Stropirea soselelor, Instigare la violenta! Yeah!
![]() ![]() ![]() |
Stropirea soselelor, Instigare la violenta! Yeah!
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
@randunel:
In ce desene animate ai vazut tu ca asfalul se intretine cu apa? Ca apa mustind pe asfaltul circulat face parte din operatiile de intretinere ale acestuia? Daca dadeau cu apa curata nu era nici o problema. Bine, nu ii vedeam sensul, dar macar nu era vreo problema. Dar daca dau cu apa murdara, e o problema. La pod Titan, pe Dambovita in mai multe locuri, la lacul Riviera sunt niste pompe bagate pe fundul apei, cu o conducta de vreo 30 cm diametru care umple cisternele. Astea au pur si simplu niste stropituri foarte grosiere in spate care curg continuu pana se goleste cisterna. Imagineaza-ti ca pe fundul apelor de unde trag apa pompele alea nu e ca pe fundul unei piscine. E numai mizerie. Aia e problema. NU ca dau cu apa, ci ca dau cu apa murdara. |
--------------------
-
-
-
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 11 May 2009, 00:23) Si... crezi ca a fost vina apei de pe strada sau vina anvelopelor in buna stare? Tind sa cred ca anvelopele au fost de vina. @Fratica, anvelopele au 2500 km si sunt Michelin, eu cred ca nu sunt prea "obosite" sa incep sa fac patinaj artistic ![]() @randunel: fii bun si citeste mesajele de mai sus, ai sa gasesti raspunsul. This post has been edited by Afrodita: 11 May 2009, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa rectificam....
se uda si noaptea.....cel putin vineri noaptea la ora 3.30 magheru era ud pe toate benzile...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
tiberiu.anghel: asfaltul crapa, la fel ca si betonul, cand e prea cald. Este, intr-adevar, mai elastic, dar trebuie intretinut. Repet, ca ma sus, cu ce vrei sa il intretina? Cu lenor? Ne permitem doar cu apa din Dambovita.
Din partea mea, scaderea temperaturii asfaltului cu cateva grade e binevenita, incetinesc mai mult in curbe si nu mai am probleme. Singura buba e cand merg pe role, dar nu se compara cu anvelopele. Pompele nu sunt pe fundul apei, sunt la o anumita distanta de acesta. Cel putin cele din Herastrau sunt foarte aproape de suprafata. Repet mentiunea din post-ul anterior: ma indoiesc ca prin stropitori trece asa mult namol incat sa concureze cu praful deja existent de pe sosele. afrodita: am citit. Citeste ce am scris si vei gasi raspunsuri pt toate intrebarile vietii ![]() ![]() Later edit: ar trebui sa ne deranjeze mai mult faptul ca treburile se misca doar in campanie sau cand vine cineva in vizita, DN1 spre exemplu a fost maturat doar la nato si cand a mai venit vreun strainez prin bucuresti, atat! Nu cateva sute de grame de noroi adaugate la tonele de praf din Bucuresti ![]() This post has been edited by randunel: 11 May 2009, 10:39 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
randunel: mie nu mi se pare normal ca intr-o capitala europeana sa se stropeasca pe strazi cu apa din lacuri ce pot fi considerate adevarate bombe bacteriologice. tu ai idee ce e in apa aia? nu vreau lenor sau cocolino, dar nici verzituri si mizerii de "la suprafata" lacurilor. de asemenea mi se pare anormal sa accepti asa ceva sau sa iei apararea.
invitatia mea la citirea mesajelor de mai sus era pentru a intelege despre ce se vorbeste aici si acre sunt nemultumirile noastre. problema in sine nu era a faptului ca asfaltul e ud, cat bataile de cap date de masinile care fac asta: 1.sunt mari si ingreuneaza traficul si asa prea inghesuit, apoi ele 2.nu stropesc pentru ca nu au presiune sau sunt infundate, asa ca lasa o dara ca un pisu de caine. 3.apa folosita nu este mizerabila in care exista posibilitatea sa mai puna ceva "detergent" (ca tot pomeneai de lenor) si asta face sa apara o mazga pe carosabil. tu iti dai seama cati microbi sunt eliberati in aerul orasului, si asa poluat, din cauza masinilor astora? ai idee ce se afla pe fundul lacurilor? iti spun eu, lesuri de animale (caini, pisici, cai), tot gunoiul din ultimiii 40 ani si ca "cireasa" , "canalul" tuturor gospodariilor din jurul lor (asta pentru cei la care inca nu a ajuns reteaua de canalizare). nu mai continui ca banuiesc ca ai inteles deja esentialul. ps: eu am alunecat si pe picioarele mele, si nu sunt genul de om impiedicat, d'apai o masina sau un motor. |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 71 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
Ok, Afrodita, propune alta solutie pentru capitala europeana in care locuim!
