Pareri despre hyundai
![]() ![]() ![]() |
Pareri despre hyundai
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 9 Apr 2009, 11:46) asta nu e o problema atat de raspandita este chiar o problema de toata jena, la fel ca si dacia supernova ... sa se torsioneze caroseria. numai masina nu poti sa ii zici |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Se supara cineva daca rog si eu inchiderea acestui topic?
Orice discutie despre alta marca pe un forum monomarca (exceptie facand Porsche, BMW, Lamborghini, etc), duce mai devreme sau mai tarziu la flame-uri, injurii, etc. Si cei de pe Hyundaiclub ar putea considera Reno-urile nasoale prin prisma fiabilitatii, dar asta nu inseamna ca nu putem fi civilizati. Cine are nevoie de pareri despre o anumita marca, se poate duce pe forumul respectiv sa se documenteze acolo, acolo va vedea cel mai clar problemele respectivelor marci si modele. Cat timp nu te atrage o anumita marca/model, etc, esti mai tentat sa o respingi cat mai mult cand auzi ca are o problema sau alta, pe cand daca iti place respectivul model, eventual l-ai si condus, mai usor treci cu vederea micile defecte. Eu de exemplu nu ma omoram dupa Megane in nici un fel, vazand cam ce probleme are, pana ieri, cand am condus unul, "to the limit" si am vazut cam ce poate masinuta asta, dandu-mi seama ca se schimba putin balanta satisfactii vs nemultumiri. Iar acesta e doar un exemplu. Asa ca discutiile de acest fel sunt, dupa parerea mea, inutile. This post has been edited by Laurentziu83: 10 Apr 2009, 22:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si eu ce cacao mancam mai sus... ? Ia de citeste.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
si topicul e abia la inceput, m-a distrat nenea ala care zicea ca o sa aiba nevoie pentru accentul lui de inca un pasaport de service, pana la iesirea din garantie
http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=4743 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat intelepciunea sa ma mutumesc cu "mai putin" si sa raman la Renault Symbol ... multumesc ca nu mi-a scos, in drumurile mele, in fata si ofertele Hyundai
mie incepe sa-mi fie mila de oamenii aia ... si Doamne cat imi mai placea (si inca ma mai atrage) Tucsonul, i30 am mai schimbat si eu cate ceva in garantie da' acum chiar n-are rost sa ma mai plang This post has been edited by crisolro: 14 Apr 2009, 07:25 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, si eu lansasem simultan pe ambele forumuri (Reno si Hyundai) un topic de genul "Sa dau Clio pe un Accent ?" iar parerile nu ca au fost impartite ca de obicei... ci ambele tabere au spus NU hotarat.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(aphophis @ 14 Apr 2009, 02:22) si topicul e abia la inceput, m-a distrat nenea ala care zicea ca o sa aiba nevoie pentru accentul lui de inca un pasaport de service, pana la iesirea din garantie http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=4743 Doamneeee... Am ramas ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Flamingo |
![]()
|
Toate masinile au probleme, chiar cei de la Hyundai din service mi-au spus... Cica o masina fara bube majore ar fi i30... Acum nah, nu poti stii care e treaba nici la alea...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
i30-ul are si el belele cu directia si suspensiile. Cauta pe forumul dedicat..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
Asa cum am spus mai sus, toate au probleme... dar se pare ca i30 sta mai bine la capitolul asta.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Apr 2009, 22:02) Se supara cineva daca rog si eu inchiderea acestui topic? Nici macar la un frigider nu schimbi atatea cate au schimbat aia. Ce dracu de masina este aia? De unica folosinta?This post has been edited by IRONICK: 14 Apr 2009, 10:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
Curios oricum, varu' are un Accent diesel si nu a schimbat nik pana acum... Masina face 1 an.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
1. depinde si cum o conduci
2. unora le este rusine sa spuna ce necazuri au cu lucrurile cumparate; adica ca si-au luat teapa, de parca ar fi vina lor ca aia care fac si vand masinile is niste ..langii |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, asta e boala nationala sa nu recunosti ca ai probleme, ca sa nu rada lumea de tine.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
IRONICK |
![]()
|
mah, am mai spus-o ...
Din greseala am tangente cu vanzari de piese sau cercuri de baieti cu softuri si laptoape pentru masini. Se castiga bine, pentru ca masinile se strica. Oricat ar incerca lumea sa zica ca alea nemtesti (si nu doar alea) sunt rulezz, realitatea este diferita. Lumea nu spune, ii este rusine. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
crisolro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, mai rau e ca 8 din 10 persoane pe care le cunosc, prefera sa "scoata" capul in lume doar cand trebuie sa se laude cu ceva... Cand vine de vorba de amenzi la rutiera sau de tepe luate vreodata sau de lipsa banilor, n-ai sa vezi vreo reactie din partea lor, decat de caterinca profunda...
