Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
![]() ![]() |
Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
adiblu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC01489.JPG ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 3756 DSC01496.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 3982 DSC01493.JPG ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 3801 DSC01528.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 3960 Imag037.jpg ( Size: 140.44k ) Number of downloads: 3994 Imag024.jpg ( Size: 290.28k ) Number of downloads: 1730 Imag044.jpg ( Size: 160.95k ) Number of downloads: 1712 |
||
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|||
BC-92-EDI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 29 November 08 From: Comanesti,jud. Bacau ![]() |
Felicitari pentru achizitie!Mullti km fara probleme!Cat a costat?
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 confort
- BC-92-EDI
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Merci pentru urari. A costat fix 12641 euro.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Frumoasa in draci
![]() PS: niste huse nu cred ca i-ar strica, astfel protejezi si scaunele. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adiblu |
![]()
|
Oho, si-a luat deja o portie de gropi ... cine cunoaste traseul Pitesti - Campulung - Bran - Brasov - Baile Tusnad - Miercurea Ciuc - Lacu Rosu - Cheile Bicazului, stie ce drumuri sunt !!! Dar a rezistat eroic.
Urmeaza si huse, dar inca ma mai documentez... cele de la reprezentanta sunt cam scumpe cu toata reducerea promotionala de 30%, mai ales pentru aceasta perioada... dupa concediu, cam bate vantul prin portofel. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(adiblu @ 25 Aug 2009, 23:12) Initial o vroiam cu motor de 1,2 16V care consideram eu ca o sa fie suficient pentru nevoile mele, avand acceasi putere ca si loganul detinut anterior de care am fost multumit, dar citind comentariile userilor de pe reno.ro, posesori de hatchback-uri, am decis sa iau motorul de 1,4 16V, luand in considerere ca Estate-le meu o sa fie un pic mai greu si cu o aerodinamica un pic mai slaba. Diesel-urile nu le-am luat in calcul pentru ca nu merg mult, cam 10 - 12000 km /an. Eu unul ma simt, asa ca insist ca in decursul timpului sa mai faci referire la comportamentul motorului si daca ti-a confirmat asteptarile sau nu. Primele 3 poze sunt de la pensiunea unde s-a tinut intalnirea reno de la Tusnad, parca Transilvania ii zice! ![]() Si dupa gri hologramme, culoarea masinii personale, care imi place cel mai mult...urmeaza acest gri acier, foarte bine da pe clio 3 facelift. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Spre surprinderea mea, arata mai bine decat Clio 3 hatchback; ma asteptam sa fie tare urata.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
felicitari pentru masina si multi km fara probleme. Arata ceva mai comestibil masina , pe culoarea asta
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adiblu |
![]()
|
Pt. hellcat: In legatura cu comportamentul motorului, deocamdata nu pot sa ma pronunt cu certitudine, dar deja se simte ca este mai vioi decat loganul, chiar si cu aerul in functiune, dar nu am depasit decat cu putin 3000 rot/min si aprox. 100 km/h.
Primele trei poze sunt intradevar de la Pensiunea Transilvania unde mi-am petrecut concediul acum cateva zile. Culoarea se numeste bleu gris(J47) in configuratorul renault. aphophis si aix, multumesc pentru urari, poartbagajul are 439 litri Poze noi facute astazi, chiar daca nu am spalat-o inca, dar rezista bine la praf... Attached thumbnail(s) DSC01657.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 1661 DSC01659.JPG ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 1387 DSC01660.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 1382 DSC01665.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 1151 DSC01666.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 972 DSC01668.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 970 DSC01674.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 1046 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
felicitari pentru masina si multi km fara probleme
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa, sa o stapanesti sanatos! Cred ca e primul Clio Estate de la jurnal de bord.
PS: La cat costa o spalare profesionala a tapiseriei nu cred ca are rost sa-ti iei huse, mai bine te bucuri de tapiseria originala care e oricum mult mai buna ca orice huse. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Salut,
Frumoasa masina si foarte bun pretul. Sa o folosesti cu placere si fara probleme ! Poti sa ne descrii putin ce fac butoanele alea de pe langa volan ? Si poate sa pui si ce optiuni are masina ? Cat a fost pretul initial ? Ai prins vre-o reducere ceva ? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
adiblu |
![]()
|
Multumesc pentru urari, nu ma asteptam sa fie asa de laudata pentru "frumusetea ei" eu am apeciat la acesta masina mai mult latura practica.
Ca dotari suplimentare fata de cele standard ale variantei dynamique sunt urmatoarele: - fileu retinere bagaje in prtbagaj - audio conexion box + radio mono cd MP3 cu afisaj separat si satelit de comanda, Line-in, blue tooth, kit maini libere - senzor ploaie si lumina - aer conditionat automat - sistem de asistenta la parcare spate - tempomat limitator viteza - vopsea metalizata Butoanele din dreapta volanului sunt pentru controlul sistemului audio (volum, derulare melodii, raspuns/inchidere telefon , comutare intre surse: radio/cd/ line in/intrare usb)... si pentru stergatoare parbriz si luneta + computer de bord. Reducerea de pret de care am beneficiat este cea oficiala pentru acesta perioada, care este de 1700 euro fata de pretul de catalog, chestii de marketing... adica nu stiu cine si-ar cumpara acesta masina daca ar costa 12600 + 1700 euro??? |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eu zic ca masinuta isi merita toti banii, chiar daca ar fi fara reducere. E chiar superba ca design. Vei vedea ca motorul este foarte bun si trage excelent in pante si in depasiri.
