Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 6 7 8 9 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6

sorin1983
post 30 Aug 2012, 08:23
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti-Rahova

pai si cat costa? da si tu detalii mai multe, cat dureaza parcarea etc

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 08:51
Post #212

Survivor

From: Bucuresti

Salut! Costa 100 Lei/luna, contractul se face pe minim 6 luni. Trebuie sa ai domiciliul in zona. Te duci la ADP cu copia dupa CI si certificat de inmatriculare, inchei contractul si iti da cheia pe loc. Ulterior poti sa platesti oricind cei 600 lei / 6 luni oricind in intervalul celor 6 luni. Daca mai vrei alte informatii imi spui...

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
tatabobu
post 30 Aug 2012, 08:58
Post #213

membru

Sa ne spui la iarna cum se scurge zapada de la roti pe masinile celelalte.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 09:00
Post #214

Survivor

QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2012, 09:58)
Sa ne spui la iarna cum se scurge zapada de la roti pe masinile celelalte.
*

Zic s-o lasi balta! Are o muchie de jur-imprejur destul de inalta si nu cred ca se umple sa dea p-afara! ramii tu in fata blocului unde nu se scurge nimic...

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
Markos
post 30 Aug 2012, 09:20
Post #215

fost programator

From: Scursurești Vale

E obligatoriu sa ai Smart sau primesc si alte marci?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
OVIDIUS
post 30 Aug 2012, 09:25
Post #216

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

E vreuna gata? E acoperita schela impotriva vremii urate, pana la urma? Poze, ceva?

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 09:31
Post #217

Survivor

QUOTE(Markos @ 30 Aug 2012, 10:20)
E obligatoriu sa ai Smart sau primesc si alte marci?
*

Nu are nici o legatura cu marca, se numeste doar "Smart Parking". Singura conditie e sa nu ai masina de teren ca nu incape in alveola respectiva.

30 Aug 2012, 10:32:
QUOTE(OVIDIUS @ 30 Aug 2012, 10:25)
E vreuna gata? E acoperita schela impotriva vremii urate, pana la urma? Poze, ceva?
*

Da, uita-te la Drumetu' in Dr taberei, aceea e gata! daca vrei sa vrei sa vezi una in construcie mergi la Favorit, acum o acopera... Cu poze voi reveni saptamina viitoare. smile.gif

This post has been edited by Benafflek: 30 Aug 2012, 09:32

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
tatabobu
post 30 Aug 2012, 09:35
Post #218

membru

QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 10:00)
Zic s-o lasi balta! Are o muchie de jur-imprejur destul de inalta si nu cred ca se umple sa dea p-afara! ramii tu in fata blocului unde nu se scurge nimic...
*

Io zic sa nu te aricesti, ca intrebarea pe care o pusesem e una al carei raspuns chiar ma intereseaza. Nu m-am luat de parcarea aia, chiar ma intereseaza cum sunt aparate masinile de gheata formata in pasajele rotilor.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 09:36
Post #219

Survivor

QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2012, 10:35)
Io zic sa nu te aricesti, ca intrebarea pe care o pusesem e una al carei raspuns chiar ma intereseaza. Nu m-am luat de parcarea aia, chiar ma intereseaza cum sunt aparate masinile de gheata formata in pasajele rotilor.
*

In regula, iti voi raspunde la momentul respectiv! Scuze daca am fost impertinent!

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
ssilviu
post 30 Aug 2012, 09:38
Post #220

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 09:09)
Nu stiu la ce te referi; vezi ca e una in constructie la favorit in Dr taberei. Nu fundatia e cheia ci structura de otel... Parerea mea  biggrin.gif
*

Cheia la ce? Dacă prin normativ se recomandă pentru o casă obișnuită fundație in jur de 1 metru, crezi că pentru ditamai dihania inaltă de 3-4 etaje e suficientă tot una de 1 metru? Și vezi cum se face prinderea structurii de fundație. De tot râsul. Dar na, probabil ești prea încântat de achiziția făcută și nici nu ai vreo tangență cu domeniul de specialitate. Ignorance is bliss. smile.gif

This post has been edited by ssilviu: 30 Aug 2012, 09:39

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
b76bgaarh
post 30 Aug 2012, 09:47
Post #221

Membru autentic

da tu ai?

nu vrei sa ceri proiectul la allplan, si dupa aia sa ne dam cu presupusul?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
A l e x
post 30 Aug 2012, 09:49
Post #222

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 10:31)
Nu are nici o legatura cu marca, se numeste doar "Smart Parking".
*

Colegul Markos glumea.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 10:14
Post #223

