Stropirea soselelor, Instigare la violenta! Yeah!
![]() ![]() ![]() |
Stropirea soselelor, Instigare la violenta! Yeah!
valeron_x |
![]()
|
||
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ieri veneam io sictirit da la scarbici. caldura mare, soare, aglomeratie, chestii trestii.
si cum paseam agale pa marasesti (eram pa jos), pa la ora 4 juma, hop o mizerie d-asta de cisterna cu perii. si pa langa faptu' ca facea pisu pa asfalt (probabil avea putza stricata, ca facea pisu intrerupt), mai avea si periile alea in fonctiune. si periile alea se-nvarteau haotic, aruncand tot prafu si mizeriile da pa marginea drumului, pa trotuar in pietoni. nu mai zic de coada de masini care se formase in spatele pisatorii. repet: ora 4 juma-5 fara ceva. cand e aglomeratia in toi, ca mde iese populatia da la scarbice, tu scoti o masina mare si lenta pa strazi. tre sa fii cel putin imbecil. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Ai avut noroc.
Io, mergeam pe PDG acum fo doo luni (asta ca sa-ti pastrez stilul, Cristi; scuze dac-am plusat mai tare cu virgula intre subiect si predicat, ai putea sa ti-o insusesti ![]() Dinspre Unirii inspre Alba Iulia. Rond, sens giratoriu (cine nu stie), 3 benzi. Masinile REBU (sau ADPB, tot aia) stropeau prin zona, pe jos PAREA umed. Am intrat in rond pe banda a treia, liber in fata, plecat primul de la semaforul dinainte. Sa fac stanga, zic (baietii asteptau sa continue sensul giratoriu in fatza mea, in stanga, la indicator, ca aveau "cedeaza") cu vreo 30 km/h. Un GIPAN nu poa' sa stea, intra senin in fatza mea, pe langa centru, rotind agale din spitele alea de MOOARA. Exact cand aveam 5-10m pana-n el. ![]() A dat Dumnezeu de m-am oprit perpendicular pe benzi, cu botu-n parii de langa centrul rondului. Aia din spate s-au oprit, si m-au asteptat. N-au claxonat, semn ca si-au dat seama ca ma bagase ala-n mantinela. Atunci am inteles ca-mi trebuie musai cauciucuri pentru apa cand "merg in oras". A, si sa nu ma mai astept sa fiu lasat sa trec daca am prioritate. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe Str. Ramnicu Sarat, Bucuresti, in urma cu nici 30 de minute, s-a intamplat un accident in lant din cauza unor masini fara ABS care au alunecat pe apa proaspat aruncat de o cisterna.
Se pare ca o tanti a vrut sa se bage (cu viteza) sa faca stanga la rond, cel din spatele ei a crezut ca se va baga pana la urma, insa femeia a franat brusc de frica sa nu se ciocneasca cu masina imaginara ca ar fi venit din sens opus. Apoi in lant vreo 6 sau 7 masini sau tamponat si ele. N-am fost de fata. Mi-a povestit cineva un pic mai devreme, care a scapat doar cu suportul spart de la numarul de inmatriculare. Paguba 4 sau 5 lei. Altii cica au comis-o mult mai rau. Si toate astea de la lipsa ABS-ului + apa aruncata de cisternele angajate de Primarie. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa vina 5-6 "adevarati" care sa se pocneasca reciproc pentru ca era ud pe jos este ceva firesc dar ca muierii aleia i-au tinut franele, in aceleasi conditii, la vederea "nalucii", este de neinteles si de neiertat!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca doar tanti aia a avut ABS... in accident fiind implicat si un Matiz, fosta mea masina,
![]() 25 May 2009, 11:33: Noi "amanunte" in cazul accidentului de pe Ramnicu Sarat, Bucuresti... Tanti, autorul moral al carambolului, conducea un Opel Astra albastru-gri, care dupa ce a vazut accidentul in lant, a plecat in viteza, pentru ca ii era frica de urmari. Cineva a incercat sa se ia dupa dansa, insa din cauza ambuteiajului creat, nu a mai avut sanse sa inainteze. Acum cica sughite. This post has been edited by Flamingo: 25 May 2009, 10:33 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Si daca se lua dupa ea ce?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Nu stiu, macar ii baga ceva carne-n frigider si se mai racoreau un pic cu totii...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
si in Haga se spala strazile tot noaptea. constatat azi-noapte. astazi am constatat ca se poate inlocui sina de tramvai de pe o strada intr-o singura zi. mai exact in 9 ore. fara praf, niste baieti stropeau ca sa nu se ridice praful de la pichamarul cu care spargeau celilati baieti betonul de langa sinele de tramvai. acum 12 minute tramvaiul a reinceput sa circule
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
imi permit sa intru si eu in discutie
![]() nici mie nu imi place mirosul lasat dupa "spalarea" soselelor, cu derapatul nu am avut probleme (ce e drept nici nu prea am circulat in perioada in care se uda) in schimb ceea ma streseaza la culme este faptul ca imi murdaresc masina cu "mazga" aia infecta. Ar trebui sa imi deconteze spalarile masinii. Intr-o perioada gaseam masina murdara pe partea dinspre trotuar si nicidecum pe cea dinspre strada...si nu pricepeam de ce. Pana cand intr-o noapte am venit tarziu...si am nimerit fix cand spalau. Ce credeti.....jetul trecea pe sub masina, se lovea de bordura si imi arunca apa aia jegoasa fix pe partea dreapta a masinii ![]() Astfel aveam jumatate de masina curata si jumatate...de ziceai ca am facut offroad cu ea. In ultima perioada nu s-a mai intamplat...desi astia spala in continuare noaptea ca ii aud trecand......nu stiu cum or spala acum...dar nu mai gasesc masina in halul ala. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
