Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
![]() ![]() |
Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
gabivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 27 November 09 From: Rm Valcea ![]() |
Un sfat bun. Or fi in stare?!
|
--------------------
renault
clio III estate
2009
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Nu stiu cum e la tine, dar mie mi-au schimbat stergatoarele. Asta am descoperit pana acum.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Dap, si eu care citesc pe forumul asta ar trebui sa te cred.
Poate ti-ai spalat singur creierul de la atat de mult lichid ieftin si stergatoare la 10 lei. Stii care e problema stergatoarelor?...e ca sunt montate pe masini care la randul lor stau prin parcuri de stocare chiar si 1 an...o vara, o iarna. N-am vazut pe nimeni care sa le scoata sa le puna in portbagaj, iar in brate sa infinga niste buretei speciali. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Masina e cumparata pe 1 august 2009.
Anvelopele sunt fabricate in februarie 2009. Deci sa inteleg ca stergatoarele originale Renault tin doar 4 luni, daca nu le folosesti? Pai in cazul asta nu mai cumpar nimic original de la Renault, ca-s tepari. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
Am fost astazi cu masina la dealer , si am primit o explicatie ca este normal sa nu aiba lumini la butoanele de comanda pentru geamuri, asa a facut-o francezul. Curios este faptul ca am mai vazut si alte modele in parcare si din pacate asa este.
Mare atentie la vopseaua care este data pe marginile aerisitoarelor, foarte proasta calitate, daca cade putin lichid pa sa si sters. Pentru cine vrea sa cumpere Renault din Arges , sa se evite AMAT, mai neprofesionisti ca acolo nu exista, cred. Acum cateva zile am incercat sa deschid usa de la portbagaj si a ramas intepenita, nu mai mergea sa se deschida, dar nici masina nu mai se incuia. A trebuit sa treaca 20 de minute ca sa isi revina?!?!- explicatia de la service- este normal se mai intampla!!! Tot astazi am aflat si de garantie, cam 70 la suta masina este deja scoasa din garantie din start. Inca ceva, cand mi-au montat cotiera au astupat bricheta si am fost nevoit sa cumpar un prelungitor de brigheta, cand l-au vazut aaaaaaaaa gata nu mai aveti garantie la partea electrica, dar dupa o cearta au revenit. Sfatul meu nu cumparati din Arges nicioadata de la AMAT, si nu in ultimul rand nu cred ca merita Clio banii astia, parerea mea, sper sa ma insel. |
--------------------
dacia, Renault
1310, Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
1997
- @%& Totul trece, dar nu totul se uita!!!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
La Clio hatch al meu are lumini la toate butoanele de geamuri, nu are la cel de la oglinzile electrice. Dar se pare ca frantujii stiu ei ce stiu. Mai taie din costuri pe unde nu se vede de la inceput.
Acum sa-ti dau si eu un sfat pe care mi l-au dat colegii si care m-a enervat. Inainte sa pleci cu masina o verifici si daca are pusi segmentii.. ![]() Renault se pare ca se face de kko. Cand se mai blocheaza portbagajul probabil ca e prea strans capacul si nu poate motorasul sa ridice inschizatoarea. Incearca sa apesi putin pe capac in momentul cand apesi pe buton ca sa se deschida. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
cagulaa: a mea are butoanele de pe usi iluminate... si e tot dinamique.
Fileul retinere bagaje l-ai recuperat pana la urma? Si ce vrei sa spui cu " 70% masina este scoasa din garantie din start"??? |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Dupa cei din service cam 70% din piesele masinii sunt consumabile. Chiar daca legea spune ca orice produs are garantie pentru defecte de fabricatie 2 ani, ei imi tot arata cartea de garantie comerciala.
Dar celor din service le trebuie muschi, ca sa bata cu ciocanul si nu minte prea multa. ![]() Cand am luat masina mi-au zis ca amortizoarele au garantie 50.000km, desi in cartea de garantie scrie 3 ani sau 100.000km. N-au stiut sa-mi arate unde scrie ca e vorba doar de 50.000km. Inainte sa dai banii trebuie sa te asiguri ca ei ti-au dovedit cu ceva scris ca reperul respectiv nu intra pe garantie. Oamenii neinformati platesc mult mai multe aiurea si cei din service sunt fericiti ca te jecmanesc. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(cagulaa @ 8 Dec 2009, 14:16) Inca ceva, cand mi-au montat cotiera au astupat bricheta si am fost nevoit sa cumpar un prelungitor de brigheta, cand l-au vazut aaaaaaaaa gata nu mai aveti garantie la partea electrica Aoleu... ![]() ![]() ![]() In legatura cu garantia, cam asa este... Tocmai de aceea nu se merita sa mai dai cateva sute de euro in plus pentru garantia extinsa (parerea mea). |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gabivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 27 November 09 From: Rm Valcea ![]() |
Chestia cu garantia e universal valabila in Romania. Cand e sa le iei masina de pe cap te incanta cu tot felul de promisiuni si cand chiar ai nevoie de ceva iti dau cu flit. In 2005 am luat un Logan care dupa 2 ani a ruginit tot si salut garantie ca depasisem cu 1 luna revizia de un an. Si apropos de mecanici destepti, m-am dus cu masina la Rm. Valcea la Flamicom pentru ca imi troncaneau ingrozitor niste plastice in bord. Explicatia a fost simpla: asta e boala lor, si daca aia in fabrica nu i-au dat de cap, noi ce sa facem? Problema s-a rezolvat in 15 min cu niste bureti la Amat in Pitesti, unde cel putin la Dacia mi s-au parut oameni seriosi. Intentionam sa fac si reviziile la Clio tot acolo.
