Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

2012 - clio IV, viitoarea generatie clio

DFA
post 17 Jul 2012, 16:16
Post #241

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

QUOTE(Synyster @ 17 Jul 2012, 11:32)
........ nu mai vreau motorina acum cand motoarele pe benzina au devenit interesante.
*

Interesante..., în ce fel?
Un TCe consumă cam la fel de mult în urban ca și un benzinar clasic, doar că TCe-ul e mai confortabil, din cauza cuplului mărit, adică ai elasticitate dar cu costuri mai mari la combustibil.
Dacă cauți anume elasticitatea, fără să te intereseze prea mult consumul, un TCe e OK, altfel...

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 17 Jul 2012, 16:52
Post #242

步步

From: Bucuresti

acu', sincer vorbind, am inteles ca reparatia aia pe la pompa de inalta si injectoare nu ie foarte ieftina la motorina.
Cica ar fi un topic pe aici care descrie situatia...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DFA
post 17 Jul 2012, 16:58
Post #243

Așa este, nu le poți avea pe toate fără să plătești în plus... biggrin.gif

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
AndreiMR
post 17 Jul 2012, 17:50
Post #244

Membru alfist

Group: Members
From: Pitesti

Nu ma plang de fiabilitate la dieselul meu, cel putin pana acum e foarte ok, cei cu reparatii la pompe si injectoare de obicei sunt cei care baga motorina de pe sant, cu motorina de la surse sigure e mai mica sansa sa iti pice chestiile astea. La capitolul consum, sunt foarte multumit, dar reversul e la revizie unde trebuie platit filtrul de motorina, care nu e chiar ieftin. Eu oricum nu fac suficient de multi km pe an ca sa ies in castig mare cu motorul pe motorina, un diesel cu DPF e sensibil la traficul in oras (ceea ce pentru mine e o problema, pentru ca merg destul de mult si prin oras) si iarna dureaza prea mult pana se incalzeste. Iar ca placere de a conduce, un benzinar turbo e mult peste un diesel echivalent, ca sa nu mai pomenesc de rafinament (la o masina de clasa mica se simt si vibratiile de diesel, se aude destul de tare si motorul). De-asta spun ca nu mi-as mai lua diesel, mai ales la o astfel de masina, unde pana la urma diferenta de consum intre diesel si benzina nu e exagerata, in schimb progresul facut de motoarele astea noi e destul de mare, mai ales la felul in care se conduc.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Bacu
post 17 Jul 2012, 22:19
Post #245

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

mie mi se pare destul de ieftin, la 14500 am configurat un dinamique tce 90 cu navigatie (doar 200 euro!), camera marsarier, climatronic si tot ce mai era in lista de dotari... eu cred ca se va vinde cu succes aceasta generatie! din nou spun, sper ca viitorul megane sa preia din adn-ul acestui clio...

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
skija
post 18 Jul 2012, 07:17
Post #246

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

QUOTE(klaus @ 17 Jul 2012, 14:40)
aia de la VW nu zic acelasi lucru...
*

pai tin sa-i contrazic. Masina doamnei Skija este un Ibiza 1.2 (an 2006). Motorul are vana, nu zic nu, dar consuma nesimtit de mult si urban si extraurban. Chiar nu vad rostul unui motor de genul asta.

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
Squirrel
post 18 Jul 2012, 07:56
Post #247

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Nu cred că se discută de același motor. 1,2 T(F)SI era lansat în 2006?

Pe de altă parte, 0,9 TCE este în 3 cilindri. Prevăd complicații interesante…

This post has been edited by Squirrel: 18 Jul 2012, 08:03

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
spy_oh_joy1389
post 18 Jul 2012, 08:09
Post #248

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(Bacu @ 17 Jul 2012, 23:19)
mie mi se pare destul de ieftin, la 14500 am configurat un dinamique tce 90 cu navigatie (doar 200 euro!), camera marsarier, climatronic si tot ce mai era in lista de dotari... eu cred ca se va vinde cu succes aceasta generatie! din nou spun, sper ca viitorul megane sa preia din adn-ul acestui clio...
*

Navigatia aia o include oare si Romania? Ca pana acum am inteles ca lipsea.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Arhimede
post 18 Jul 2012, 10:41
Post #249

Membru inferior, lung si tare

1.2 de pe ibiza cel de 70 e aspirat.

