Job-uri in perioada de criza, pentru cine are nevoie
![]() ![]() ![]() |
Job-uri in perioada de criza, pentru cine are nevoie
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca ieri am avut gura aurita...
QUOTE(Flamingo @ 25 Aug 2009, 22:58) Ce fac ? Cam tot ce se poate face in "spiritul" firmei... cu alte cuvinte... plm, sper ca dupa ce trece criza sa nu mai fiu aici. ![]() De maine sunt iar liber dar pentru cateva zile, pentru ca voi cand incepe "dincolo" unde sper ca pe afara sa fie vopsit gardul iar inauntru sa curga lapetele si mierea iar leopardul sa fie la culcare. Pe scurt, nu s-a potrivit deloc ce am discutat la interviu si ce am gasit la fata locului, cu toate ca: - am avut recomandari super ok si pe buna dreptate - ma cunosteam de vreo 2 ani cu patronul... - jobul era foarte aprope de casa In fine... S-a dovedit pentru a miia oara ca nu tot ce zboara se mananca. Sa vedem cum o fi dincolo. Chip intaci. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e bine ca ai de unde alege
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, norocul meu, dar sa vedem pana cand.
Aici, printre altele, m-a deranjat ceva... Existau cemere de luat vederi inclusiv la fumat, in curte (mai putin la buda, but who knows ?). Daca ieseai la o tigara (in locul special amenajat) sau mai rau, daca iti terminai jobul de la calculator si iti permiteai sa te mai intinzi un pic... (nu se te culci, ci doar sa intinzi mainile sa te dezmortesti), in secunda urmatoare venea patronul si iti dadea ceva de facut sau iti reprosa ca nu ai facut ceva cum trebuia facut, ![]() Ieri am crezut caca mi se pare ca nenea asta are ceva pe creier, dar azi chiar mi s-a confirmat ce credeam plus ca mi-a soptit si pila mea de acolo anumite lucruri. Mah, nu zic sa nu accepti un job pe fond de criza, dar nici chiar asa. ![]() Am ssus mai sus ca "printre altele" m-a deranjat faza cu urmaritul... Acele "altele" chiar nu are rost sa le insir aici... pentru ca-s marunte si se umpluse paharul inca de ieri... cand am si spus ca sper sa nu ma prinda the end of the criza la acest job. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Macar tu ai de unde alege, altii stau pe posturi dintr-astea stresante (putin spus, se poate zice si MULT MAI STRESANTE) de cand era bine si frumos, pentru ca n-aveau alta alternativa.
|
--------------------
.
.
.
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
![]() A fost dimineata la interviul cu agentia de recrutare, dupa care, l-au chemat la 15:00 la al doilea interviu. Mi se pare chiar aiurea sa plimbi omul atat pe drumuri, mai ales ca se pare ca ar fi vorba despre BCR, deci clar au un dept de resurse umane. In acest caz, de ce mai exista departamente de resurse umane in firme, daca pt interviuri tot la agentii apeleaza? Ca sa puna omul pe drumuri, odata la agentie, odata la firma in cauza dar interviul este sustinut de cineva de la resurse umane si la un al treilea interviu sa vorbesti cu seful. Ce naiba...faci 3 drumuri care poate la final nu te duc nicaieri. Mi se pare bataie de joc. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu de ce crezi.......?????? sa vada lumea daca esti sau nu clona.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai seful si restul, cum isi mai justifica activitatea...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
La o firma/companie mare cam asa se procedeaza...asta o stiu din anul 1 de facultate,cand am vrut sa ma angajez la Coca-Cola,am fost la 2 interviuri,si la al 3-lea care era cu boss-ul...nu m-au mai sunat
![]() Dar in schimb unde am lucrat 2 ani de zile cu carte de munca,nu am dat nici macar un CV,m-a recomandat cineva si a fost de ajuns,a 2-a zi eram la munca(in proba o luna)dupa care am fost angajat cu forme legale...asta se intampla prin 2006,acum...daca se poate sa lucrezi gratis pt ei,ar fi ok |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(lexa1312 @ 31 Aug 2009, 13:29) ![]() [...] In acest caz, de ce mai exista departamente de resurse umane in firme, daca pt interviuri tot la agentii apeleaza? [...] Ce naiba...faci 3 drumuri care poate la final nu te duc nicaieri. Mi se pare bataie de joc. Cred ca nu BCR-ul va fi angajatorul ci acea firma de resurse umane. BCR-ul avand contract de colaborare cu acea firma. Asadar este posibil ca fratele tau sa lucreze pentru BCR dar sa fie angajat la/de catre un SRL. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
F5 cauta FRONTEND DEVELOPER (xhtml, css, javascript, cross-broswer, putin actionscript) - mai exact:
-Sa rezolve buguri in bannerele flash care genereaza tot felul de erori in actionscript (lipsesc librarii, nu e exportat in versiunea corecta de Flash) -Sa rezolve buguri pe diferite browsere , optimizare cod HTML pentru motoarele de cautare Plus altele care se pot afla la gabriel.ilie (at) f5web.ro |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Ceva noutati, nimic? Nu sunt informatician sa pot rezolva buguri!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
Discutau unii ieri (2 sefi probabil) despre criza financiara si angajati. Zice unul dintre ei:
- Lasa bah Costele c-o sa fie bine. ![]() - Cum asa ? ![]() - Pai o sa vezi tu... O sa ajunga sa-ti vina lumea la interviu pe mai nimic, numai sa aibe si ei un loc de munca stabil. - Sa stii tu ca ai dreptate si chiar as vrea sa se intample asta curand ca prea dau salarii mari la oamenii mei. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
In sfarsit o parere pertinenta
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Flamingo |
![]()
|
Inca una care doare, cel putin pe mine, ca ma priveste in mod direct... Mi-a spus acum un coleg de munca, pe mesneger... ca seful nostru ar fi afirmat zilele trecute ca "a venit timpul angajatorului" !
