci ma gandesc ca totusi sunt gandite sa reziste o perioada. din timpul constructiei celei din spate la dr taberei nr90 leaganele alea stau suspendate unul peste altul si parca n-am vazut ceva protectii intre acestea. cumva in contractul cu ei e vreo clauza de asigurare a bunului tau de orice daune care pot surveni in interior?! adica de la veicnul de sus se desprinde esapametul si iti sparge parbizul, indoaie capota, etc... Nu, nu scrie. Eu am casco, deci... ![]() This post has been edited by Benafflek: 30 Aug 2012, 10:44 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
singurul inconvenient pe care l-as vedea e ca daca e cam departe de casa nu prea se merita...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
@benaflek: aia de pe Sibiu sunt orice, numai amabili nu. Pana si portarul te tipa la 2m daca ai ajuns cu 5 min mai devreme de deschidere...
ms oricum de info |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 09:03) Salut! De 2 saptamini am si eu loc la smart parking ![]() ![]() Renou e considerat masina eftina? Te primeste cu el? Fundatia iti spune cite ceva despre suprafata pe care o va avea parkingul. Stilpii, nu. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Benafflek |
![]()
|
QUOTE(RadulescuRomulus @ 30 Aug 2012, 12:05) @benaflek: aia de pe Sibiu sunt orice, numai amabili nu. Pana si portarul te tipa la 2m daca ai ajuns cu 5 min mai devreme de deschidere... ms oricum de info fiecare cu norocul lui, la mine au fost super ok... ![]() 30 Aug 2012, 12:45: QUOTE(corbex @ 30 Aug 2012, 12:08) Renou e considerat masina eftina? Te primeste cu el? Fundatia iti spune cite ceva despre suprafata pe care o va avea parkingul. Stilpii, nu. Renault e masina pe care mi-am dorit-o si e nepretuita pentru mine... Fiecare se descurca cum poate... This post has been edited by Benafflek: 30 Aug 2012, 11:45 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
o sa imi iau si eu in curand un loc intr-o parcare d-asta, ori in cea de la billa ori in cea de la favorit.
am deja 1 loc de parcare, dar cei de la parcarei mi-au spus ca nu e nicio problema daca imi mai iau unul intr-un smart parking. au locuri destule, din ce mi-au spus, de asta nu mi-am luat pana acum, o sa imi iau un loc cand se va strica vremea, pentru ca a mea sta foarte mult timp parcata si nu vreau sa ploua/ninga pe ea aiurea cu saptamanile. am fost la parcarea de la billa si am vorbit cu un tip cu un passat care avea loc si el era foarte multumit. rampele sunt complet acoperite din ce am vazut eu la el, adica podeaua este complet plina, nu sunt gauri prin care sa pice cine stie obiecte printre masini, cel putin asa imi aduc eu aminte de acum 2 luni cand am fost. el zicea ca iarna e foarte bine ca e putin mai cald decat afara in parcare, iar datorita faptului ca langa acoperis sunt niste fante, se aeriseste destul de bine si nu ramane apa pe masina... ma rog, oricum e mai bine decat afara, oricum asa lua-o, in felul asta as scap si de loviturile in usi pe care tampitii de vecini de parcare mi le produc periodic... This post has been edited by Bacu: 31 Aug 2012, 15:28 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Benafflek |
![]()
|
tot din cauza zgirieturilor mi-am luat si eu. Intr-un an am luat chei pe usi, turtita bara spate de un taran care a dat cu usa prea tare, bara spate stearsa... Mai bine la garaj!
