Pareri despre hyundai
![]() ![]() ![]() |
Pareri despre hyundai
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai nu eu am pus link-ul
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nope, n-o luasem personal, dar avusesem impresia ca tu, ca initiator de topic ai pus linkul... Daca ma ofticam, reactionam inca de azi dimineata cand l-am vazut.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Inseamna ca e incapator Accent-ul. In Symbol in spate de-abia incape omeneste un om, d-apai un cal.
![]() Noroc cu cacktuss, ca voiam si azi sa dau report la topic. This post has been edited by Laurentziu83: 16 Apr 2009, 17:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Apr 2009, 01:31) In Symbol in spate de-abia incape omeneste un om Da, Symbolul e dezastru la spatiul pentru pasagerii din spate. L-au gandit tare bine, stai cu genunchii la gura, dai cu capul de plafon, in schimb ai peste 500 de litri disponibili in portbagaj ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Fata de Accent care are 430 parca...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
alexandruadi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 4 February 09 ![]() |
in lini mari e ok, am avut ocazia ca 2 luni sa merg cu un benzinar din gama si pot spune ca a fost o experineta ok cu exceptia celei ca fiind iarna cam papa multa benzina si ca au reviziile scumpe si probleme cu piesele dureaza mai mult comanda in rest nu sunt probleme deosebite cu masina.
|
--------------------
Renault
Megane
sedan 2.2 1.5dci 63KW privilege /2009
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Astia cu poneiul sunt din Sibiu? numarul parca este SB 07 JFN? NU?
Apropo de Hyundai Accent, are aspect placut masina. Era o masina super prin 96-97. Dar atunci si Cielo Daewoo era o masina frumoasa (mai ales ca era facuta in Romania). Am vazut astazi un Daewoo Espero, era tot ruginit. Era masina de fitze cand eram noi saracutzi! Nu se stie daca nu redevenim saracutzi cu ocazia crizei acestea. Deja job-uri bune gasesti mai putine. Bafta! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
pt ca nu vroiam sa poluez topicul asta: http://reno.ro/Renault-Megane-3-page-70-t87668-s2070.html , am zis ca aici e mai potrivit sa discutam
![]() ![]() ![]() ![]() Anyway, sunt de acord cu tine megane 3 e o masina nefiabila, megane 2 facelift 2008 si 2007 e o rabla nefiabila comparativ cu honda civic 2008, 2007, ca doar asa zice adac panenstatistik , nu? http://reno.ro/index.php?showtopic=146403&hl=adac ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
here we go again. Ce scriu eu si ce intelegi tu.
Stimabile, crede-ma ca nu faci decat deservicii extreme celor de la renault comparandu-le produsele cu petardele de accent-uri vandute in Romania. Dar na, daca atat vrei sa intelegi despre ce se discuta, ce sa mai zic... |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
ah.. btw uite ce se intampla la hyundai (pe langa ca e penibila faza cu rugina, stim.. la dacia e posibil, da.. la hyundai.. nu cumva au avut si ei recall pe faza asta?
![]() ![]() http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=4716 citeste toate posturile, mai ales ultimul post (chiar daca atinge paralel faza cu rugina) ![]() 16 May 2009, 03:57: QUOTE(adip @ 16 May 2009, 03:53) here we go again. Ce scriu eu si ce intelegi tu. Stimabile, crede-ma ca nu faci decat deservicii extreme celor de la renault comparandu-le produsele cu petardele de accent-uri vandute in Romania. Dar na, daca atat vrei sa intelegi despre ce se discuta, ce sa mai zic... ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 16 May 2009, 03:57 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De ce nu folositi voi doi PM ? Eu cred ca lumea de pe-aici nu va mai citeste posturile cand va vede ca polemizati.
![]() . |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
Mie-mi pare mai degraba un fel de dialog al surzilor decat polemica
![]() |
--------------------
*
*
|
aphophis |
![]()
|
eh polemica. Aplic si eu ideile lui adip asupra hyundai-ului
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
aphophis |
![]()
|
interesant postul asta,mai ales cu vizitatul service-ului de 2 ori pe luna
![]() QUOTE Din tot ce ati enumerat, eu zic ca defapt e norocul omului. Accentul sotiei care are acum 25.000 km, nu a vazut service-ul decat la reviziile obligatorii si 2 revizii recomandate, in rest benzina, si cate 150-200km/zi. In schimb ex-Accentul meu din 2006-CRDI (2ani- 58.000km), a vazut service-ul de 2 ori/luna, de la telescoape, pana la pompa de apa, directie, etrieri,........ etc. http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=4671 si mai interesant e asta: http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=4743 , mama mama, ce lista lunga de probleme au unii cu haccent http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=4743 This post has been edited by aphophis: 19 May 2009, 23:18 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
aphophis |
![]()
|
cat de normal o fi o revizie cu schimb de placute de 1900 lei?
