Fotografii din alte vremuri, Romania si romanii de altadata
![]() ![]() ![]() |
Fotografii din alte vremuri, Romania si romanii de altadata
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, din care vreo 3 minute vorbea tanti aia la inceput...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De fapt incepuse o discutie in alt loc si am propus sa se infiinteze topic nou... Revin cu intrebarea mea obsedanta... Totusi, nu schimbati titlul topicului de fata si sa adaugati si cuvantul AMINTIRI ca sa nu deschidem jde mii de alte topicuri ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Zic si eu ca e ok ..."Fotografii si amintiri din alte vremuri". Dar sper totusi sa nu umpli topicul cu colectia ta de ambalaje de bomboane
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
care jucati figurine? cu lisia.
mergeati pa malu' garlei sa cautati lisii? lisie = o piatra plata, ca sa inteleaga si copii astia ai internetului. io aveam peste 300 de figurine. indieni, caoboi si multe animale. aveam multe gorile d-alea negre cu mainile in sus. mai tine careva minte. era prin anii 86-87. si indienii aia calare care erau formati din 2 bucati (picioarele si bustul). astia erau raritati. This post has been edited by cristib: 3 Apr 2009, 11:34 Attached thumbnail(s) DSCF6483asdasda.jpg ( Size: 22.29k ) Number of downloads: 527 DSCF6484asdasda.jpg ( Size: 30.35k ) Number of downloads: 577 post_9_1197709562.jpg ( Size: 84.04k ) Number of downloads: 565 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
@Dan73
Din partea mea faceti ce vreti... dar nu-mi spuneti apoi ca mi-ati facut mie hatarul... Cat despre ambalaje de bomboane, hmm, merci frumos... Bine ca nu ai spus si de desene animate ca sa fie tacamul complet. This post has been edited by Flamingo: 3 Apr 2009, 11:31 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu trebuia sa te superi pentru ca era o gluma. Chiar sunt de acord cu propunerea ta tot asa cum ti-am urmat ideea si am deschis topicul asta.
This post has been edited by Dan73: 3 Apr 2009, 11:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
Merci...
![]() Corect... l-ai deschis la ideea mea, uitasem... ![]() @Cristib Aveam cei mai multi indieni pe o raza de vreo 5-6 blocuri. Imi facusem o macheta imensa pe care montasem un trenulet electric RDG-ist. ![]() Edit: Wow, tu chiar ii mai ai ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 3 Apr 2009, 11:37 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
aia din poza nu-s ai mei. le-am luat de pe net. dar ii am si p-ai mei. la tara intr-o punga. is intregi si nevatamati. da' mai sint doar fro 20 din 300.
si am si masinute chinezesti. d-alea de tabla de se dadeau pa sub mana la librarii. si cateva masinute metalice de prin anii 70. astea le am acasa. si alte jucarele din copilaria comunista. This post has been edited by cristib: 3 Apr 2009, 12:27 Attached thumbnail(s) fig2.JPG ( Size: 251.87k ) Number of downloads: 556 figurine.JPG ( Size: 255.13k ) Number of downloads: 562 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 3 Apr 2009, 11:25) care jucati figurine? cu lisia. mergeati pa malu' garlei sa cautati lisii? lisie = o piatra plata, ca sa inteleaga si copii astia ai internetului. io aveam peste 300 de figurine. indieni, caoboi si multe animale. aveam multe gorile d-alea negre cu mainile in sus. mai tine careva minte. era prin anii 86-87. si indienii aia calare care erau formati din 2 bucati (picioarele si bustul). astia erau raritati. doamne cat il invidiam pe un vecin care avea asemenea figurine ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Academiei_1925.jpg ( Size: 95.5k )
Number of downloads: 195
Gara_de_Nord_1925.jpg ( Size: 88.95k ) Number of downloads: 172 Gara_de_Nord_1932.jpg ( Size: 105.71k ) Number of downloads: 160 Smardan.jpg ( Size: 51.99k ) Number of downloads: 186 Ultima poza e pe Smardan, nu stiu in ce an... va imaginati ca pe acolo a circulat tramvaiul in ambele sensuri? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Flamingo |
![]()
|
Wow, iti dai seama cati morti / raniti grav dadea spitalelor strada aia pe luna ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
@aphophis: eu jucam asa ceva. Imi amintesc cum le cautam pe malul garlei si daca ni se pareau ca nu sunt indeajuns de plate le frecam de asfalt ca sa prinda luciu
![]() Apoi asezam intr-un cerculet trei figurine si ne pozitionam dupa o linie la o distanta apreciabila (din ochi ![]() ![]() Mai tarziu, daca-ti amintesti, lisia a fost inlocuita de acele "portofele" impachetate maiastru' din coperti de plastic pentru caiete ![]() Insa dupa parerea mea tot pegasu' meu cu "robineti" ramane tata lor ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am prins prea mult din comunism, dar chiar si asa copilaria a fost marcata indeajuns. imi aduc aminte ca faceam colectie de surprize de la guma turbo, cu tot felul de masini.
