Suspensie Laguna 1, Cam rigida pe gaz...
![]() ![]() ![]() |
Suspensie Laguna 1, Cam rigida pe gaz...
CYP VFS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Attached thumbnail(s) rep_lag_sus.JPG ( Size: 402.91k ) Number of downloads: 565 rep_lag_sus__1_.JPG ( Size: 464.08k ) Number of downloads: 616 rep_lag_sus__2_.JPG ( Size: 329.07k ) Number of downloads: 594 |
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Merci de pont, dar pe cuvant daca vad vreo legatura. Nu zic ca nu ar fi, am vazut in viata mea lucruri si mai incredibile. Ma gandesc de ce ar fi acolo, cand se aude doar cand calc frana sau trag frana de mana, indiferent daca masina e pe sol sau suspendata pe elevator. Pe undeva, s-ar putea sa ai dreptate, scartaitul e prea puternic si prea amplu pentru a putea fi produs de un cenzuratis de la roata. Pur si simplu, acolo nu sint piese atat de grele si masive sa produca atatea scartaituri.
Dar m-am cam lasat pagubas cu scartaitul asta. Daca nu apas pana la capat, nu se aude. Se aude doar cand mai intru si ies din masina uneori. Acum am un alt hobby. Nu stiu de ce se aude atat de tare motorul inauntru. Sa fie toba, sa fie o izolare proasta inauntru, sa fie altceva ? Nu stiu din afara cum se aude. Pe gol, la relanti, se aude normal, ca la alte masini. Daca ridic capota si turez manual, la fel, nu pare a fi sunetul mai puternic. La fel, stiu ca o toba sparta mai poneste, mai suna spart. Oricum, daca e o problema cu toba, am pus-o. Am inteles ca draciile astea sint foarte scumpe si zau daca imi vine sa dau. |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
RICO acolo este punctul de unde puntea spate oscileaza in sus si in jos, iar in legatura cu zgomotul de la motor vezi legatura aia flexibila (saxsofonul), daca nu cumva sa spart sau scapa pe undeva pe la capat .
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Habar n-am ce-i aia. Pana la urma, pe tine ar trebui sa te iau ca mecanic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
RICO, legatura flexibila este chiar in spatele motorului si ea face legatura dintre motor si galeria de evacuare(catalizator, toba de foc si cea finala)
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si cum ar putea ea sa produca zgomot, sau sa lase zgomotul sa intre inauntru ? In ce consta aceasta legatura flexibila ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
RICO toba cand e sparta ce zgomot face, i-a gandestete putin daca chiar de la legatura aceasta e problema ea este situata chiar in spatele bordului, chiar dupa galeria de evacuare, eu am presupus daca nu cumva e de acolo.
15 Nov 2009, 20:37: RICO toba cand e sparta ce zgomot face, i-a gandestete putin daca chiar de la legatura aceasta e problema ea este situata chiar in spatele bordului, chiar dupa galeria de evacuare, eu am presupus daca nu cumva e de acolo. This post has been edited by CYP VFS: 15 Nov 2009, 20:37 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
O fi, dar cum pot afla oare ? Un mecanic odata mi-a spus ca ar fi niste site de la toba stricate sau rupte sau mai stiu eu ce. Dar nu ca ar avea toba o gaura. Oricum, o toba e foarte scumpa. Desi e o fierotanie daca ne gandim.
This post has been edited by ricochet2: 16 Nov 2009, 03:46 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Rico m-ai inteles gresit eu nu ti-am zis ca ai toba sparta, doar daca ai scapari intre legatura aia flexibila, ar putea scoate zgomot ca la o toba sparta, uite maiine daca am timp si ajung pe la tata la service iti fac o poza cu piesa respectiva. Iar in legatura cu sitele din toba de care zici ca le ai rupte alea ar trebui sa zornaie.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Vezi ca pentru toba intermediara si finala parca erau in jur de 3-400 lei, amandoua. In Timisoara, da nu stiu unde.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Noi ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
la Promotor daca nu ma insel..............vis a vis de cimitir in Sagului. Pentru masina mea din semnatura amandoua tobele sun 500 lei.