1. Nu ploua suficient pentru colectarea si folosirea apei respective, deci trebuie folosita apa din conducte care se vrea a fi potabila. Aceasta costa, parca 2lei/mc sau atat e apa calda, nu sunt sigur. Banii vor veni din buzunarele noastre. 2. Folosirea pompelor pentru a prelua apa din panze freatice iar costa: autorizatii (urbanism, mediu, psi, directia strazilor, etc), construirea protectiei pt pompa si celelalte mecanisme (acoperis, gard - pentru a nu fi furata/deteriorata pompa) achizitonarea pompei si alte achizitii aferente. + organizarea de licitatii. Banii vor veni din buzunarele noastre. 3. Daca am lasa asfaltul sa se incinga, acesta ar ajunge la temperaturi care l-ar deteriora serios + crapaturi = cratere si off-road, dar si oprirea udatului este o solutie. Banii pentru reparatii vor veni din buzunarele noastre, cred ca e mai ieftina intretinerea decat schimbarea asfaltului. 4. Folosirea apei din lacuri/rauri este ieftina, simpla, rapida, dar aduce un plus de bacterii. Am descris 4 solutii posibile. Propune tu alta solutie, sau alege una dintre acestea daca nu gasesti altceva. This post has been edited by randunel: 11 May 2009, 11:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
Afrodita |
![]()
|
ce zici daca pentru inceput s-ar da niste amenzi usturatoare pentru aruncarea gunoiului in spatiul public (aici intra tot: de la aruncat pe strazi, pana la "canalizarea din lac" in locul unei fose septice), din banii astia sa se curete lacurile din jurul bucurestiului si sa nu mai permita sa se formeze mizerie din nou.
de asemenea cisternele respective ar trebui curatate si ingrijite, astfel incat apa sa fie pulverizata uniform si sa nu curga ca la robinet. ar putea sa le doteze si cu o perie cu un aspirator ca sa nu se mai formeze namolul respectiv. primaria ar putea impune un standard de calitate al masinilor respective, pana la urma plateste pentru serviciile respective. de asemenea pentru a nu ingreuna traficul, ar putea sa bage variante mai mici ale lor pe timpul zilei, cel putin la orele de varf. |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
foarte greu ai sa vezi oamenii grei care au case pe malurile lacurilor amendati ca nu folosesc fosa septica, pentru eu unul cred ca au fosa septica dar ca tot romanu' deverseaza in lac in loc sa cheme vidanja, cit despre amendarea celor care arunca pe jos cine sa o faca? o sa -i dea comunitarul o amenda, contravenientul o sa o conteste in instanta iar comunitarul din lipsa de martor la proces o va plati el. urmarea - nu va mai aplica amenzi. partea proasta ca avem o tara foarte imputita si plina de gunoaie si multi din aia care vin de la munca de afara si spun: dom'le afara nu e asa.... cind vin in tara arunca gunoiul pe unde apuca din cauza ca nu-i amendeaza nimeni.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
duyu: trebuie sa recunosc ca pe spate aveam anvelope vechi matador ( eram cu loganul ) si spate mi-a jucat stanga dreapta. Daca imi fugea si fata sigur intram in ceva
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Afrodita |
![]()
|
buzasparta - ai dreptate, e mai greu la nivel inalt. dar chiar si la nivel mediu si mic se fac multe greseli. sunt oameni care inloc sa aiba fosa septica trag o teava din casa pana in lac pe care se scurge toata apa menajera.
