Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Stropirea soselelor, Instigare la violenta! Yeah!

valeron_x
post 21 May 2009, 13:19
Post #121

dintre plebei

Group: Members
From: Pristina, Kosovo

azi la mine in sat e mare sarbatoare. vine vicepresedintele lu' Statele Unite, Joe Biden. motiv bun pentru localnici sa se apuce de oarece decorari, spalari de strazi si altele. asta s-a intamplat insa numai noaptea, adica pe la 02:00 AM au inceput sa umble niste masini mari cu niste stropitoare cu presiune. s-au oprit pe la 5, timp in care n-am putut sa dorm, evident. pana si neanderthalienii astia spala strada noaptea excl.gif

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 21 May 2009, 16:24
Post #122

CGB

From: behind

ieri veneam io sictirit da la scarbici. caldura mare, soare, aglomeratie, chestii trestii.
si cum paseam agale pa marasesti (eram pa jos), pa la ora 4 juma, hop o mizerie d-asta de cisterna cu perii. si pa langa faptu' ca facea pisu pa asfalt (probabil avea putza stricata, ca facea pisu intrerupt), mai avea si periile alea in fonctiune. si periile alea se-nvarteau haotic, aruncand tot prafu si mizeriile da pa marginea drumului, pa trotuar in pietoni. nu mai zic de coada de masini care se formase in spatele pisatorii. repet: ora 4 juma-5 fara ceva. cand e aglomeratia in toi, ca mde iese populatia da la scarbice, tu scoti o masina mare si lenta pa strazi. tre sa fii cel putin imbecil.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
George Paul
post 21 May 2009, 20:02
Post #123

Membru autentic

Ai avut noroc.
Io, mergeam pe PDG acum fo doo luni (asta ca sa-ti pastrez stilul, Cristi; scuze dac-am plusat mai tare cu virgula intre subiect si predicat, ai putea sa ti-o insusesti smile.gif ).
Dinspre Unirii inspre Alba Iulia. Rond, sens giratoriu (cine nu stie), 3 benzi.
Masinile REBU (sau ADPB, tot aia) stropeau prin zona, pe jos PAREA umed.
Am intrat in rond pe banda a treia, liber in fata, plecat primul de la semaforul dinainte. Sa fac stanga, zic (baietii asteptau sa continue sensul giratoriu in fatza mea, in stanga, la indicator, ca aveau "cedeaza") cu vreo 30 km/h.
Un GIPAN nu poa' sa stea, intra senin in fatza mea, pe langa centru, rotind agale din spitele alea de MOOARA. Exact cand aveam 5-10m pana-n el. big_wheel.gif Il ajung instantaneu (el nu accelera, a parcurs BOVIN tot sensul, probabil ca si vorbea la telefon, nu m-ar mira): frane de aiurea pe smacul ala de pe jos, tras volan dreapta, apoi stanga, mai uitam in ce sa ma opresc mai usor...
A dat Dumnezeu de m-am oprit perpendicular pe benzi, cu botu-n parii de langa centrul rondului. Aia din spate s-au oprit, si m-au asteptat. N-au claxonat, semn ca si-au dat seama ca ma bagase ala-n mantinela.

Atunci am inteles ca-mi trebuie musai cauciucuri pentru apa cand "merg in oras".
A, si sa nu ma mai astept sa fiu lasat sa trec daca am prioritate.

--------------------
Renault Clio III 08.2007/Dynamique/1.4/3 usi
Iudelor '89-azi:

Cine-au îndragit strainii
Mânca-i-ar inima cânii,
Mânca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia.

Cititi ''Doina'' - Eminescu.
+
Flamingo
post 25 May 2009, 07:54
Post #124

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Pe Str. Ramnicu Sarat, Bucuresti, in urma cu nici 30 de minute, s-a intamplat un accident in lant din cauza unor masini fara ABS care au alunecat pe apa proaspat aruncat de o cisterna.

Se pare ca o tanti a vrut sa se bage (cu viteza) sa faca stanga la rond, cel din spatele ei a crezut ca se va baga pana la urma, insa femeia a franat brusc de frica sa nu se ciocneasca cu masina imaginara ca ar fi venit din sens opus. Apoi in lant vreo 6 sau 7 masini sau tamponat si ele.

N-am fost de fata. Mi-a povestit cineva un pic mai devreme, care a scapat doar cu suportul spart de la numarul de inmatriculare. Paguba 4 sau 5 lei. Altii cica au comis-o mult mai rau.

Si toate astea de la lipsa ABS-ului + apa aruncata de cisternele angajate de Primarie.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
adi_ar
post 25 May 2009, 08:12
Post #125

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Sa vina 5-6 "adevarati" care sa se pocneasca reciproc pentru ca era ud pe jos este ceva firesc dar ca muierii aleia i-au tinut franele, in aceleasi conditii, la vederea "nalucii", este de neinteles si de neiertat! sleep.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Flamingo
post 25 May 2009, 08:23
Post #126

Membru "SPARKY Team"

Pai cred ca doar tanti aia a avut ABS... in accident fiind implicat si un Matiz, fosta mea masina, sad.gif ca de la noul propetar stiu patania...