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 30 Aug 2012, 10:38) Cheia la ce? Dacă prin normativ se recomandă pentru o casă obișnuită fundație in jur de 1 metru, crezi că pentru ditamai dihania inaltă de 3-4 etaje e suficientă tot una de 1 metru? Și vezi cum se face prinderea structurii de fundație. De tot râsul. Dar na, probabil ești prea încântat de achiziția făcută și nici nu ai vreo tangență cu domeniul de specialitate. Ignorance is bliss. ![]() Ai dreptatem ignorance is bliss, dar ti se aplica tie. Arata-mi normativul ala ce recomanda 1 metru si sa-mi explici cum au stiut baietii aia de l-au scris ce fel de teren e , ce fel de structura, ce tipuri de incarcari si valori, adancimea buna de fundare, tipul sistemului de fundare incat sa-mi recomande o valoare universala aplicabila tuturor caselor. Dupa asta sa-mi zici tu cum de sti ce fel de prindere a vrut proiectantul sa reiasa si cum a gandit el structura ( prindere incastrata, articulata la baza) si sa-mi zici de ce tipul de prindere realizat nu se incadreaza in una din ele astfel incat sa puna in pericol stabilitatea structurii. Apoi sa-mi explici cum anume se compara o casa (anumite tipuri de incarcari, comportament diferit, total alta functiune) cu o structura de otel la care singura incarcare remarcabila e greutatea proprie si a masinilor. Daca poti sa-mi dai niste raspunsuri cat de cat la subiect atunci poti spune despre altii ca n-au legatura cu domeniul, pana atunci tu esti acela. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adancimea de 1m e din considerente climaterice (se numeste adancime de inghet si difera ca valoare de la o zona la alta a tarii).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Adancimea de inghet e unul din vreo 10 criterii care dau adancimea de fundare (deci criteriile astea dau doar cat trebuie sa fie minim considerand doar tipul terenului, fara sa ia in considerare ce se fundeaza pe el). Si pentru Bucuresti este 80-90 cm. Ideea era ca sunt atatea lucruri de care depinde incat sa compari doua constructii total diferite pe baza unei singure valori e foarte absurd
Nu trebuie intrat in detalii, am facut precizarea aia pentru ca unii s-ar putea sa ia de bun cele spuse. This post has been edited by bogdyMND: 2 Sep 2012, 20:56 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(bogdyMND @ 2 Sep 2012, 21:15) Arata-mi normativul ala ce recomanda 1 metru si sa-mi explici cum au stiut baietii aia de l-au scris ce fel de teren e Eu zic să-mi arăți tu înainte studiul geotehnic pentru construcția aia. Care de fapt nu există. Sau nu real. Asta până să ajungem la normative ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bogdyMND |
![]()
|
N-am facut eu afirmatii sa aduc dovezi. Tu esti cel care a facut o generalizare grosolana (ridicola chiar) comparand doua chestii total diferite. Eu doar am atras atentia ca sunt atatea variabile incat sa tragi concluzii bazate pe o valoare luata din pom e ridicol, ca apoi sa mai si tragi de urechi pe altii cum ca n-au legatura cu domeniu. Apropo, in calitate de ce ai facut afirmatiile, ce legatura ai cu domeniul? (doar o intrebare, n-o luat in nume de rau).
Crede-ma, nici un proiectant n-ar spune asa ceva fara sa vada tot proiectul si sa auda justificariile celui ce l-a facut. Si eu te-am intrebat in general de unde "stie" normativul toate variabilele alea (le-am dat exemplu) pentru toate cazurile posibile de amplasament incat sa dea o valoare generala. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ssilviu |
![]()
|
Eu doar am făcut o generalizare ca să poată fi mai ușor de înțeles situația actuală de către niște utilizatori generaliști ai acestui forum. Din prisma experienției indirecte pe care o am până acum cu domeniul construcțiilor, mai ales al proiectării. Și dacă lucrezi în domeniu, știi foarte bine, cât de "profesionist" se lucrează în acesta(incă o generalizare dacă-mi permiți). Cu atât mai mult cu cât vorbim despre o lucrare făcută de statul român
![]() Dacă ai însă o problemă cu generalizările, va trebui să te obișnuiești, ești pe un forum .... This post has been edited by ssilviu: 5 Sep 2012, 13:54 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
bogdyMND |
![]()
|
Eu inteleg ca se fac generalizari dar trebuie sa fie corecte. Ca si cum as zice eu ca daca tico are 4 prezoane un megane de ar trebui sa aibe vreo 6. E absurd si mai ales gresit.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ssilviu |
![]()
|
De fapt eu am spus că nu m-aș bucura de o Laguna care are 3 prezoane precum un Tico.
Eu știu persoane din domeniul proiectării care mi-au spus că nu s-ar muta în mai nimic din ce s-a construit în ultimii ani în România. Asta spune tot ![]() This post has been edited by ssilviu: 5 Sep 2012, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:09 |