Fmm !!!!! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
criaz este buna pt patroni.....exemplu la noi. Odata la 6 luni se mareau salariile...ultima data cand ne-au fost marite salariile a fost sept anul trecut. Daca te duci la sefi sa le zici ceva de bani, te fac din vorbe de mai ai putin si le dai tu bani de la tine.....si sa nu uit...suntem nr la distributie pe bucuresti, nr 1 la cifra de afaceri pe sect 6, luna trecuta a inchiriat 2 tiruri ca sa duca marfa ca nu mai facea fata...asa ca...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a venit pe naiba
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Vallybuz, unde lucri ? Doua tiruri, bun asa...
![]() PM-me, daca nu vreo sa postezi aici. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
QUOTE(Vallybz @ 31 Oct 2009, 10:51) criaz este buna pt patroni.....exemplu la noi. Odata la 6 luni se mareau salariile...ultima data cand ne-au fost marite salariile a fost sept anul trecut. Parca am lucra la aceeasi firma! In noiembrie, mai nou, un termen inedit a aparut in vocabularul nostru - concediu fara plata - chiar daca este vorba despre o singura zi! ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Asera m-am uitat de curiozitate si am facut un mic calcul vanzari-achizitii...si a rezultat o suma de de peste 5 mld(rol) fara TVA....si trebuie sa soseasca si facturile de bonus...care se ridica la peste 5 mld....e o firma cam de 100 de agajati....mai scazi chiria, salariile, serviciile....dar tot raman bani....abia astept sa vad ce o sa zica de prima de craciun....ca aceea de pasti a fost la jumatea anului trecut....
Firma se numeste KARA DISTRIB(distribuitor HEINEKEN, ZAREA, VINCON, COTNARI, JIDVEI).....iar daca vreti bauturi ieftine vi le pot vinde la pretul de depozit. Daca e cineva interesat pot trimite oferte de preturi This post has been edited by Vallybz: 31 Oct 2009, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Presimt un pic de lauda in genul barosan la firma mare
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu cred...
Ceva in genul asta am vazut si eu pe la mine prin firma, dar cu toate astea... nu e bani domle, nu e bani, in schimb se investeste masiv in utilaje de inscriptionare, fara sa cunoasca cu ce se mananca si cum lucreaza, si fara sa angajaeze oameni calificati pentru astfel de masinarii. Ce viseaza bo(u)ssul noaptea, aplica ziua.... Se platesc rate, leasinguri pe repet, utilaje care sau, care nu sunt in functiune pe motiv ca nu are cine sa lucreze pe ele si se spera ca cineva din firma, la un moment dat va invata !!!! ![]() Cum este sa dai mii de euro pe un aparat care de pilda imprima pixuri si sa-l tii degeaba sa nu scoata bani ? Cand poti bine-merci sa aduci un om cu experienta, sai dai niste bani si care sa faca treaba ca lumea... In fine... ![]() This post has been edited by Flamingo: 31 Oct 2009, 14:26 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
A fost careva la targul de la Sala Palatului?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, ma chinui sa-mi caut de munca din vara trecuta. Am depus cv-uri tone, bestjobs, ejobs, cv-uri personale pe la firmele cele mai mari, institutii de stat, relatii, pile n-am. Stiu ca sunt multi in situatia mea...
Pana acum n-am rezolvat absolut nimic. E foarte greu...sa nu ai de munca implicit sa nu ai bani. Stiu ca-i situatia in ultimu` hal, ca se da afara, etc. Dar? cine are sa-mi ofere un sfat este bine primit. Ce sa fac unde sa mai depun CV-uri si tot asa. Multumesc pt timpu` acordat. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
O sa fiti surprinsi poate... pe prafu asta, cand se da afara fara discutii, la noi in firma, se pleaca. Nu fortati de imprejurimi (pentru ca nu s-a taiat nimic nimic),ci pentru ca au gasit ceva mai bun in alta parte (da, pe criza). La randul nostru, am angajat alte 2 persoane si urmeaza o a 3-a.
brandy, e ok sa anunti, dar nu stiu ce anume te-ar interesa pentru un eventual job. domeniul. Mai am o prietena pe care incerc sa o ajut sa-si schimbe job-ul pentru ca nu mai suporta conditiile actuale. Esti si tu pe lista acum. Numai bine. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, nu am dat search. Se poate inchide.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
din filmuletele postate am vazut ca te pricepi la aeromodele.poate gasesti ceva pe la armata acum ca vor sa achizitioneze ceva uav-uri pentru armata.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
brandy_tdi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
stiam ca vor sa achizitioneze asa ceva si trebuie sa le opereze si pe alea cineva.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:44 |