25 May 2009, 11:33:
Noi "amanunte" in cazul accidentului de pe Ramnicu Sarat, Bucuresti...

Tanti, autorul moral al carambolului, conducea un Opel Astra albastru-gri, care dupa ce a vazut accidentul in lant, a plecat in viteza, pentru ca ii era frica de urmari. Cineva a incercat sa se ia dupa dansa, insa din cauza ambuteiajului creat, nu a mai avut sanse sa inainteze. Acum cica sughite.

This post has been edited by Flamingo: 25 May 2009, 10:33

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
DrK
post 25 May 2009, 10:51
Post #127

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Si daca se lua dupa ea ce?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Flamingo
post 25 May 2009, 11:08
Post #128

Membru "SPARKY Team"

Nu stiu, macar ii baga ceva carne-n frigider si se mai racoreau un pic cu totii... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
valeron_x
post 25 May 2009, 21:10
Post #129

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

si in Haga se spala strazile tot noaptea. constatat azi-noapte. astazi am constatat ca se poate inlocui sina de tramvai de pe o strada intr-o singura zi. mai exact in 9 ore. fara praf, niste baieti stropeau ca sa nu se ridice praful de la pichamarul cu care spargeau celilati baieti betonul de langa sinele de tramvai. acum 12 minute tramvaiul a reinceput sa circule ohmy.gif

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
lexa1312
post 27 May 2009, 16:33
Post #130

Membru incepator

imi permit sa intru si eu in discutie biggrin.gif
nici mie nu imi place mirosul lasat dupa "spalarea" soselelor, cu derapatul nu am avut probleme (ce e drept nici nu prea am circulat in perioada in care se uda) in schimb ceea ma streseaza la culme este faptul ca imi murdaresc masina cu "mazga" aia infecta. Ar trebui sa imi deconteze spalarile masinii.

Intr-o perioada gaseam masina murdara pe partea dinspre trotuar si nicidecum pe cea dinspre strada...si nu pricepeam de ce. Pana cand intr-o noapte am venit tarziu...si am nimerit fix cand spalau. Ce credeti.....jetul trecea pe sub masina, se lovea de bordura si imi arunca apa aia jegoasa fix pe partea dreapta a masinii 022.gif
Astfel aveam jumatate de masina curata si jumatate...de ziceai ca am facut offroad cu ea.

In ultima perioada nu s-a mai intamplat...desi astia spala in continuare noaptea ca ii aud trecand......nu stiu cum or spala acum...dar nu mai gasesc masina in halul ala.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
Adrian_BM
post 17 Aug 2009, 15:23
Post #131

Membru incepator

From: Baia Mare

FAZA COMICA CU STROPITUL SOSELELOR!!! Eram pe un bulevard, ma deplasam pe trotuar ca pieton si din spate venea o masina de asta care uda asfaltul. La 20m in fata mea un tip cu un Mercedes SL negru de coluare tocmai se pregatea sa coboare din masina si cand pune primul picior jos din masina trece si ala cu stropitoarea si il face varza pe mercedist radmasa.gif
M-a surprins in final reactia mercedistului k si-a bagat piciorul inapoi in masina, a inchsi portiera (probabil sa se curete k avea pantaloni de stofa). Eu ma asteptam sa injure de neamuri pe dobitocul de la salubrizare tongue.gif

This post has been edited by Adrian_BM: 17 Aug 2009, 15:25

--------------------
Renault Megane II - MM-06-HLD Bicorp 1.6 16V 2003
+
sylvester
post 17 Aug 2009, 18:27
Post #132

Membru autentic

probabil era unu care chiar muncise pentru masina aia biggrin.gif

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
M i h a i
post 17 Aug 2009, 18:50
Post #133

Niste jegosi...am asistat si eu la o faza de genul in dimineata asta...au oprit la stop la Coltea...jet la minim..langa ei 2 tipe cu un 320d...blonde...geamuri deschise...cand s-a pus verde...zbanggg..jet maxim...direct pe fata celor doua..pe bordul masinii...etc...nu au zis nimic fetele..erau mai mult speriate...iar cei de pe '''stropitoare'' se amuzau de mama focului...ce sa le ceri..tarani retarzi...

