Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
mirceateodorescu683 |
![]()
|
||
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Interiorul pe culoare deschisa (parte inferioara bord, consola, scaune) asa l-ai dorit tu sau asa e standardul la nivelul ala de echipare? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Asa a fost configurata. Se pot alege si alte combinatii - bej, negru. Negru este constant bordul, in partea lui superioara.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am inteles. Combinatia asta e putin mai pretentioasa, dar e eleganta. Si avand in vedere meseria ta nu cred ca o sa umbli murdar si sa o patezi
![]() Interiorul la Passat chiar daca nu e asa spectaculos ca la alti concurenti (am inteles ca ai evitat chestiile astea) pare ergonomic si functional. Asteptam impresii despre DSG, desi stiu ca o sa iti placa, nu are cum altfel ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Dupa cum am mai spus, am cautat stilul mai sobru. Bordul este el ergonomic, dar are si functii care nu se ivesc decat cu cheia in contact - touchscreen, tastatura telefon rabatabila, etc.
De-abia astept sa testez modul Sport al DSG-ului! Ca azi am fost numai pe Park si Neutral ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Nu imi place
![]() ![]() |
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Scaunele au piele cu alcantara
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 4 Sep 2009, 21:23) .... Si rezista foarte bine in timp DACA sunt ingrijite corespunzator si depinde mult (veti rade) de materialul pantalonilor din care-l purtati ![]() Eu tot combinatia aia o am si dupa 130k arata super OK desi nu i-am dat cu nimic (inca). |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Volanu e interesant ca nu l-am mai vazut pe passat pina acum. Sa-l porti cu placere peste tot!
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
mama frate cata carcoteala pe forumu asta, "de ce n-ai luat d-aia, sau d-aia" multa gelozie, masina e beton, dupa gusturile mele as fi preferat negru la interior si exterior, da asta e alta poveste. imi place foarte mult volanu si...si....cam tot.....frumoasa masina sa ai grija de ea
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eeee beleaaaa rau. Sa o conduci sanatos. Singura obiectie pe care o am, daca se poate numi asa, ar fi pragurile.. Ma rog, poate live se vede altfel.
Interiorul e superb. L.E. Rectific, am vazut poza din lateral, sunt finute. super masina! |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mi se pare mie sau are senzori de parcare pe fata?
P.S. motorul e TDI-CR? Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
A spus ceva mai in spate ca e TDI-CR si ca spera sa nu consume mult ulei
![]() mirceateodorescu683 : s-o stapanesti sanatos ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaþi ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 4 Sep 2009, 17:39) Pentru ca nu fac multi km. pe an (14.000 - 15.000), pe mine ma lasa rece daca scot consum de 5, 7, 8 sau 9 la drum intins sau 8, 9, 10...12 in oras. Bine, in limite rezonabile, ca de aia n-am luat TSI. Ai sa ramai surprins, insa nu sunt diferente atat de mari (intre TDI si TSI) cum multi isi imagineaza. Maxim un 2.5 l/%. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lau...pe cat punem pariu..ca pielea e de fapt "piele ecologica"......
oricum domnu doctor...cum am zis si mai inainte pacat ca nu ai luat cc..... sunt prea multe pissaturi pe strada.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
M-am dat cu asa ceva si trage foarte bine si fata de vechile motoare diesel de la VW este mult mai silentios, felicitari pentru achizitie!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Da dom'le, ai!
Sa o conduci sanatos si sa nu ai decat grija reviziilor cu ea! |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
doctore, s-o conduci sanatos si cu placere!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Felicitari pentru noua achizitie.Tare suparata pare!
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 5 Sep 2009, 09:38) lau...pe cat punem pariu..ca pielea e de fapt "piele ecologica"...... oricum domnu doctor...cum am zis si mai inainte pacat ca nu ai luat cc..... sunt prea multe pissaturi pe strada.... marginile pot fi piele ecologica, dar partea centrala e alcantara. multi cred ca pielea ecologica e o piele artificiala sau musama, dar de fapt e o piele ca oricare alta piele, a carei culoare este data cu compusi ecologici. De-aia ii zice piele "ecologica". As da oricand scaunele mele de piele din laguna pe scaunele alea din passat. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 5 Sep 2009, 09:38) lau...pe cat punem pariu..ca pielea e de fapt "piele ecologica"...... oricum domnu doctor...cum am zis si mai inainte pacat ca nu ai luat cc..... sunt prea multe pissaturi pe strada.... daca e asa ceea ce nu prea cred nemtii iar au dat-o in bara ...de fapt au dat-o cand au scos B6.......apropo de pariu , dau o bere daca vii in Galati fara pariu si fara obligatii...cine a venit si s-a intalnit cu mine poate confirma ![]() QUOTE(Fratzica @ 5 Sep 2009, 16:46) marginile pot fi piele ecologica, dar partea centrala e alcantara. multi cred ca pielea ecologica e o piele artificiala sau musama, dar de fapt e o piele ca oricare alta piele, a carei culoare este data cu compusi ecologici. De-aia ii zice piele "ecologica". As da oricand scaunele mele de piele din laguna pe scaunele alea din passat. Am sa fac o poza cu scaunele mele din B5 (piele+alcantara) care de acum merg pe 9 ani si ai sa ramai surprins .........prin 2001 inca se facea calitate la nemti <span class='edit'>5 Sep 2009, 18:58:</span> QUOTE(b76bgaarh @ 5 Sep 2009, 09:38) morala ????? This post has been edited by l@u: 5 Sep 2009, 17:58 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Pt. l@u: poti sa o vezi, fiind din Galati. Luni, ca marti sper sa o ridic.
LE: 2.0 TDI CR DPF. Da, are si sezori pe fata. LLE: multumesc pentru urari! This post has been edited by mirceateodorescu683: 6 Sep 2009, 10:26 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
l@u |
![]()
|
Cred ca am sa ma bas inaintea ta in scaune daca e la Scorpion........si deja o sa fie o masina sh...
![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 6 Sep 2009, 18:24 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Daca te ai bine cu "dealer-a", cere-i cheile, ca sa o descui. Altfel, fa rost de cuie, ca sa aluneci mai usor cand o privesti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Sa inteleg ca ai luat-o din showroom-ul Cardinal Motors din Tulcea,putin mai jos de Penny?are cateva luni de cand este deschis....sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Showroomu' din Tulcea acolo este, dar eu nu l-am luat de acolo. Multumesc de urare!
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ajuta mai mult sa va uitati la suportii de numere ai masinii.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Parca am spus mai sus, nu?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adica daca tot a dat 30000 euroi pe masina...... sa ia ceva mai deosebit.... nu ca tot poporul...nene lau....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:08 |