Am condus si eu unul destul de mult. Trage uimitor de bine cu aia 70 cai chiar si cu masina incarcata. Dar consumul chiar e nesimtit.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Bacu
post 18 Jul 2012, 10:51
Post #250

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 18 Jul 2012, 08:09)
Navigatia aia o include oare si Romania? Ca pana acum am inteles ca lipsea.
*

nu stiu exact, e chestia aia noua Rlink, care nu prea stiu ce soft are...

ref la motor, ford focus are motor 1.0, 3 cilindri, 125 de cai, iar tipul de la turatii.ro care face drivetest-uri l-a laudat foarte mult, a zis ca dupa ce l-a condus a renuntat la prejudecata cum ca motoarele mici nu sunt viabile pe clasa compacta...

eu am facut drivetest cu octavia 1.2tsi si mi s-a parut la fel de vioaie ca si megane 1.5 dci, nu mi s-a parut deloc submotorizata. bine, nu ambitii sportive, insa pentru o masina de familie se misca chiar ok.

This post has been edited by Bacu: 18 Jul 2012, 10:52

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
PaulT
post 18 Jul 2012, 11:05
Post #251

Membru autentic

QUOTE(Arhimede @ 18 Jul 2012, 10:41)
1.2 de pe ibiza cel de 70 e aspirat.

Am condus si eu unul destul de mult. Trage uimitor de bine cu aia 70 cai chiar si cu masina incarcata. Dar consumul chiar e  nesimtit.
*

Am mers si eu cu unul de 64CP tot multicel. Trage bine datorita cutiei de viteze cu rapoarte scurte. Consumul este mare mai ales in extraurban, tocmai datorita cutiei. Aceeasi poveste este si cu Fabia 1.2 HTP .

This post has been edited by PaulT: 18 Jul 2012, 11:05

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
DFA
post 18 Jul 2012, 12:50
Post #252

QUOTE(Synyster @ 17 Jul 2012, 17:50)
Nu ma plang de fiabilitate la dieselul meu, cel putin pana acum e foarte ok, cei cu reparatii la pompe si injectoare de obicei sunt cei care baga motorina de pe sant, cu motorina de la surse sigure e mai mica sansa sa iti pice chestiile astea.
*

Nici pe departe!
Mie mi s-a dus pompa de injecție și nu am băgat absolut nici măcar 1 mililitru de motorină dubioasă, doar de la OMV!
Deci nu există o cauzalitate GARANTATĂ între calitatea combustibilului și defectarea injecției, mai contează și defectele de fabricație! Pur și simplu poți nimeri piese care nu rezistă timp îndelungat!

QUOTE(Bacu @ 18 Jul 2012, 10:51)
nu stiu exact, e chestia aia noua Rlink, care nu prea stiu ce soft are...
*

R-Link este cu navigație TomTom, deci acoperiere actuală 18%.
MediaNav (standard pe Clio 4) este cu navigație iGo, deci acoperire foarte bună (similar Dacia Lodgy).

--------------------
ex Logan I 1.5
+
AndreiMR
post 18 Jul 2012, 13:17
Post #253

Membru alfist

From: Pitesti

Inseamna ca ai avut ghinion. La cati km ti-a picat pompa?

Mie un motor de 1.2 cu 110 cai mi se pare super ok pe clio, ramane de vazut cum se va intelege si cu o cutie automata. Pana la urma, Polo 1.2 TSI cu DSG e foarte apreciata, de ce nu ar fi la fel si la reno?

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Squirrel
post 18 Jul 2012, 14:00
Post #254

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Dacă R-Link are TomTom cu 18%, marea majoritate va alege doar MediaNav pentru hărțile actualizate/actualizabile

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
T.rac3Er
post 18 Jul 2012, 14:43
Post #255

cr8or

1.2 e motor de pus la stergatoare, nu?!
in oras, si 0.9 e suficient...ce naiba, ma uit la smarturi cu 0.8 cum merg fara grija.
o fi nevoie de nu stiu ce escalade sxt sa deplasezi curul la munca, sa vada toti statutul tau social?!
baga impozit 5k euro/luna, chiar da ca e hibrid. ca hibridul ala e folosit 1km la ditamai monstrozitatea de masina.

pt v.max 70km/h si 250cmc sunt suficienti

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
P-A-C-O
post 18 Jul 2012, 17:58
Post #256

What you see is what you get!

