Nevestele/prietenele si viteza, Reactii,pareri
![]() ![]() ![]() |
Nevestele/prietenele si viteza, Reactii,pareri
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
In principiul asta sint foarte multumit.Nu am treaba cu sotia mea cand merg cu viteza.Doar mici reprosuri cand mai depasesc cate 2-3 odata
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
pentru soferii care nu suporta locul dreapta fata ...domnilor exista locuri si in spate
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
App de asta
![]() ![]() ![]() Deci, dc ii este rau copilotului cu debit verbal mare, dati-i pastila d-aia ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Ea conduce mai agresiv, dar recordul de viteza al familiei il detin eu! Comentariile despre stilul de sofat de regula se fac dupa ce am ajuns la destinatie, cu exceptia franarilor bruste ( atunci cand le practic eu, ca in cazul ei totdeauna celalalt sofer e vinovat si ea nu are ce sa faca decat sa franeze)!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(balanel @ 1 May 2009, 16:36) Bre, sincer imi pare rau. Am o vecina singura. Daca vrei, vorbim amanunte pe PM. In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu am filmat-o azi pe nevasta-mea... P eo ploaie torentiala, ea se luase "in gura" cu un Logan albastru dupa ce am trecut de Barcanesti. Apoi ii casunase pe un incepator cu un Renault 5 pe la Otopeni care-i luase fata... Si ca sa fie tacamul comple©t, pe Kiseleff s-a luat de un Hyundai Santa Fe ca n-a trecut pe galben ca sa trecem si noi dupa el... ![]() Prin ce am trecut azi, numai eu stiu. Credeam ca sunt eu rau la volan, dar se pare ca nevasta-mea m-a intrecut... Bai da uei... Intre Campina si Baicoi, a tinut-o numai in 140-160 km/h... pe aceeasi ploaie de mai sus... ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 1 May 2009, 21:51 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 1 May 2009, 21:50) Bre, sincer imi pare rau. Am o vecina singura. Daca vrei, vorbim amanunte pe PM. Multumesc, dar nu cred ca are rost. Am permis de la 18 ani, adica de vreo 12 ani. ![]() This post has been edited by balanel: 1 May 2009, 22:05 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, tu stii mai bine...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andurs @ 1 May 2009, 11:05) Pai nu inteleg, o viteza medie de 40km/h? E perfect normal pentru Romania, se poate si mai mult fara sa mergi extrem de tare. QUOTE(RaduNG @ 1 May 2009, 20:21) Eu chiar cunosc un cuplu care practica metoda asta, odata a lasat-o undeva in camp. N-au vorbit 2 saptamani dupa. Ca sa fiu ontopic, n-am probleme cu pasagera din dreapta in legatura cu stilul de condus. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Fericitule!
![]() 2 May 2009, 19:51: Eu am trei "game": 1.marian! 2.Marian!!! 3.MARIANEEE!!! La ultima gama se "ancoreaza" ori de manerul usii din dreapta ori de marginea bordului si-mi arunca niste priviri ... Se pare ca nu conduc prea bine! ![]() Si ma sparg de ras cand incepe sa apese pe "frana" din dreapta!! ![]() Norocul meu ca masina are presuri "de la mama ei",mocheta groasa si cativa cm de pasla pana sa ajungi la tabla!!Daca nu,cred ca-mi bomba podeaua!! ![]() This post has been edited by marian-j: 2 May 2009, 18:51 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am bre, dar nu e gratis.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
De cate ori conduc eu la drum lung, la mine in masina lumea adoarme
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Eu in cazuri ca astea pun mana pe telefon si sun lumea sa intreb de una de alta...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
cind mergem prin oras ma bombane ca sint colorat rau in limbaj si sa" tin distanta" fata de ala din fata ca am prostul obicei sa conduc uneori la bara din fata, iar la drum intins nu prea are ce spune ca plec cu gandul de a ajunge inapoi mai ales cind e masina plina.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Delirik |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 May 09 ![]() |
Viteza ca viteza, dar acceleratiile bruste sunt cele care provoaca panica.