Cine ma ? Eu ? Hahahaa !!! Mie nu mi s-a intamplat niciodata frate ! Nu stiu cum drea numai tie ti se intampla... Bleah... ![]() Din nefericire si mai ales din anumite interese personale, asta e... trebuie sa-i tolerez... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
vreau sa imi schimb laguna cu un pegeout 407 ,acum ca sa nu mai deschid alt topic va pun o intrebare:
stie cineva ce probleme mai mari acestui model ???? se merita trecerea de la laguna la 407? multumesc anticipat. This post has been edited by adi_0434: 14 Apr 2009, 14:13 |
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
Flamingo |
![]()
|
Vezi si tu pe forumul Hyundaiclub.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 14 Apr 2009, 18:46) Mda, asta e boala nationala sa nu recunosti ca ai probleme, ca sa nu rada lumea de tine. Flamingo, acum nu trebuie ca tu si aphophis sa va ofticati chiar asa tare ca eu la Sonata nu am probleme ![]() E o masina trouble free, credeti sau nu, la aproape 55.000km. Nici o problema electrica, nici mecanica, nici macar un greieras, incredibil, nu-i asa? In afara de 2 julituri facute de nevasta-mea in parcare la supermarket (hoooo, nu sariti asa, in amandoua cazurile a lovit stalpii de sustinere a plafonului parcarii ![]() Asta e parerea mea despre Hyundai-ul pe care il detin. Multumit de raspuns, aphophis? ![]() This post has been edited by adip: 14 Apr 2009, 15:17 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Tati, stai asa, ca Sonata e alta poveste, de aici si pretul mai mult mare la toate versiunile. Seful de service unde mi-am reparat bubita pe CASCO de la haionul lu' i10 ghici ce masina avea ? Sonata... Si el, la fel ca si tine mi-a povestit numai de bine.
Imi pare rau ca nu am preluat un leasing la o Sonata cand trebuia. Imi convenea de minune afacerea... Acum e tarziu... s-a dus... This post has been edited by Flamingo: 14 Apr 2009, 15:34 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adip...da nici siguranta nu ai la sonata aia a ta.......
deci trebuiau sa nimereasca si ei ceva.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai tati, si asta nu-i tot Hyundai? Ca parca despre asta e vorba pe aici, nu?
14 Apr 2009, 23:39: QUOTE(b76bgaarh @ 14 Apr 2009, 23:34) adip...da nici siguranta nu ai la sonata aia a ta....... De ce?This post has been edited by adip: 14 Apr 2009, 15:39 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cum de ce? Ai volanul invers
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 15 Apr 2009, 00:00) Ai volanul invers Mah, pai si acum spui? ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(adip @ 14 Apr 2009, 15:14) Flamingo, acum nu trebuie ca tu si aphophis sa va ofticati chiar asa tare ca eu la Sonata nu am probleme ![]() E o masina trouble free, credeti sau nu, la aproape 55.000km. Nici o problema electrica, nici mecanica, nici macar un greieras, incredibil, nu-i asa? In afara de 2 julituri facute de nevasta-mea in parcare la supermarket (hoooo, nu sariti asa, in amandoua cazurile a lovit stalpii de sustinere a plafonului parcarii ![]() Asta e parerea mea despre Hyundai-ul pe care il detin. Multumit de raspuns, aphophis? ![]() credeam ca putem trage concluzia ca hyundai e de kko, doar din cauza ca accentul si i30-ul sunt de kko ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adip |
![]()
|
Accentul vandut aici nu are problemele alea multe si enervante pe care le au cele vandute acolo, deci nu e chiar deloc de kko. Ca sa nu mai zic ca getz si elantra sunt recunoscute ca masini fiabile, cu costuri de intretinere mici. i30 e inca prea nou, dar la ce concurenta are pe segment ma indoiesc ca isi permit sa dea chix la calitate. In Au, la o populatie mai mica decat cea a Romaniei s-au vandut in 2007, anul de varf, peste 1 milion de masini noi, ia gandeste-te ce inseamna asta pentru producatori, importatori, dealeri si retele de service din punctul de vedere al presiunii pietei.
Nu vreau sa ma apuc sa compar unde se situeaza dpv calitate hyundai sau gm/holden vandute aici cu renault / peugeot sau vw, ca iar iese scandal ![]() Parerea mea e ca accentul si i30 sunt de kko acolo fiindca sunt adaptate specificului pietei locale ![]() |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:01 |