QUOTE(DFA @ 18 Jul 2012, 13:50)
Mie mi s-a dus pompa de injecție și nu am băgat absolut nici măcar 1 mililitru de motorină dubioasă, doar de la OMV!

sa fim seriosi, la tine trebuia demontata pompa si curatata acea valva, daca tu ai vrut sa inlocuiesti pompa e problema ta.... sleep.gif
operatiunea respectiva nu costa mai mult de 500 RON in service-urile specializate si se poate face cu pompa montata pe masina wink.gif

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
csimby
post 19 Jul 2012, 01:13
Post #257

Membru autentic

From: Tirgu-Mures

QUOTE(Squirrel @ 18 Jul 2012, 14:00)
Dacă R-Link are TomTom cu 18%, marea majoritate va alege doar MediaNav pentru hărțile actualizate/actualizabile
*

Medianav si R-linka fost dezvoltat de baietii de la iGO. Nu stiu daca s-a mai scris pe forum sau nu, nu am citit tot smile.gif Da, apare TomTom ca si harti, dar din ce am auzit de la un coleg care e mare guru de aparete de navigatie, TomTom a contractat tot pe Nav N Go pt dezvoltarea pe partea de software. Hartile Teleatlas au o acoperire din ce in ce mai buna, in unele tari din Europa de Est deja sunt mai bune decat Navteq.

Nu cred ca va fi o problema cu acoperirea hartilor. Harti se pot cumpara pt MediaNav de pe https://renault.naviextras.com sau https://dacia.naviextras.com. Cred totusi ca pretul este un pic piperat...

In luna februarie am citit un articol pe un site unguresc, unde povesteau despre planurile de dezvoltare a firmei Nav N Go, acolo au amintit ca lucreaza pentru un un producator auto francez care incepe cu litera R pe doua proiecte: una este o navigatie + media player si un proiect mai mare bazat pe platforma Android (probabil MediaNav si R-link).

Revenind la topic, am configurat si eu Clio nou, insa din pacate configuratorul de pe renault.ro nu iti afiseaza exact masina configurata. De ex. la Authentique farurile nu acel crom in ele, consola de mijloc este mai mica, este un slot de 1DIN pt. radio. Acestea nu se vad pe renault.ro din pacate. Pt. o imagine clara intrati pe renault.fr

19 Jul 2012, 01:19:
QUOTE(sylvester @ 12 Jul 2012, 18:25)
Probabil pe la sfarsitul lui septembrie sa inceapa comenzile, iar octombrie-noiembrie livrarile.
*

Am fost astazi la reprezentanta, au zis ca abia in octombrie o sa primeasca o masina pt. showroom si pt. drivetest. Am primit in schimb o brosura biggrin.gif

This post has been edited by csimby: 19 Jul 2012, 01:19

--------------------
Volkswagen Polo Comfortline 2014
Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999
Dacia Solenza Clima 2004
+
P-A-C-O
post 19 Jul 2012, 19:45
Post #258

What you see is what you get!

pentru cei care au deschis televizoarele mai tarziu.... laugh.gif

K9K.jpg ( Size: 163.95k ) Number of downloads: 1250

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
meganus_bicorpus
post 19 Jul 2012, 21:53
Post #259

Membru autentic

From: Bucuresti si inca vreo 3 orase

per ansamblu consider ca e o masina OK, imi place designul si parca se vede si ceva nou la interior, pretul cred ca va fi imbatabil...mai merita nemtoaica cu xxxxxxxx km?

