Nevestele/prietenele si viteza, Reactii,pareri
![]() ![]() ![]() |
Nevestele/prietenele si viteza, Reactii,pareri
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Attached thumbnail(s) copilot.jpg ( Size: 33.43k ) Number of downloads: 700 |
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Sa se dea doar cate o bucata, sa ajunga la toti !
This post has been edited by Dodone: 2 May 2009, 23:26 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ipiq @ 3 May 2009, 04:53) cand simti ca te ia somnul si oboseala fa-ti frig in masina (clima la maxim) si da muzica tare, incearca sa bati ritmul in volan sau gaseste-ti ocupatie ca daca te fura somnul e grav... Da e grava. Mai ales daca ala mic doarme in spate si e de-abia iesit dintr-o raceala si nu poti da nici aerul la maxim si nici muzica prea tare. Si cand trebuie sa mergi 1000km cu limita maxima de viteza de 110km/h, cand toate masinile merg cu viteze apropiate si concentrarea nu iti e solicitata mai deloc, atunci chiar trebuie sa iti calculezi bine traseul. ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
![]() Coane gotty: ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, are dreptate Goty. Nu-l pot contrazice. Asa copilot sa tot ai. Iti trece si oboseala si somnul, iti mai scapa mana de pe schimbator in alte locuri, faci popasuri mai des, nu te enervezi daca ai gresit drumul... Deci da, are dreptate Goty, asa copilot mai rar... Problema e pretul...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@Flamingo: Ai ratat momentul, tu trebuia sa zici ceva de genul: "Ah, uite-o si pe vecina mea!"
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce crezi tu ca am zis de pret... ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se vede ca Flamingo cunoaste toate detaliile, mai mult sau mai putin ascunse.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 2 May 2009, 23:14) Nu neg bre... Bre, menirea mea e sa conduc la ducere iar ea la intoarcere... Deci gratarul e facut de mine sau ea sau numai de ea... si aici ma refer de la facerea focului pana la final... ![]() ![]() Aici recunosc, mai ajut si eu, mai ales cum s-a intamplat ieri la Dambovicioara cand pe final de gratar, dupa ce am mancat, incepuse sa ploua... ![]() Nu te inseli, insa in cazul nostru depinde de cat de repede se misca nevasta-mea sau de cat de foame le este participantilor... Eu, ti-am zis... fac poze si beau bere... iar pe drumul de intoarcere am grija sa tip la ea ca schimba prea devreme vitezele sau prea tarziu sau ca nu e atenta la drum concentrandu-se mai mult pe povestiri cu cei din masina... Deci la capitolul gratare, indiferent ca le facem la tara sau la padure, nu ma bag pentru ca asa ne-am obisnuit... Fiecare le stie p-ale lui.... Daca iese carnea prea iute sau prea sarata sau nu e patrunsa, una e sa tip eu la ea si alta e sa fiu eu cel tras de urechi... ![]() Doaaa, sunt rau... stiu. am vazut eu o masina de forumist pe la dambovicioara da nu am crezut ca sunteti brigada ca ma opream si eu:((. oricum fff frumos drumu de la curtea de arges pana la bran, curbe asa cum imi plac mie dar fff multe gropi! |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ai vazut cumva masina asta ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
nope era tot un clio tot culoarea asta cu nr ceva cgs sau ceva de genu si conducea o tanti cu un tricou cu dungi parca, si sub far un abtipild cu reno f1
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Flamingo |
![]()
|
Descrierea este cam aceeasi. Abtibild cu F1 am si eu...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
te cunosc personal numai ca tu nu stii cine sunt
![]() si nu erai tu in clio ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Flamingo |
![]()
|
Opppsss, ce mica e lumea. Nici pe forumuri nu te mai poti ascunde...
![]() Care esti bre ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
@flamingo : finul tau care te bate la cap?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
Neah, nu e stilul lui / lor (ca sunt doi). Ii cunosc prea bine. Unul sta pe forumuri cu profil muzical / rock iar altul e pe la pompieri si n-are treaba cu forumurile. Eh, lasa... ca nu ma doare sa aflu. Una e sa te stie toti si alta e sa nu te stie nimeni.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Bre, aici vorbim despre neveste/ prietene si viteza nu despre voi, narcisistilor !