cautam bucati de bca sau rigips prin gradinile blocurilor, pentru ca era mai rara creta si desenam pe stradute si trotuare de parca ne pregateam sa facem expozitie. ce pacat ca nu s-a pastrat traditia asta ![]() tot pe la inceputul anilor '90 a aparut pentru prima data oul kinder, imi aduc aminte ca nu-mi permiteam prea des, dar adoram jucariile gasite, era fascinant sa le asamblez. apoi le asezam mandra in barul parintilor unde imi era colectia. inca o mai am, doarme pe undeva prin pod. |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Afrodita @ 22 Apr 2009, 16:26) eu nu am prins prea mult din comunism, dar chiar si asa copilaria a fost marcata indeajuns. imi aduc aminte ca faceam colectie de surprize de la guma turbo, cu tot felul de masini. Avand in vedere ca esti nascuta in '88 poti spune ca nu ai prins comunism deloc... nu-mi aduc aminte bine nici eu si am cativa ani inainte.... eram pe clasa a 4-a cand a fost revolutia.. ![]() This post has been edited by cj98czh: 22 Apr 2009, 15:30 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mah da tigaitze nu ati prins?
![]() |
--------------------
**
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
cj98czh....Mda...dar nu poti sa uiti cum in fiecare seara la Tv era bulangiul ala si vorbea..pe urma imnul...mira aia tampita...statul la coada cand veneau bomboanele cubaneze, uleiul..am fost si soim..bine..revolutia ma prins la bunici departe de Bucale..asa ca habar nu am..
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 22 Apr 2009, 15:40 |
--------------------
------
------
------
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 22 Apr 2009, 16:29) Avand in vedere ca esti nascuta in '88 poti spune ca nu ai prins comunism deloc... nu-mi aduc aminte bine nici eu si am cativa ani inainte.... eram pe clasa a 4-a cand a fost revolutia.. ![]() asa e, copiii erau mai feriti . va mai amintiti de ciocolata de la excelent? ce gust de sapun avea, dar noi eram asa incantati ![]() This post has been edited by Afrodita: 22 Apr 2009, 15:44 |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
guma Turbo , bomboanele Bonibon , abtibildele cu fotbalisti Panini ... eheee astea au fost inceputul democratiei la romani
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
Afrodita |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
|
CGB |
![]()
|
desi unii considera ca eram inapoiati pe vremea aia, un lucru e cert: noi am avut copilarie. cand zic noi ma refer la aia care jucam pititea, figurine, alergatea...etc prin fata blocului. avem ce povesti din copilarie. cum mergeam la furat de mere, la cautat de lisii, cum toceam cate 2 perechi de tenisi in fiecare vara de atata alergat. cum stateam in fata blocului de dimineata pana seara si ne jucam ca disperatii. sau cum mergeam 2 saptamani inainte sa inceapa scoala, in practica, la cules de mere. ce distractie era acolo.
astia nascuti la ceva ani dupa 89 nu cred ca au ce-si povesti din copilaria lor. eventual cum au terminat NFS in 4 zile, sau cum dadeau headshoturi la counterstrike. P.S tot din tineretile mele, am la tara un HC91 (calculator d-ala antic). si un casetofon rusesc cu care incarcam jocuri de pe caseta. in stare perfecta de functionare. anul trecut le-am montat si-am jucat un "saboteur". asta ptr cunoscatori. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
lapte gros, biza
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
distractia mea favorita cand eram mic, era sa imprumut de la un vecin un carucior cu 4 roti , din care primele 2 directoare, care se putea manevra si din interior (un mini shtraf ) , faceam schimbu cu fratii, care era conducatoru auto
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
P.S tot din tineretile mele, am la tara un HC91 (calculator d-ala antic). si un casetofon rusesc cu care incarcam jocuri de pe caseta. in stare perfecta de functionare. anul trecut le-am montat si-am jucat un "saboteur". asta ptr cunoscatori. [/quote] ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, deci...