--------------------
renault Megane Bicorp/ Laguna III 2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
+
T.rac3Er
post 20 Jul 2012, 12:29
Post #260

cr8or

faruri de espace pe clio4 icon_mrgreen.gif

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
b76bgaarh
post 20 Jul 2012, 12:32
Post #261

Membru autentic

care e cel mai mare motor de pe clio asta? motorul asta de 1,2 pare f incghesuit.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
T.rac3Er
post 20 Jul 2012, 12:45
Post #262

cr8or

1.6 turbo de pe RS

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
csimby
post 20 Jul 2012, 13:44
Post #263

Membru autentic

From: Tirgu-Mures

QUOTE(meganus_bicorpus @ 19 Jul 2012, 21:53)
mai merita nemtoaica cu xxxxxxxx km?
*

Pentru unii sigur, ca e masina germana. Eu as prefera noul Clio. Astept cu nerabdare sa apara la reprezentanta pt. drive test.

--------------------
Volkswagen Polo Comfortline 2014
Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999
Dacia Solenza Clima 2004
+
mircea_aq
post 21 Jul 2012, 11:38
Post #264

Membru autentic

Untitled.jpg ( Size: 114.33k ) Number of downloads: 967

Preturile sunt comparabile cu vechea generatie, bune in comparatie cu competitia, cu toate astea un 1.2T cu DCT banuiesc ca va ajunge spre 17 000, ceea ce pentru Romania nu e deloc putin.

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
DFA
post 23 Jul 2012, 08:30
Post #265

QUOTE(Squirrel @ 18 Jul 2012, 14:00)
*

Și TomTom are hărțile actualizabile online...
MediaNav va fi ales de mai mulți pentru că e mai convenabil la preț și are harta României foarte completă, în restul lumii TomTom îl bate la funduleț pe iGO...

QUOTE(P-A-C-O @ 18 Jul 2012, 17:58)
sa fim seriosi, la tine trebuia demontata pompa si curatata acea valva, daca tu ai vrut sa inlocuiesti pompa e problema ta....  sleep.gif
operatiunea respectiva nu costa mai mult de 500 RON in service-urile specializate si se poate face cu pompa montata pe masina  wink.gif
*

Cei de la Dacia nu au vrut/știut să facă așa ceva, iar eu nu aveam timp de umblat cu mașina pe platformă sau cu pompa în brațe pe la service-uri, deci am înlocuit-o!
Încă mai am pompa veche, mi-ai dat o idee!

QUOTE(csimby @ 19 Jul 2012, 01:13)
Medianav si R-linka fost dezvoltat de baietii de la iGO. Nu stiu daca s-a mai scris pe forum sau nu, nu am citit tot smile.gif Da, apare TomTom ca si harti, dar din ce am auzit de la un coleg care e mare guru de aparete de navigatie, TomTom a contractat tot pe Nav N Go pt dezvoltarea pe partea de software. Hartile Teleatlas au o acoperire din ce in ce mai buna, in unele tari din Europa de Est deja sunt mai bune decat Navteq.
*

Nu cred că TomTom a contractat pe NavNGo, ci Renault, care și-au dorit și o versiune mai ieftină de navigație a contractat pe NavNGo pentru MediaNav, ODM-ul fiind LG, Carminat TomTom (LIVE) este varianta de mijloc a grupului, iar MediaNav este varianta economică, R-Link fiind varianta "premium", R-Link fiind bazat tot pe TomTom/TeleAltas la partea de navigație, nu pe iGO/Navteq/TopMap.

QUOTE(csimby @ 19 Jul 2012, 01:13)
In luna februarie am citit un articol pe un site unguresc, unde povesteau despre planurile de dezvoltare a firmei Nav N Go, acolo au amintit ca lucreaza pentru un un producator auto francez care incepe cu litera R pe doua proiecte: una este o navigatie + media player si un proiect mai mare bazat pe platforma Android (probabil MediaNav si R-link).
*

NavNGo lucrau pentru proiectul MediaNav, nu pentru R-Link!
R-Link este un proiect separat, un melanj între Android și TomTom, R-Link fiind dezvoltat de TomTom, la fel ca și Carminat TomTom.