![]() Na ca m-am molipsit si eu cu bre ![]() This post has been edited by Dodone: 4 May 2009, 14:25 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa e bre Dodone
This post has been edited by eduardsebe: 4 May 2009, 15:38 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nevasta-mea nu-mi zice nimic. Cand eram incepator in ale soferiei ma mai atentiona sa o las mai moale...probabil ii transmiteam si ei starea de incordare. Am si niste chestii batute in cuie. Nu merg cu mai mult de 20 km peste limita in localitati dar mai ales nu merg tare in aglomeratie ca-s tot felul de berbeci care nu semnalizeaza, nu se uita in oglinzi, merg cu luminile stinse, doar cu ledurile albastre la pozitii chiar daca e aproape intuneric si nu ii vezi cum vin cu viteza pe banda 2 mostenita de la mama lor...ieri pe A2 nu prea am trecut de 150 decat ocazional, ca era foarte aglomerat...altfel, daca drumul e liber si cu vizibilitate, merg destul de tare si nu se sperie, ba chiar am banuiala ca ii place viteza.
This post has been edited by Dan73: 4 May 2009, 17:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Prietenei ii plac serpentinele. Nu zice nimic cand ii dau mai tare.
![]() This post has been edited by Duyu: 4 May 2009, 19:04 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
hehe, eu nu prea am condus cu Mr. in dreapta, de obicei sunt o lady
![]() ![]() cand e la volan Mr. imi tin gura orice ar fi, imi place viteza (am ajuns pana la 160km, viteza maxima a masinii). el e mai experimentat in traficul din oras asa ca isi permite sa faca slalom si sa bage ceva viteza, cu toate astea sunt momente in care mi-as dori sa am pantaloni maro pe mine ![]() ![]() cand conduce tata, mi-as dori o centura suplimentara. numarul de "CD" si mereu contra cronometru l-au facut sa capete mare dexteritate la volan, dar pentru calatorii din masina e ca o cursa in cel mai terifiant rollercoaster ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Cand am mers cu un Opel cu 200 sotia mea facea ceva de genul
-Las-o putin mai usor ca uite nebunul ala s-a bagat sa depaseasca (nebunul e la o posta in fata mea) -Stai mai usor ca nu ne grabim deloc a treia oara e cel mai rau -Mai tu vrei sa stricam masina asta...cine stie cum merge si ce probleme o avea... Cand merg cu Clio -Ia mergi tu mai usor ca cine stie ce se intampla Sau in cele mai fericite cazuri -Cataline mergi si tu mai incet ca vreu sa admir peisajul -Si eu ii spun...Ce peisaj nevasta ca l-ai vazut aproape in fiecare weekend de 20 de ani incoace,nu te-ai saturat de el? In oras Cand depasesc 80.... Vezi sa nu fie vreun radar pe aici In unele cazuri 100 Vezi cine stie ce nebun iese in fata ta si patim cine stie ce This post has been edited by eduardsebe: 7 May 2009, 17:36 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce n-o lasi pe dansa la volan?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Aseara, Bucuresti, pe Turda:
Prietena: las-o mai incet ca suntem in oras... Eu: ![]() Prietena: Te rog mergi mai incet ca e si umed pe jos si nici nu ne grabim... Eu: ![]() Mai trec cateva secunda, ma opreste politia la "noul" radar mobil, dapasisem viteza cu peste 20 km/h. Iau amenda, 4 puncte, ma zgarii pe ochi, etc. Prietena: TI-AM ZIS?? ![]() Tipic, nu? Macar daca eram singur... This post has been edited by Adi86: 29 Mar 2010, 10:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Genial Adi86.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
psihologic ea este de vina
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Corect, a cobit.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sotia nu spune nimic cand alerg masinuta, dar sa te tii cand e si soacra in masina. Jale mareeeeee, imi spune ca la peste 110 i se face un rau cumplit. E un stres permanent.
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cand trece de 110 ? Pai vezi ca problema e alta... Multi pasageri stau cu ochii pe ceas, mai ceva ca politistii de la radar.
Din acest motiv unii isi pun pachetul de tigari sau orice altceva in dreptul ceasului care masoara km/h... sa nu mai dea idei. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 29 Mar 2010, 12:13) Cand trece de 110 ? Pai vezi ca problema e alta... Multi pasageri stau cu ochii pe ceas, mai ceva ca politistii de la radar. Din acest motiv unii isi pun pachetul de tigari sau orice altceva in dreptul ceasului care masoara km/h... sa nu mai dea idei. Draga mea soacra cica are ochii inchisi si le atipeste si, cand o vad in situatia asta, o calc nitel mai tare (pedala, nu soacra). Nu glumesc deloc, se trezeste instant si, daca piticul doarme, imi pune mana pe umeri, daca nu doarme, ma bodogane. Degeaba o iau la vrajeli ca pe autostrada e limita 130, ca e motor supraturat si ii sta bine la turatie mare, nimic nu tine, ei i se face rau si cu asta basta, la loc comanda |
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:40 |