Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Romania - Echipa de fotbal, in general despre echipa de fotbal a Romaniei

semit
post 9 Sep 2009, 22:32
Post #31

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

pacat de timpul pierdut..

Attached thumbnail(s)
IMG_4918.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 368
IMG_4917.JPG ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 349
IMG_4919.JPG ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 341
IMG_4916.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 361
IMG_4929.JPG ( Size: 1001.16k ) Number of downloads: 338
IMG_4932.JPG ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 80

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 10 Sep 2009, 00:01
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Tribunele alea sunt goale. Cand vom fi suporteri adevarati poate vom merita mai mult. Ma gandesc spre comparatie la atmosfera de la un meci al nationalei Angliei. Poate si Lucescu, la primul meci acasa, merita mai mult, macar pentru faptul ca e baiat cu bun simt desi eu cred ca e si un bun antrenor. Nu am vazut meciul ca am fost la aeroport sa astept pe cineva...o fi gresit Razvan, nu stiu, dar cred ca merita, cum am spus, mai multa sustinere.

This post has been edited by Dan73: 10 Sep 2009, 00:04

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
crisolro
post 10 Sep 2009, 06:37
Post #33

QUOTE(crisolro @ 7 Sep 2009, 11:16)
nimic nu se compara, dupa meciul cu Franta, cu titlul unui articol:
"Bucurosi ca stam acasa"
wink.gif
*

revenim cu acelasi ziar (mai mult o fituica) dar cu un alt titlu la fel de sugestiv:
"Un egal cat o infrangere"

10 Sep 2009, 07:40:
QUOTE(Dan73 @ 10 Sep 2009, 01:01)
Tribunele alea sunt goale. Cand vom fi suporteri adevarati poate vom merita mai mult.
*

cand vor juca fotbal adevarat vor merita mai multi suporteri
sau nu-ti ajunge cat ti s-a urcat sangele la cap pe la meciuri si pe ei i-a durut in buci?

This post has been edited by crisolro: 10 Sep 2009, 06:40

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
shteffanivlad
post 10 Sep 2009, 10:03
Post #34

Membru cu ESP/ASR

Nu sunt eu mare microbist, dar la meciurile nationalei ma mai uit. Oricum, jalnic. Astia suntem, este reprezentativ. Gazonul vai mama lui, suporteri vai mama lor (aia 5 care erau), echipa vai mama ei etc.

Ce mi s-a parut mine cel mai tare, sunt mesajele care circulau in subsolul imaginii, gen "hai dinamo, hai romania, 3-0 de la gigi boschetaru pentru marita manelista te iubesc fa".

Meci adevarat am vazut intre anglia si croatia. Ala meci, nu tzurca de pe ghencea

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
Solon
post 10 Sep 2009, 10:31
Post #35

Membru autentic

Io-te! Ai fost la figuri sus, la loje, mai Mariuse?
Daca te aflau stelistii de spargeau! Ai vazut ce liniste e! Ii auzi pe toti taranii cum mananca seminte si vorbesc la telefon!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
adip
post 10 Sep 2009, 14:33
Post #36

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Dan73 @ 10 Sep 2009, 08:01)
Cand vom fi suporteri adevarati poate vom merita mai mult. Ma gandesc spre comparatie la atmosfera de la un meci al nationalei Angliei.
Pai de ce aduci vorba de Anglia aici? Aia i-au rupt in doua pe croati, 5-1. Poti compara Lampard sau Gerard cu Marica sau Sapunaru?
Si eu cred ca, inainte de a cere oamenilor sa vina la stadion, echipa ar trebui sa joace fotbal si sa castige. Nu intereseaza pe nimeni o echipa de mana a treispea. Nu esti bun, la revedere, mars acasa, exista si alte evenimente care pot capta atentia.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
semit
post 11 Sep 2009, 00:12
Post #37

Private Spice

QUOTE(Solon @ 10 Sep 2009, 11:31)
Io-te! Ai fost la figuri sus, la loje, mai Mariuse?
Daca te aflau stelistii de spargeau! Ai vazut ce liniste e! Ii auzi pe toti taranii cum mananca seminte si vorbesc la telefon!
*

am stat intre nevasta lu' Rădoi si Ghionea laugh.gif

--------------------
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 00:43
Post #38

-

From: Romania

QUOTE(semit @ 9 Sep 2009, 23:32)
pacat de timpul pierdut..