QUOTE E super ieftin! Cum de te-a costat numai 670 RON ??? :eek: Ce ti-a schimbat de banii astia? Mie, pentru 5 L ulei 5W40 Mobil 1, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de motorina, filtru de polen si manopera am dat 1200 RON la fiecare revizie anuala!!! PS: Daca ar fi fost sa schimb si placutele de frana la toate cele 4 roti , m-ar mai fi costat 700 RON! http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...dpost&p=6651807 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.767 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE ---------------------------------------------------------------------- QUOTE (Muratu @ Apr 13 2009, 01:34 PM) Sa incep cu inceputul: 12300 - Amotrizaore spate - Ma-Vis Motors Pitesti 12515 - Pivot? - Hyundai Motor S.R.L. 17125 - Coloana Volan+Kit Caseta Directie - Hyundai Motor S.R.L. 23081 - Brichieta+Caseta De Directie - DAB Auto Serv 23407 - Geam Oglinda Stanga+Macara Geam Stanga Fata - DAB Auto Serv 23543 - Pompa Apa - DAB Auto Serv 23802 - Curea Accesorii+Rola Intinzatoare - DAB Auto Serv 30100 - Bieleta Bara Stabilizatoare - Ma-Vis Motors Pitesti 32953 - Flanse Amortizoare Stanga, Dreapta Fata + Gat Vas Spalator DAB Auto Serv Si lista va continua pt ca inca nu am iesit din garantie, mai am 1an si 3 luni de garantie din bara-bara, plus inca 4 ani la grupul moto-propulsor. ----------------------------- Lista continua: 36909 - Motoras far stanga, garnitura vas stropitor, Bieleta antiruliu stanga si dreapta, kit caseta directie - DAB Auto serv :fingerup: |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, ce-i aici ? Forumul Hyundaiclub ?
![]() Luni am programare pentru revizia de 15.ooo km / 1 an. O sa va tin la curent. Mult cica n-o sa coste deoarece in urma cu 2 luni am schimbat filtrul de polen, deci se va "scade" acum (mi s-a confirmat telefonic si mi-au spus sa vin cu ultimul deviz) + ca am card de reducere 50 % la manopera. Mai naspa e ca tre' s-o spal si n-am niciun chef. Ce iau pe mere, dau pe pere. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.767 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 19 Jun 2009, 10:02) Bre, ce-i aici ? Forumul Hyundaiclub ? Lasa-ne si pe noi sa ne distram ... ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Flamingo |
![]()
|
Conform Wall Street (click) vanzarile auto pentru cateva modele (in total 310 pe piata romaneasca) au crescut simtitor fata de aceeasi parioada a anului trecut. Top 3...
Locul 1 - Hyundai Accent Locul 2 - (noul) Ford Focus Locul 3 - Hyundai i10 Pentru restul, accesati linkul de mai sus. Bine, romanii stau pe forumuri abia dupa ce-si cumpara masina. Daca citeau topicul asta si-ar fi luat toti Symbol sau Megane, ca deh... ![]() P.S. Niciun model Renault nu apare in top 10. This post has been edited by Flamingo: 13 Jul 2009, 12:55 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
E vorba doar de marci care au vandut in primele 5 luni din 2009 mai multe masini decat in perioada corespunzatoare din 2008. Dupa cei care au facut clasamentul, nu conteaza cate masini ai vandut de fapt, ci doar cu cat ai crescut. Oricum au uitat liderul de necontestat, Renault Megan 3, cu o crestere de + infinit ( in 2008 vanzari 0, in 2009 oricum diferit de 0 )
![]() |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
adip |
![]()
|
Megane 3 care, sincer, sper sa nu aiba soarta Lagunei 3 care, de exclusivista ce e, nici n-o vezi pe sosele
![]() Revenind on-topic: am constatat zilele trecute ca la coaja mea de Hyundai a inceput sa se vada o julitura pe pielea (sau ce mama naibii o fi) de pe volan, in dreptul locului unde freaca verigheta. Deocamdata e doar matuita bucata aia, oare o trebui sa dau cu ceva pe volan din timp in timp? Am inteles ca exista ceva solutii cu care sa ungi periodic pielea aia de pe volan, sunt bune de ceva? Merita sa incerc? Eu nu am dat deloc cu asa ceva pana acum, de-aia intreb. Orice raspuns e apreciat ![]() |
--------------------
*
*
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu dau pe pielea (naturala) de pe volan cu solutie de pantofi Kiwi, incolora (adica pt orice culoare de piele), tratata cu nu stiu ce ceara, etc. Ma rog, e unul din produsele scumpe de intretinere a pantofilor, produs recomandat de "instructor", cel care a pus pielea pe volan.
