Romania - Echipa de fotbal, in general despre echipa de fotbal a Romaniei
![]() ![]() ![]() |
Romania - Echipa de fotbal, in general despre echipa de fotbal a Romaniei
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
renault megane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 990 Joined: 24 June 09 From: bucuresti ![]() |
cred ca trebuie sa gandim pozitiv, sa fim mai optimisti....ca doar urmeaza derbiul cu Luxemburg.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Daca am ajuns sa avem derbi cu Luxemburg,e clara treaba.
Eu unul nu mai cred in nationala lui Lucescu. Romania nu are antrenori de valoare,inafara de M.Lucescu si Dan Petrescu,iar ei au reusit performante doar pe termen lung. La nationala nu ai timp sa construiesti o echipa de la zero. Jucatori buni avem,public avem,stadion vom avea...antrenor ne lipseste. Ca fapt divers ca si antrenor mi-a placut de Protasov, care a construit o echipa repede,iar jocul era spectaculos. Eu ieri am vazut ca obiectivul echipei nationale a fost un egal cu Bosnia. Mutarile defensive,trasul de timp a jucatorilor (Mutu se lega la sireturi,Tamas mirosea iarba etc) spun multe. Daca Razvan Lucescu spera la un egal cu Bosnia,atunci ce pretentii de calificare sa avem ? Nu sunt eu mare microbist,dar parca mi-e dor sa ma bucur de o calificare. |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Totusi la ce sa ne asteptam? Si cu generatia de aur eram mediocri. Am castigat vreodata un campionat mondial sau european? Ne-am apropiat vreodata? Nu.
Cu greu ieseam din grupe si apoi ne-o luam, asta cand ne calificam. Pe francezi ii inteleg sa fie suparati, dupa ce faceau prin 1998 si 2000, e cam trist acum ca sunt slabi. Dar noi de ce ne suparam? Astia suntem, asta ne e valoarea la fotbal... Punct. Daca si pentru Bosnia am ajuns echipa "de 3 puncte" e cam clar. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 28 Mar 2011, 02:14) Totusi la ce sa ne asteptam? Si cu generatia de aur eram mediocri. Cu greu ieseam din grupe si apoi ne-o luam, asta cand ne calificam. Cati ani ai? Ori nu ai prins chiar toata perioada 1990-2000, ori poate ai prins-o si ti se pare o nimica toata sa treci de grupe la mondiale si europene... Si cand nu s-a calificat generatia de aur? O singura data au ratat, in 1992. This post has been edited by papa_mulo: 28 Mar 2011, 15:42 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-am fost niciodata o echipa mare si nu ne-am apropiat niciodata de vreun titlu. Doar cu pretentiile suntem 'mari'.
Sa fim seriosi, intotdeauna ne-am bazat pe 1-2 jucatori foarte buni care ne castigau toate meciurile. E adevarat ca in 1990 aveam 4 ani dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma uit acum la 'marea noastra istorie' in fotbal si sa vad ca defapt e plina de rezultate mediocre. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
16.10.2002 Bucuresti
Preliminarii CE - Portugalia 2004 Romania Luxemburg 7 0 cam asta era scorul pe care ii bateam pe cei din luxemburg pe vremuri acum e considerat un meci greu , este si normal joci contra la tamplari , dentisti , oflatmologi si ce-or mai fi ei de profesie Florescu e titular desi nu joaca pe nicaieri , mai e unu de nu a pus piciorul pe mingie la clubul lui de vre-o 2 luni dar el e de nationala Eu personal nu voi mai urmari meciurile nationalei , sambata mai bine stingeam becul si protejam pamantul 29 Mar 2011, 21:09: LE Gooool Luxemburg This post has been edited by L!nuX: 29 Mar 2011, 20:09 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
1-1 bre ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
iti dai seama
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Deci aia au in echipa un jucator pe nume Muci si noi facem egal cu ei?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de Mutsch ... sau te gandesti la respectabilul nostru coleg de forum, MuciX
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Felicitarile mele daca va uitati la meci . Eu m-am lecuit.Mai bine ma uit pe youtube la clipuri interesante decat sa-mi pierd vremea vazand niste figuranti fara conditie fizica. O sa ma mai uit doar cand numai sunt : cocis, ropotam, florescu, deac + lucescu jr la nationala.
|
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
te uiti degeaba daca in locur lor vin tot ca ei
![]() eu ma uit cand o sa vina Dan Petrescu sau Lucescu Sr . presimt ca pana atunci vine Piturca , Cartu sau Hagi , asa e cand ai presedinte FRF pe Mircica |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
iordanescu j.r trebuie sa vina .Il aduce portar pe tibi lung.Il aduce si pe baciu de la steaua .si tot asa
|
--------------------
------
------
------
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Hai Luxemburg! Hai cu egalarea!