Deci acum Renault are acoperită toată gama, pentru toate buzunarele:

- MediaNav - gama economică - iGO/Navteq/TopMap
- Carminat TomTom - gama medie - TomTom/TeleAtlas
- Carminat TomTom LIVE - gama medie conectată - TomTom/TeleAtlas
- R-Link - gama premium - Android/R-Link App Store/TomTom/TeleAtlas

--------------------
ex Logan I 1.5
+
ssilviu
post 23 Jul 2012, 10:19
Post #266

F1 Man

From: Nicaieri

O fragmentare inutilă adică. Era greu să aibă un singur sistem de navigatie, nu?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
papa_mulo
post 23 Jul 2012, 11:41
Post #267

Membru autentic

Treaba lor, e bine ca ai de ales...dar tot am gasit o meschinarie:
MediaNav e standard pe Expression si Dynamique ceea ce e de laudat, dar camera pt marchearriere e disponibila doar pe Dymamique si doar in combinatie cu navigatia R-Link...200 E navigatia si 400 E !!!!! camera
Asta e de cacao, cat timp ai displayul de la MediaNav in standard nu poti sa legi un rahat de camera la el la un pret corect?

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
DFA
post 23 Jul 2012, 17:30
Post #268

QUOTE(papa_mulo @ 23 Jul 2012, 11:41)
Asta e de cacao, cat timp ai displayul de la MediaNav in standard nu poti sa legi un rahat de camera la el la un pret corect?
*

MediaNav e cea mai simplă soluție multimedia, ce vrei tu nu se mai poate încadra la "chestii de bază", MediaNav nici nu a fost conceput să suporte camere video, în schimb Carminat TomTom și R-Link suportă.
Și nu se "leagă" o cameră video la un ecran pur și simplu, ci funcția respectivă trebuie suportată de software-ul respectiv, care primește informații de la senzorii de parcare și de la direcție și desenează peste imaginea primită de la cameră niște linii dinamice, ce-și schimbă culoarea și forma în funcție de unghiul volanului și distanța până la obiectele înconjurătoare, pentru a-ți arăta traiectoria corectă de dat înapoi.
Deci nu e doar o chestie de legături video, e ceva mai complicat...

--------------------
ex Logan I 1.5
+
papa_mulo
post 23 Jul 2012, 17:44
Post #269

Membru autentic

Hai ma ce naiba, tu pleci de la premisa ca au construit masina si dupa ce a fost gata s-au gandit sa puna si camera si nu permitea softul...cum ai zis si tu e chestie de soft, MediaNav ce are de nu suporta softwareul respectiv? Daca il faceau sa suporte il suporta...
E o jecmaneala specifica renault, fiindca ai navigatie in standard si-au dat seama ca prea putini vor fi interesati de R-link si s-au gandit sa il bage pe gat impreuna cu camera de care multi sunt interesati.
Camera + R-Link = 600 E dar au splitat suma in 400 E pt camera(ca asta te intereseaza) si doar 200 E pt R-link ca sa nu te simti jecmanit si sa zici..."hai ma, ce mai conteaza inca 200 E". Daca puneau preturile invers efectul psihologic era altul, de jecmaneala pe fata: "Cum sa dau inca 400 pe R-link pentru o camera de 200?"

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
DFA
post 23 Jul 2012, 18:29
Post #270

QUOTE(papa_mulo @ 23 Jul 2012, 17:44)
.......cum ai zis si tu e chestie de soft, MediaNav ce are de nu suporta softwareul respectiv? Daca il faceau sa suporte il suporta...
*

Nu e chiar așa...
Eu nu-i apăr pe ăștia de la Renault, dar interfața de cameră video a fost mereu asociată cu TomTom, deci doar ei s-au ocupat de chestia asta...
Cu MediaNav Renault a dorit să rezolve problemele mai simple. În toată industria auto se procedează așa, și la VAG nu poți avea cameră de dat înapoi dacă nu alegi o unitate multimedia avansată, deși au navigație și pe alte unități, mai slabe și mai ieftine...
Deci nu văd unde e "meschinăria", pentru că toți fabricanții joacă la fel..., că nu ne convine nouă, consumatorilor, asta e altă poveste...

QUOTE(papa_mulo @ 23 Jul 2012, 17:44)
Camera + R-Link = 600 E dar au splitat suma in 400 E pt camera(ca asta te intereseaza) si doar 200 E pt R-link ca sa nu te simti jecmanit .....
*

În fapt, camera video e doar 170 EUR, pentru că restul de 230 EUR sunt senzorii de parcare.
Ăștia nu sunt exagerați de scumpi?

--------------------
ex Logan I 1.5
+
27 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 12:36
Dacia