|
--------------------
renault
clio III estate
2009
|
|
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
saluatre. imi pare rau ca scriu asa de rar, nu prea este timp, Fileul retinere bagaje o sa il recuperez luni, nu stiu cum dar dupa o mica cearta se pare ca sa gasit pe "undeva". Ce pot sa spun este ca daca nu ma duceam cu pozele, adiblu mersi mult pt poze, sa le arat nici macar nu stiau de el, ( iar revin, Amat lasa de dorit ).
In ceea ce priveste butoanele, am verificat impreuna cu un electrician o schema, si intradevar la diodele luminiscente lipsea exact firul de +, ciudat!!! A spus ca daca asa a facut francezul , el nu se mai baga. De luni o sa revin in tara si sunt curios ce imi mai rezerva masinuta, sper sa fie de bine ![]() |
--------------------
dacia, Renault
1997
|
|
cagulaa |
![]()
|
stie cineva de unde pot sa cumpar filtru de polen si mai ales cum pot sa il schimb?/
|
--------------------
dacia, Renault
1997
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 15 September 09 ![]() |
Deja schimbi filtru? In Bucuresti filtre OK au cei de la MANN, dar trebuie sa fi pregatit ca poate dura o zi sa-l aduca in magazin.
|
--------------------
Renault
Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
2009
|
|
cagulaa |
![]()
|
nu sunt sigur daca are filtru, pentru ca la orice miros il simt imediat de ex. am oprit masina la un semafor deasupra unei guri de canal si imediat am deschis geamurile , am oprit ventilatia . Din acest motiv cred ca nu are , nu stiu ce sa mai cred...
|
--------------------
dacia, Renault
1997
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Ar fi prea tare sa fie la fel ca la Logan..
![]() Ai idee unde se pune filtrul de polen, ca sub torpedou nu e, iar la motor e cam acoperit totul si nu as vrea sa trag de toate alea pe acolo. This post has been edited by nh1980ro: 14 Dec 2009, 11:09 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Poate ajuta desi e clio 2.
http://www.boschautoparts.co.uk/pdf/Clio.pdf Mirosul trece prin filtru ala lejer. Eu folosesc recirculare cand vad o fumigena in fata. La canal mai greu sa realizezi pana nu e prea tarziu. |
--------------------
Renault
2009
|
|
nh1980ro |
![]()
|
La Clio2 e ca la Solenza. O sa ma uit si la mine sa vad, desi pare mai ciudata pozitionarea la Clio3.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 14 Dec 2009, 11:07) Ar fi prea tare sa fie la fel ca la Logan. ...si la Nissan Micra. Aceeasi aeroterma.This post has been edited by IRONICK: 14 Dec 2009, 16:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Are filtru de polen/praf, se schimba destul de usor si este localizat sub bord in zona piciorului stang al pasagerului din fata... sper ca m-am facut inteles.
Ca sa nu mai simti mirosurile neplacute, cumpara unul cu "carbune activ" (gasesti la Bursa la userul Tudor B). Eu de la el am luat pentru logan (acelasi tip ca si la clio 3) si am fost multumit de eficienta lui. http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_all...au/HBFmxAu7.pdf IRONICK stie !!! This post has been edited by adiblu: 14 Dec 2009, 18:53 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Este si un topic la sectiunea Clio III despre schimbarea filtrului de polen. Gasiti poze si informatii.
Filtrele de polen marca 4F (de la TudorB) nu au garnitura din cauciuc pentru etansarea si nici canalele pentru fixarea acesteia. Este necesara refolosirea garniturii de pe filtrul vechi. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
adiblu |
![]()
|
Hai sa mai scriu si eu ceva pe aici... masinuta a facut pana acum 3900 km si 4 luni... si se comporta in continuare conform asteptarilor. De curand a fost echipata de sezon cu anvelope de iarna Pirelli Winter Carving 185/60/15 (cealalta dimensiune din CI). Goodyear-urile de vara sunt foarte slabe pe zapada si gheata... Kormoran-urile de pe fostul logan au fost mult mai bune iarna, fara sa-mi creeze senzatia de totala nesiguranta a acestora de pe clio, in conditiile aceluiasi stil de condus.