De obicei aud chestii de genu: "Stirile de la ora 5 !!! Stirile de la ora 5 !!! Stirile de la ora 5 !!!" |
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cateodata nevestele ar trebui lasate acasa.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Scumpa mea sotie ma terorizeaza altfel. Cand incep sa merg tare sau i se pare ei ca fac vreo depasire mai riscanta (are dreptate in 10% din cazuri) se fixeaza mai bine in scaun, se tine de manerul de la portiera si degaja o energie negativa care ma tensioneaza nervos la maxim
![]() Ea are unele circumstante atenuante. M-a vazut desfigurat in urma unui accident frontal, in care eu am iesit prin parbriz (centura nu era pusa, deh chetz, doar eram din oras cu Tarzan) si m-am infipt cu fruntea in capota motor, ce s-a deschis in impact. Ca nu eu am fost vinovat deproducerea accidentului nu mai conteaza... Ca circumstanta agravanta, e panicarda de felul ei. In concluzie, uneori cobor de la volan obosit de "navigator", nu de condus. I-am propus sa isi ia permis si am jurat ca nu o sa-i comentez nimic, chiar daca mergem extraurban cu 40km./h. Imi gasesc eu de lucru ceva, un rebus (nu integrame, sa fim intelesi, da ? ![]() This post has been edited by Dodone: 2 May 2009, 20:59 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Cateodata nu,coane Flamingo!
![]() Cine sa-ti "dea la mana" cele necesare gratarului ca mai apoi sa te poti impauna cu bucatele alease ce le-ai "gatit"?Cine aduna "balamucul" in timp ce noi ne indopam cu bere si ragaim multumiti de truda depusa? ![]() Ca sa fiu ontopic( ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 2 May 2009, 20:53 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
QUOTE(adip @ 2 May 2009, 19:36) De cate ori conduc eu la drum lung, la mine in masina lumea adoarme ![]() ![]() ![]() ![]() asta intr-adevar e nasol... mai ales cand esti obosit... veneam de la viena, facusem 1100 km in ziua aia, nu mai dormisem de 23 de ore, doar condus & plimbat, eram 5 in masina, eu la volan, toti 4 dormeau si eu goneam cu 200 sa ajung odata acasa... cand simti ca te ia somnul si oboseala fa-ti frig in masina (clima la maxim) si da muzica tare, incearca sa bati ritmul in volan sau gaseste-ti ocupatie ca daca te fura somnul e grav... ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Maaama ce vitezan e ingerul tau din semnatura !
Dar suntem deja off topic. ![]() |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Eu, unul, cu fosta mea prietena in dreapta (respectiv actuala nevasta...
![]() De cand calatorim impreuna (si asta cam de prin 1993, cu multi kilometri parcursi gospodareste pe soselele nationale...), cred ca a adunat, pe locul din dreapta mea, sub 30 km dormiti... Cat despre viteza, ma lasa sa imi fac damblalele... In conditiile in care si ei ii cam place sa calce "coada pisicii"... Mai ales cand scapa la Golfulean, febletea ei de cand a aparut in patrimoniul fameliei... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 2 May 2009, 21:51) Cateodata nu,coane Flamingo! ![]() Nu neg bre... QUOTE(marian-j @ 2 May 2009, 21:51) Cine sa-ti "dea la mana" cele necesare gratarului ca mai apoi sa te poti impauna cu bucatele alease ce le-ai "gatit"? Bre, menirea mea e sa conduc la ducere iar ea la intoarcere... Deci gratarul e facut de mine sau ea sau numai de ea... si aici ma refer de la facerea focului pana la final... ![]() ![]() QUOTE(marian-j @ 2 May 2009, 21:51) Cine aduna "balamucul" in timp ce noi ne indopam cu bere si ragaim multumiti de truda depusa? ![]() Aici recunosc, mai ajut si eu, mai ales cum s-a intamplat ieri la Dambovicioara cand pe final de gratar, dupa