Survivor

QUOTE(ssilviu @ 30 Aug 2012, 10:38)
Cheia la ce? Dacă prin normativ se recomandă pentru o casă obișnuită fundație in jur de 1 metru, crezi că pentru ditamai dihania inaltă de 3-4 etaje e suficientă tot una de 1 metru? Și vezi cum se face prinderea structurii de fundație. De tot râsul. Dar na, probabil ești prea încântat de achiziția făcută și nici nu ai vreo tangență cu domeniul de specialitate. Ignorance is bliss.  smile.gif
*

Ai dreptate, nu am nici o tangenta cu domeniul; sint economist smile.gif Cheia de la intrare, bineinteles. Nu sint ignorant, poate doar m-am precipitat. Nu contest experienta ta in domeniul constructiilor, poate ai dreptate, dar mie mi-a inspirat siguranta. Asta pot sa sustin! biggrin.gif

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
T.rac3Er
post 30 Aug 2012, 10:22
Post #224

cr8or

daca apar erori poti suna 24/7 un gigel care sta prin zona

de asemenea poti sa tragi cu ochiul sa inveti si sa nu mai astepti gigelul.

am stat la o poveste cu un chirias de asa ceva.
locuri ciu-ciu. pline toate.

din ce zicea la pro tv acum vreo 5 ani parca de faza asta, ca ar costa 250 k euro timpul de amortizare e destul de mare, peste 10 ani. deci ma gandesc ca totusi sunt gandite sa reziste o perioada.

din timpul constructiei celei din spate la dr taberei nr90 leaganele alea stau suspendate unul peste altul si parca n-am vazut ceva protectii intre acestea.

cumva in contractul cu ei e vreo clauza de asigurare a bunului tau de orice daune care pot surveni in interior?! adica de la veicnul de sus se desprinde esapametul si iti sparge parbizul, indoaie capota, etc...

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
RadulescuRomulus
post 30 Aug 2012, 10:35
Post #225

Sunt cu ochii pe voi!

From: naufragiat

si eu as fi interesat sa inchiriez un loc in dihanaia aia. intrebari:
- stiti, mai sunt locuri libere in alea de langa piata valea ialomitei [dr taberei]
- daca eu am deja un loc de parcare pe pamant, pt o a doua masina oare imi mai dau aia loc in suspendare?

ms.

--------------------
VW Passat berlina 2.0 Tdi CR + DSG - B 69 COI 04.2009 - diesel, 140cp
EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 10:44
Post #226

Survivor

QUOTE(RadulescuRomulus @ 30 Aug 2012, 11:35)
si eu as fi interesat sa inchiriez un loc in dihanaia aia. intrebari:
- stiti, mai sunt locuri libere in alea de langa piata valea ialomitei [dr taberei]
- daca eu am deja un loc de parcare pe pamant, pt o a doua masina oare imi mai dau aia loc in suspendare?

ms.
*

Mergeti la ADP Serviciul Parcari de linga benzinaria Petrom de pe Str Sibiu si va spun cei de acolo, sint foarte amabili. Puteti sa ii contactati si telefonic daca doriti. Din pacate nu va pot ajuta mai mult...

30 Aug 2012, 11:44:
QUOTE(T.rac3Er @ 30 Aug 2012, 11:22)
daca apar erori poti suna 24/7 un gigel care sta prin zona

de asemenea poti sa tragi cu ochiul sa inveti si sa nu mai astepti gigelul.

am stat la o poveste cu un chirias de asa ceva.
locuri ciu-ciu. pline toate.

din ce zicea la pro tv acum vreo 5 ani parca de faza asta, ca ar costa 250 k euro timpul de amortizare e destul de mare, peste 10 ani. deci ma gandesc ca totusi sunt gandite sa reziste o perioada.

din timpul constructiei celei din spate la dr taberei nr90 leaganele alea stau suspendate unul peste altul si parca n-am vazut ceva protectii intre acestea.

cumva in contractul cu ei e vreo clauza de asigurare a bunului tau de orice daune care pot surveni in interior?! adica de la veicnul de sus se desprinde esapametul si iti sparge parbizul, indoaie capota, etc...
*

Nu, nu scrie. Eu am casco, deci... smile.gif

This post has been edited by Benafflek: 30 Aug 2012, 10:44

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
UXE
post 30 Aug 2012, 11:03
Post #227

Modelator

singurul inconvenient pe care l-as vedea e ca daca e cam departe de casa nu prea se merita...

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
RadulescuRomulus
post 30 Aug 2012, 11:05
Post #228

Sunt cu ochii pe voi!