O poza calda de sezon la -9 grade C: This post has been edited by adiblu: 18 Dec 2009, 20:50 Attached thumbnail(s) DSC02334.JPG ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 848 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
gabivl |
![]()
|
Am ridicat si eu vineri masina. Pacat ca primul drum l-am facut pe zapada/gheata/nori. Cred daca mergeam cu un cos de oua pe cap si tot eram mai relaxat. Ce frumoasa era cind am luat-o si in ce hal arata dupa 10km. Ca prima impresie, masina s-a comportat bine. Un punct in minus ar fi lipsa reglajului pe adincime a volanului. Priza aia pusa intre scaune e total aiurea, mai ales pentru cine utilizeaza GPS e destul de naspa sa stai cu cablul intins prin masina.
Mi-au dat bonus presuri de interior. Ha ha ha. Cat e masina de turceasca, alea sigur sint frantuzesti. Ce mama lu proces verbal sa fac cu o palma de cauciuc la cat praf si noroi e in tara asta?! Am observat azi ca nu are montata protectie de cauciuc/plastic sub spoilerul fata. Asa or fi toate, sau intr-adevar s-a pierdut pe la dealer. O sa merg luni sa intreb. Culoare asta verde e misto de tot. V-am mai spus ca aveam indoieli, da chiar imi place. Pot sa spun e unica in oras. |
--------------------
renault
clio III estate
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Sa o stapanesti sanatos !!! N-ai luat-o bine si ai inceput cu carcoteala ...
![]() Iar plasticul negru de sub spoilerul fata nu l-am vazut la nici un clio 3 facelift nici in showroom nici pe strada... cred ca se pune doar la modelele vandute pe alte piete, asa ca te duci degeaba la dealer. This post has been edited by adiblu: 20 Dec 2009, 15:05 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
nh1980ro |
![]()
|
@gabivl Ce fel de anvelope aveai pe masina? De vara sau de iarna? Avand in vedere ca ti-a fost predata in sezonul rece.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
gabivl |
![]()
|
Anvelopele sint de vara, GOOD YEAR EAGLE. Maine, primul lucru incaltari de zapada.
This post has been edited by gabivl: 20 Dec 2009, 21:48 |
--------------------
renault
clio III estate
2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
QUOTE(gabivl @ 20 Dec 2009, 11:59) Am observat azi ca nu are montata protectie de cauciuc/plastic sub spoilerul fata. Asa or fi toate, sau intr-adevar s-a pierdut pe la dealer. O sa merg luni sa intreb. Culoare asta verde e misto de tot. V-am mai spus ca aveam indoieli, da chiar imi place. Pot sa spun e unica in oras. La ce protectie tereferi? La chestia aia ce cativa centimetri neagra care la multe masini am vazut-o atarnand dupe ce cel mai probabil a luat contact cu capcanele patriei? 21 Dec 2009, 09:14: QUOTE(adiblu @ 18 Dec 2009, 20:46) Hai sa mai scriu si eu ceva pe aici... masinuta a facut pana acum 3900 km si 4 luni... si se comporta in continuare conform asteptarilor. De curand a fost echipata de sezon cu anvelope de iarna Pirelli Winter Carving 185/60/15 (cealalta dimensiune din CI). Goodyear-urile de vara sunt foarte slabe pe zapada si gheata... Kormoran-urile de pe fostul logan au fost mult mai bune iarna, fara sa-mi creeze senzatia de totala nesiguranta a acestora de pe clio, in conditiile aceluiasi stil de condus. O poza calda de sezon la -9 grade C: Idel ar fi ca cele de vara sa fie mai late si cu talonul mic si cele de iarna mai inguste si talonul mai mare, dar din pacate la Romania nu-ti dau de ales cand cumperi masina. In fine, pentru cine mai are astfel de ganduri ca la noi dotarile sunt limitate, sa faca o simulare de pret la masina care a cumparat-o pe renault.de si cand o sa vada preturi cu cateva mii de euro mai mari o sa-i treaca ![]() This post has been edited by danpirvulescu: 21 Dec 2009, 09:14 |
--------------------
Renault
2009
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Aia e facuta pentru Europa de Vest.
![]() De ex nu vad la ei 1.4 16V. In schimb are ESP mit ASR standard la Dynamique. E alt pret, dar si alta distractie. Acolo Renault concureaza cu "masini". This post has been edited by nh1980ro: 21 Dec 2009, 12:25 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
gabivl |
![]()
|
Pe RENAULT.DE varianta Dinamique 1,5dci 85 CP = 18200 eur. BRRRRRRR Eu am luat-o cu 12900 inclus climatronic si culoare metalizata, e drept fara ESP si ASR.
De unde o veni diferenta? Ca si alea sint tot in Turcia facute. |
--------------------
renault
clio III estate
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
<span class='edit'>21 Dec 2009, 09:14:</span>
Ideal ar fi ca cele de vara sa fie mai late si cu talonul mic si cele de iarna mai inguste si talonul mai mare, dar din pacate la Romania nu-ti dau de ales cand cumperi masina. Da, ideal ar fi fost ca masina sa fi venit cu anvelope de vara 185/60-15 si atunci poate as fi optat ca cele de iarna sa fie mai inguste putin... ideea este ca nu am gasit decat cate un singur model de anvelope de iarna pentru dimensiunile din CI si am ales a doua dimensiune (acestea mai late) pentru ca mi-a placut mai mult profilul benzii de rulare. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:34 |