10561582.gif

IMG.jpg ( Size: 40.32k ) Number of downloads: 88

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Modus
post 11 Sep 2009, 07:22
Post #39

Membru autentic

Reclama la Renault...

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Flamingo
post 9 Oct 2009, 20:43
Post #40

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Are cineva idee ce a facut nationala de juniori azi ? unsure.gif

QUOTE(semit @ 11 Sep 2009, 01:12)
am stat intre nevasta lu' Rădoi si Ghionea laugh.gif
*

Acum am vazut mesajul tau...

Ai stat intre nevasta lui Radoi si nevasta lui Ghionea sau intre nevasta lui Radoi si Ghionea ? tongue.gif Te intreb pentru ca sunt curios daca Roxana Ghionea arata bine in realitate... ca din filmuletul ala XXX nu prea mi-am dat seama. icon_mrgreen.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
semit
post 10 Oct 2009, 12:32
Post #41

Private Spice

a lu' Ghionea buna si tace, a lu' Radoi mai trecuta si mai putin buna dar tare prostuta smile.gif

--------------------
+
caktuss
post 10 Oct 2009, 13:33
Post #42

Membru autentic

From: Iasi

de sters

This post has been edited by caktuss: 10 Oct 2009, 13:34

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16v 05-2005 - numar cu gaura
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
Flamingo
post 10 Oct 2009, 21:31
Post #43

Membru "SPARKY Team"

Serbia - Romania = 1-0 la pauza.

Dupa ce ca sarbii au trimis pe teren nationala de baschet, ne-am mai ales si cu 4 cartonase galbene, pe cand ei, doar unul singur. Bine ca nu au fost mai multe, mai ales ca Mutu merita din plin cartonas dupa ce l-a lovit pe nea' ala cu cotul in nas... am scapat basma curata, pentru ca acum Mutu ar fi vazut meciul din vestiar...

Sa mai zic de ratarea moumentala a DINAMOVISTULUI Cristea ? Nu, ca ma enervez. Astept repriza a doua sa numar golurile sarbilor.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
caktuss
post 10 Oct 2009, 22:20
Post #44

Membru autentic

4-0 radmasa.gif

nici n-am cuvinte sa mai comentez ceva...

--------------------
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
Flamingo
post 10 Oct 2009, 22:25
Post #45

Membru "SPARKY Team"

Chivu = cartonas rosu, eliminat aiurea. Abia se miscau pe teren in prima repriza. In adoua, fara Mutu si fara Chivu, ce vroiai ? Sa zburde ? Sau sa dea Cristea gol ? Mai naspa e ca ieri, cand au iesit romanii la antrenament pe stadion ca sa se acomodeze cu el, sarbii au facut o faza de cacao. Au setat tabela de marcaj pe 3-1... Cand a fost intrebat Chivu care e treaba, ala a glumit, spunand ca probabil testau sarbii tabela...

In fine...

Caktuss, esti offtpic... Scorul final e 5-0. Adio Africa !

--------------------
+
caktuss
post 10 Oct 2009, 22:25
Post #46

Membru autentic

tocmai ii spuneam Lucretiei sa lase la meci ca poate mai baga sarbii un gol radmasa.gif

--------------------
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
xcss
post 10 Oct 2009, 22:27
Post #47

Born to Be Epic

Bah tocmau ce mutasem si eu pe meci... ca sa vad golu' 5 in direct...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
alex.vano
post 10 Oct 2009, 22:30
Post #48

Membru

From: Bucuresti, 5

Mda, scorul spune tot. Poate la jocuri pe calculator schimba careva scorul.

--------------------
Renault Clio 75 caluti - numar de sarpe
+
Flamingo
post 10 Oct 2009, 22:32
Post #49

Membru "SPARKY Team"

Eh, asta este... Bine ca la final m-am consolat cu coloana sonora, cu piesa celor de la WARGANISM - Shadowboxing. Ma rog, doar inceputul piesei... nu e tota, ca sa nu sperie lumea... (piesa e pe coloana sonora a TVR la meciuri de vreo 2-3 ani)

Sau aici...
.
.
.

