Nevestele/prietenele si viteza, Reactii,pareri
![]() ![]() ![]() |
Nevestele/prietenele si viteza, Reactii,pareri
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
prietena nu prea imi zice nimic cand o calc... mai repede imi zice cand merg calm
![]() cand mergem separati ea cu masina ei si eu cu a mea... ma cam pune sa o alerg sau ma alearga aproape ca imi da si flashuri ![]() This post has been edited by rtBK: 29 Mar 2010, 12:46 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
va dau o tura cu prietena mea la volan , va tineti de ce apucati , zici ca e shumaher
![]() cel mai tare e cand se ia de alte soferite ceva de genu : "asta sigur e femeie , uite-o cum merge" sau "e vre-o blonda la volan cu permis de arges " etc etc eu ma amuz , conduce bine , sta bine pe atentie si reflex deci e ok ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Eu am un copilot pe care e musai sa-l laud
![]() ![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
maxim
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
tu vb serios?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:35 |