Adrian_BM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 August 09 From: Baia Mare ![]() |
FAZA COMICA CU STROPITUL SOSELELOR!!! Eram pe un bulevard, ma deplasam pe trotuar ca pieton si din spate venea o masina de asta care uda asfaltul. La 20m in fata mea un tip cu un Mercedes SL negru de coluare tocmai se pregatea sa coboare din masina si cand pune primul picior jos din masina trece si ala cu stropitoarea si il face varza pe mercedist
![]() M-a surprins in final reactia mercedistului k si-a bagat piciorul inapoi in masina, a inchsi portiera (probabil sa se curete k avea pantaloni de stofa). Eu ma asteptam sa injure de neamuri pe dobitocul de la salubrizare ![]() This post has been edited by Adrian_BM: 17 Aug 2009, 15:25 |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
probabil era unu care chiar muncise pentru masina aia
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Niste jegosi...am asistat si eu la o faza de genul in dimineata asta...au oprit la stop la Coltea...jet la minim..langa ei 2 tipe cu un 320d...blonde...geamuri deschise...cand s-a pus verde...zbanggg..jet maxim...direct pe fata celor doua..pe bordul masinii...etc...nu au zis nimic fetele..erau mai mult speriate...iar cei de pe '''stropitoare'' se amuzau de mama focului...ce sa le ceri..tarani retarzi...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Adrian_BM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 August 09 From: Baia Mare ![]() |
Cei de pe stropitoare se gandeau k fetele nu au facut dush
![]() ![]() 17 Aug 2009, 20:59: acuma sincer in situatia de mai sus nush ce sa fac, sa plang sau sa rad - dar chiar a fost penibil si de prost simt din partea lor This post has been edited by Adrian_BM: 17 Aug 2009, 19:59 |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nesimtiti ce mai...cred ca au reglat jetul la maxim...avea o presiune fenomenala...cat de taran sa fii sa vezi doua fete si sa le faci praf...nu numai pe ele..dar si bordul masinii..interiorul...daca erau smecheri faceau asta la 4 rromi de 1.95 120 kg ..rasi in cap...etc...atunci da...ce sa mai zic...tara de nebuni...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Adrian_BM |
![]()
|
Ce s-a intampalt la mine la Baia Mare inseaman k e caz fericit pe langa Bucuresti!
18 Aug 2009, 10:08: QUOTE(MHY @ 17 Aug 2009, 21:02) Nesimtiti ce mai...cred ca au reglat jetul la maxim...avea o presiune fenomenala...cat de taran sa fii sa vezi doua fete si sa le faci praf...nu numai pe ele..dar si bordul masinii..interiorul...daca erau smecheri faceau asta la 4 rromi de 1.95 120 kg ..rasi in cap...etc...atunci da...ce sa mai zic...tara de nebuni... Unele sisteme electrice ale masini sunt f sensibile, poi dak imi udau mie asa renoul faceam plangere la politie si ceream daune. This post has been edited by Adrian_BM: 18 Aug 2009, 09:08 |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Destepti rau de tot astia care uda strazile. Eu am vazut prin oras aparate cu freza care perie asfaltul si il curata cat de cat dar nu arunca apa pe geam...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum e in c-ta , dar in bucuresti astia mai uda si vegetatia ziua in amiaza mare.. destepti, nu?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sorin, scopul stropirii soselelor nu e doar ala de a le curata ci si de a anula efectul de deteriorare al asfaltului datorita temperaturilor ridicate de la nivelul solului.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Da, a se observa in ce stare buna sunt soselele din bucuresti dupa o stropeala meseriasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu stiu cu ce apa stropesc aia in CT, dar in B iau apa din Dambovita cea verde...
![]() ![]() Departe de mine gandul ca metoda lor si functioneaza. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@avani: nu stiu cul dracu le curata ca dupa ce uda astai de la adp strada si ai masina curata poti folosi trecutul.adica aveai masina curata.si ma mai seaca ceva: au racordat casele din Filesti- un cartier pe unde mai trece soseaua de centura a Galatiului- la canalizare si dpobitocii care vietuiesc pe acolo arunca zoaiele tot in strada.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Avani @ 19 Aug 2010, 15:14) Sorin, scopul stropirii soselelor nu e doar ala de a le curata ci si de a anula efectul de deteriorare al asfaltului datorita temperaturilor ridicate de la nivelul solului. Asa o fi dar eu i-am observat pe astia mai mult seara. Pe de alta parte eu parca stiam ca daca torni ceva rece peste ceva incins nu prea e bine. Adica dupa stiinta mea contractia brusca nu prea e indicata ![]() This post has been edited by Dan73: 19 Aug 2010, 22:35 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ei lasa asa.ce mare smecherie niste apa peste asfaltul incins daca ei asfalteaza pe ud sau iarna cand sunt ceva grade sub zero.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
@UXE - Am impresia ca aproape toti jurnalistii de la Irealitatea sunt retardati:
Cum plm sa pui poza facuta in mijlocul zilei si sub ea sa scrii: "Străzile din București sunt udate în fiecare noapte"?? Doamne da-i minte... This post has been edited by Adi86: 20 Aug 2010, 11:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:44 |