--------------------
+
DrK
post 11 Oct 2009, 09:42
Post #50

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

nu s-a vazut niciodata mai bine ca aseara ce inseamna sa lipseasca un fundas central si ala sa fie si chivu...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 11 Oct 2009, 09:55
Post #51

Membru "SPARKY Team"

Asta este... Am mai zis eu... Noi am avut in teren nationala de fotbal asa varza cum era ea... iar sarbii au avut pe gazon nationla de baschet. Sa nu-mi ziceti ca n-a contat inaltimea, ca nu va cred.

Nu am vazut niciun duel aerian castigat de romani fara sa le sara alora in carca si apoi sa se dea fault pentru ei. Cum credeau ai nostri ca trimitand mingea in fata la bataie o vom recupera cat ai clipi... ? Bine, ca in catevsa randuri au mai facut aia greseli si Marica sau Mutu au mai speculat "furandu-le" mingea, dar in rest... tot ce insemna minge pe sus, era recuperata LEJER de sarbi, ca deh... nationala de baschet si-a spus cuvantul.

De cand i-am vazut dand mana la inceputul meciului mi-am dat seama ca vom avea de furca. Isi dadeau mana si se uitau in sus. Bai nene, dar toti ae uitau in sus. Cu exceptia pletosului de la sarbi, TOTI erau cu cel putin un cap mai mare decat romanii.

Inaltimea dar si faptul ca au fost motivati, a contat fosarte mult in meciul de aseara. Noi am jucat pentru palmares iar ei pentru CALIFICARE. Noi am avut in lot cativa jucatori fara experienta in meciurile internationale, ca deh sunt apropiatii lui Lucescu, pe cand ei au avut numai jucatori unul si unul ce joaca la echipe de top din Europa, cumparati pe bani grei.

Experienta si-a spus cuvantul. Nu stiu de ce am impresia ca ai nostri stiau c-o sa si-o fure mult inaintea fluierului de start. In fine...

--------------------
+
Dan73
post 11 Oct 2009, 11:43
Post #52

Membru autentic

Pai sa bagam si noi baschetbalisti la nationala de fotbal. Ce simplu ar fi.
Flamingo, jucatorii aia sarbi, chiar daca sunt inalti, (deh sunt natia cu cea mai mare medie de inaltime de pe continent) au jucat fotbal in cadru organizat de mici, au fost bagati bani in ei si in centrele alea de pitici si juniori unde au crescut. Platesti bine si instruiesti antrenori, preparatori fizici, medici, nutritionisti etc etc. si uite-asa, peste 20 de ani, o sa ai o nationala cu care sa te mandresti. Nu faci asta, ai ce avem noi acum.

This post has been edited by Dan73: 11 Oct 2009, 12:02

--------------------
+
L!nuX
post 11 Oct 2009, 18:24
Post #53

Membru decent

acum am vazut si eu scoru , 5-0 , astia au jucat miuta ?

--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
+
Flamingo
post 12 Oct 2009, 07:09
Post #54

Membru "SPARKY Team"

SHOCK ! blink.gif

Lucescu nu-l va mai convoca pe decarul "naționalei" dar nici pe Adrian Cristea, prietenul de pahar al "Briliantului". Jucătorii sînt revoltați că vedeta nu s-a întors cu ei acasă: "E laș!"

Adrian Mutu (30 de ani) a terminat-o cu echipa națională. Surse din cadrul lotului susțin că selecționerul Răzvan Lucescu nu va mai conta de acum înainte pe serviciile vedetei Fiorentinei, nemulțumit de atitudinea "tricolorului" din timpul cantonamentului și la meciul de la Belgrad.

De asemenea, Adrian Cristea, "locotenentul" lui Mutu la șprițul de la Doi Cocoși, va fi ignorat de selecționer de acum înainte.

"E laș, de ce nu vine cu noi?"
Ieri dimineață, pe aeroportul din Belgrad, chiar și unii jucători din lot s-au revoltat împotriva lui Mutu, atunci cînd au realizat că jucătorul Fiorentinei, suspendat pentru meciul cu Feroe de la Piatra-Neamț, pleacă direct în Italia: "E un laș! De ce nu vine cu noi la București? Și el a pierdut meciul cu 0-5, nu numai noi".