Pielea arata excelent dupa aprox. 2 ani de folosinta. E drept ca are zone unde arata un pic de matuire, din cauza actiunii soarelui. O sa ii mai aplic niste solutie din aia, cred ca de vreo 3-4 luni ma chinui sa-mi amintesc dimineata sa iau tubul in masina. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adip |
![]()
|
Mersi padre, o sa vad ce solutii de pantofi au astia pe aici. Ma gandesc ca ar trebui totusi sa mai am si ceva aderenta pe volan dupa ce dau cu smac. Iar ca sa-mi cumpar manusi fara degete sau alte minunatii din astea pentru sofat, e exclus.
|
--------------------
*
*
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@adip : ca sa vezi cat de exclusivista e Laguna 3, arunca o privire pe topicul dedicat!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308MV
|
|
adip |
![]()
|
@pcs: ...ca sa vad, ce?
Aici, la peste un an de cand s-a lansat Laguna 3, nu am vazut pe sosea decat una singura. In Glen Waverley la dealerul Renault/Nissan, iesea la drive-test cel mai probabil vreun nostalgic dupa R25. In conditiile in care am vazut pana si C5-uri destule, nu mai zic de Pejo 407 sau de restul concurentilor de clasa medie de prin Germania sau Anglia. Bine, probabil ca Australia nu e o piata strategica pentru Renault (a carei reprezentare pute pana in Thailanda a incompetenta, cam ca RRo), care se multumesc cu vanzarile aduse de Nissan, dar din punctul meu de vedere L3 e o masina teribil de exclusivista, atat de exclusivista ca nici macar nu ne-am intersectat pana acum. O fi cea mai masina din clasa ei, nu contest, pacat ca nu e apreciata intre bogans ![]() This post has been edited by adip: 13 Jul 2009, 16:29 |
--------------------
*
*
|
pcs |
![]()
|
@adip : ca sa vezi ca, cel putin in Romania, s-au vandut destule L3, odata ce doar pe forum sunt cel putin 15 posesori. Din informatiile de la dealer, in iulie 2008 cand am comandat masina erau cel putin 150 de vehicule vandute si alte 200 in stoc. In primavara, datorita promotiilor, disparusera si astea, asa ca pot sa apreciez ca intr-un an s-au vandut vreo 400 de bucati. Pentru o masina de 20k euro mi se pare o performanta notabila si un semnal ca masina nu e deloc exclusivista.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308MV
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 13 Jul 2009, 12:53) Conform Wall Street (click) vanzarile auto pentru cateva modele (in total 310 pe piata romaneasca) au crescut simtitor fata de aceeasi parioada a anului trecut. Top 3... Locul 1 - Hyundai Accent Locul 2 - (noul) Ford Focus Locul 3 - Hyundai i10 Pentru restul, accesati linkul de mai sus. Bine, romanii stau pe forumuri abia dupa ce-si cumpara masina. Daca citeau topicul asta si-ar fi luat toti Symbol sau Megane, ca deh... ![]() P.S. Niciun model Renault nu apare in top 10. masinile alea hyundai, desi apar in statistici ca fiind vandute in romania , de fapt au fost vandute in germania. A fost un intreg scandal pe chestia asta. Oricum cel mai bine vandut model din romania e renault symbol , http://apia.softnet.ro/date/2009-03-Analize.pdf This post has been edited by aphophis: 14 Jul 2009, 09:38 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:41 |