putin offtopic: daca stie cineva legislatia germana, spuneti-mi, va rog, cum fac ei cu amenzile. din cate stiu la nemti se taxeaza tare, poate preluam si noi partea pozitiva a legislatiei lor. |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
serios ...cand ai pus ultima oara frana pe piatra cubica..udat cu apa asta ecologica........sau tu ai frane sport la kangoo ala????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 8 May 2009, 09:32) urasc udarea strazilor pe timp de zi. din cauza astora am ramas cu jumatate de masina acum un an. la 8 dimineata pe bd. aviatorilor (piatra cubica) se facuse un fel de mazga, QUOTE(Fratzica @ 11 May 2009, 14:00) Cred ca e o neintelegere ceva.... pe asfalt cu caucicuri adecvate sezonului nu aluneci in schimb pe piatra cubica... pai te duci ca pe partie, nu doar o data mi-a fugit spatele pe piatra cubica si nu aveam mai mult de 50-60km/h |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Fratzica |
![]()
|
eu fac aproape zilnic drumuri in zona charles de gaulle si niciodata nu mi s-a intamplat sa derapez pe piatra aia cubica. Acu ce sa zic.. poate incidentul s-a petrecut iarna
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Afrodita |
![]()
|
13 octombrie 2008 la ora 8 dimineata, la 5 minute dupa ce a trecut "celebra" cisterna
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
randunel |
![]()
|
QUOTE(Afrodita @ 11 May 2009, 11:33) ce zici daca pentru inceput s-ar da niste amenzi usturatoare pentru aruncarea gunoiului in spatiul public (aici intra tot: de la aruncat pe strazi, pana la "canalizarea din lac" in locul unei fose septice), din banii astia sa se curete lacurile din jurul bucurestiului si sa nu mai permita sa se formeze mizerie din nou. de asemenea cisternele respective ar trebui curatate si ingrijite, astfel incat apa sa fie pulverizata uniform si sa nu curga ca la robinet. ar putea sa le doteze si cu o perie cu un aspirator ca sa nu se mai formeze namolul respectiv. primaria ar putea impune un standard de calitate al masinilor respective, pana la urma plateste pentru serviciile respective. de asemenea pentru a nu ingreuna traficul, ar putea sa bage variante mai mici ale lor pe timpul zilei, cel putin la orele de varf. De ce eviti raspunsul? ![]() ![]() Iar despre curatarea masinilor, trebuie sa iti spun ca ele sunt curatate si sunt ingrijite, altfel se infundau de mult toate orificiile, iar pompa nu mai functiona. Asta nu inseamna ca sunt sterilizate, sunt doar curatate ![]() QUOTE(buzasparta @ 11 May 2009, 11:59) foarte greu ai sa vezi oamenii grei care au case pe malurile lacurilor amendati ca nu folosesc fosa septica, pentru eu unul cred ca au fosa septica dar ca tot romanu' deverseaza in lac in loc sa cheme vidanja, cit despre amendarea celor care arunca pe jos cine sa o faca? o sa -i dea comunitarul o amenda, contravenientul o sa o conteste in instanta iar comunitarul din lipsa de martor la proces o va plati el. urmarea - nu va mai aplica amenzi. partea proasta ca avem o tara foarte imputita si plina de gunoaie si multi din aia care vin de la munca de afara si spun: dom'le afara nu e asa.... cind vin in tara arunca gunoiul pe unde apuca din cauza ca nu-i amendeaza nimeni. Aici intram in alte discutii, sa revenim la udatul carosabilului. Tu ce ai alege dintre cele 4 variante? QUOTE(Afrodita @ 11 May 2009, 12:15) buzasparta - ai dreptate, e mai greu la nivel inalt. dar chiar si la nivel mediu si mic se fac multe greseli. sunt oameni care inloc sa aiba fosa septica trag o teava din casa pana in lac pe care se scurge toata apa menajera. putin offtopic: daca stie cineva legislatia germana, spuneti-mi, va rog, cum fac ei cu amenzile. din cate stiu la nemti se taxeaza tare, poate preluam si noi partea pozitiva a legislatiei lor. La nemti e simplu: amenda este egala cu costurile reparatiilor, conform contractului primariei cu firmele care se ocupa (de curatarea apei, de dus gunoiul). Oricum ei nu isi prea permit sa incalce legea, sunt sclavii sistemului. |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
Afrodita |
![]()
|
randunel: eu nu am ales nici una din variantele date de tine, ci pe cea descrisa de mine. cat despre legislatia nemteasca ma refeream mai degraba la amenzile pentru populatie si nu la respectarea contractelor.
nu stiu de ce am senzatia ca tu nu te-ai confruntat inca, cu o cisterna despre care vorbim noi pentru ca invoci motive fara baze foarte sigure. poate asfaltul se pastreaza mai bine daca este udat frecvent, dar mi se pare aberant sa faci asta cu nu pret asa de mare (accidente, vieti omenesti etc). si pe 12 decembrie ce nevoie era sa fie udat asfaltul? nu inteleg de ce te incapatanezi sa aperi ceva evident in loc sa incerci sa gasesti o solutie verosimila/aplicabila. lucrezi cumva pentru firme de acest gen sau ai vreo cunostinta? pentru ca altfel nu inteleg de ce dupa ce ai citit comentariile colegilor inca ne contrezi? ps: sa nu te superi pe mine, da? ![]() ![]() This post has been edited by Afrodita: 11 May 2009, 17:00 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
randunel |
![]()
|
din cate citesc, ai ales varianta 4, sa se stropeasca in continuare soselele cu apa luata din lac. Hai, recunoaste
![]() Nu m-am confruntat, intrucat nu m-au deranjat decat o data, cand mi-au stropit masina. In rest, nu am avut ce sa le reprosez. Nu lucrez la firma de genul respectiv, ma pun in locul primarului: ce as face? Aleg cel mai putin rau, daca totul e rau ![]() Nu ma supar, chair sunt amuzat de refuzul tau de a recunoaste ca nu ai o solutie mai buna decat cea pusa in aplicare la ora actuala, adica stropitul din lacuri/rauri ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asa ceva ne-ar trebui (si mentalitatea de rigoare bineinteles)...