A plecat la tratativeMutu a părăsit cantonamentul ieri dimineață. A plecat cu o mașină să discute oferta celor de la Fenerbahce.

În stafful naționalei s-a discutat că Mutu ar fi luat intenționat galben, să nu joace miercuri cu Feroe: "Dacă vrea să fie alături de echipă, să fie la toate meciurile, nu numai la alea la care îi convine".

Catastrofă pe teren
Și atitudinea lui Mutu pe teren i-a revoltat pe antrenorii echipei naționale. "La 0-2 s-a terminat totul", declara după meci Răzvan Lucescu. La acea fază Mutu a pierdut mingea, s-a oprit pe teren ridicînd mîinile și certîndu-și colegii. "Noi sîntem vedete, dar în afara terenului. În joc nu avem nici o atitudine". În rest Mutu a ratat o lovitură liberă, a șutat o minge prinsă ușor de Stojkovici și atît.

Cheful dezvăluit de "Libertatea"
Mutu a călcat pe bec încă de marți seara. Deși era în timpul liber a chefuit în noaptea de pînă la ora 03:00, iar a doua zi erau programate două antrenamente. Primul la ora 11:00.

Paparazzi Libertatea l-au surprins pe atacantul "naționalei", împreună cu colegul său Adrian Cristea, distrîndu-se în două restaurante din București, în compania a două femei focoase, Cristina Țintilă și Alina Ghidarcea, fumînd tacticos dintr-un trabuc și savurînd cîteva sticle de vin roșu.

O calificare și patru ratări
Adrian Mutu a debutat la "națională" în 2000, la un amical cu Grecia (0-2). Are 67 de selecții și 29 de goluri, ocupînd locul 3 în topul marcatorilor all-time al reprezentativei, după Hagi (35) și Iuliu Bodola (31). Mutu a participat la două turnee finale, Euro 2000 și Euro 2008, unde a înscris unicul gol al "tricolorilor", contra Italiei, 1-1. În acel meci a ratat și un penalty. Cu Mutu, "naționala" a ratat patru calificări: CM 2002, CE 2004, CM 2006 și CM 2010.

Alte acte de indisciplină comise de Mutu la "națională"

2004:
&raquo; A fugit din cantonamentul "naționalei" înaintea meciul cu Macedonia, de la Craiova, din preliminariile CM 2006. Împreună cu Lobonț și Neaga au fost la un bar de striptease de la marginea Băniei. Mutu a marcat golul victoriei, 2-1, în minutul 86.

&raquo; Pe vremea cînd juca la Chelsea, a fost depistat pozitiv la cocaină, fiind suspendat 7 luni.

2006:
&raquo; În turneul din SUA, Mutu a fost exclus din lot de Victor Pițurcă pentru amicalul cu Columbia, după ce i-a răspuns obraznic selecționerului în timpul partidei cu Irlanda de Nord și apoi l-a amenințat pe secundul Ștefan Iovan că-l dă afară de la "națională". A fost iertat.

&raquo; După trei luni de la incidentul din America, Mutu a comis-o din nou. În timpul cantonamentului premergător meciului cu Bulgaria din debutul preliminariilor CE 2008, l-a bătut pe un ospătar din Constanța, în camera sa, cu o rangă învelită într-un prosop.

2008:
&raquo; A refuzat să meargă în cantonamentul de pregătire pentru Euro 2008, invocînd faptul că trebuie să fie alături de soția lui, Consuelo, care născuse în SUA. În mandatul lui Pițurcă, Mutu se prezenta mai mereu la lot a doua zi după reunire, pentru a petrece noaptea prin cluburi.

Mai multe aici !

--------------------
+
bardu
post 12 Oct 2009, 15:01
Post #55

Membru autentic

Nu ai cu cine dom`le, niste tarani (va amintiti reclama?).
Ce sa faci unii se straduiesc cu adevarat sa inscrie la alte porti decat cele aparate de portarul echipei adverse cand e vorba de bani putini de la echipa nationala.
As prefera sa avem o echipa de jucatori tineri si muncitori, fara fumuri, prafuri, sa se aleaga ditre cei care nu fac prezenta la toate chefurile/barurile care le ies in cale!
Rusinos sa pierzi la 5 goluri diferenta, mai bine juca tineretul, ca sigur nu era mai rau!
Jos grandomania, jos nesimtirea!