Drum bun, felicitari pentru ea, si tine-ne la curent in continuare! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
Am văzut și eu mașinuța în showroom și mi s-a părut superbă. Poate cineva să dea detalii despre motorizarea de 1.5 dCi 85 CP? La Bras nici pe Clio III nu o au pentru drive test, au doar varianta de 1.2.
![]() Oricum, felicitări pentru achiziție și cât mai mulți km fără probleme! Dă te rog niște detalii despre sistemul de asistenta la parcarea cu spatele. |
--------------------
.
.
.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Arata super bine...mi-a placut inca de cand am vazut-o prima data...si motorul de 1.4 16v trage bine...o masina foarte practica
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
o cotiera?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cate plastice sunt identice cu alea de Logan? Am vazut unu in showroom versiunea cea mai ieftina si nu mai avea nimic moale pe el, iar finisajele erau la pamant. Nu am vazut versiune superioara inca, si din cauza asta intreb.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
s-o stapanesti sanatos!
motorul e decent pt oras, si pt mers in afara pana pe la 140-150 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
lapcat |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 27 Aug 2009, 11:16) Mersi de intenție, dar detalii tehnice am găsit și eu. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
adiblu |
![]() ![]()
|
Asa... sa continuam... multumesc noilor membri intrati pe jurnalul meu pentru urari, felicitari si pareri !
lapcat: In legatura cu motorul de 1,5 85 CP nu pot sa te ajut pentru ca nu am facut drive test cu el, am auzit doar pareri de la posesori (am doi prieteni care au asa ceva pe symbol ). Sistemul de asistenta la parcarea cu spatele este unul foarte simplu care intra in functiune automat la cuplarea marsarier-ului si te atentioneaza prin bipuri sonore care cresc ca frecventa pe masura ce te apropii de obstacol, iar atunci cand ai ajuns la 30cm de obstacol sunetul devine continuu. Sper ca m-am facut inteles. b76bgaarh urmeaza si cotiera, dar mai tarziu, acum prioritatea nr. 1 sunt husele de scaune pentru ca am un copil care mananca in masina diverse napolitane, biscuiti, ciocolatele... se mai urca cu picioarele pe scaune... va inchipuiti voi. IRONIK In legatura cu plasticele pot sa-ti spun ca nu sunt chiar identice cu cele de la logan, cel putin nu cu cele de la f1, au o alta textura, mai placuta. Nu stiu cum este la variantele mai ieftine, dar la asta partea superioara a bordului este dintr-un material moale la apasare(nu e plastic tare ca la logan), iar cotierele de pe fetele de usi sunt acoperite de un burete, nu foarte gros intradevar (la logan este plastic). In rest imbinarile si finisajele sunt foarte bine realizate, ramane de vazut cum se vor comporta in timp. Motorul devine pe zi ce trece mai vioi, m-a uimit placut astazi cum trage in treapta 4 de la 2500 rot/min in sus... la 3000 si un pic m-am oprit (este inca in rodaj) http://www.reno.ro/style_images/renopro/fo...icons/icon8.gif practic m-a lipit de scaun. Am condus saptamana trecuta cam 600 de km un chevrolet aveo care avea tot motor de 1,4 16V dar nu m-a dat pe spate deloc, prindea viata de pe la 3500rot/min. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos! Garaju' l-ai vopsit?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
lapcat |
![]()
|
Deci sistemul de asistență la parcarea cu spatele nu are nimic vizual, te atenționează doar sonor?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da, asa e la toate modelele Renault prevazute cu senzori din fabrica, inclusiv la Laguna. Doar beepuri.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Modus |
![]()
|
Asta pentru modelele comercializate in Romania.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(adiblu @ 27 Aug 2009, 20:52) IRONIK In legatura cu plasticele pot sa-ti spun ca nu sunt chiar identice cu cele de la logan, cel putin nu cu cele de la f1, au o alta textura, mai placuta. Nu stiu cum este la variantele mai ieftine, dar la asta partea superioara a bordului este dintr-un material moale la apasare(nu e plastic tare ca la logan), iar cotierele de pe fetele de usi sunt acoperite de un burete, nu foarte gros intradevar (la logan este plastic). In rest imbinarile si finisajele sunt foarte bine realizate, ramane de vazut cum se vor comporta in timp Nu am specificat, ma refeream la logan f2. La Clio3 fara facelift interiorul era foarte calitativ. Mult mai calitativ decat concurentii lui. Intrucat am vazut un Clio3 cu facelift in care totul era tare in masina, eram curios daca la versiunile superioare este la fel. Probabil au ajuns la concluzia ca lumea nu prea apreciaza interiorul moale si au renuntat la el pe unele versiuni.This post has been edited by IRONICK: 28 Aug 2009, 10:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Sa o stapnesti sanatos si ani buni fara incidente!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
adiblu |
![]()
|
QUOTE(Duyu @ 27 Aug 2009, 20:08) Multumesc pentru urari, duyu si Adrian00 din pacate nu o sa stea in garaj decat in weekend-uri eventual, la casuta de la tara. Dupa cum scriam intr-un topic dedicat, masina a venit fara scut motor si intrebam acolo daca e normal sau nu. La sfatul lui hellcat am fost astazi la reprezentanta de unde am cumparat masinuta sa vad cum sta treaba. Concluzia finala... masina trebuia sa aiba scut... dar nu are... s-a facut comanda, vine in 3 saptamani... ne mai auzim!!! This post has been edited by adiblu: 28 Aug 2009, 23:09 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:31 |