- portofele din coperti de caiet, act... insa expline de suprize de la gumele de mestecat pe care le aruncam la perete sau la nu stiu ce semn postat inainte - gropita jucata cu monede de 1, 3 sau 5 lei... iar daca picau pe "buza" gropitei, trebuia sa batem cu palma in pamant sa le ajutam sa intre - liniuta... tot cu bani, tot joc de noroc pentru astia mai mici, care joc se juca la un perete oarecare si cel care "facea oglinda", lua toti banii sau de doua ori mai multi decat cei pusi in joc - frunza... hmmm, nu mi-a placut niciodata pt ca eram mai subtirel si ma trageau ai mai mari afara - sotronul, eram bazat - fotbal pe pahare, nu pe bani cum jucau seniorii... ulterior cand ne-am mai marit, am jucat o singura data pe 10 lei, iar la final dupa ce am batut blocul 12, toata echipa a fugit acasa, pentru ca nu se asteptau sa ia bataie de la blocul 62 si oricum, nu aveau bani la ei - mentosane - olimpic - citronada - prajitura Corina - prajitura din resturi Cartof - maculatura - plante medicinale (mergeau si castanele) - PPAP (pregatiri pentru apararea patriei)... imi placea ca trageam cu pusca pneumatica... "Scoala noastra, 99 Este scoala pe care o iubim Scoala noastra 99 Este scoala in care noi traim In clase si laboratoare Etc, etc, etc sau "Noi in anul 2000 Cand nu vom mai fi copii Vom creste... Etc, etc, etc... sau "Pentru patrie si partid INAINTE Pentru gloria poporului TOT INAINTE !" Si de final (momentan)... CARE AI FACUT BRE DORN LA ATELIER ? ![]() Eu l-am luat de la tataie de la magazie... Ma scosesem la acea vreme, numai ca profu de atelier s-a prins si mi-a dat nota 5... Oricum, bine ca nu m-a lasat corigent... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Falmingo nene esti tarat complet ..
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bai nene, nu inteleg ce zice Luck din Starwars... insa... mi-am mai adus aminte de filmarile cu si despre Ceausescu... de la TVR sau Palatul Copiilor... Moaaa, am dat mana cu el...
![]() Mai trec in revista urmatoarele: - lupte cu tevi si cornete - din aceeasi serie... cracane cu invizoace - prastii cu pietre, facute din zgarciuri de la kiturile de supravieturie cu masti de gaze, etc... ![]() - defilarile de 23 august - taberele de 12 zile la capatul tarii, mai ieftine decat taberele de 7 zile pe Valea Prahovei... ![]() Si ar mai fi, dar ma opresc aici ca e 1-1 la Steaua - CFR. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
bataile cu apa din curtea scolii. elefanteii de plastic, cu care stropeam fetele. tevile cu cornete, de era toata parcarea alba de la atata hartie.
si filmele cu chinezi zburatori de la cinematograf. si ce pline erau salile de cinema. abia gaseai bilet cu loc. inainte de 89 am vazut la cinema, "planeta maimutelor", "rasboiu' stelelor", "imperiu' contraataca". era coada la bilete de sute de persoane. acu abia mai gasesti cate 2-3 muste intr-o sala de cinema. si aia veniti sa se linga sau sa se f..e. care mai tine minte filmul "biciul fermecat". era c-un chinez d-asta sburator care avea parul impletit intr-o coada lunga. si taia pomi cu coada aia. si batea tot ce mijca. pana l-a prins un bulangiu, i-a dat-o pa cocoasa si i-a taiat si coada. ce film meserias. This post has been edited by cristib: 23 Apr 2009, 08:21 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:37 |