Atentie imagini socante de civilizatie! Astia sunt chiar cu tupeu... au dat inapoi ca sa stranga toata mizeria ![]() This post has been edited by UXE: 11 May 2009, 19:19 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
uxe chestii de-astea avem si noi. Pe strada mea in fiecare zi la 1 dimineata trece o jucarie de-aia ca in primul clip. Scoate un zgomoooot infernal, dar lasa strada oglinda.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
tu n-ai ce face la 1 dimineata?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
eu uzual ma culc la 4 dimineata cel mai devreme. Si chiar daca as dormi tot as auzi-o.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ca se vorbea mai devreme de aderenta scazuta din cauza carosabilului ud. Azi veneam de pe Virtutii spre regie. Nu stiu cum se numeste straduta aia cu sens unic intre Virtutii si Splai... Oricum, ideea e ca cei care intra pe Splai au prioritate, totusi mereu sunt cat se poate de atent. La fel de atent am fost si azi... si a fost de bun augur pentru ca exact cand ma pregaetam sa fac stanga vad o don'soara cu un Polo negru in timpul unei glisade de toata frumusetea... Vreau sa zic ca daca nu o vedeam ma facea praf...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Fratzica |
![]()
|
o DON`SOARA cu un Polo negru. Vedeti cumva vreo similitudine?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
misoginu-le
![]() A, sa nu uit... In cazul in care are cineva greturi de genul masina mea are abs, afu (tbc...) sau ce or mai scoate astia... vreau sa zic ca la faza asta abeesul n-a zis nici fas... |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Degeaba ar stropi cu apa curata. Problema e ca strazile de la noi nu sunt croite cum trebuie. E adevarat ca asezarea orasului nu avantajeaza dar oricum trebuie data o anumita panta spre gura de canal ca si spre bordura ori la noi apa balteste si se usuca de la soare lasand toata mizeria pe loc. Apoi apa ar trebui improscata cu presiune spre asfalt sa dizloce praful care apoi sa se duca in canal nu sa pisaleasca aiurea. Ar mai trebui ca parcarea sa fie interzisa in anumite zile la marginea bulevarderlor ca aia sa poata trece sa curete ca lumea. Am vazut in Paris intr-o zi in care ma intorsesem spre dimineata cum dadeau drumul la hidranti in capul strazii si apa curgea pe langa bordura spre canal antrenand toata mizeria. Si in Paris se face mizerie nu gluma...mai ales chistoace. Dar la aia multe stazi sunt in panta, spatiile verzi sunt delimitate cum trebuie. Normal ca la aia masinile cu stropitori din alea nu se plimba ziua prin trafic doar ca sa bifeze ca au curatat.
Pe de alta parte pana nu vor impaduri Baraganul cat de cat, mai ales in apropierea Bucurestilor mentinerea stazilor curate va fi cam costisitoare. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
pana nu vor impaduri Baraganul???? urmatoarea idee, ca sa fie tacamul complet: propun sa se puna grau pe platou la Babele
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
Afrodita |
![]()
|
@randunel: eu cred ca vrei sa te faci politist
![]() ![]() in mod clar masinutele alea ar face o treaba excelenta. fiind micute nu incurca traficul, uda asfaltul, curata mizeria si nu lasa in urma o balta puturoasa si alunecoasa ![]() cred ca inainte de a impaduri baraganul ar trebui sa faca ceva cu padurile din jurul bucurestiului care in ultimii ani au fost transformate in cartiere rezidentiale de lux. This post has been edited by Afrodita: 12 May 2009, 10:21 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() si la ei se uda strazile cu apa din lac... singura diferenta ca la ei apa aia e mai curata decat la noi... Nimic grav. Iar sapunul ala infect pe care il foloseste rebu/urban/moloz/blabla e de toata jena. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 10:08 |