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu ma pricep. Aceste doua tobe contin si acele site care s-ar putea sa zdrongane sau sa faca scandal ? Montatul si demontatul implica o taiere a tobei, sau se demonteaza cu coliere, suruburi si mai stiu eu ce ? Sa inteleg ca exista si o a treia toba inaintea tobei intermediare ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
sfat: fa o evacuare custom de la motor pana in spate mie mia iesit in 350 ron:
de la catalizator pana in spate teava de 60 mm in spate toba sport si cap de toba sport asta a fost optiunea mea dar in aceeasi bani eu zic ca iti pui o toba silent si ai rezolvat problema e mult mai buna si teava decat cea originala mult mai solida si inca o chestie..: motorul trage mai bine fara vrajala This post has been edited by zeusrazvy: 19 Nov 2009, 12:35 |
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
CYP VFS |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Acum stiu ce e Cyp, merci. Pare intreaga la mine. Cand mai merg la service, o sa cer sa verifice. Stau si ma intreb daca nu e cumva izolatia fonica de vina, desi nu vad de ce s-ar fi stricat. Nu pare sa fi umblat nimeni la ea.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Se schimba ambele tobe, cu tot, deci si sitele v-or fi noi.
Da, noi de la magazin. Ar trebuii verificat traseul. Cel care le-a schimbat, le avea ruginite pe la capete (mancate de rugina). |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ricochet2 |
![]()
|
La mine nu e ruginit nimic. Dar un mecanic (nu de la Renault) mi-a spus mai demult ca ar zdrongani sitele inauntru. Acum, nu stiu ce sa spun. Totusi, la relanti nu face taraboi. Nici inauntru, nici afara. Problema e cand accelerez si mai ales in sarcina.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
daca ar fi sitele ar face zgomot si la relanti
chiar mai mare decit la turatie |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Rico totusi la tine dupa cum spui e sa nu ai legaturile esapamentului proaste adica tampoanele alea de prindere, daca nu sunt ok atunci cand accelerezi sa-ti bata pe undeva , zic si eu
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar nu bate nimic. Se aude motorul inauntru mai puternic decat ar trebui (zic eu).
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
ce intelegi prin accelerare in sarcina? 3500-4500 ture? nu uita ca este un motor de turatie...chiar daca este cu cilindrii liniari.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
deci nu sia montat nimeni arcuri sport pe fata sa ne zica si la noi cat de rigida e si sa ne puna niste poze cu aspectu..?
|
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
arcuri sport.. senzatie stabilitate 3.5 cm mai joasa.. si partea cea mai tare !!!! amortizoarea e mai placuta!!! nu mai e asa tare
![]() Attached thumbnail(s) DSC00043.jpg ( Size: 605.88k ) Number of downloads: 185 DSC00045.jpg ( Size: 717.97k ) Number of downloads: 158 |
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
hmm...de ce nu ti-ai luat un 2.0... la care sa merite modificarile..
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Adica daca omu are un 1.6 nu mai are voie sa-si modifice exteriorul la masina ?Daca zicea ca vrea sa isi faca tuning la motor intelegeam insa vorbim doar de garda mai joasa cu 3,5 cm ...iar 1.6 are totusi 107 cp ,pe vremea cand multe masini se faceau cu 100 cp , Atunci ce sa zicem de 1.8 simplu in 8 valve cu 90 de cp.
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
se poate spune ca e de 1.8 minim iam pus cip 12 cai in plus evacuare plus filtru KN inca vreo 6 7..eu cu laguna mea de 1 tona juma (am 2 woofere de 150 kg) mam distrat cu un opel astra 1.6 16v 105 cai de 1100 kg deci si merge dar faza ciudata afost asta cu amortizarea mult mai placuta is super multumit nu ma asteptam
|
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
la ce pret le-ai cumparat ?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
500 lei..
|
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:27 |