Romania - Echipa de fotbal, in general despre echipa de fotbal a Romaniei
![]() ![]() ![]() |
Romania - Echipa de fotbal, in general despre echipa de fotbal a Romaniei
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce gluma buna asta cu echipa nationala
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Ba!!!
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Din pacate noi nu mai avem sanse, decat matematice sa ne amagim , sa nu ne punem streangul acum ci dupa ce votam in noiembrie...........
![]() ![]() ![]() ![]() Oricum echipa Romaniei se califica in cel mai chinuit hal tot timpul, batem in 2 meciuri, luam bataie la greu si trebuie sa avem noi emotii pana in ultima clipa cand joaca cu mare talent jucatorii din nationala. Bine ca Mutu sta pe tusa, poate lasa Lucescu pe altii care chiar vor sa lupte, nu figuri si vedete care nici nu alearga sa recupereze o minge pe care au pierdut-o. Cateodata ti-e lehamite sa vezi ca parca asteapta sa vina cineva din tribuna sa le paseze o minge. Poate de aceea suporterii echipei Dinamo au intrat pe stadion. Doreau sa se joace ceva......................... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Cica "atacam Franta cu SURDU in locul lui MUTU"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asta din ciclu "minge pentru Contra" ... mai ramane sa marcheze Schiopu tocmai citisem un interviu cu Duckadam care zicea clar ceva ce crede toata lumea dar se abtine sa zica: ca de fapt nu mai avem sanse sa ne calificam si ca nu ne vom califica dar zicem ca mai avem sanse doar asa ... pt. moral ![]() This post has been edited by crisolro: 4 Sep 2009, 13:58 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
francezu ala era de la psg...sau om.... sica cred ca de ciuda se facea ca nu stie......
eu vreau sa vad jucatori tineri.......dispusi sa alerge.....si sa faca ceva in calificarile viitoare...asta e ....dusa p... de suflet.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 4 Sep 2009, 14:53) tocmai citisem un interviu cu Duckadam care zicea clar ceva ce crede toata lumea dar se abtine sa zica: ca de fapt nu mai avem sanse sa ne calificam si ca nu ne vom califica dar zicem ca mai avem sanse doar asa ... pt. moral ![]() Apropos de interviuri sau articole din sport... Pe YGSP.ro spun astia ca primul jucator TIGAN din istoria nationalei Frantei ne va ataca sambata. E vorba de Andre_Pierre Cignac. QUOTE Andre-Pierre Cignac are ceva deosebit. Este primul tigan in nationala Frantei ...a descoperit "Le Parisien.Bai nene, toata treaba asta mie imi suna a altceva. Cu alte cuvinte, tre' sa stam linistiti si sa nu ne mai atacam ca suntem facuti tigani, pentru ca au si ei tiganii lor ? ![]() Articolul Atenție! Primul jucător țigan din istoria "naționalei" Franței ne atacă la Paris! ... preluat si de GSP.ro dar ca stire secundara, articol situat in partea din dreapta a paginii. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(crisolro @ 4 Sep 2009, 13:53) Grozave ![]() ![]() QUOTE(MHY @ 4 Sep 2009, 13:55) Da...am impresia ca e Stargate pe AXN, o sa ma uit cum sta treaba pe gazon la publicitate ![]() OT:Echipa Romaniei - o gluma proasta. De cativa ani. Cam de cand nu mai are vedete, ci "vedete-n figuri". Nu imi amintesc vreun meci recent care sa justifice timpul meu pierdut...in general, mi-a parut rau ca m-am uitat. This post has been edited by Madriann: 4 Sep 2009, 14:51 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Hai România!!!
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cu cine jucam... cu echipa "frantei", numai negri , algerieni si alte corcituri... e vreun francez autentic in echipa aia ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ribery e unul...Toulalan altul.
... Gata si cu preliminariile astea ...oricum parca jucam altceva decat jucam cu nea Pitzi ala. This post has been edited by Dan73: 5 Sep 2009, 23:01 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
da, chiar am stat la meci cu sufletu` la gura... mi-a placut ce am vazut.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Franta 2 - Romania 0
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Tu la ce meci te-ai uitat ?
M-am uitat la punctajul grupei # Echipa M V E I Gol +/- Pct. 1 Serbia 7 6 0 1 15-5 10 18 2 Franta 7 4 2 1 9-7 2 14 3 Austria 7 3 1 3 10-10 10 4 Lituania 7 3 0 4 6-6 0 9 5 Romania 7 2 2 3 8-11 -3 8 6 Feroe 7 0 1 6 2-11 -9 1 Mai avem de jucat cu austria , serbia si feroe . Sanse cel putin matematice sunt , acum sa vedem , sperante prea mari nu imi fac ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Pentru a ne califica, avem nevoie de o echipa CAPABILA SA INSCRIE MACAR UN GOL, indiferent de (re)numele adversarului... De ce? simplu: pentru ca FARA GOL MARCAT NU AI CUM SA CASTIGI UN MECI! Logic, nu?
