Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6
![]() ![]() ![]() |
Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
De parcă ar putea etanșa întraga construcție astfel încât păsărelele și aerul umed să nu pătrundă…
Și iarna dacă intri cu mixul de zăpadă și sare lipit de caroserie și se topește în mirificul atelaj de parcare, unde se va scurge apa sărată oare? Sau vor avea și instalație de aer condiționat? |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aia de la etaj vor abea avantaju
![]() Io ma intreb altceva.vii ca omu din ploaie noroi etc ![]() Se murdareste caruselul tau,toate etc. Cine spala porma fiecare platforma ? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cine o zis ca le spala cineva?
Surprizele o sa apara cand o sa gasesti pete de ulei pe capota sau pe geamurile laterale (depinde cum se va scurge uleiu de la "vecinu'" de sus) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 24 Sep 2009, 09:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Crezi ca si-au inchiriat loc in carusel, persoane cu 1300 sau trabant? Fii serios... si chiar daca ar fii depus cereri astfel de persoane, nu ar fii primit aprobare.
Va dau insa dreptate legat de intrat cu noroi in carusel, sau iarna, zapada care se topeste... parerea mea ca ar trebui un furtun cu apa, si inainte sa o bagi, dai cu jetu pe roti, pe praguri.... |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Incercati totusi sa ramaneti la subiect, Va rugam.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 24 Sep 2009, 10:54) Crezi ca si-au inchiriat loc in carusel, persoane cu 1300 sau trabant? Fii serios... si chiar daca ar fii depus cereri astfel de persoane, nu ar fii primit aprobare. Asa zici de parca doar la alea le curge uleiul..... QUOTE(Maskatu @ 24 Sep 2009, 10:54) .... Va dau insa dreptate legat de intrat cu noroi in carusel, sau iarna, zapada care se topeste... parerea mea ca ar trebui un furtun cu apa, si inainte sa o bagi, dai cu jetu pe roti, pe praguri.... Tu te asculti? Mai ales iarna sa dai cu furnul de apa pe masina? Ca sa nu mai dezlipesti frana de mana a doua zi? Lasati enormitatile astea. Jucaria asta e faina, dar si aceasta este produsul unei societati care e alt nivel care pur si simplu nu s-a mai gandit la noroi, la ulei sau alte tampenii, pentru ca astea NU prea sunt probleme pe acolo. Cocina este in jurul smart parkingului, asa va ajunge si el. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce masini sunt garate:S5,new polo,octavia 2,megane 2 face lift,golf5
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca or sa fie probleme cu lichidele scurse de la vecini.
daca va uitati la pozele din timpul constructiei, o sa vedezi ca fiecare loc de parcare are suprafata inferioara din tabla (fara gauri) si ca intrarea fiecarui luc e putin inclinata in jos (ca sa poti urca usor cu masina in carusel). deci eventualele lichide se vor scurge pe acolo, nu pe masinile parcate la nivelele inferioare. |
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
99% s-au gandit producatorii la marea majoritate a problemelor ce pot sa apara in utilizarea acestui tip de parcare ... carcotasi si nod in papura putem gasi de fiecare data. Este o chestie, buna de altfel, cat de buna sau utila vedem in timp
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
driverx |
![]()
|
Pai cu toate problemele astea mici, tot cred ca e util. Pare o solutie de compromis.
Is curios totusi daca trece interesul electoral, cate jucarii dinastea o sa se mai faca. SI DACA o sa se implementeze si in alte orase.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cmandrei |
![]()
|
Cred eu, ca in mod normal, ar trebui aplicate/montate in x zone, areal clar definit, studiata functionarea (nu doar fizica a rotitelor masinariei ci si din punct de vedere al problemelor care pot sa apara din cauza celor care blocheaza accesul, strica cu rea intentie diverse componente sau fatada etc.) si dupa o perioada de timp (minim 3 luni dupa parerea mea) sa se ia decizia, sau sa se faca un raport frumos prin care altii sau aceasi sa poata lua decizia corecta: mai instalam sau nu
![]() P.S. Si nu incepeti acum cu chestii de genul, "eh nimeni nu face" "eh pe nimeni nu intereseaza" ... ca e doar o parere mica nimic mai mult. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasa orasele.. in alte sectoare...... macar....
dar cred ca e ce zici tu..... plocon electoral pt candidatul ...suprem.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cmandrei |
![]()
|
Prea putine locuri create ca sa fie intr-adevar asa ceva ... dar no' fiecare gandeste acum in felul lui, nu stiu eu.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ii raspundeam lui driver..... dar mesajul tau a aparut in fata
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ok. Am inteles. Dar oricum suntem sau/si sunteti OffTopic. Se discuta exclusiv despre instalatie, nu avem treaba cu motivatii poate electorale ce au dus la achizitionarea ei. Multumesc,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu este nimeni pe forum care a prins loc la carusel sau macar sta pe langa el...?