--------------------
------ ------ ------
+
Adrian_BM
post 17 Aug 2009, 19:57
Post #134

Membru incepator

Cei de pe stropitoare se gandeau k fetele nu au facut dush radmasa.gif Asa k le-au oferit ei unul pe masura radmasa.gif

17 Aug 2009, 20:59:
acuma sincer in situatia de mai sus nush ce sa fac, sa plang sau sa rad - dar chiar a fost penibil si de prost simt din partea lor

This post has been edited by Adrian_BM: 17 Aug 2009, 19:59

--------------------
+
M i h a i
post 17 Aug 2009, 20:02
Post #135

Nesimtiti ce mai...cred ca au reglat jetul la maxim...avea o presiune fenomenala...cat de taran sa fii sa vezi doua fete si sa le faci praf...nu numai pe ele..dar si bordul masinii..interiorul...daca erau smecheri faceau asta la 4 rromi de 1.95 120 kg ..rasi in cap...etc...atunci da...ce sa mai zic...tara de nebuni...

--------------------
------ ------ ------
+
Adrian_BM
post 17 Aug 2009, 21:36
Post #136

Membru incepator

Ce s-a intampalt la mine la Baia Mare inseaman k e caz fericit pe langa Bucuresti!

18 Aug 2009, 10:08:
QUOTE(MHY @ 17 Aug 2009, 21:02)
Nesimtiti ce mai...cred ca au reglat jetul la maxim...avea o presiune fenomenala...cat de taran sa fii sa vezi doua fete si sa le faci praf...nu numai pe ele..dar si bordul masinii..interiorul...daca erau smecheri faceau asta la 4 rromi de 1.95 120 kg ..rasi in cap...etc...atunci da...ce sa mai zic...tara de nebuni...
*

Unele sisteme electrice ale masini sunt f sensibile, poi dak imi udau mie asa renoul faceam plangere la politie si ceream daune.

This post has been edited by Adrian_BM: 18 Aug 2009, 09:08

--------------------
+
UXE
post 19 Aug 2010, 13:18
Post #137

Modelator

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
SorinCT
post 19 Aug 2010, 13:23
Post #138

Honor et Patria

From: Constanta

Destepti rau de tot astia care uda strazile. Eu am vazut prin oras aparate cu freza care perie asfaltul si il curata cat de cat dar nu arunca apa pe geam...

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
UXE
post 19 Aug 2010, 13:29
Post #139

Modelator

nu stiu cum e in c-ta , dar in bucuresti astia mai uda si vegetatia ziua in amiaza mare.. destepti, nu?

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
Avani
post 19 Aug 2010, 15:14
Post #140

Membru autentic

From: Capitala gri

Sorin, scopul stropirii soselelor nu e doar ala de a le curata ci si de a anula efectul de deteriorare al asfaltului datorita temperaturilor ridicate de la nivelul solului.

--------------------
. . .
Think forward !
+
SorinCT
post 19 Aug 2010, 15:24
Post #141

Honor et Patria

From: Constanta

Da, a se observa in ce stare buna sunt soselele din bucuresti dupa o stropeala meseriasa biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Avani
post 19 Aug 2010, 15:35
Post #142

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu stiu cu ce apa stropesc aia in CT, dar in B iau apa din Dambovita cea verde... biggrin.gif si nu e verde ca e ECO radmasa.gif

Departe de mine gandul ca metoda lor si functioneaza.

--------------------
. . .
Think forward !
+
buzasparta
post 19 Aug 2010, 21:26
Post #143

Membru autentic

From: Judetul Romanica

@avani: nu stiu cul dracu le curata ca dupa ce uda astai de la adp strada si ai masina curata poti folosi trecutul.adica aveai masina curata.si ma mai seaca ceva: au racordat casele din Filesti- un cartier pe unde mai trece soseaua de centura a Galatiului- la canalizare si dpobitocii care vietuiesc pe acolo arunca zoaiele tot in strada.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Dan73
post 19 Aug 2010, 22:35
Post #144

Membru autentic

QUOTE(Avani @ 19 Aug 2010, 15:14)
Sorin, scopul stropirii soselelor nu e doar ala de a le curata ci si de a anula efectul de deteriorare al asfaltului datorita temperaturilor ridicate de la nivelul solului.
*

Asa o fi dar eu i-am observat pe astia mai mult seara. Pe de alta parte eu parca stiam ca daca torni ceva rece peste ceva incins nu prea e bine. Adica dupa stiinta mea contractia brusca nu prea e indicata smile.gif

This post has been edited by Dan73: 19 Aug 2010, 22:35

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
buzasparta
post 20 Aug 2010, 09:11
Post #145

Membru autentic

From: Judetul Romanica

ei lasa asa.ce mare smecherie niste apa peste asfaltul incins daca ei asfalteaza pe ud sau iarna cand sunt ceva grade sub zero.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Adi86
post 20 Aug 2010, 11:51
Post #146

Membru autentic

From: Lausanne, Switzerland

@UXE - Am impresia ca aproape toti jurnalistii de la Irealitatea sunt retardati:

Cum plm sa pui poza facuta in mijlocul zilei si sub ea sa scrii: "Străzile din București sunt udate în fiecare noapte"?? Doamne da-i minte...

This post has been edited by Adi86: 20 Aug 2010, 11:52

--------------------
Renault Megane Sedan 2008
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:44
Dacia