ce am mancat, incepuse sa ploua... ![]() QUOTE(marian-j @ 2 May 2009, 21:51) Ca sa fiu ontopic( ![]() ![]() Nu te inseli, insa in cazul nostru depinde de cat de repede se misca nevasta-mea sau de cat de foame le este participantilor... Eu, ti-am zis... fac poze si beau bere... iar pe drumul de intoarcere am grija sa tip la ea ca schimba prea devreme vitezele sau prea tarziu sau ca nu e atenta la drum concentrandu-se mai mult pe povestiri cu cei din masina... Deci la capitolul gratare, indiferent ca le facem la tara sau la padure, nu ma bag pentru ca asa ne-am obisnuit... Fiecare le stie p-ale lui.... Daca iese carnea prea iute sau prea sarata sau nu e patrunsa, una e sa tip eu la ea si alta e sa fiu eu cel tras de urechi... ![]() Doaaa, sunt rau... stiu. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
dodone: numai pe autostrada, si NUMAI cand e foarte obosit
![]() dupa 1100 de km auzi in cap numai piesa aia de la Gil Dobrica - Hai acasa... hai cu mineeeeee ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Adila16 @ 2 May 2009, 22:09) Eu, unul, cu fosta mea prietena in dreapta (respectiv actuala nevasta... ![]() Hmmm... Imi zice o data, uite ce priveliste frumoasa (pe partea stanga), dupa care in secunda urmatoare STOOOPPPP calci catelul ala saracul, de am pus frana brusca (nu mergeam tare ci pe o ulita dintr-un sat) de era sa dea cu capul de bord ca n-avea centura pusa... Apoi plangea, crezand ca l-am calcat, in realitate izbindu-l usor, stergandu-l mai mult. Ca sa nu mai zic de fii-meu care venise buluc peste noi. Mamaaa, ce i-am facut... Iubesc animalele dar totusi, lasa-ma nene in pace si nu ma **te atat la cap cu privlelistea. Eu tre' sa dcu lumea la destinatie si putem casca ochii cat vrem apoi... sau sa faca ea poze si sa-mi arate ulterior. Alata data la fel, m-a pus sa ma uit la dreaq in praznic si mai sa nu-l observ pe cel din fata care franase bursc din cauza unui cal pe care l-a si facut praf, atat masina cat si calul saracul... Am mai povestiti eu una- alta despre asta pe la alt topic... deci sunt momente, vorba lui Dan Bitman, cand e mai bine sa taca. Si-asa le turuie gura tot timpul. Cred ca si in somn viseaza ca tin discursuri maselor... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Nu-mi amintesc de vreo scena asemanatoare, la drum intins... Pot sa ma laud ca am noroc...
Cat despre vorbit, daca ma intreaba de conversatie si ii dau unul-doua raspunsuri monosilabice, ma lasa in pace sa imi vad de "covrigitul" meu...Tot cu un ochi la drum, chiar daca ''ucide'' bateria la telefon... In rest, de cand a aparut feciorul, parca m-am mai linistit si cu viteza la drum lung... Pana sa devin tata, si plecam pe undeva, pasagerii stiau: daca puneam pe pozitie detectorul de radar, era clar, aveam chef de goana... Insa, acum cateva zile, pe A2, n-am sarit de 110...Cu cel mic in masina parca mi se taie ''cheful'' de goana... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Dodone |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
marian-j |
![]()
|
Coane Flamingo,ma " asasinezi" cu acel "bre"!!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mircea Radu e de vina bre coane Marian !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
QUOTE(marian-j @ 2 May 2009, 23:36) "bre" nenea marian cuvantul ala e ca si gripa asta noua(porco-aviaro-omeneasca) se transmite prin "stranut"si nu se stie daca mai scapi ![]() ![]() uf si femeile astea rau daca dorm,rau daca privesc peisajul, rau daca tac. rau daca iti atrage atentia, rau daca..... ![]() cum arata "copilotul" ideal? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:38 |