From: naufragiat

@benaflek: aia de pe Sibiu sunt orice, numai amabili nu. Pana si portarul te tipa la 2m daca ai ajuns cu 5 min mai devreme de deschidere...
ms oricum de info

--------------------
VW Passat berlina 2.0 Tdi CR + DSG - B 69 COI 04.2009 - diesel, 140cp
EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
+
corbex
post 30 Aug 2012, 11:08
Post #229

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(Benafflek @ 30 Aug 2012, 09:03)
Salut! De 2 saptamini am si eu loc la smart parking  tongue.gif Este ok, nu sint masini ieftine in interior biggrin.gif sa curga una-alta... Daca vreti sa stiti ceva anume intrebati-ma!
*

Renou e considerat masina eftina? Te primeste cu el?

Fundatia iti spune cite ceva despre suprafata pe care o va avea parkingul. Stilpii, nu.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Benafflek
post 30 Aug 2012, 11:44
Post #230

Survivor

QUOTE(RadulescuRomulus @ 30 Aug 2012, 12:05)
@benaflek: aia de pe Sibiu sunt orice, numai amabili nu. Pana si portarul te tipa la 2m daca ai ajuns cu 5 min mai devreme de deschidere...
ms oricum de info
*

fiecare cu norocul lui, la mine au fost super ok... smile.gif

30 Aug 2012, 12:45:
QUOTE(corbex @ 30 Aug 2012, 12:08)
Renou e considerat masina eftina? Te primeste cu el?

Fundatia iti spune cite ceva despre suprafata pe care o va avea parkingul. Stilpii, nu.
*

Renault e masina pe care mi-am dorit-o si e nepretuita pentru mine... Fiecare se descurca cum poate...

This post has been edited by Benafflek: 30 Aug 2012, 11:45

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
Bacu
post 31 Aug 2012, 15:28
Post #231

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

o sa imi iau si eu in curand un loc intr-o parcare d-asta, ori in cea de la billa ori in cea de la favorit.

am deja 1 loc de parcare, dar cei de la parcarei mi-au spus ca nu e nicio problema daca imi mai iau unul intr-un smart parking. au locuri destule, din ce mi-au spus, de asta nu mi-am luat pana acum, o sa imi iau un loc cand se va strica vremea, pentru ca a mea sta foarte mult timp parcata si nu vreau sa ploua/ninga pe ea aiurea cu saptamanile.

am fost la parcarea de la billa si am vorbit cu un tip cu un passat care avea loc si el era foarte multumit. rampele sunt complet acoperite din ce am vazut eu la el, adica podeaua este complet plina, nu sunt gauri prin care sa pice cine stie obiecte printre masini, cel putin asa imi aduc eu aminte de acum 2 luni cand am fost.

el zicea ca iarna e foarte bine ca e putin mai cald decat afara in parcare, iar datorita faptului ca langa acoperis sunt niste fante, se aeriseste destul de bine si nu ramane apa pe masina...

ma rog, oricum e mai bine decat afara, oricum asa lua-o, in felul asta as scap si de loviturile in usi pe care tampitii de vecini de parcare mi le produc periodic...

This post has been edited by Bacu: 31 Aug 2012, 15:28

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
Benafflek
post 31 Aug 2012, 15:30
Post #232

Survivor

tot din cauza zgirieturilor mi-am luat si eu. Intr-un an am luat chei pe usi, turtita bara spate de un taran care a dat cu usa prea tare, bara spate stearsa... Mai bine la garaj! smile.gif

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
bogdyMND
post 2 Sep 2012, 20:15
Post #233

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(ssilviu @ 30 Aug 2012, 10:38)
Cheia la ce? Dacă prin normativ se recomandă pentru o casă obișnuită fundație in jur de 1 metru, crezi că pentru ditamai dihania inaltă de 3-4 etaje e suficientă tot una de 1 metru? Și vezi cum se face prinderea structurii de fundație. De tot râsul. Dar na, probabil ești prea încântat de achiziția făcută și nici nu ai vreo tangență cu domeniul de specialitate. Ignorance is bliss.  smile.gif
*

Ai dreptatem ignorance is bliss, dar ti se aplica tie. Arata-mi normativul ala ce recomanda 1 metru si sa-mi explici cum au stiut baietii aia de l-au scris ce fel de teren e , ce fel de structura, ce tipuri de incarcari si valori, adancimea buna de fundare, tipul sistemului de fundare incat sa-mi recomande o valoare universala aplicabila tuturor caselor.

Dupa asta sa-mi zici tu cum de sti ce fel de prindere a vrut proiectantul sa reiasa si cum a gandit el structura ( prindere incastrata, articulata la baza) si sa-mi zici de ce tipul de prindere realizat nu se incadreaza in una din ele astfel incat sa puna in pericol stabilitatea structurii.