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Parerea mea e ca desi la prima vedere par interesante, cu siguranta nu mi-as dori asa ceva aproape de locul in care stau. Sunt doar o pseudo-solutie la marea problema a locurilor de parcare din orasele noastre. Arata urat si cand sunt noi, imi imaginez cum vor fi dupa ce se va depune mizerie/praf pe ele si vor fi acoperite de graffiti.
In cartierele de blocuri unde oricum e prea mult beton si prea putina verdeata, singura solutie acceptabila din punct de vedere urbanistic nu poate fi decat parcarea subterana. Prin zonele industriale insa, sau pe la marginea oraselor pot fi luate in considerare si parcarile astea etajate. In rest, nu. |
--------------------
Fiat
Coupe
- -
16v Turbo 195CP
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
lecar - si cum sapi tu parcarea aia cand toate retelele sunt ingropate si trase inca de pe vremea lui ceasca si nu mai exista niciun plan actualizat - cam greu zic eu - pana una alta eu accept parcarile astea - asta ca solutie din partea unui urbanist
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 24 Sep 2009, 13:37) lecar - si cum sapi tu parcarea aia cand toate retelele sunt ingropate si trase inca de pe vremea lui ceasca si nu mai exista niciun plan actualizat - cam greu zic eu Eu de buna seama ca n-as stii cum sa sap, insa imposibil precis nu este. S-au facut lucrari de inginerie civila in lumea asta mult mai complicate decat o banala parcare subterana. Se muta tevi, se ocolesc, solutii se gasesc. Sunt de acord insa ca ar fi costuri ridicate (chiar mult mai ridicate). Insa dupa ce-am vazut ca s-a intamplat in ultimii 20 de ani la noi, inclin sa cred ca problema noastra principala care nu ne lasa sa ne dezvoltam ca o tara normala, nu e neaparat lipsa banilor. Nu ca n-ar fi si asta o problema. Insa aia principala e mai degraba lipsa unei viziuni pe termen lung care sa ne asigure o dezvoltare durabila si armonioasa. Si asta se aplica la tot: economie, cultura, educatie, infrastructura, urbanism etc. QUOTE(vijelie @ 24 Sep 2009, 13:50) Mai mult praf decat pentru 2 locuri de parcare pe asfalt nu se poate aseza fiindca atat e suprafata acoperisului. ![]() Praf si mizerie o sa fie si pe pereti, nu doar pe acoperis. Nici nu cred ca le trebuie 5 ani ca sa ajunga sa "imbatraneasca vizual". Sa speram ca ma insel eu... |
--------------------
Fiat
Coupe
- -
16v Turbo 195CP
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce usor vorbiti astia de nu aveti nici o legatura cu constructiile ... un doi mutati tevi, cabluri ... si ii gata parcarea
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
Sunt parcari in bucuresti supra etajate goale,ca e scumpa ora,deh.
Si mie mi se pare scumpa ora.La ele. si reti dastea subterane cand astea etajate sunt goale ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nici la altii parcarea nu e ieftina. Am parcat intr-o parcare subterana in Viena. Pentru 3 ore am platit aproape 10€ (9,60)
![]() DSCF3115.jpg ( Size: 154.75k ) Number of downloads: 772 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
In Franta a bagat Vinci la greu mai ales in zona pariziana. Pe zi parcarea costa intre 20 si 30 de euro, depinde de zona. Pentru riverani exista insa abonament pe luna pe la 200. Pot sa va confirm ca jumate sunt goale, tocmai pentru ca ai dezavantajul pretului si a distantei pana acasa (e cam una la cartier). Ca idee generala insa majoritatea parcarilor s-au facut inaintea blocurilor din jur. Se poate si invers dar e mult mai complicat si costisitor. De aia zic ca mai 50 de ani pana dispar blocurile comuniste asta e singura solutie viabila din pacate.
|
--------------------
------
------
------
|
|
ydaniel |
![]()
|
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
C@talin |
![]()
|
gata sa inhis si cu asta, ce de msmart parking avem prin capitala
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Benafflek |
![]()
|
![]() Survivor Group: Members Posts: 33 Joined: 29 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! De 2 saptamini am si eu loc la smart parking
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2010 Get rich or die trying!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am văzut și eu etapele de construcție la vreo două prin Drumul Taberei. La ce fundație au, m-am lămurit.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Benafflek |
![]()
|
![]() Survivor Group: Members Posts: 33 Joined: 29 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2010 Get rich or die trying!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:28 |