Ori, din moment ce, in 95 minute, echipa nationala a jucat la o calitate comparabila cu un meci de liga1 de la noi (deci, cu nimic peste).... ce sperante sa mai avem? singura noastra realizare a fost faptul ca francezii si-au dat autogol... este jalnic... daca noi toti ne-am face meseria in modul asta, pai..... Uitati-va la clasamentul de mai sus, si veti intelege de ce nu ne calificam... este un clasament al rusinii, in care echipe precum Serbia, Austria si Lituania sunt inaintea noastra... de toata jena... voi va dati seama ca, privind acest clasament, o persoana din alta tara (sa zicem, din Franta) se gandeste la noi ca fiind similari cu insulele Feroe... <span class='edit'>6 Sep 2009, 13:48:</span> QUOTE(L!nuX @ 6 Sep 2009, 08:44) Tu la ce meci te-ai uitat ? Radu s-a uitat la meciul la care ne-am uitat cu totii... meci in care Franta a marcat 2 goluri (de fapt 3, dar la unul dintre ele a fost corect semnalizat off-side-ul), iar Romania, nici unul... Caci, daca ai nostri ar fi inscris macar un gol, altfel am fi dormit noaptea trecuta, nu? ... RUSINEEE.... This post has been edited by supremeon: 6 Sep 2009, 13:49 |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
exact. era o gluma asa... de final de meci
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Cum sa te califici cand tu stai cu toata echipa in jumatatea ta?! Eu aseara m-am uitat numai la prima repriza. Cum naiba sa dai un gol cand fundasii centrali francezi stateau la max 10 m de centru terenului si romanii nostri nu puteau face nimic. Bineinteles ca nici francezii nu pot fugi non-stop si mai greseste cate unul dar nu am vazut de mult timp o echipa romaneasca care sa stea in teren cum a stat Franta aseara sau Stuttgart cu Timisoara. Antrenorii nostri nu stiu ca tactica se face si in functie de adversar?!
|
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
L!nuX |
![]()
|
noi avem 8 pct , feroe 1 , hai sa nu exageram cu asemanarea , e rusinos ca Lituania e in fata noastra , iar serbia a batut tot ce a prins , poate or sa faca figura frumoasa la mondiale
era o misiune aproape imposibila sa bati francezii la ei acasa , pe un stadion de 70 de mii plin de fani francezi si sa nu uitam ca totusi franta nu este cel mai accesibil adversar , iar autogolul s-a dat dintr-o faza facuta de ai nostrii , putea foarte bine sa fie un picior de roman acolo ca fapt divers sunt aprope convins ca daca era Mutu in locul lui Surdu cand a ratat din pasa lui Marica marca golul de 1 la 1 sau 1-0 ca nu mai stiu daca a fost inaite sau dupa gol respectiva ocazie |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Daca era mutu in meci nu mai faceau faza aia. Dadea Mutu o pasa gresita in minutul 2 si nu se mai intamplau celelalte faze
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(caktuss @ 5 Sep 2009, 21:36) cu cine jucam... cu echipa "frantei", numai negri , algerieni si alte corcituri... e vreun francez autentic in echipa aia ? Negrii, nu negri. Vrei nu vrei, acesti jucatori au cetatienie franceza si vor sa joace pentru Franta de vreme ce raspund convocarilor la echipa nationala a Frantei, nu a Algeriei. Iar acesti jucatori au jucat foarte bine pentru Franta ieri seara, pe mine m-au incantat pur si simplu, asa cum m-a incantat stadionul, si atmosfera. Da, erau si francezi "autentici" in echipa lor, si aia foarte buni: portarul, Gignac, Gourcouff, Toulalan, fundasul care a dat autogolul (care in rest a jucat chiar bine). Iar ai nostri nu au mai jucat asa prost de ceva vreme. This post has been edited by Modus: 6 Sep 2009, 18:11 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Nu mai fiti, mei suparati pe baieti.
Spre comparatie: FIFA World Cup European Qualifying : Group Three Table Saturday, 5 September 2009 21:29 UK P W D L F A GD PTS 1 Slovakia 7 5 1 1 19 8 11 16 2 Northern Ireland 8 4 2 2 13 7 6 14 3 Poland 7 3 2 2 19 8 11 11 4 Slovenia 7 3 2 2 10 4 6 11 5 Czech Republic 7 2 3 2 8 6 2 9 6 San Marino 8 0 0 8 1 37 -36 0 Asta nu inseamna nimic pentru mine, Cehia va ramane o echipa de calibru. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
noroc , cu Franta ca au dat autogol ca "ai nostri" nu erau in stare. daca nimerea unu mingea o dadea aiurea.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
Vai de capul nostru. Tipic jucatorilor romani. Primesc mingea si o dau inapoi in secunda urmatoare sau o paseaza la portar sau la bataie in fata, ca poate o prinde Surdu sau Marica... Offf... pai cum sa castigam in stilul asta ?
In week-end am fost printre altele la Olanesti (Rm Valcea) si ca sa nu-i trezesc pe fii-meu si nevasta-mea, am dat televzrul pe "mute", l-am orientat catre fereastra ca sa vad meciul din balcon ![]() In fine... Mai avem sanse ? Cum asa ? ![]() Sa fie Pitzi de vina ? Hmm... ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(supremeon @ 6 Sep 2009, 13:45) Subscriu... Nu as ridica din pamant capul, dupa un asa egal rusinos. QUOTE(Modus @ 6 Sep 2009, 18:10) Ai facut Lb. romana la f.f.? Un negru (masc, sg), doi negri (masc, pl). O minge (fem, sg), doua mingi (fem, pl). Nu negrii, nu mingii ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nimic nu se compara, dupa meciul cu Franta, cu titlul unui articol:
"Bucurosi ca stam acasa" ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Doar un singur cuvant:
PRAF. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, deci avea dreptate Pitzi... Nu el este vinovatul.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:17 |