--------------------
Renault Symbol Fidji - MS-08-?MS
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
Modus
post 12 Oct 2009, 15:05
Post #56

Membru autentic

Si tineretul a pierdut rusinos cu Letonia.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Dan73
post 12 Oct 2009, 15:41
Post #57

Membru autentic

Eu as zice ca rusinea ar trebui sa fie mai mare de partea alaora care au condus fotbalul romanesc in ultimii 20 de ani. Fotbalistii actuali atata pot, nu cred ca putem sa le cerem mai mult. Asta e valoarea lor. Mi-e teama ca oricat ar fi antrenorul de antrenor nu ar putea face din rahat bici.
L-am auzit ieri pe Sandu cand raspundea la o intrebare legata de faptul ca suntem cot la cot cu Insulele Faroe. Era cam iritat...citez aproximativ din memorie:
"Dar cine e dom'le Romania sa-si propuna sa se califice...asta e, stam 15-20 de ani pe langa..."
Daca ajungem sa spunem asa ceva dupa ce acum 15 ani era cat pe ce sa jucam o semifinala de cupa mondiala daca aveam mai putin ghinion....ce sa mai comentez.

--------------------
+
Flamingo
post 12 Oct 2009, 15:47
Post #58

Membru "SPARKY Team"

Apropo de asta, pregatiti-va cu bere si semninte pentru derby-ul cu Insulele Feroe. cool.gif

--------------------
+
bardu
post 12 Oct 2009, 15:52
Post #59

Membru autentic

Nu stiu daca ne comparam cu Feroe, dar sunt sigur ca baietii aia punmai multa patima in joc decat noi, prin urmare ne vor "urca pe garduri" la noi acasa biggrin.gif !
Adevarat ca si tineretul a perdut rusinos, dar ar fi bine sa se inceapa de la 0 decat sa tot carpim/improvizam si ne rugam celui de sus pentru o victorie. Imi aduc aminte de meciul cu Olanda, cand aia numa ca nu se rugau de noi "bagati-o ma in poarta!!!", si nici atunci n-am izbutit!

--------------------
Renault Symbol Fidji - MS-08-?MS
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
papa_mulo
post 12 Oct 2009, 20:20
Post #60

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 12 Oct 2009, 16:41)
Fotbalistii actuali atata pot, nu cred ca putem sa le cerem mai mult. Asta e valoarea lor.

Nu sunt de acord, problema nu e la valoare ci la atitudinea lor cand vin la nationala...un fel de reuniune de pretenari care se dau in stamba cand se intalnesc si uita scopul intalnirii lor. Nu ai cum sa te bati la penultimul loc cu Feroe datorita lipsei de valoare atat timp cat ai in echipa pe Mutu, Chivu, Marica, Rat sau Radoi...am zis doar niste nume, mai sunt si din astia tineri cativa buni. Eu refuz sa cred ca Austriecii si Lituanienii sunt peste noi valoric, ne-au depasit prin seriozitate si determinare, nu prin valoare.

Imi vine in minte o declaratie a lui Chivu care ilustreaza neseriozitatea si impertinenta lor, o declaratie de acum cativa ani cand incepusera seria de ratari de calificari si presa le tot vorbea de "generatia de aur"...la un moment dat Chivu a explodat si a zis ceva de genul:
"Asta e, am ratat calificarea si o luam de la capat pentru campania urmatoare! Si mai lasati-ne domne cu generatia asta de aur, ce generatie de aur, au castigat vreun turneu final? Se bagau cu fundul in poarta si dadeau un gol pe contra-atac..."
Mie mi s-au parut obraznice de atunci vorbele lui, ascultate azi sunt de-a dreptul penibile. Generatia de aur se baga cu fundul in poarta cu echipe MARI, pe care insa nu uita sa le arda pe contra-atac. Cu echipe de pluton gen Austria si Lituania le dadea handicap 3 invariabil iar la Feroe si alti pescari se discuta numai de la 6-7 in sus. Uite ca astia micii si desteptii nici macar sa piarda calificarea la mustata nu mai sunt in stare, au ajuns egalii pescarilor care vin la meci direct de la servici.

This post has been edited by papa_mulo: 12 Oct 2009, 20:22

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 11:05
Dacia