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Tamango |
![]()
|
3-1, ce egalare ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
cica romanica - echipa de fotbal.care echipa si mai ales care fotbal?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Tamango |
![]()
|
Asta fu ... Mutu - Luxemburg 3-1 ... desi victorie, suntem cizmele Europei ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
S-a simtit lipsa lui Florescu
![]() Am reusit sa-i batem ! |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Voi chiar v-ati uitat la meciul asta?
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
asa numai de distractie si din plictiseala,
,,sa radem cu echipa nationala'' |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 29 Mar 2011, 20:19) N-am fost niciodata o echipa mare si nu ne-am apropiat niciodata de vreun titlu. Doar cu pretentiile suntem 'mari'. Sa fim seriosi, intotdeauna ne-am bazat pe 1-2 jucatori foarte buni care ne castigau toate meciurile. E adevarat ca in 1990 aveam 4 ani dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma uit acum la 'marea noastra istorie' in fotbal si sa vad ca defapt e plina de rezultate mediocre. Sa te uiti la statistici e fix vax...daca vezi in ziar rezultatul de aseara 3-1, iti imaginezi ca i-am batut pe aia fara sa ne fortam prea tare, ca am ratat 20 de ocazii si ca au dat si aia un gol din intamplare...daca vezi meciul, ramai cu alta impresie. Pai practic tu nu prea ai prins generatia de aur din perioada 1990-2000...aveai 14 ani in 2000, de abea de pe la varsta aia incepi sa intelegi cat de cat ceva din fotbal si din viata in general. Daca n-ai trait perioada aia decat din perspectiva unui copil, e greu de realizat care era treaba cu echipa aia. Dupa parerea mea ne-au lipsit in permanenta 2-3 jucatori care daca erau la valoarea celorlalti se putea vorbi si de titluri sau macar finale...nici vorba sa ne fi bazat pe 1-2 jucatori, cu 1-2 jucatori nici nu te califici, uita-te la echipa asta care are mai mult de 1-2 valori si e varza... |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg ce tot se caca ziarele de sport si lumea ca abia am batut Luxemburg. In caz ca urmariti fenomenul o sa vedeti ca nu mai exista echipe mici, iar fotbalul s-a schimbat. Nu mai departe de saptamana trecuta Franta care are jucatori de 20-30-40 de milioane de euro in echipa a batut cu.....2-0 tot pe Luxemburghezi. Si nu a mai fost nici o rusine si nici o drama.
Numa romanu' are impresia ca face parte dintr-o rasa aparte, superioara cand o marea parte sunt niste prosti/lenesi/hoti/infractori. In caz ca nu stiati Romania este singura tara din UE cu peste 4 milioane de dosare penale....dar si la dat din gura suntem tot primii!!Suntem prieceputi la toate, dar mai ales la fotbal si masini!! A...si la femei...normal..nimeni nu si-o baga si o scoate ca romanu:) Lasand gluma la o parte...rezultatul e ok chiar daca unii visau 10-0. Cum au remarcat multi...jocul nu straluceste...dar cred ca e mult si psihic. Cand toata lumea iti spune ca esti varza...probabil incepi sa si crezi asta. Bafta |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Pai jocul e problema, nu rezultatul...n-a cerut nimeni sa batem cu 10-0. Asta cu "nu mai exista echipe mici" e relativa. Amatorii tot amatori sunt.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda,,,mai ales la mijloc...parca de acolo la pleaca toate.
