Fotografii din alte vremuri, Romania si romanii de altadata
![]() ![]() ![]() |
Fotografii din alte vremuri, Romania si romanii de altadata
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Frumoasa si cutremuratoare povestea, insa, din pacate, m-am oprit din citit cand au ajuns in Japonia... pentru ca ma enerveaza ziaristul care a scris acest articol, prin prostia lui...
Macar din respect pentru aventura temerarilor, ar trebui sa invete si el care sunt oceanele planetei: de la San Francisco la Yokohama, ultima oara cand m-am uitat pe google earth, era oceanul Pacific, nu Atlantic. "Traversarea Atlanticului cu vasul Rangoon a durat 27 de zile".. rusine. |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
Impresionant!!!! Nu am auzit niciodata de acesti oameni sau de calatoria lor.
|
--------------------
Ex-Renault
21
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990
- BV 02 GZR Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
Rev |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 August 11 ![]() |
Bucuresti, 1932
Competitie moto , Austria- Germania -Bulgaria-Romania. Concurentii inaintea startului. 1932_Austria_Germania_Bulgaria_Romania.jpg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 456 This post has been edited by Rev: 23 Sep 2011, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am incarcat pe flickr pozele de la Memorialul Durerii din Sighetul Marmatiei. Am facut multe poze ca erau foarte multe de citit.
http://www.flickr.com/photos/raducrisan/8049692287/ |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
Am un prieten care a fost recent, in luna august anul acesta, la Memorialul Durerii si si-a cumparat un dvd cu toate pozele si imaginile de acolo, intr-un format in care puteai sa intri virtual in respectiva inchisoare. Ramai socat dupa ce vezi ce e pe dvd. Prietenul meu a zis ca nu a putut sa vb nimic pe toata durata turului de prezentare.
|
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
E prea emotiv poate.Daca era la Dachau ce facea?Ramanea acolo teapan?
This post has been edited by buzasparta: 3 Oct 2012, 19:37 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
La Dachau te astepti, ai vazut filme, s-au scris carti, etc... Aici e aproape, langa tine, vremuri recente, nu te astepti - cati au vazut Memorialul Durerii?
![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Oct 2012, 19:41 |
--------------------
**
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
In vara am vizitat complexul Auschwitz-Birkenau din Polonia. Si eu pot sa zic ca am ramas cu gura cascata atunci cand am vazut efectele personale ale celor ce au murit acolo precum si tesaturi facute din par de om (alaturi de gramezi de par uman puse intr-o vitrina) si ce atrocitati ne povestea ghidul, insa trebuie sa constientizam ca toate acestea s-au sfarsit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Eu l-am vazut.Sighetul.
@Laurentiu: sa nu uitam epurarile etnice din Bosnia.Si nu sunt asa indepartate ca timp.Deci se mai poate. This post has been edited by buzasparta: 3 Oct 2012, 19:50 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(mrc82 @ 3 Oct 2012, 20:01) Am un prieten care a fost recent, in luna august anul acesta, la Memorialul Durerii si si-a cumparat un dvd cu toate pozele si imaginile de acolo, intr-un format in care puteai sa intri virtual in respectiva inchisoare. Ramai socat dupa ce vezi ce e pe dvd. Prietenul meu a zis ca nu a putut sa vb nimic pe toata durata turului de prezentare. Nu se compara cu vizita reala. Cel mai tare m-a impresionat camera cu poeziile dedicate codului Morse. Citind printre ele, realizai ca pe fundal se aud niste batai prin perete. Erau poeziile batute prin Morse asa cum comunicau detinutii intre ei. Iar m-au impresionat foarte tare si statuile din spate care exprima foarte bine durerea celor care au stat acolo si camera cu citate din povestirile fostilor detinuti (printre care si din cartea "Amintiri din mlastina disperarii" pe care o recomand pe tema asta). Am ramas uimit de nenorocirea tortionarilor ca au pus pana si obloanele alea pe la celule astfel incat detinutii sa nu poata vedea cerul. Acum vreo 10 ani cand am fost in tabara de am trecut pe acolo tocmai se terminasera orele de vizitare, insa ghid era un fost detinut si tineam minte ca ne-a povestit cum faceau ei semne in codul morse unei fete tinere care trimitea mesaje mai departe familiei. I-au facut o camera speciala acelei fete si nimeni nu stie cine era. De asemenea l-au prins pe el intr-o zi cum facea semne si l-au bagat la neagra (camera cu catuse pe jos unde stateau intinsi pe ciment si mai aruncau si apa). La tortura il intrebau cui ii facea semne si el le spunea ca facea cu mana unor constructori de la o cladire indepartata cu speranta ca il vede cineva. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 3 Oct 2012, 22:07 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=191...&type=3&theater
http://www.tkinter.smig.net/romania/Rumanien/001.htm 011.jpg This post has been edited by Dan73: 25 Jan 2014, 09:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:20 |