Suspensie Laguna 1, Cam rigida pe gaz...
![]() ![]() ![]() |
Suspensie Laguna 1, Cam rigida pe gaz...
renault_laguna |
![]()
|
||
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|||
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Nu recomand la nimeni sa-si puna amortizoare pe gaz la L1 datorita plasticurilor de slaba calitate cu toate ca pe gaz ai stabilitate mai mare in curbe. Pe gaz e distractiv pe drumuri rele cand incep toate plasticurile posibile sa zornaie......iti vine sa ii dai foc, sa o vinzi...sa faci ceva!.
Vreau sa-mi spuneti daca aveti probleme cu astfel de zornaieli la Lagunele voastre ca eu m-am cam saturat, pe drum de tara imi zornaie si geamul din dreapta scartaie usile din spate.....cu toate ca masina o menajez, nu o bag pe drumuri proaste decat daca e absolut necesar si atunci merg pana in 20km/h, la gropi franez sau chiar oresc daca e mai mare |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
zornaie, stai linistit ca nu esti singurul.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
S-au mai plans si altii :
''Dear Mr. Radu D. We have received and analyzed your complaint letter regarding the "greierashi" issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our database and we kindly ask you to send to us more detailed specifications about. Also, be so kind to translate into English the following expressions: "bagamiash p^^a in mashina voastra", "nenorocitilor sintetzi niste hotzi" and "ma pish pe el de servis reno". Sincerely yours, Michel Mouton, Customer Service Representative, 414 Avenue Miramax, DC 668 Douai, France.''' Imi cer scuze pentru limbajul colorat, asa am gasit:) |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
- SJ64VLD
1999 / 12 model - habar n-am-
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Pixule ai suspensia originala pe masina sau macar sunt pe ulei?
E enervant ca parca nici la dacia tatalui meu nu zornaie asa...offfff |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
as dorii sa intreb daca stie careva la amortizoare sunt ceva bucsi ce pot fi schimbate?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Exista niste tampoane de cauciuc la baza arcului si sus flansele de amortizor.Altceva eu nu stiu sa fie.
This post has been edited by jungle_21: 12 Aug 2010, 15:51 |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
fat sau spate?
12 Aug 2010, 20:30: fata sau spate? This post has been edited by neiu: 12 Aug 2010, 20:30 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
oves |
![]()
|
Mie imi c-am scutura masina la gropi , spatele sigur se scutura bine la gropi ... am citit despre bucsi punte spate, insa nu stiu in fata flansele de la amortizoare preiau si ele din trepidatii ? adika m-ar ajuta cu ceva daca le-as schimba?
This post has been edited by oves: 21 Sep 2010, 21:07 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
n-am stiut unde altundeva sa intreb, poate ma ajuta cineva aici... spuneti-mi va rog ce fel de arcuri are laguna pe fata, dimensiuni grosimi eu stiu ce mai traba , vreau sa ii pun ceva arcuri sport si are cineva de vanzare, dar sunt de la alta masina nu stiu sigur ce fel de masina, si o zis sa ii spun ce am eu si imi spune el daca se potrivesc sau nu ... mersi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
joe_bulgaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 November 10 ![]() |
va salut fratilor! sint nou dupa cum se vede,sper ca scriu unde trebuie,daca nu, o sa invat .acum sa trecem la lucruri importante :ca toti care au probleme cu suspensia,se aude si la mine acelasi troncanit.am schimbat bieletele de directie ambele parti si bieletele antiruliu care intradevar erau terminate dar troncaneala nu a disparut.am demontat si ansamblul amortizor arc fiindca se demonteaza foarte repede,l-am trintit l-am invirtit ,nici un zgomot,(nu am avut presa sa decompresez arcul sa vad si rulmentul. ce sa fie!?
|
--------------------
renault laguna
break, k560
1996, F3P B670 1,8rt
|
|
oves |
![]()
|
Amortizoarele spate se pot schimba si de mine de exemplu sau trebuie sa ma duc mai degraba la service din cauza punti spate care isi poate modifica garda la sol?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
pioan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 May 11 ![]() |
Are cineva o imagine "explodata" cu toate bucsile fata spate pentru L1 PH1?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
@oves : la mine schimbarea a fost simpla. le-au dat jos pe cele vechi, le-au montat pe cele noi. fara alte modificari, interventii..
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(oves @ 6 Aug 2011, 08:36) Amortizoarele spate se pot schimba si de mine de exemplu sau trebuie sa ma duc mai degraba la service din cauza punti spate care isi poate modifica garda la sol? QUOTE(maister_dm @ 6 Aug 2011, 11:02) @oves : la mine schimbarea a fost simpla. le-au dat jos pe cele vechi, le-au montat pe cele noi. fara alte modificari, interventii.. nu e complicat deloc sa le schimbi si nici nu ai ce sa "strici/modifici" pe acolo...ai un surub jos si unul sus...o sa ai nevoie de un cric sa nu te chinui cu ridicatul puntii la mana... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
oves |
![]()
|
Multumesc colegi ,am sa ma apuc sa le schimb zilele astea ca-s in concediu
![]() This post has been edited by oves: 6 Aug 2011, 19:06 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
OVES pe spate nu trebuie sa schimbi nici o bucsa la punte ,se duc mai greu ,tot ce e la tine sunt telescoapele slabite pe spate DAR CE SA ZIC EU KA AM SUSPENSIE SPORT KYB FATA LASATA JOS DIN ARCURI JANTE PE 17 DE ABIA ASTEPT SA LE SCHIMB CAT MAI REPEDE MACAR PE FATA CA TARE SCUTURA SI DEJA IMI BATE TOATA FATA
Attached thumbnail(s) DSC00991.JPG ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 206 DSC00990.JPG ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 228 DSC00983.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 228 |
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
oves |
![]()
|
Da-i nervoasa rau laguna ta Ussu
![]() This post has been edited by oves: 1 Oct 2011, 20:44 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
MA BUCUR SA AI NOROC LA ELE (LA TELESCOAPE)
![]() |
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:29 |