Si Mutu se plangea ca in Bosnia nu a avut nici o minge utila... |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
atata timp cat fotbalu' plateste, indiferent de rezultate, nu veti vedea performanta..ia sa le dea bani de-o masa calda si o baterie de vin ca sa vedeti dup-aia alergatura..eu cand aud comentarii legate,de multe ori,de calitatea gazonului,vezi Doamne,ma ia cu nervi..un performant n-ar trebui sa comenteze ca asta-i meseria lui..dar ai nostri se refac cu greu dupa ce-si baga ficatii in alcool si noptile petrecute cu tot felu' de bombe..daca nu pot insemna ca-s impotenti..sa ne lase..ne fac de tot rasu'..eu refuz sa ma mai uit la vreun meci..n-am de ce sa mi se ridice tensiunea pt niste panarame..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
A l e x |
![]()
|
papa_mulo: Pana la urma scorurile, victoriile si titlurile raman in istorie, nu amintirile. Daca eram o echipa mare aveam cu ce ne lauda, asa, suntem doar cu vorbele si cu figurile, fara nimic concret in spate.
Daca singura lauda a generatiei de aur e 'ieseam din grupe', e cam clar cat de buna era, nu? Era mult mai buna decat generatia de acum. Cu asta sunt de acord. Dar dupa parerea mea, n-am fost niciodata prea buni si nu reusesc sa inteleg de ce tot avem pretentii de mare echipa. Vad ca si Bosnia trece de noi fara probleme. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Pentru tine...pentru cei care au trait momentele raman aminintirile. Si tocmai de aceea nici nu intelegi de ce avem pretentii de mari echipa.
Nu stiu ce ti se pare tie asa de usor sa treci de grupe la un turneu final...dar ma rog, tu daca n-ai prins e greu sa iti explic sentimentul pe care il aveau suporterii atunci: *Cand te asezai in fata televizorului sau mergeai pe stadion, credeai(in mod realist) in victorie, cu orice echipa mare din lumea asta jucam, noi plecam cu 50% sanse. *Cu echipe din ultima grupa valorica gen Faeroer, Luxemburg, San Marino, Lichtenstein...regula era de la 4 la 8 in sus si aia nu treceau de jumate. *Cu echipe din penultima grupa valorica nu imi amintesc nici macar un egal vreodata... *Grupele preliminarii le castigam aproape invariabil, au fost cazuri cand ne-am calificat cu 1-2 etape inainte de terminarea grupei. *Am fost mult timp in prima grupa valorica la tragerile la sorti pentru grupele preliminare...daca nu ma insel cred ca am fost si cap de serie la turneul final din 98 sau 2000(sau chiar amandoua). *la doua turnee finale(90 si 94) am ratat calificari in fazele superioare la penalty-uri unde ca sa zic asa "o putza de maimuta" face diferenta intre a face o mare performanta si a pleca acasa. Ma refer mai ales la 94' unde am ratat semifinala cu Brazilia. Turneu la care ai nostri l-au facut pe Maradona sa planga ca un copil...dar in fine, pe aceeasi logica ma poti intreba cine e Maradona asta? *aveam sustinatori in lume...multi straini tineau cu Romania dupa ce echipa lor iesea din turneu, starneam admiratie. Am vorbit cu o multime de straini care au trait anii aia si am constatat ca ei stiu si acum jucatori din echipa aia, si nu ma refer la Hagi...ca pe ala il stia oricine in lumea asta acum 10 ani. This post has been edited by papa_mulo: 30 Mar 2011, 16:22 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eheee... cand a fost ultima data cand a iesit lumea pe strazi de bucurie ca a castigat echipa nationala?
Sa fi fost in 98 dupa infrangerea Angliei cu 2-1. Unul din goluri dat de Adrian Ilie care purta tricoul cu nr 11. Daca gresesc nu dati cu pietre, aveam 7-8 ani. Vazusem meciul la tara. Aveam ditai televizorul alb-negru pus pe recamier iar eu stateam sub el si ma bateam cu tantarii ca sa pot sa vad si eu meciul ![]() Cand a jucat Romania cu Italia de a pierdut in 2000 cu 2-0 eram cu parintii la Predeal. Ce mai injura tata cand a dat Hagi in bara... Taica-miu cand mai trecea pe la bazaruri prin Turcia si le pomenea ca e roman si zicea "Hagi, Hagi!" imediat ii faceau reducere ![]() Acuma te-or lua la omor la ce prostii a facut Hagi in ultima vreme. De ce nu s-o fi retras el de tot din fotbal... Nu isi mai pata numele si ramanea in amintire numai ca un jucator foarte bun. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 30 Mar 2011, 16:35 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:04 |