Apoi sa-mi explici cum anume se compara o casa (anumite tipuri de incarcari, comportament diferit, total alta functiune) cu o structura de otel la care singura incarcare remarcabila e greutatea proprie si a masinilor.

Daca poti sa-mi dai niste raspunsuri cat de cat la subiect atunci poti spune despre altii ca n-au legatura cu domeniul, pana atunci tu esti acela.

--------------------
Renault Laguna 3 2.0 dci - 150 - 4Control
+
vijelie
post 2 Sep 2012, 20:20
Post #234

membru violet

Adancimea de 1m e din considerente climaterice (se numeste adancime de inghet si difera ca valoare de la o zona la alta a tarii).

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
bogdyMND
post 2 Sep 2012, 20:50
Post #235

Membru autentic

Adancimea de inghet e unul din vreo 10 criterii care dau adancimea de fundare (deci criteriile astea dau doar cat trebuie sa fie minim considerand doar tipul terenului, fara sa ia in considerare ce se fundeaza pe el). Si pentru Bucuresti este 80-90 cm. Ideea era ca sunt atatea lucruri de care depinde incat sa compari doua constructii total diferite pe baza unei singure valori e foarte absurd
Nu trebuie intrat in detalii, am facut precizarea aia pentru ca unii s-ar putea sa ia de bun cele spuse.

This post has been edited by bogdyMND: 2 Sep 2012, 20:56

--------------------
+
ssilviu
post 5 Sep 2012, 13:19
Post #236

F1 Man

QUOTE(bogdyMND @ 2 Sep 2012, 21:15)
Arata-mi normativul ala ce recomanda 1 metru si sa-mi explici cum au stiut baietii aia de l-au scris ce fel de teren e

Eu zic să-mi arăți tu înainte studiul geotehnic pentru construcția aia. Care de fapt nu există. Sau nu real. Asta până să ajungem la normative wink.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
bogdyMND
post 5 Sep 2012, 13:43
Post #237

Membru autentic

N-am facut eu afirmatii sa aduc dovezi. Tu esti cel care a facut o generalizare grosolana (ridicola chiar) comparand doua chestii total diferite. Eu doar am atras atentia ca sunt atatea variabile incat sa tragi concluzii bazate pe o valoare luata din pom e ridicol, ca apoi sa mai si tragi de urechi pe altii cum ca n-au legatura cu domeniu. Apropo, in calitate de ce ai facut afirmatiile, ce legatura ai cu domeniul? (doar o intrebare, n-o luat in nume de rau).

Crede-ma, nici un proiectant n-ar spune asa ceva fara sa vada tot proiectul si sa auda justificariile celui ce l-a facut.

Si eu te-am intrebat in general de unde "stie" normativul toate variabilele alea (le-am dat exemplu) pentru toate cazurile posibile de amplasament incat sa dea o valoare generala.

--------------------
+
ssilviu
post 5 Sep 2012, 13:53
Post #238

F1 Man

Eu doar am făcut o generalizare ca să poată fi mai ușor de înțeles situația actuală de către niște utilizatori generaliști ai acestui forum. Din prisma experienției indirecte pe care o am până acum cu domeniul construcțiilor, mai ales al proiectării. Și dacă lucrezi în domeniu, știi foarte bine, cât de "profesionist" se lucrează în acesta(incă o generalizare dacă-mi permiți). Cu atât mai mult cu cât vorbim despre o lucrare făcută de statul român icon_mrgreen.gif

Dacă ai însă o problemă cu generalizările, va trebui să te obișnuiești, ești pe un forum ....

This post has been edited by ssilviu: 5 Sep 2012, 13:54

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
bogdyMND
post 5 Sep 2012, 14:05
Post #239

Membru autentic

Eu inteleg ca se fac generalizari dar trebuie sa fie corecte. Ca si cum as zice eu ca daca tico are 4 prezoane un megane de ar trebui sa aibe vreo 6. E absurd si mai ales gresit.

--------------------
+
ssilviu
post 5 Sep 2012, 14:12
Post #240

F1 Man

De fapt eu am spus că nu m-aș bucura de o Laguna care are 3 prezoane precum un Tico.

Eu știu persoane din domeniul proiectării care mi-au spus că nu s-ar muta în mai nimic din ce s-a construit în ultimii ani în România. Asta spune tot smile.gif

This post has been edited by ssilviu: 5 Sep 2012, 14:17

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
9 Pages « < 6 7 8 9 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:09
Dacia